Znam także głównie z Sali Gier i chyba mogę powiedzieć, że trochu też z priva. Jest naprawdę interesującą osobą, z którą łatwo nawiązuje się kontakt.

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 37
Znam także głównie z Sali Gier i chyba mogę powiedzieć, że trochu też z priva. Jest naprawdę interesującą osobą, z którą łatwo nawiązuje się kontakt.

Trochę znam z Sali Gier . Oraz avataru

Znam trochu z Sali Gier i jeszcze mniej z priva. Mogę powiedzieć, że ma świetny gust muzyczny i jest interesującą osóbką, którą warto poznać.

Znam tylko z Sali Gier.
Trochu znam z Sali Gier, nic więcej. Moim zdaniem jest miłą osobą.

Jedynie znam z sali gier i to nawet troszkę ;;

Przykro mi, ale szczerze powiedziawszy bawet nie kojarzę

Ja też nie kojarzę, ale zdjęcie masz super! 

Niestety nie znam, ale parę razy się chyba ostatnio natknęłam na ten nick c:
Znam tylko z Sali Gier, jednak myślę, że to interesująca osoba, po postach można również wywnioskować, że bardzo miła. Poza tym ma bardzo miły i przyjazny podpis <3
Znam z Sali Gier i w sumie mało bym napisała, bo niezbyt skupiam się na ludziach z internetów z którymi jako tako nie piszę (np. na PW), jednak jest na szczęście inaczej. Twierdzę, że to całkiem przyjazna dziewczyna, co widać po jej postach i pomysłowa, bo nie każdy potrafiłby wymyślać ciekawe teksty do zestawów. Jak najbardziej na plus (y)
Kojarzę głównie z Sali Gier wydaje się fajną miłą sympatyczną osóbką z którą można nawiązać miły kontakt ^^

Znam głównie z sali gier na forum. Wydaje mi się, że jest miłą oraz sympatyczna osobą z dobrym gustem muzycznym oraz sądząc po obrazkach na profilu ma też dobry gust odnośnie anime.

Kojarzę zarówno sygnaturkę jak i awatar. Dosyć często widuję w Sali Gier, jednak nie mam zdania.
Nie znam. Nick oraz zestaw tej osoby widzę pierwszy raz na oczy.

Znam, kiedyś jadlam taka w pizzeri kolo mojego kartona. Polecam <3
Znam głównie z tego że prowadzi dwa fajne konkursy 

Znam trochu z sali gier, wydaje się być miłą osóbką. Często jest na tematach, na których przesiaduję.

Znam z Sali Gier. Ostatnimi czasy całkiem często widuje Jej posty. Po nich mogę stwierdzić, że to ciekawa osoba z kreatywna osobowością. Ma również ciekawy gust muzyczny. Jest również miła i pogodna. Z takim cechami pewnie jest bardzo towarzyska osoba (:
Znam z sali gier, bo dużo postów wstawia. Wydaje się sympatyczną osóbką 
Kojarzę ten prześliczny awek. Nigdy nie rozmawiałyśmy, ale wydaje mi się bardzo miłą i ciepłą osobą + oczywiście moje serce zawsze będzie przy żywiole wody. ^^
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gZnam na ile to możliwe. Dobrze mi się z nią piszę. Cieszę się, że z powrotem zaczęłyśmy ze sobą pisać, choć pewnie nie długo będzie mnie i mojego najeżdżania na jedną z sióstr mieć dość xd Jedynie co mogę wywnioskować po tym, że jeszcze mnie nie zaczęła ignorować, to to, że jest cierpliwą osobą. Poza tym jest miła oraz koleżeńska ... No i mogę powiedzieć (stwierdzając z zdjęcia, które widziałam x czasu temu), że jest urocza i słodka do tego stopnia, że aż miałam ochotę ją uściskać xd

Znam, z sali gier i wymieniłam z nią parę wiadomości na temat najlepszego serialu ever xD
No i ma bardzo dobry gust muzyczny!
Aye! Wiem, że pracuje i traci wypłaty na wspaniałe hobby, jakim jest kolekcjonowanie albumów. Zazdro bardzo i wgl. Jak spotkasz ją na forum to zrozumiesz, że dziewczyna ma swoje zdanie w wielu sprawach, własny, wyrobiony gust. Jest też bardzo zorientowana w sporej ilości tematów, inteligentna z niej kobieta.

Znam, a przynajmniej mogę tak powiedzieć. Jako, że mieszkamy w jednym mieście spotkałyśmy się ( to co, że tylko przelotem na 5 minut, bo mnie zawsze gdzieś nosi xd). Jest bardzo sympatyczną osobą oraz fanką K-Popu. I muszę się poskarżyć... Jest wyższa ode mnie xd