Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 161

#876 31-07-2013 o 17h09

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja generalnie jestem biedną studentką i nawet na niektóre ciuszki ze stroju codziennego nie mogłabym sobie pozwolić, nie mówiac juz o kieckach wysadzanych kryształami czy innych burżujstwach. :'D

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#877 31-07-2013 o 17h15

Miss'wow
Kaiken
...

nivata napisał

Ja generalnie jestem biedną studentką i nawet na niektóre ciuszki ze stroju codziennego nie mogłabym sobie pozwolić, nie mówiac juz o kieckach wysadzanych kryształami czy innych burżujstwach. :'D

Nie tylko ty, jesteś biedną studentką... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ja również.

Dlatego finalistki ubrane w takie kreacje, z przesadnymi dodatkami, gdzie kruluje przepych i w ogóle... nie są przeze mnie negowane. powiem nawet, że doskonale je rozumiem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#878 31-07-2013 o 19h38

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

To ja się wypowiem na temat finałów.
Jestem pod ogromnym wrażeniem niektórych kreacji. Dużo ciekawsze niż w tamtym tygodniu.

Crewedka wymiatasz w tym skąpym ciuszku.

Jest tylko kilka którym dałam uwielbiam i trochę wiecej lubię. Na resztę nie głosuję bo szkoda tego zera /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ale i tak mniej osób pozmieniało swoje stylizację!

Ostatnio zmieniony przez YooSti (31-07-2013 o 19h40)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#879 31-07-2013 o 20h22

Miss'na całego
kawajka
...

Kaiken napisał

Co do zażartej dyskusji - gram w tę grę ze względu na to, że jest tak wiele fryzur, makijaży, ubrań... Mogę wypróbować tu multum rzeczy, Nie chcę się trzymać ślepo jednego makijażu, bo kilkadziesiąt mi osobiście odpowiada do cosplayów, czy po to, aby moja miss wyrażała konkretne emocje. Nie obchodzi mnie, czy moja miss jest rozpoznawalna czy nie. Moja miss - ma się podobać przede wszystkim mnie, jak komuś jeszcze się spodoba to fajnie. Jak nie, ani mnie to ziębi, ani grzeje. I jak przebiorę ją 10 razy dziennie - to widocznie miałam taki kaprys i zachciewajkę, którą spełniłam bo mogłam. Zmieniam style, bo mam taką ochotę i sprawia mi to przyjemność. To jest dla mnie zabawa - przebieranie i malowanie wirtualnej lalki tak jak mi się rzewnie podoba. Jak komuś to nie odpowiada - ok. Jeżeli trzymanie się jednego makijażu i jednego stylu komuś odpowiada - ok, szanuje to. Ich lalka, ich zabawa. Niech każdy gra jak chce i czerpie z tej gry radość na swój sposób.

Po co ta wypowiedź? Ponieważ nie wszystkie osoby grają po to, aby być rozpoznawalną czy stanąć na podium.

Oceniam tylko to, co mi się podoba, nie daję oceny "nie lubię". Bo po co? Nie widzę ku temu sensu.

Całkowicie popieram wypowiedź, ta gra to dla mnie przede wszystkim zabawa. Realne życie nie daje mi możliwości ubierania się w wymyślne suknie balowe, jedwabne kapelusze czy diamentowe kolie. Tutaj ta różnorodność jest fantastyczna, uwielbiam stroić miss w te wszystkie wymyślne kreacje, wystarczy  że spodoba mi się jeden ciuch i już planuje do niego kilka różnych opcji. Jestem bardzo usatysfakcjonowana przede wszystkim wtedy, gdy to mnie podoba się wynik moich starań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Jeśli przy okazji spodobam się komuś innemu to super, jeśli nie to przecież nie tragedia, ilu ludzi tyle gustów. Ale miło mi bardzo, że uważasz moją obecną stylizację za udaną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#880 31-07-2013 o 21h14

Miss'wow
Kaiken
...

kawajka napisał

Całkowicie popieram wypowiedź, ta gra to dla mnie przede wszystkim zabawa. Realne życie nie daje mi możliwości ubierania się w wymyślne suknie balowe, jedwabne kapelusze czy diamentowe kolie. Tutaj ta różnorodność jest fantastyczna, uwielbiam stroić miss w te wszystkie wymyślne kreacje, wystarczy  że spodoba mi się jeden ciuch i już planuje do niego kilka różnych opcji. Jestem bardzo usatysfakcjonowana przede wszystkim wtedy, gdy to mnie podoba się wynik moich starań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Jeśli przy okazji spodobam się komuś innemu to super, jeśli nie to przecież nie tragedia, ilu ludzi tyle gustów. Ale miło mi bardzo, że uważasz moją obecną stylizację za udaną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Mam dokładnie tak samo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

twoja kreacja jest śliczna. Niektórzy przesadzają z kolorem różowym, a ty wykorzystałaś czarne elementy aby stonować kreacje i nadać jej charakteru. Niewinnie a jednak z pazurkiem.

#881 31-07-2013 o 22h30

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

To ja się wypowiem na temat finałów.
Jestem pod ogromnym wrażeniem niektórych kreacji. Dużo ciekawsze niż w tamtym tygodniu.

Crewedka wymiatasz w tym skąpym ciuszku.

Jest tylko kilka którym dałam uwielbiam i trochę wiecej lubię. Na resztę nie głosuję bo szkoda tego zera /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ale i tak mniej osób pozmieniało swoje stylizację!

