Znam głównie z sali gier. Często wymieniamy się postami. Jednam mogę spokojnie stwierdzić, że jest miłą oraz koleżeńską osobą 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-05-2016 o 11h22)

Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 37
Znam głównie z sali gier. Często wymieniamy się postami. Jednam mogę spokojnie stwierdzić, że jest miłą oraz koleżeńską osobą 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-05-2016 o 11h22)

chyba mogę powiedzieć że znam
Kiedyś dość często pisałyśmy ze sobą na privie. Jest naprawdę miła osobą z którą dobrze się rozmawia

Nie mogę powiedzieć, że znam, ale czasem widzę jej posty w Sali Gier. Zawsze ma ciekawe sygnaturki i avatary.

Znam głównie z Sali Gier. Bardzo często widzę jej posty i bardzo często wymieniamy się nimi. Jednak po nich mogę z czystym sercem stwierdzić, że to naprawdę miła, koleżeńska i zabawna osoba. Potrafi z każdym porozmawiać. Ogółem ma ciekawą osobowość, która chętnie chce się bliżej poznać.
Znam również głównie z Sali Gier. Jest bardzo pomocna i ma wielką wyobraźnię
Lubię z Nią pisać także na pw ^^

Nie znam ale mam z nią coraz większą styczność w sali gier... widzę konie XD

Coraz częściej widzę ją w Sali Gier. Powoli oswajam się z czernią jej sygnaturki. xDDD

Oczywiście znam "z widzenia", niejednokrotnie spotykam się z jej postami na forum, głównie w sali gier. Odnoszę wrażenie, że jest przesympatyczną osóbką!
Kojarzę, mignęła mi parę razy na forum, ale nic więcej. Zdecydowanie zbyt mało, żeby wyrobić sobie jakąś opinię.
Jest dla mnie znakiem zapytania, bo nick kojarzę, coś mi dzwoni, ale nie wiem, w którym kościele. Taki człowiek widmo. Nie wiesz kiedy się pojawi i gdzie ;0

Kojarzę trochę z Sali Gier wydaje się być bardzo miła i sympatyczna^^

Każdy ją zna z sali gier, tak się założę xD Jej znak rozpoznawalny to wielkie awatary, nie przycięte podpisy i uwielbia mówić ludziom miłe rzeczy :d

Chyba mogę powiedzieć że znam
Głównie z sali gier w której bardzo przyjemnie mi się z nią postuje. Jest jedną z tych osób bez których nie wyobrażam sobie forum. Jest miłą i przyjacielską osóbką ♥

Znam głównie z aktualnosci na miss fashion bo czesto się tam wypowiada.
Znam głównie z NK jest uroczowredną osobą, której większość się boi.
Jest niezwykle sympatyczna i ma cudowne poczucie humoru :3
Niesamowicie kocha damskie atrybuty 

Znam głównie z Sali Gier. Często się tam udziela. Jej stylizacje zawsze mają to coś w sobie ^^

Znam z sali gier :3
Łatwo jest ją poznać po pięknym zestawie o tematyce konnej ^^
Jej pasją jest jazda konna.
Jest bardzo miła i przyjazna, świetnie wymienia się z nią posty. 

Znam z Sali Gier ^^ Wielbię jej ciekawie wymyślone miejsce
Zawsze ma ciekawe zestawy ^^

Znam z Sali Gier. Jest niezwykle sympatyczną, zabawna osobą. Ma bardzo kolorowa osobowość. Dziwnym by było gdyby zniknęła z forum. Często widuje Jej posty, ba bardzo często. Jest to bardzo dobre, bo widać, że jest przyjacielska i lubi rozmawiać i poznawać nowe osoby. Zdecydowanie jest to bardzo fajna osóbka!
Znam z Sali Gier. Lubię z Nią wymieniać posty. Zdecydowanie należało się Jej podium, bo tworzy niesamowite mieszkania <3

Nie znam.
Ale długi post napisałaś, serowakanapka! Jestem pełna podziwu xD
Kojarzę z Sali Gier. Czasem widuję jej posty w tym właśnie dziale. nigdy nie zmienia swojego zestawu.

Trochę znam z SG :3
Jest miłą osobą kochającą zwierzęta i pasjonującą się jazdą konną :3

Znam z Sali Gier. Kocham jej obecną białą stylizację <3 oraz nowy niebieski zestaw <3

Troszku już poznałam w Sali Gier.
Mogę o niej powiedzieć, że jest inteligentna, ma świetny gust, kocha konie oraz jest do wszystkich przyjaźnie nastawiona :3