Znam z sali gier, jest bardzo przyjazną i fajną osóbką.Myślę, że rozmawiając z nią nie można się nudzić. Można ją łatwo poznać, ponieważ zawsze ma przepiękne zestawy(syg. i avek)

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 37
Znam z sali gier, jest bardzo przyjazną i fajną osóbką.Myślę, że rozmawiając z nią nie można się nudzić. Można ją łatwo poznać, ponieważ zawsze ma przepiękne zestawy(syg. i avek)

Oczywiście znam i kojarzę, choć głównie z sali gier, bo na prv zamieniłyśmy chyba tylko parę zdań. Nie mniej jednak uważam ją za bardzo osóbką 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-04-2016 o 12h15)

Znam! Mieszkamy w tym samym mieście! Ma zainteresowania, które wiele osób z forum może z nią podzielać. Zawsze ma coś do sprzedania xD Można też z nią dyskutować na wiele tematów. Polecam tego ludzia, Mineło.

Przyznać się do ciebie? OCZYWIŚCIE! Kochany ludź, który potrafi znieść nawet tak wkurzającą osobę jak ja, a na dodatek świetnie rysuje i zawsze ma najlepsze komplety.

Kojarzę jedynie z kilku postów na forum w sali gier. Jednak kurując się postami uważam ciebie za zabawną osobę z którą nie można się nudzić 

Kojarzę z postów w mojej grze i z charakterystycznego zestawu.

Znam z forum. Ostatnimi czasy bardzo często się wymieniałyśmy postami. Moim zdaniem jest naprawdę miłą i przyjaźnie nastawioną osobą do ludzi. Z każdym bez problemu znalazłaby wspólny język.
Znam z forum. Zawsze tworzy ciekawe stylizacje, a jej mieszkanie, szczególnie biuro zasługiwało na miejsce na poduim ^^ Jest osobą często przebywającą na forum .

Nie znam, ale sala gier czesto jest zaspamiona jej nickiem xD
Nie znam, ale jej nawyki żywieniowe mnie przerażają oraz fakt, że zdaje maturę za 10 dni a maturus znaczy dojrzały XD Zespół abba rozpadł się w 1982 roku

Yubiś, normalnie kocham cię <3 XD
Znam i odważę się powiedzieć, że nawet dość dobrzę, nie raz wymieniałyśmy posty, wiadomości, a jej komentarze, które zostawia mi od czasu do czasu sprawiają, że jestem uchachana przez cały dzień 
Ma dobry gust, jest inteligentna i jak na swój wiek uwielbia klasyczny styl <3
Była jedną z pierwszych osób, które zapamiętałam jak zaczełam bawić się na forum 
Uśmiecham się zawszę gdy ją widzę, normalnie cud, miód i malina 

Wiecznie głodna, najwyraźniej lubiąca sobie przekąsić kanapke z serem użytkowniczka tego forum. Człowiek grzyb, ktory jest przekonany, źe #Jubin jest miła (xDDD)
Ale przynajmniej dzięki niej, moja kolekcja avkow klonów ciagle się powieksza.
Hahaha, bo widzisz, dla mnie Yubin jest miła, jak widać mnie lubi XD
Kiedy ją widzę to myślę tylko o jedzeniu, mam z nią największą styczność w NK.
Ma słabość do Smardzów, kocha biusty i pała ogromną miłością do pewnej nie docenianej przez świat postaci :3

Nie znam, ale mignęły mi przed oczami jej posty w Sali Gier.

Niestety nie znam ale widywałam ją w sali gier i wydaję się być sympatyczną 

Nie znam, ale zauważyłam, że ostatnio dość dużo pisze w Sali Gier. 

Zaczynam powoli zapoznawać się z jej postami i muszę przyznać, że wydaję się strasznie miła, sympatyczna oraz przyjacielska :3
Poza tym kocha konie ^^

Znam, znam. :> No jak tu Likosia nie znać? ^^ Cudowna osóbka, pozytywna i milusia, wszystkich kocha, a wszyscy kochają ją. No bo jak tu jej nie kochać? ♥
No jak miałabym nie znać? W końcu też tak troszku nasz forumowy grammar nazi. ^^ Znam z forum, wymieniałyśmy się też trochę wiadomościami po PW.
Przesympatyczna, bardzo często wylewa na otoczenie wiaderko optymizmu. A przynajmniej ja to tak odczuwam. Podziwiam Szarlotkę za to, że potrafi cieszyć się tak wieloma rzeczami. Bardzo fajnie pisze też opowiadania i całkiem ładnie rysuje.
Wiele osóbek ją tu lubi. Albo i po swojemu kocha! ♥
Jedna z moich ulubionych i ukochanych istotek :3
Uroczy owocowy kosmita, który ostatnio często nadaję na podobnych falach jak ja <3
Kocham kiedy pojawia się ze swoim grumpy cat'em w banach, a jak jej nie ma to jakoś mi tęskno 
Ogląda anime i słucha Vocaloid'a!
Jest niezwyle inteligentna i o wiele bardziej ogarnięta niż ja, mimo, że jest sporo ode mnie młodsza (HAHAHAHA mam się czego wstydzić XD, chyba nie powinnam, się z tego śmiać -_-)
Kocham ją! Jednak nie ja jedyna, ma super poczucie humoru i słabość do fikcyjnych blondasów <3
Ostatnio zmieniony przez Likoris (24-04-2016 o 22h45)

Czy znam? Też pytanie. Oczywiście, że znam. jak mogłabym nie znać tak wspaniałej osoby jaką jest Likoś? Toż to grzech (moim zdaniem) jej nie znać. Przyjemnie mi się z nią rozmawia zarówno na forum jak i na prv, choć rozmawiamy głównie na prv.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-04-2016 o 23h35)

Znam z postów w banach i w mojej grze ^^ Wyróżnia się charakterystycznym zestawem ^^

Kojarzę z sali gier. Wymieniałam się z nią kilkoma postami. Niemniej jednak uważam, że jest miłą osobą.

Kojarzę z forum, jest w porządku ;> Ale prywatnie nie znam 
Nie znam za bardzo, pierwszy raz widzę jej posty w Sali Gier. Wydaje się być miłą osobą ^^