Znam cię z sali gier. Nie pisałam prywatnie, ale wydajesz się być bardzo sympatyczną osóbką z dobrym gustem, jeśli chodzi o Ibisza xD.

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 37
Znam cię z sali gier. Nie pisałam prywatnie, ale wydajesz się być bardzo sympatyczną osóbką z dobrym gustem, jeśli chodzi o Ibisza xD.

Kojarzę jedynie z sali gier. Nie pisałam w prywatnych wiadomościach, ale sądząc po postach wydajesz się być ciekawą osóbką 

Ale oczywiście
Słynna Nerra z sali gier, więc kojarzę.
No widziałam ją już kiedyś, na forum bodajże ;P
Znam, ponieważ rozwaliła system w k-popowym konkursie i stworzyła super stylizacje
A tak poza tym kejpoperka, te zawsze będę na forum dobrze kojarzyć.

Kojarzę z forum wygląda na to że jest mega przyjacielska oraz że lubi kpop ^^

Kojarzę nick z Sali Gier, ale nie znam użytkowniczki, nigdy nie pisałyśmy.
Kompletnie nie znam niestety, ostatnio nie często buszuję po sali gier i nie widziałam jej nigdy w Nieoficjalnych Konkursach.
Jednak wydaję się bardzo sympatyczną osobą, a istotka na avku jest taka kawai i w moim guście, że mam nadzieję poznać w przyszłości :3

Kojarzę dość dobrze z sali gier oraz nieoficjalnych konkursów.Jest świetną sympatyczną osóbką oraz bardzo przyjacielską.^^

Miałam okazję odrobinę poznać człeka i muszę przyznać, że jest jedną z osób, które uwielbiam widywać w firmowych czeluściach.
Ma fajne poczucie humoru, ogląda anime co wiedzą wszyscy -_- ale ja do tego wiem, że ma dobry gust i lubi FripSide :3 (ma słabość do partii chórków jak ja) :3

Nie znam osóbki, ale kojarzę z wczoraj z Sali Gier. Sprawia wrażenie bardzo przyjacielskiej i pozytywnie nastawionej do innych :3
Nie kojarzę osóbki wygląda na to że dopiero zaczyna przygodę z forum jednak wydaje się miła i słodka ^^

Kojarzę głównie z dali gier, ponieważ nie miałam okazji porozmawiać w prywatnych wiadomościach. Jednak mimo to uważam, że jest bardzo miłą oraz przyjacielską osóbką 

Miałam okazję poznać i uwielbiam ją jako osobę 
Robi nieziemskie stylizację, ma dobry gust muzyczny ale i ogólnie :3 Już ty wiesz o co chodzi XD
Uwielbia oglądać animę ^^ i jest zagorzałą fanką Harrego Pottera .
Jest uroczo poryta w tym słodkim cabanie bo jak ja jest Fujoshi i jeżeli lubicie gatunek yaoi to uraczy was fajnym literacki tworem do odnalezienia w jej opisię 

Znam z Sali Gier. Ostatnimi czasy bardzo często widuję. Wymieniamy się postami i po tym mogę stwierdzić, że to naprawdę bardzo miła, energiczna i przede wszystkim zabawna osoba. Ma ciekawy charakter. Poza tym ma bardzo ładny aktualny zestaw i miejsce, w którym chętnie bym przebywała ^^
Troszkę już poznałam i można powiedzieć, że trafił swój na swego :3
Jest przemiłą, bardzo przyjacielska i ma naprawdę fajny charakter 
Ma świetny gust bo tak jak ja pała zamiłowaniem do tematyki Alicji w Krainie czarów <3
No i zapomniałabym, ciągle chcę mi się wbić do mojego żelkowego raju XD Oczywiście ma zaproszenie 

Uaktywniła się na forum :] Kiedyś to bym ją tylko kojarzyła, coś by mi w kościele dzwoniło, ale nie wiem, którym. Dziwnie składa zdania, ale jest bardzo miła i pozytywnie nastawiona do innych, chyba, że chcesz jej stylizację zarąbać (radzę uważać, może poszczuć, hehe). Robi cudne stylizacje i ogólnie same plusy niż minusy.

Znam głównie z salonu gier no i ogólnie z forum. Ma fajne poczucie humoru i słabość do Azjatów XD. Tak ogólnie to bardzo zdolna i inteligentna osoba, przynajmniej ja tak uważam XD. Jak się rozgaduje na banach o swoich ukochanych zespołach z innymi fankami to trochę zanudza niewtajemniczonych. Co zrobić.. ^^ O czym ja piszę XD

Znam z Sali Gier. Pamiętam jak razem wymieniałyśmy się postami w Bitwie Żywiołów. Jest bardzo miła i ma świetne poczucie humoru. Genialnie się z nią rozmawia. Dostała ode mnie internetowe gify z pizzą xD Jest to świetna osoba!
Znam z sali gier (głównie z wątkami o tematyce M&A - bo sama tam wpadam
), oraz z tego że miałam okazję wymienić się miłymi komentarzami na profilu
Bardzo przyjemna osóbka ♥
Niestety nie znam, mówiąc szczerze to ledwo kojarzę z kilku postów z sali gier.

Znam z Sali Gier. Ostatnimi czasami często wymieniałyśmy się postami. Ma ciekawą osobowość i jest miłą osobą. Poza tym ma ciekawe pomysły na stylizacje i ma dobry gust co do wykonawców i postaci. Bardzo Ją lubię!
Oczywiście, że znam.Często mam okazję wymieniać się z nią postami na forum w sali gier. Uważam, że jest pozytywną oraz bardzo przyjacielską osobą, która potrafi z każdym znaleźć wspólny język 

Raczej nie znam. Wydaje mi się, że raz o coś pytałam na pw, ale nie mam pewnosci 
Znam z widzenia, czasem czytałam posty, lecz więcej nie mogę powiedzieć. Jednak na pewno jest miłą osobą (: