Znam trochu z Sali Gier. Zawsze ma cudowne stylizacje i dopasowane zestawy. Kocham jej świetne miejsce <3

Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 37
Znam trochu z Sali Gier. Zawsze ma cudowne stylizacje i dopasowane zestawy. Kocham jej świetne miejsce <3

Dalej nie znam.
Znam trochę z widzenia z sali gier... jestem pewna że stopy jej śmierdzą jak ser pleśniowy oraz że je sushi z bananem. Poza tym z dużą dozą prawdopodobieństwa mogła narysować arta mojej miss ale 100% pewności nie mam.

Można powiedzieć, że na swój sposób znam. Pisałyśmy sporo swojego czasu na Prv. Uważam, że jest wartą poznania osobą 

Trochę znam z Sali Gier. Lubię jej charakterystyczny styl i zestaw <3

Nie znam... chyba że z "widzenia" ponieważ często udziela się w sali gier i podbija wszystkie posty XD

Myślę, że na pewien sposób znam. Rozmawialiśmy często wcześniej na prv. Rubin jest osobą z którą można porozmawiać na każdy temat.Jest osobą miłą z która z każdym znajduje wspólny język 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-06-2016 o 00h18)

Widywałam jej posty w sali Gier i nie tylko.
Podoba mi się jej oryginalny styl, przez który bardzo się wyróżnia.

Znam głównie z Sali Gier wydaje się przyjacielską i miłą osóbką z którą można fajnie wymieniać posty ^^

Znam z Sali Gier. Lubię z nią pisać w wielu grach, w których bierze udział. Podoba mi się jej mieszkanie xD

Kojarzę z sali gier. Kilka razy wymieniłam się z nią postami. Na ich podstawie mogę powiedzieć, że jest miłą i przyjazną osobą.

Widywałam jej posty w Sali Gier, więc mogę powiedzieć, że ją kojarzę. Szybko przechodzi poziomy, a jednak ilość jej MM jest powalająca 

Choć jestem tutaj pierwszy dzień to użytkowniczka przejawia dużą aktywność i bardzo dobrze ją kojarzę. Wydaje się być pozytywną osobą, która pomoże zagubionej duszyczce kiedy pilnie będzie potrzebować pomocy.

Miło mi się z Nią wymienia posty, ale nie mogę powiedzieć, że ją znam, bo pisze na forum dopiero od niedawna. Jednak mogę już stwierdzić, że jest naprawdę ciekawą osobą. (:

Znam z forum, a w szczególności z Sali Gier. Bardzo, a to bardzo często widzę Jej posty. Często się nimi wymieniamy i po nich mogę stwierdzić, że jest duszą towarzystwa, co pokazuje Jej duża aktywność na forum. Jest także bardzo miłą i wesołą osóbką, która daje forum pozytywną atmosferę. Jak dla mnie bardzo ciekawa duszyczka.
Ostatnio zmieniony przez alice101 (28-06-2016 o 21h35)
Kojarzę z forum, a konkretniej z sali gier. Wymieniałam z nią kilka razy postami, po których mogę wywnioskować, że jest miłą osobą. Ma zawsze dobrze dobrany zestaw i do tego odpowiedni cytat.

Znam i to chyba użytkowniczka, którą najszybciej można czymś wkurzyć xD Często na coś narzeka i zazwyczaj jest zdenerowwana na całe miasto. Mimo to na forum to super towarzyszka do rozmów i dobrze się z nią gra w różne gry. No i rzadko zmienia swój zestaw :d
Ostatnio zmieniony przez Mineo (01-07-2016 o 11h07)

Chyba mogę powiedzieć, że znam Mineo, ponieważ spędziłyśmy ze sobą dość dużo czasu w sali gier, a zwłaszcza w wątkach wymagających wklejania obrazków
Ma świetny gust i jest naprawdę przemiłą osobą ♥

Znam. Sporo piszemy ze sobą na prv. Miałyśmy drobna przerwę, ale znów mamy ze sobą kontakt xd I mimo, że często nie zgadzamy się ze sobą w kilku przypadkach, nie jest to problem, ponieważ każda szanuje zdanie drugiej. Cały czas poprzez rozmowę dowiadujemy się o sobie czegoś nowego, Dobrze się dogadujemy.

Ejejej, ja panią znam! Ze smokiem mi się kojarzysz (albo innym stworzeniem podobnego typu XD), miałaś kiedyś poziomy avatar utrzymany w brązowej czy jakiejśtam kolorystyce? Zaraz, chyba że to sygnatura była...? Ehh.. No powiedz mi że się nie mylę i moja pamięć jednak nie jest tak słaba... w każdym razie jestem pewna że sympatyczną osóbką byłaś <3
Ha już wiem miałaś na sygnaturze gif ze smokiem jestem geniuszem chcę ciastko
Nie znam tej użytkowniczki, ale jej nick kilka razy przeleciał mi przed oczami. Sądząc po poście nade mną, jest miłą i gadatliwą osóbkę, z którą przyjemnie rozmawiałoby się na privie i w rzeczywistości. ^^

Tak jakby znam, często jest na tematach na które wchodzę

Znam trochę z Sali Gier, gdzie ostatnio dużo się udziela. Z pewnością ma ciekawą osobowość i dobry gust muzyczny ^^

Można powiedzieć, że znam z sali gier. Zawsze będzie kojarzyła mi się z końmi w sygnaturze oraz avatarze. Nie rozmawiałam z nią w wiadomości prywatnej, wiec nie wiem jaką do końca jest osobą.

Znam głównie z Sali Gier wydaje się fajną osóbką z świetnym gustem muzycznym do tego lubi Harrego Pottera ^^