Dziękuję uprzejmie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Osobiście kibicuję dziewczynom biorącym udział w konkursie deco - zachwycił mnie nadmorski taras, niby prosty, a jednak ciekawy.

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (31-07-2013 o 22h32)

#882 01-08-2013 o 00h14

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Po północy upolowałam gwiazdę (za 1razem! ;_; ), a co za tym idzie tradycyjnie się przebrałam i powiem Wam, że to co teraz noszę to 100% casual i jestem z tego dumna! A przynajmniej zadowolona, że wykorzystałam w końcu tę czadową bokserkę. Sama nie mogę w takich chodzić. ;_;

#883 01-08-2013 o 00h51

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=8977&pieceid=3&destid=0

Ktoś wie czyj to pokój?

#884 01-08-2013 o 00h58

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Proszę uprzejmie:
//www.missfashion.pl/profile/samira,8977.htm

#885 01-08-2013 o 01h03

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#886 01-08-2013 o 01h03

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Imho jej biuro jest o niebo lepsze i na defiladzie deco miałoby szanse w finałach.

#887 01-08-2013 o 01h08

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Mnie do gustu przypadł salon. Chciałabym się znaleźć w takim wnętrzu w chłodny zimowy wieczór /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Podoba mi się też secesyjny salon Kasydy

#888 01-08-2013 o 07h36

Miss'na całego
kawajka
...

Kaiken napisał

twoja kreacja jest śliczna. Niektórzy przesadzają z kolorem różowym, a ty wykorzystałaś czarne elementy aby stonować kreacje i nadać jej charakteru. Niewinnie a jednak z pazurkiem.

Bardzo dziękuję, tym razem się starałam, bo zdarza mi się z różem przesadzać, to taka nieuleczalna mania na jego tle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Ale staram się nad tym panować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#889 01-08-2013 o 10h15

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Czy mi się tylko wydaje czy w tym tygodniu w finale nadzwyczajnie królują skrzydła różnej maści i przede wszystkim te okropne gołębie, co one takiego mają w sobie że dziewczyny tak je tak bardzo lubią?

#890 01-08-2013 o 10h28

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

Racja, też to zauważyłam. Do gołębi się nie czepiam, ale te skrzydła coraz bardziej mnie odstraszają, po co to? Bez tego też są ładne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#891 01-08-2013 o 10h52

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

W ogóle teł jest pełno. Gołębie, motylki, magiczne pyłki wirujące wokół modelek... Nie przeszkadza mi to, jeśli stylizacja jest tematyczna i wszystko pasuje, ale u niektórych są trochę... z tyłka. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#892 01-08-2013 o 11h00

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

Dokładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja jednak preferuję minimalizm, nie lubię jak jest wszystkiego nawalone /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#893 01-08-2013 o 11h00

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Wiecie co? Tak patrzę na te finalistki poprzebierane i pozmieniane znowu i naszła mnie myśl. Że nawet dobrze, że się ciągle zmieniają. To prawie jak oglądać za każdym razem nowe finały XD

#894 01-08-2013 o 11h22

Miss'na całego
Nabi
...
Miejsce: Fairy Glade

Nie podoba mi się taka ilość właśnie skrzydeł. Jeszcze wczoraj parę minut po północy miałam je chyba tylko ja i jeszcze jedna miss, cieszyłam się, bo się troszku wyróżniałam tle innych. Kiedy przeglądałam finały dzisiaj naliczyłam 4 skrzydlate miss, z tym, że ja już zdjęłam swoje. ;-;
Też nie rozumiem pyłków czy różdżek, które czasami otaczają miss, a nie mają nic wspólnego z resztą stroju. Serio, zwykłe spodnie i bluzka...Oraz różdżka. ._.

#895 01-08-2013 o 11h26

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ja myślę, że z tymi skrzydłami, gołębiami i różdżkami to taka forma zwrócenia na siebie uwagi. Ale niestety prawda jest taka, że to zwraca uwagę jeśli jest niespotykane. A jak przedmówczyni mówiła, w takim tłumie skrzydlatych i otoczonych czymś ta unikatowość się gubi.

#896 01-08-2013 o 12h41

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...

Właśnie, najgorsze jest jak to do niczego nie pasuje. Widzę w finale jedną całkiem przyzwoicie ubraną miss i do tego ma te czarne skrzydełka z ogonem, które moim zdaniem ani trochę nie pasuję do jej bujnej sukni, szkoda...

#897 01-08-2013 o 12h45

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Bo to są nowoczesne mroczne wróżki w dżinsach. : DD

Ostatnio zmieniony przez nivata (01-08-2013 o 12h45)

#898 01-08-2013 o 12h49

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć kim jest ta śliczna Miss w czarnym płaszczyku z parasolką i czarnym kapelusikiem z jakimś purpurowym/bordowym kwiatkiem?

Nie mam możliwości sprawdzić na telefonie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#899 01-08-2013 o 12h50

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...

nivata napisał

Bo to są nowoczesne mroczne wróżki w dżinsach. : DD

Dokładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Na promenadzie gwiazd Potter i jego ekipa też są normalnie ubrani i mają te swoje kijaszki. Pewnie to jest inspiracja dla tych miss.

#900 01-08-2013 o 13h00

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Motionell napisał

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć kim jest ta śliczna Miss w czarnym płaszczyku z parasolką i czarnym kapelusikiem z jakimś purpurowym/bordowym kwiatkiem?

Nie mam możliwości sprawdzić na telefonie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ja w ogóle nie widzę tak ubranej finalistki, może się już przebrała?

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 161