Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 33

#451 07-03-2014 o 20h39

Miss'na całego
Lexa0
...

Asuu, jeżeli chętni się nie znajdą, to możemy po prostu razem ciągnąć sesję i ewentualnie przyjąć jakiegoś rodzynka, jeżeli się nawinie chętny. Dawno nie prowadziłam niczego i porywanie się na wielką grupę byłoby kłopotliwe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Co do bohatera z podłożem naukowym - po prostu żeby były podstawy dla bohatera do wiedzenia czegoś konkretnego, Stargate to jednak lekki SF i nie będę wymagać posiadania informacji (jeżeli coś będzie niezbędne z jakiejś dziedziny, to po prostu dorzucę do posta notkę z informacjami, z których będzie można wyciągnąć wnioski).  I tak planuję ciągnąć za graczami pewnego bohatera, który technologię bazującą na rzeczach żywych zna raczej dobrze (a którego samego nikt nigdzie nie wypuści z powodów ważnych), część obsady obu seriali też powinna przynajmniej strzelić cameo lub wyciągnąć pomocną łapę.

#452 08-03-2014 o 23h43

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Hej dziewuchy! Mam sprawę taką małą... Ale nie wiem, czy to będzie jakoś tak zgodne tutaj, czy nikt się zaraz nie rzuci co by tylko jako pierwszy do admina mnie zgłosić, więc od razu mówię, że jeśli ktoś widzi w tym łamanie regulaminu, proszę mnie po prostu poinformować, z góry w takim razie przepraszam, a posta usunę zaraz po tym. Przyznam że nie wiem, jak wy na to spojrzycie, choć ja biorąc po uwagę to:

HyunAe napisał

Został on utworzony nie tylko specjalnie na myśl o tych użytkowniczkach, które będą poszukiwały kompanów do swoich opowiadań

Myślę, że moje pytanie tu się nadaje. Mianowicie chodzi mi o tę stronę. Jest to blog z opowiadaniem grupowym, nie wiem, czy to się tu nadaje, ale w końcu na forum wrzuca się linki do swoich blogów, a ten, choć nie należy do mnie, to bardzo mi na nim zależy, a jest na skraju wymarcia i pilnie potrzeba tam członków.
O co chodzi w fabule, jak to wszystko wygląda, możecie znaleźć na blogu, wszelkie zakładki są widoczne. Akcja miała początkowo miejsce tylko w średniowieczu, ale po ostatniej akcji eventowej (podczas której to właśnie ponad połowa osób odeszła) postacie przeniosły się do współczesności, a niedługo zamierzamy wprowadzić też podróż między wymiarami.

Mam nadzieję, że znajdzie się wśród Was kilku chętnych, bo choć przy pisaniu trzeba napisać trochę więcej niż pięć-sześć zdań, to można to robić raz na tydzień, a obecnie ludzie piszą tak rzadko (w sumie to ja i twórczyni staramy się jakoś ten blog utrzymać jeszcze), że po prostu blog stoi na skraju wymarcia. A szkoda, bo ledwo co na niego wróciłam, po kilkumiesięcznej przerwie.

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#453 09-03-2014 o 10h55

Miss'Żółtodziób
...

Nowy Dom

Pewnego razu mała dziewczynka została oddana do domu dziecka. Opiekunki starały się, aby miała jak najlepsze dzieciństwo. Dziewczynka ta, była wiecznie uśmiechnięta i miła dla wszystkich. Wszyscy ją lubili, za szczerość, za styl bycia. Za to jaka była.
Daleko, daleko od tego domu dziecka, mieszkała rodzina. Mama, tata i córka. Bardzo lubili swoją córkę, ale gdy stała się nastolatką, zapragnęli drugiego dziecka. Pojechali do tego domu dziecka, i adoptowali tą dziewczynkę. Opiekunka miała ją przywieść w pierwszy dzień wakacji. Dziewczynka bardzo się cieszyła, ale czy jak pozna swoją rodzinę, nadal będzie szczęśliwa?

