Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 33

#401 20-02-2014 o 13h28

Miss'OK
Nieve
"Uczę w liceum... Głupota to mój chleb powszedni."
Miejsce: Varsovia

Zapraszam o Kto wygra? o ile fantasy nie jest ci obce.
Jak i zapraszam do Czy wiesz jak to się zaczęło? jeśli chcesz poznać początki Hogwartu.

#402 20-02-2014 o 14h00

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Chcesz zostać surowym szefem agencji detektywistycznej, a może porywaczem? Jeżeli tak to RPG Agent 001 jest dla ciebie.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#403 20-02-2014 o 21h09

Miss'OK
Sniezyczka
...

Chciałabym stworzyć RPG na podstawie serialu "The Walking Dead" i gry "The Last of Us". W skrócie... Świat zostaje opanowany przez epidemię nieznanej choroby. Otóż osoba, która umiera, po śmierci staje się zombie. Stworzeniem bez uczuć,pragnącym tylko coś zjeść... Jeśli człowiek zostanie zadrapany lub ugryziony przez zombie umrze w przeciągu kilku godzin. Ewentualną deską ratunku jest amputacja, jeśli takowa jest możliwa. Świat jest okrutny. Zniszczone, opustoszałe miasta zamieszkałe przez zombie... Brak prądu, brak internetu i jakiejkolwiek komunikacji ze swiatem. Rozdzielone zostają rodziny. Dzieciom jest przeżyć najciężej. Zombie nie są jedynym problemem. Ludzie zamiast pomagać sobie nawzajem są w stanie zabić dla lepszej broni czy schronienia. Kto przeżyje? Czy rodziny odnajdą się nawzajem? Czy znajdą prowizoryczny dom? A może uda im się odkryć antidotum...

Postacie byłyby podzielone na obozy.

Byliby jacyś chętni? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (20-02-2014 o 21h16)

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#404 20-02-2014 o 21h13

Miss'gadułka
Sszyszka
...

O ja byłabym na pewno chętna.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#405 20-02-2014 o 21h15

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Sniezyczka napisał

Chciałabym stworzyć RPG na podstawie serialu "The Walking Dead" i gry "The Last of Us". W skrócie... Świat zostaje opanowany przez epidemię nieznanej choroby. Otóż osoba, która umiera, po śmierci staje się zombie. Stworzeniem bez uczuć,pragnącym tylko coś zjeść... Jeśli człowiek zostanie zadrapany lub ugryziony przez zombie umrze w przeciągu kilku godzin. Ewentualną deską ratunku jest amputacja, jeśli takowa jest możliwa. Świat jest okrutny. Zniszczone, opustoszałe miasta zamieszkałe przez zombie... Brak prądu, brak internetów. Rozdzielone zostają rodziny. Dzieciom jest przeżyć najciężej. Zombie nie są jedynym problemem. Ludzie zamiast pomagać sobie nawzajem są w stanie zabić dla lepszej broni czy schronienia. Kto przeżyje? Czy rodziny odnajdą się nawzajem? Czy znajdą prowizoryczny dom? A może uda im się odkryć antidotum...

Byliby jacyś chętni? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja! Ja! Ja! Ja chce!

#406 20-02-2014 o 21h16

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Disgrace of living in wasteland - Ameryka Północna u końca dwudziestego drugiego(!) wieku jako świat postapokaliptyczny. Niekończące się pustynie, obskurne, acz dające cień i schronienie miasta i jedna wielka ucieczka ku północnym krainom. Jak to się potoczy?
... Tego się nie dowiemy, dopóki nie przybędą nam jeszcze trzy (ewentualnie dwie, najbardziej zależy mi na Rosjaninie i mistrzu survivalu) postacie. Jeśli to będziesz trzy to... To Cię przytulę! Ech, słaba nagroda, hm może... *rozgląda się* Chcesz resztkę mojej czekolady?

@Snieżyczka - ja chcę~! <3 ... Mam już nawet pomysła na postać ^^''

Ostatnio zmieniony przez Lynn (20-02-2014 o 21h17)

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#407 20-02-2014 o 21h17

Miss'OK
Sniezyczka
...

Nie spodziewalam sie tak szybkiego odzewu! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dziekuje dziewczyny. Temat stworzylam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zapraszam.

Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (20-02-2014 o 22h28)

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#408 21-02-2014 o 16h49

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Dobra jest jedna taka sprawa, a właściwie siedem spraw które trzeba rozwiązać inaczej wydarzy się coś strasznego. Chcesz wiedzieć co dołącz do Przekleństwa czarnej Fujiko. Dawka tajemnicy, grozy i klątwa w szkole która tylko z pozoru jest normalna.

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (21-02-2014 o 16h49)

#409 22-02-2014 o 12h28

Miss'na całego
Niamh
...

