Coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele, na pewno gdzieś widziałam nick, ale nie za bardzo ogarniam gdzie x.x

Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 37
Coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele, na pewno gdzieś widziałam nick, ale nie za bardzo ogarniam gdzie x.x

Kiedyś trochę powymieniałyśmy się postami w Sali Gier, więc troszkę znam ^^

Znam z forum. Bardzo często przebywa w Sali Gier. Jest naprawdę sympatyczną osobą z poczuciem humoru. Swoją pozytywną energią potrafi zarazić. Bardzo miło wymienia się z nią posty!
Nono, czy znam :3
Tak! Może i nie jakoś dobrze ale wiem, że jest niezwykle sympatyczna, strasznie miła i ma strasznie dobry gust (do anime, stylizacji, muzyczny)
Najczęściej widuję ją w sali gier, jest bardzo aktywnym graczem ale to dobrze bo zawszę mi się mordka cieszy kiedy ją widzę.
Przy niej czuję się niezwykle kochana <3
Ciągle chcę mi podkraść żelki 
Ma jedne z najpiękniejszych zestawów na forum 

Zaczynam trochę znać z Sali Gier, gdzie trochu powymieniałyśmy się postami. Tworzy świetne stylizacja, a obecna jest jedną z najlepszych ^^

Nie znam, ale kojarzę z sali gier. Wiem jedynie, że często się udziela i lubi konie.
Ostatnio zmieniony przez Yubin (26-04-2016 o 14h04)

Kojarzę dość dobrze z Sali Gier. Jej miss ma charakterystyczny makijaż, przez co stylizacje się wyróżniają.

Często nawiedza i podbija moje wątki w sali gier, mimo to jej nie znam xD
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (26-04-2016 o 14h06)
Nie znam, ale ta osoba ma o sobie wysokie mniemanie i czuję się przez nią molestowana oraz nękana XD Często maluje moją miss bo jest jej inspiracją!
Ostatnio zmieniony przez Yubin (26-04-2016 o 14h08)

Kojarzę z Sali Gier. Ma wspólny język z serowakanapka .

Troszku już poznałam i mogę powiedzieć, że jest inteligentna, ma świetny gust oraz jest do wszystkich przyjaźnie nastawiona :3

Trochę poznałam z Sali Gier. Bardzo często zmienia swoje zestawy, które zawsze są dobrze dopasowane ^^

Trochę już poznałam i wiem, że jest bardzo sympatycznym graczem, łatwo ją rozpoznać po koniowatym avku :3

Nieco poznałam, ma cudownie wymyślone miejsce i nick ^^

Jak już kiedyś pisałam nie znam i nie jestem w stanie wypowiedzieć się na jej temat.

Jak można nie znać Yubiś <3
Urocza osoba władająca forumowymi cyc*mi :3
Ma cudowne poczucie humoru i niezwykły temperament ^^
Zawszę ma boskie, ironiczne zestawy :3
Kocha klasyczny styl i ma niezwykle dobry gust : D

Kojarzę z SG i Nieoficjalnych Konkursów, jednak na pw miałyśmy przyjemność wymienić wiadomości tylko w sprawie konkursu. Wydaje się miłą i inteligentną osobą, która wie wiele dziwnych(?), a na pewno interesujących rzeczy.
Kojarzę z Sali Gier, z AvsD. Ma dobrze dopasowaną sygnaturkę do avatara i cudne stylizacje ^^

Już nie raz widywałam ją w SG.
Jest uroczą osobą, o sporym zasobie intelektualnym.
Zawszę miła i przyjażnie nastawiona do pozostałych graczy :3
Po aktualnej stylizacji wnioskuję, że ma dobry gust, a poza tym kocha konie co jej się chwali bo są to przepiękne stworzenia ^^

Znam z forum, bo jak tu Likosia nie znać?
♥ Miła, szalona i interesująca osóbka, którą uwielbiam. ^^ :*
Znam nie tylko z Sali Gier, ale także z priva. Śmiało mogę powiedzieć, że jest bardzo inteligentną, zabawną, kreatywną, interesującą i kochaną osobą. Poza tym świetnie rysuje. Ma podobne zainteresowania jak ja i bardzo miło się z nią rozmawia na wszystkie tematy. Jest naprawdę kochaną osóbką <3
Znam z Sali Gier. Zawsze ma cudnie dopasowany avatar do sygnaturki. Ma pięknie urządzone mieszkanie ^^

Bardzo miła osoba, którą widuję w sali gier.
Jest niezwykle sympatyczna, inteligentna i bardzo zakochana w koniach :3

Cudowna osóbka widywana przeze mnie na całym Fashonkowym forumie. Z tego co zaobserwowałam bardzo zmieniła się od początku swoich wizyt tutaj.

Nie powiem, żebym znała, ale trochę powymieniałyśmy się postami w Sali Gier. Wiem, że czci lamorożce XD