Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 161

#901 01-08-2013 o 13h03

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Też już to zauważyłam niestety.
Teraz ma szeroką suknię i czarną parasolkę ale kapelusik został.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#902 01-08-2013 o 13h09

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Swoją kreacją zachwiciła mnie Mainduffe , ponieważ wygląda pięknie i nie ma przepychu jak u finalistek. Mam nadzieję że się dostaniesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#903 01-08-2013 o 13h56

Miss'całkiem całkiem
Estera
...

Ten final ma tyle pieknych miss! Wysoki poziom, wysoki.

"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.

#904 01-08-2013 o 23h34

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3338.jpg

Niezły ktoś remont odwalił, jestem pewna, że tego pokoju nie było wcześniej. A szkoda! Teraz jest taki uroczy, byłoby kolejne serduszko do kolekcji. Przyznać się, kto to taką śliczną sypialnię wymyślił?

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#905 01-08-2013 o 23h35

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Ta śliczna sypialnia, którą kocham należy do Lil: //www.missfashion.pl/profile/lillien,s,bureau,8096.htm

#906 01-08-2013 o 23h49

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Autorka siedzi obok mnie siedzi i nie wierzy, że została tak szybko zauważona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Obu nam dziś odbiło i ignorując obowiązki zabrałyśmy się za dekorowanie. Lil daje czadu, a to dopiero pierwsze pomieszczenie jakie urządza O_O

#907 01-08-2013 o 23h53

Miss'Żółtodziób
...

Też przeglądałam przed chwilą defiladę i od razu zwróciłam uwagę. Faktycznie, jest przepiękne - fantastycznie połączenie kolorów. *zachwyt*

#908 01-08-2013 o 23h57

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Ojejku, strasznie Wam wszystkim dziękuję!! :D Szczerze mówiąc w ogóle nie spodziewałam się, że mój pokoik zostanie tak od razu dostrzeżony, ledwo godzinkę temu zaczęłam go urządzać! Na screenie widać nawet pewne przedmioty dopiero w trakcie ustawiania jak kosz wiklinowy za dywanem :D remont w trakcie, ale dziękuję jeszcze raz za Wasze opinie! Tym milej, że jest to pierwsze w ogóle urządzane przeze mnie wnętrze ^^

Ostatnio zmieniony przez Lillien (01-08-2013 o 23h57)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#909 02-08-2013 o 00h00

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

* O *
Lillien przepiękny pokój. Subtelny i ta kolorystyka !

#910 02-08-2013 o 00h05

Miss'Żółtodziób
...

Co, jak co, ale ja już mam faworytkę na następny finał deco. ^^
Serio, bardzo ładnie urządzony, subtelnie i z wyczuciem.

#911 02-08-2013 o 00h09

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ja również wyczuwam przyszłą zwyciężczynię deco! :>

Ooo, Kasyda! BRAWO, gratulacje! Twój piękny salon zasłużył na pierwsze miejsce, bez wątpienia. <3 Wspaniałe biuro z kolumnami Beth również było wśród moich faworytów, a łazienka Misy w zeszłym tygodniu zwróciła moją uwagę. Jej, podium deco mnie zachwyciło!

A podium miss... Cóż. Gratulacje wszystkim wybranym, choć szkoda, że ZNOWU żadna z moich faworytek nie wygrała. xd Demyt. Moze powinnam kibicowac innym, chyba przynoszę im pecha. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez nivata (02-08-2013 o 00h13)

#912 02-08-2013 o 00h14

Miss'Żółtodziób
...

O, dziękuję za gratulację, ale nadmienię, że to w dużej mierze zasługa twoich rad, dzięki którym wnętrze trochę bardziej się ożywiło. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Gratuluję innym laureatkom. ^^

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (02-08-2013 o 00h15)

#913 02-08-2013 o 00h16

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Wiedziałem, ze jak Lilien weźmie się wreszcie za swoje mieszkanie, to powali wszystkich na kolana.;D Teraz mi głupio jak patrzę na swoje!

Kasydo, moje gratulacje! Zasłużyłaś na to złoto jak nikt inny. <3
Teraz jeszcze chcę widzieć na podium deco Samirę z jej salonem japońskim, Rosette z jej zimowym ogrodem i Lilien z jej sypialenką. I mogę odejść z gry spokojny.

#914 02-08-2013 o 00h17

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Ja również wyczuwam przyszłą zwyciężczynię deco! :>

Ooo, Kasyda! BRAWO, gratulacje! Twój piękny salon zasłużył na pierwsze miejsce, bez wątpienia. <3 Wspaniałe biuro z kolumnami Beth również było wśród moich faworytów, a łazienka Misy w zeszłym tygodniu zwróciła moją uwagę. Jej, podium deco mnie zachwyciło!

A podium miss... Cóż. Gratulacje wszystkim wybranym, choć szkoda, że ZNOWU żadna z moich faworytek nie wygrała. xd Demyt. Moze powinnam kibicowac innym, chyba przynoszę im pecha. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

E-ettou... dziękuję. Trochę mnie to zaskoczyło.

Chciałabym również pogratulować zwyciężczyniom miss pop, jak i pozostałym deco pop. ^ ^'''

#915 02-08-2013 o 00h21

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Też moje faworytki się na podium nie dostały :C Ale deco śliczne! To lubię w tym konkursie, że trzyma poziom co tydzień /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#916 02-08-2013 o 00h24

Miss'Żółtodziób
...