Każdy z nas ma jakiś talent i każdy z nas nie jest zwykłym szarym cywilem, jesteśmy ludźmi, którymi interesuje się telewizja z różnych powodów. Trafiamy do ośrodka, bardzo luksusowego. Technologia jest tam na bardo zaawansowanym poziomie. Ludzie pracujący w tej agencji zajmują się naszą ochroną. Telewizja i media stają się dla nas niebezpieczne, dlatego też trzeba interweniować.
Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że posiadamy nadzwyczajne zdolności, typu: niewidzialność, wzniecanie ognia itd. Pewnego dnia każdego z nas ktoś informuje o przeniesieniu się. Nie mamy nic do powiedzenia, możemy być niezadowoleni, ale musimy jechać. Ten ośrodek to pewnego rodzaju akademik. Nie chodzimy do szkoły, bo nie musimy. Baseny, plaże, lasy, wszystko jest dostępne, oprócz miasta, bo jesteśmy daleko.

Brakuję ciągle osób zapraszam serdecznie...

#410 23-02-2014 o 01h59

Miss'gadułka
Lynn

Zapisujcie się, no ;n;  Jestem już naprawdę bardzo, bardzo skołowana, zdesperowana i... Nie, dobra, ja tak zawsze nocą, emocje mi się zbierają ;w;
W każdym razie - trza nam jeszcze dwóch ludziów! Odnośnie kreowania postaci przecież wymagam tylko tego, czo jest w ich opisach, reszta to już według Waszego widzimisię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#411 23-02-2014 o 10h14

Miss'OK
Sniezyczka
...

Sniezyczka napisał

Chciałabym stworzyć RPG na podstawie serialu "The Walking Dead" i gry "The Last of Us". W skrócie... Świat zostaje opanowany przez epidemię nieznanej choroby. Otóż osoba, która umiera, po śmierci staje się zombie. Stworzeniem bez uczuć,pragnącym tylko coś zjeść... Jeśli człowiek zostanie zadrapany lub ugryziony przez zombie umrze w przeciągu kilku godzin. Ewentualną deską ratunku jest amputacja, jeśli takowa jest możliwa. Świat jest okrutny. Zniszczone, opustoszałe miasta zamieszkałe przez zombie... Brak prądu, brak internetu i jakiejkolwiek komunikacji ze swiatem. Rozdzielone zostają rodziny. Dzieciom jest przeżyć najciężej. Zombie nie są jedynym problemem. Ludzie zamiast pomagać sobie nawzajem są w stanie zabić dla lepszej broni czy schronienia. Kto przeżyje? Czy rodziny odnajdą się nawzajem? Czy znajdą prowizoryczny dom? A może uda im się odkryć antidotum...

Temat juz powstal, mamy troche chetnych, jednak brakuje nam paru osobek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zapraszam serdecznie!

#412 23-02-2014 o 11h02

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Wszystkie potwory zapraszam do Akademii Youkai.
Mamy dwuosobowe pokoje i dobre jedzenie.
Zapraszam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (23-02-2014 o 11h03)

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#413 23-02-2014 o 14h44

Miss'gadułka
Lynn

Mam pomysł na RPG:

Kilkanaście lat temu w pobliżu maleńkiej miejscowości wzniósł się potężny, trzymetrowy mur, z jednym tylko wejściem. Nikt nie wiedział, iż znajdował się tam ośrodek naukowy. Nawet wtedy, gdy cztery lata temu mur został całkowicie wyburzony, ukazując budynek, który zaraz po tym stał się nową szkołą w okolicy.

Teraz do liceum przenosi się nowa uczennica, która przez przypadek odkrywa, że Klub Techników, przez resztę szkoły zwanych Roboświrami, ukrywa pewną tajemnicę... Co kryje się w szkolnej piwnicy, w której oni właśnie bywają najczęściej?

Chodzi o to, że wcielamy się w nową, członków klubu i zamknięte w podziemiach szkoły, sztuczne inteligencje - wyglądają jak ludzie, mają identyczne potrzeby, ale jednocześnie mają nadludzkie umiejętności, fizyczne bądź umysłowe. Będą trzy (Edit: cztery, jedna moja), każda miała jakiś defekt, więc dla bezpieczeństwa postanowiono je zniszczyć. Wdarł się jednak pewien błąd i one wszystkie wciąż istnieją, a budynek zamiast zostać zniszczony, przeznaczono go na budynek szkolny. "Roboświry" wiedzą, że nie mogą one zostać tam dłużej, ale jednocześnie są świadomi, że jeżeli ktoś się o nich dowie, szybko się to rozejdzie i tym razem faktycznie mogą ulec destrukcji.

Ostatnio zmieniony przez Lynn (23-02-2014 o 16h08)

#414 23-02-2014 o 15h08

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Lynn-sensei! Ja chce! Ja chce! Ja chce być sztuczna inteligencją z piwnicy!

#415 23-02-2014 o 15h13

Miss'Sensei
Arwen
...

Lynn napisał

Mam pomysł na RPG:

Kilkanaście lat temu w pobliżu maleńkiej miejscowości wzniósł się potężny, trzymetrowy mur, z jednym tylko wejściem. Nikt nie wiedział, iż znajdował się tam ośrodek naukowy. Nawet wtedy, gdy cztery lata temu mur został całkowicie wyburzony, ukazując budynek, który zaraz po tym stał się nową szkołą w okolicy.