Zapraszam! :3

#454 09-03-2014 o 20h12

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Lexa0 ja zawsze jestem chętna. c: Może jak stworzysz wątek to więcej osób będzie chętnych. Bo szczerze to ja na dwuosobówki się nie nadaję. xD No i mam dziwną tendencję do tworzenia komediowych bohaterów... Zawsze mają jakieś spaczenie. ^^'

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#455 11-03-2014 o 17h15

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Zapraszam
Mamy duży biust i wampiry. W dodatku można dostać pączka. Zapraszamy

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#456 12-03-2014 o 21h44

Miss'gadułka
Lynn

UWAGA! REKLAMA ZAWIERA SZANTAŻ EMOCJONALNY I CUDZEGO RPGA*!

Wbijaj ojczulku. Chyba, że tak bardzo chcesz, żeby Lynncia się zaryczała. Bez problemu.

*Ale spoko, swojego też mam, w szafie go chowam bo to ponoć "nielegalne". Owszem, teraz wcale mi nie chodzi o opowiadanie grupowe, co nie zmienia faktu, że i do tego mnie ciągnie. *szantaż again*

#457 14-03-2014 o 12h26

Miss'wow
natasza793
...
Miejsce: Dobre

Zapraszam do RPG: ,,Nienawiść niszczy miłość buduję''

Jest to opowiadanie w którym pełno intryg, nienawiść ale również jest miłość. W skrócie dwa obozy walczące ze sobą. Jedno miasteczko, które już ma ich dość i chce zniszczyć obozy. Dwójka nastolatków z przeciwnych obozów, która się w sobie zakochują. Jednak ludzie miasteczka nie powiedzieli ostatniego słowa. Uprowadzają ich. Co będzie dalej? Czy dwa zwaśnione obozy pogodzą się i zjednoczą aby ich odnaleźć? A może ludzie z miasteczka osiągną swój cel lub zaakceptują obozy? Wszystko zależy od nas... Zapraszam najbardziej potrzebuję głównego bohatera chłopaka 2.1 dobrze by było gdyby znalazły się dobre pisarki które zaopiekowały by się właścicielami 1.2 i 2.2... ZAPRASZAM...

Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW  PS zadaj mi pytanie  ASK.fm
Link do zewnętrznego obrazka

#458 14-03-2014 o 23h34

Miss'Żółtodziób
...

Witaj! Nie bój się, nie bój. Przecież, w naszym cyrku jest miło.
Chcesz ujrzeć piękne, magiczne istoty? Takich dziwów nigdy nie widziałaś. Żaden inny cyrk taki nie jest.
Tak... podejrzany, pod stałym nadzorem wścibskiej dziennikarki.
Hej, hej! A może chcesz do nas dołączyć?
Albo chcesz pomóc ów dziennikarce?
Jeżeli chcesz możesz też posiąść władzę i zarabiać wiele, na naszym magicznym cyrku!
Zapraszamy!

#459 15-03-2014 o 23h10

Miss'gadułka
Lynn

Hej Wam! Tak mnie naszło... Czytał ktoś może mangę "Doubt"? Albo "Judge"? Bo tak myślę, czy by nie zrobić takiego mocno horrorowego, psychiczno-patologicznego RPG na ich podstawie...

#460 15-03-2014 o 23h19

Miss'Żółtodziób
...

Lynn ja nie czytałam, ale od razu jestem za.

No i zapraszam. Rola menadżera czeka.

#461 15-03-2014 o 23h56

Miss'OK
Nieve
"Uczę w liceum... Głupota to mój chleb powszedni."
Miejsce: Varsovia

Właśnie oglądałam Projekt X. Cudeńko.
Ktoś chciałby może RPG o takiej fabule?

#462 16-03-2014 o 15h26

Miss'gadułka
Lynn

Nieve, tak sobie od wczoraj myślę, "No jasna cholera, coś mi ten tytuł mówi", dziś postanowiłam sprawdzić, wpisuję i "AHAHAHAHAHA, TO O TO CHODZIŁO!" i do teraz mam taaaaaki zaciesz ;U; Oczywiście, jestem chętna! Ale oczywiście, jeśli kreowanie postaci będzie kompletnie dowolne, bo mam już pomysł na solenizata/tkę, i mojego ukochanego kamerzystę, którego chyba za bardzo nie zmienię XD

#463 16-03-2014 o 16h25

Miss'OK
Nieve

Solenizancie mój, dobsz, będziesz nim, oczywiście, kreujta postaci jak chcecie, nie zabraniam tego. Mój klonik kochany, zawsze chętny wszędzie i do wszystkiego. <3
Nie, to nie miało podtekstu. :)
Jak nic ja organizuję tą imprę. xD
Ej, ja się w tym kamerzyście zakochałam, więc będę bardziej niż zadowolona z niego. :)
Więc... Postaram się dziś/jutro napisać "fabułę". Zgaduję, że skończy się jakoś na trzech zdaniach wprowadzenia, ale co tam... Jak ktoś chętny jeszcze na jakaś 'specjalną' postać to pisać oczywiście, bo zgaduję, że dostęp gości będzie nieograniczony. Oczywiście zachęcam do przyprowadzania dużej ilości piersi i na tym kończą się moje zachęty.

#464 16-03-2014 o 16h30

Miss'gadułka
Lynn

*robi listę "zakupów", cicho wyliczając* Ćpun, piroman, ekshibicjonista, policjant z IQ poniżej zera... Um, Śnieżku, a jakiż będzie limit postaci? Bo muszę się chyba ogarnąć z nimi xD
I jeszcze jedno, to ty w końcu zgadzasz się na tego kamerzystę dla mnie czy ty go sobie przygarniasz? Bo ja już nie wiem, ale to chyba przez mój brak mózgu ;-;''

#465 16-03-2014 o 19h04

Miss'OK
Nieve

Daję go tobie, Jeziorko :*

Nie ma limitu, więc sądzę, że będzie ciekawie z naszym robiwniem kart.
Każdy to oddzielna postać? XD Szpoko.

#466 16-03-2014 o 19h12

Miss'gadułka
Lynn

Hm... Właśnie się nad tym zastanawiam xD Bo może ich jakoś połączyć? Policjant-ćpun, łasy na używki i przekupny i gościu latający po osiedlu nago z zapalniczką i zapasem aerozoli, co o tym myślisz? XDD Weź ich wpisz, jak Ci się podobają, to najwyżej jak nikt się nie zgłosi po moje dzieci to ja je wezmę z powrotem xD
I wygląd, oczywiście M&A, czyż nie?

#467 16-03-2014 o 19h22

Miss'OK
Nieve

Nie tknęłabym realnego, bo sama bym ćpuna zrobiła. XD
Szpoko, zawsze jakieś postacie ciekawe :*
Wezme się za to jeszcze dziś, sama się doczekać nie mogę.

#468 16-03-2014 o 19h31

Miss'gadułka
Lynn

A ja to co?! Na samą myśl taaaakiego zaciesza mam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Hy, tylko trzeba będzie wyglądów szukać ;-;

#469 20-03-2014 o 20h10

Miss'Żółtodziób
...

Chętna na postać żeńską w romansie? PISZ!

#470 20-03-2014 o 20h57

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Poszukuję miłego (lub nie) mordercy, który w wolnym czasie nęka dzieciaki z akademika, bo pragnie zemsty czy czegoś tam. Jesteś kobietą bądź mężczyzną lubiącym noże? Zapraszam serdecznie(lub seryjnie jak kto woli). Wiedz, że to robota dla ciebie ^^

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#471 22-03-2014 o 16h13

Miss'Żółtodziób
...