Teraz do liceum przenosi się nowa uczennica, która przez przypadek odkrywa, że Klub Techników, przez resztę szkoły zwanych Roboświrami, ukrywa pewną tajemnicę... Co kryje się w szkolnej piwnicy, w której oni właśnie bywają najczęściej?

Chodzi o to, że wcielamy się w nową, członków klubu i zamknięte w podziemiach szkoły, sztuczne inteligencje - wyglądają jak ludzie, mają identyczne potrzeby, ale jednocześnie mają nadludzkie umiejętności, fizyczne bądź umysłowe. Będą trzy (jedna moja), każda miała jakiś defekt, więc dla bezpieczeństwa postanowiono je zniszczyć. Wdarł się jednak pewien błąd i one wszystkie wciąż istnieją, a budynek zamiast zostać zniszczony, przeznaczono go na budynek szkolny. "Roboświry" wiedzą, że nie mogą one zostać tam dłużej, ale jednocześnie są świadomi, że jeżeli ktoś się o nich dowie, szybko się to rozejdzie i tym razem faktycznie mogą ulec destrukcji.

Uuu.. *oczka świecą* Zapowiada się fajne RPG. Też z chęcią byłabym ową sztuczną inteligencją z defektem. Nawet mam na nią idealne arty ^^.

https://i.imgur.com/c2OaL3K.png

#416 23-02-2014 o 15h25

Miss'gadułka
Lynn

Czekajcie, czekajcie! Bo już na pw dostałam odzew wcześniej, że chcą drugiego roboświra i ja już nie wiem, czy chodziło jej o robota, czy o członka klubu ;-; ... W razie co będą cztery ^^ Tylko napiszcie mi może, kto jaką osobę by chciał, bo planowałam napisać, ale jak wy już macie pomysły to oki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tylko żeby się nie powtarzały, chciałabym wiedzieć... Bo moja to na pewno będzie taki umysł ciekawskiego badacza ("O rany! To coś ma liczby?! A w jaki sposób się to porusza?! Co to oznacza?! Muszę tego spróbować! Już!") ^w^ ...Tylko taki trochę niepohamowany xD Planuję też jeszcze jeden defekt, chyba że już któraś z Was na to wpadła, to mi w sumie byłoby nawet na rękę >w<

#417 23-02-2014 o 17h30

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Poszukuję jakiejś aktywnej autoreczki z nadmiarem czasu i weny chętnej na opowiadanie dwuosobowe. Fabuła i wszystkie inne szczegóły do wspólnego ustalenia na PW ^^

Ostatnio zmieniony przez Shillo (23-02-2014 o 17h31)

#418 23-02-2014 o 18h14

Miss'Żółtodziób
...

Shillo Maruś ma za dużo czasu. Marusiowi się nudzi i Maruś jest chętna.

#419 24-02-2014 o 14h52

Miss'gadułka
Lynn

Czym była ta szkoła wcześniej? Co kryło się cztery lata temu za tym wielkim, teraz już doszczętnie zniszczonym murem? No i co takiego kryje się w piwnicy, i dlaczego Klub Techników nie chce o tym nikomu powiedzieć? Czy nowa pozna ich tajemnicę?
Sekret Roboświrów - RPG o szkole i sztucznych inteligencjach zamkniętych w robotach przypominających ludzi, z nutką romansu i najpewniej też elementami komediowymi.

#420 24-02-2014 o 14h53

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Myślałam nad opowiadaniem w którym grupa dziewczyn zostaje porwana. Porywaczami są mężczyźni/chłopacy chcący okupu dla tylko siebie znanych powodów. Dziewczyny nie wiedzą o co kaman, są przerażone lub też nie. ;-; Chyba przestawiłam to jasno o co chodzi. Oczywiście fabuły nie mam do końca obmyślonej, ale jeśli będą chętni na takie RPG to ją do kończę. ;-; Nie umiem wymyślać RPG'ów.

#421 24-02-2014 o 16h27

Miss'na całego
Vanitty
Idź umrzyj tutaj.
Miejsce: Kazamaty Szaleństwa

Oliwkaa
Ja żem fanką takich fabuł jestem ;_; W razie czego można na privie obgadać dokładniej i ustalić ^^

Bored.

"I cóż nie zostało mi już nic jak tylko życzyć Wam miłego korzystania z forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png"- Piękna ironia.

#422 24-02-2014 o 16h45

Miss'gadułka
Lynn

Livi, to zaklep mi dziewczynę i chłopaczka, mam już nawet pomysła ;U; No, o ile to nie będzie kolidować z Twymi, więc w razie co ja też plosiem na PW ^^

#423 24-02-2014 o 18h24

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

;-; Nie sądziłam że ktoś się zgłosi. Więc pomyślałam że z Vanitty dopracuje fabułę na pw. A gdy wszystko będzie ok postacie zaklepane będą zajęte a reszta wolna ;w; A i Lynn możesz swoje pomysły przesłać na PW a ja ci odpowiem :3

#424 25-02-2014 o 14h26

Miss'gadułka
Lynn

... Kto chce RPG o postaciach z Miss Fashion? ;w;

#425 25-02-2014 o 14h28

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~