Ło jejku, jejku...czy w rpg zawsze panuje taka opieszałość? Przyznam, że z ciekawością przyglądałam się działowi z grami rpg. Po temacie założonym przez Oliwkaa dotyczącym bliżej nieokreślonych oporów przed przystąpieniem do tejże zabawy grupowej, pokusiłam się na debiut w tej dziedzinie. I oto, po niespełna dwóch tygodniach od rozpoczęcia interesującego mnie tytułu projekt stanął. I teraz nie wiem czy się w temacie nie sprawdzam czy po prostu chęci brak, a może zainteresowane najzupełniej w świecie straciły zapał/zainteresowanie bądź też przerzuciły się na inne tematy?  Nie istnieje coś takiego jak kolejka, osoby biorące udział w przedsięwzięciu nie są pod przymusem pisania, a jednak zdarza się sytuacja kiedy to fabuła nagle staje i cóż z tego, że ktoś ma pomysł na dalszy ciąg skoro uziemiony jest przed osobę bądź sytuację w której to inni bohaterowie musieliby wykazać się jakąś inicjatywą by schemat miał logiczny ciąg. Przecież nie mogę decydować za inną postać jak w danym momencie postąpiła, co powiedziała, zrobiła (równie dobrze mogłabym w tym momencie przejąc fabułę do opowiadania indywidualnego). Chyba rację miała Asuu w jednym ze swoich ostatnich artykułów, że niektóre użytkowniczki angażują się w zbyt wiele projektów.
Mój wpis nie ma na celu wchodzenia z kimkolwiek w jakikolwiek konflikt. Chcę jedynie zrozumieć jakie są motywy tak nagłego braku zainteresowania projektem, który zaczyna się z wielką pompą, chociaż możliwe jest, że już sobie właściwie na to pytanie odpowiedziałam.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (22-03-2014 o 16h15)

#472 22-03-2014 o 16h46

Miss'Żółtodziób
...

Ikan napisał

Ło jejku, jejku...czy w rpg zawsze panuje taka opieszałość? Przyznam, że z ciekawością przyglądałam się działowi z grami rpg. Po temacie założonym przez Oliwkaa dotyczącym bliżej nieokreślonych oporów przed przystąpieniem do tejże zabawy grupowej, pokusiłam się na debiut w tej dziedzinie. I oto, po niespełna dwóch tygodniach od rozpoczęcia interesującego mnie tytułu projekt stanął. I teraz nie wiem czy się w temacie nie sprawdzam czy po prostu chęci brak, a może zainteresowane najzupełniej w świecie straciły zapał/zainteresowanie bądź też przerzuciły się na inne tematy?  Nie istnieje coś takiego jak kolejka, osoby biorące udział w przedsięwzięciu nie są pod przymusem pisania, a jednak zdarza się sytuacja kiedy to fabuła nagle staje i cóż z tego, że ktoś ma pomysł na dalszy ciąg skoro uziemiony jest przed osobę bądź sytuację w której to inni bohaterowie musieliby wykazać się jakąś inicjatywą by schemat miał logiczny ciąg. Przecież nie mogę decydować za inną postać jak w danym momencie postąpiła, co powiedziała, zrobiła (równie dobrze mogłabym w tym momencie przejąc fabułę do opowiadania indywidualnego). Chyba rację miała Asuu w jednym ze swoich ostatnich artykułów, że niektóre użytkowniczki angażują się w zbyt wiele projektów.
Mój wpis nie ma na celu wchodzenia z kimkolwiek w jakikolwiek konflikt. Chcę jedynie zrozumieć jakie są motywy tak nagłego braku zainteresowania projektem, który zaczyna się z wielką pompą, chociaż możliwe jest, że już sobie właściwie na to pytanie odpowiedziałam.

Ja ci szczerze przyznam, że ja w sumie nie zapisuję się do wielu RPG, i staram się na bieżąco odpisywać. Czasem w opowiadaniach dwuosobowych, jedna osoba nie ma pomysłu lub czasu i przez nią opek się zawiesza, po czym przechodzi do archiwum, a druga osoba CZĘSTO ma pomysł na dalszy ciąg. A dość męczące jest odmawianie w kółko tego samego. I tutaj przyznam ci rację, że niektóre użytkowniczki biorą na siebie za dużo projektów, i wcześniej się zniechęcają. I teraz apeluję do innych! Jeśli nie macie czasu odpisać, to piszcie do autorki opka!
Pozdrawiam, i życzę rozsądku i oleju w głowie,
                                                           Parmesan.

#473 22-03-2014 o 19h04

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1947526_525932767527718_22294449_n.jpg
Z tej strony Anular i ... wybaczcie - cięcia budżetowe...

Lubisz gorącą atmosferę? Tak gorącą, że aż może zabić? W takim razie zapraszam do tego
hotelu!
Słodka paniusia i fejsbukowiczka? No proszę, jest w czym wybierać! Zwłaszcza dla takiego pracoholika jak Ty!
Jesteś żonaty i masz dzieci? Heh, a więc gustujesz w starszych, rozumiem? Nie ma sprawy - u nas znajdziesz naprawdę dojrzałą kobietę. W prezencie otrzymasz też różaniec i krzyż, i modlitewnik, i śpiewnik boży, i to, i to, i to...
Co? Aż tak stare i masakrycznie wierzące Cię nie interesują? Wolisz łatwiejsze plony? W takim razie powiadomię Cię, że na usługach rodziny Masami, znajduje się nieźle zboczona sekretareczka. I tak - znajduje się w tym hotelu.
A może wolisz ehem... swoją płeć? To też nie ma sprawy. Zawsze, ale to zawsze możesz ehem... pocieszyć... chłopaczka, który nie ma zasięgu do internetu.
Słucham? Robienie za "ramię do wypłakania oczu", Cię nie interesuje? Wolisz otwarty i prosty związek? W takim razie wystarczy odpowiednia kwota, a sądzę, że choć nie należy to do jego pracy, to płatny zabójca spełni Twe oczekiwania. A pieniądze chyba nie są problemem, w końcu dużo pracujesz *naboku*no ale praca nie zawsze równa się wypłacie*ponownienagłos*.
Jednak nie chcesz marnować tak trudno wypracowanych pieniędzy? W takim razie równie hardy i... młodszy... raczej nie będzie miał za dużo przeciwko otwartemu i prostemu związkowi.
Widzisz? Do wyboru do koloru.
Ach... rozumiem... jeśli wolisz zostać wierny żonie i wrócić z czystym sumieniem do dzieci, to ja nie mam nic przeciwko temu. Tylko... najpierw musisz się wydostać, z tego płonącego miasta...

Ostatnio zmieniony przez Minwet (27-03-2014 o 09h35)

https://media.giphy.com/media/OcXfhCkD8sPa8/giphy.gif

#474 22-03-2014 o 23h17

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Drogie Użytkowniczki czas na kilka ogłoszeń działowych...

Ostatnio podczas przeglądania wątków zauważyłam kilka ciekawych rzeczy.

Nie stosujecie się do regulaminu działu. I choć na początku przymykałam oczy na drobne wykroczenia, to powoli zaczyna mi przeszkadzać nabijanie sobie postów za pomocą próśb o dołączenie pod każdą KP. Pozwolę sobie przypomnieć, że od zapraszania do opowiadań jest ten wątek.

Doradzam ponowne przeczytanie regulaminu, tym razem uważne. Bo zacznę rozsyłać upomnienia za spam.

Przy okazji przypominam, że każde opowiadanie, w którym nikt nie pisał przez 7 dni zostaje przeniesione do archiwum.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#475 22-03-2014 o 23h48

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Ikan napisał

Jestem jedną z osób która nie może przesiadywać w dziale RPG codziennie, ale staram się pisać kiedy tylko mogę.Przyznaję nie piszę codziennie w każdym opowiadaniu, jednak jak mam odpisywać kiedy przede mną odpisała tylko jedna osoba lub nikt? Często widać tu osoby które nie tyle co zapisują się do zbyt wielu projektów i się nie wyrabiają, a po prostu olewają RPG a innym prawią morały. Nie chce im się, nudzi lub po prostu na złość wszystkim zaklepią sobie tą postać i już. Post, dwa później rezygnują, a jeszcze proszone o odpisanie są oburzone że o cokolwiek się je prosi. Jak wiadomo ludzie są różni, nic się z tym nie zrobi niestety. Jeśli projekt jest dla Ciebie na tyle ważny i ciekawy poproś autorkę by napisała wiadomości do osób które biorą w nim udział.  Tak więc raczej nie brak czasu ( bo jak się chce to czas się znajdzie) a olewanie jest problemem upadku wielu RPG, to jest przynajmniej moje zdanie.

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (22-03-2014 o 23h54)

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 33