Żeby nie wyjść na nieskromną - wydaje mi się, że poziom będzie rósł, ale mówię to abstrahując od najnowszych wyników. Nie tylko ze względu na wzbogacenie się użytkowniczek z większym stażem w grze, ale również na nowości w sklepach (lepiej dopracowane i bardziej estetyczne) oraz pomysły z praktycznym wykorzystaniem niektórych elementów - przykład stopni, ścian, daszków itd.
Zresztą, ja zawsze z deco jestem zadowolona, przynajmniej w dużej części. ^^

Może też w końcu znikną puste mieszkania z finałów...

Edit:
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za ciepłe słowa i gratulacje. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (02-08-2013 o 00h41)

#917 02-08-2013 o 00h28

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Tru tru. Poza tym jak ludzie zobaczą sypialnię Lillien to się zaślinią do komputerów i zapragną mieć taką samą. Albo chociaż spróbują jej dorównać. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A to oznacza, że poziom będzie coraz większy i większy, bo inspiracje i pomysły nadchodzą sporymi falami.

#918 02-08-2013 o 00h29

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Faktycznie ładne podium deco, pierwsze miejsce zachwyca klasyczną elegancją, a łazienkę Misy również bardzo lubię, dawałam obu pomieszczeniom punkty. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Przyjemnie się patrzy na porządne wygrane, szkoda tylko, że nie zawsze to tak pięknie wygląda w przypadku podium ciuchowego, które tym razem mnie nie zadziwia i nie zachwyca, choć przyznaję: jest ładne./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Zjeżdżając z tematu, mimo że to nie wątek o wystroju wnętrz, ale skoro już parę osób zaoftopowało nad pokoikiem Lilien... Lil, zastanowiłabym się na twoim miejscu nad lekką zmianą kompozycji, bo mimo ładnych elemetów mam wrażenie, że w tym momencie przestrzeń bardzo mocno dzieli się wizualnie na pionowe pasy./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Verite (02-08-2013 o 00h33)

#919 02-08-2013 o 00h40

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Hmmm, a mnie deco w tym tgodniu jakoś tak... nie powaliło. Pierwsze miejsce całkiem sympatyczne, owszem, ale pozostałe dwa- pusta łazienka i przeładowany... ogród (?) z paskudnie zostawioną uciętą ścianą nie sprawiły na mnie wrażenia. Zawiodło mnie aktualne deco, za to uważam, że podium prezentuje się nieźle, chociaż nie wiem czy to efekt nagłej zmiany kreacji po wygranej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#920 02-08-2013 o 00h48

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Pierwsze miejsce w deco bardzo mnie cieszy, uważam, że jest w pełni zasłużone, łazienka z drugiego miejsca również bardzo ładna, serdeczne gratki, Sere i Kasydo, głosowałam na Was ^^ Z 3. miejscem mam mały problem - ta prawa ściana boli, ale poza tym faktycznie pięknie i na bogato ^^ Za tydzień trzymam kciuki za Lillien, bo cudna ta jej sypialnia, oby nic nie popsuła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Co do miss, bardzo cieszy mnie 3. miejsce, bo to jedna z moich faworytek. Drugie miejsce przeurocze. Pierwsze trochę za bardzo przypomina mi Małą, więc spuszczę na to zasłonę milczenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#921 02-08-2013 o 08h12

Miss'na całego
kawajka
...

Bardzo dziękuję za gratulacje, jako jedna ze zwyciężczyń, ale przyznaje - byłam w szoku jak to przed chwilą zobaczyłam, prawie się kawą udławiłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I taka trochę lipa z drugiej strony, bo już nie będzie mnie w finałach...trzeba zacząć dekorować mieszkanie i spróbować w deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#922 02-08-2013 o 08h46

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Ja też jeszcze raz gratuluję zwyciężczyniom, deco jak praktycznie co tydzień cieszy mnie w pełni, a na podium ciuchowym jestem szczęśliwa z obecności Kawajki! Jej stroje są zawsze takie urocze, no i ten ukochany przeze mnie róż... Każdy kontrargument przy tym jest dla mnie inwalidą! :D jak to Mafia napisała, Kawajka jest kawaii - nic dodać, nic ująć.

Dziękuję raz jeszcze za Wasze opinie dotyczące mojego pokoiku :D myślę, że Kouki i HyunAe wybaczą nam ten offtop - Nivata trafiła na moje mieszkanko poprzez defiladę, a to w końcu wątek o defiladach :) remont trwa, wczoraj było już po prostu za późno, bym mogła wnętrze dopracować jak chciałam. Napiszę jeszcze o tym w wątku o dekorowaniu mieszkań, opisując też jakie mam wątpliwości, więc jeśli ktoś miałby ochotę mi pomóc, będę wdzięczna za Wasze opinie! :)

Verite, możesz mieć rację, zwłaszcza, że moje pojęcie o architekturze wnętrz kończy się na meblowaniu domków w simsach! Jeśli mogłabym Cię prosić o wytłumaczenie mi, na czym polega ta kwestia, będę naprawdę wdzięczna za Twoją pomoc ^^

Ostatnio zmieniony przez Lillien (02-08-2013 o 08h54)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#923 02-08-2013 o 09h12

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Osobiście jestem lekko zawiedziona, że Rosette jeszcze nie wygrała. Czemu, czemu, czemu?! Ale może głosującym znudził się już ten śliczny ogród i należałoby go na jakiś czas schować żeby potem znów nim oczarować :<

Resztę opinii sobie zachowam na podsumowanie na blogu x)

#924 02-08-2013 o 09h30

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Popieram wypowiedź przedmówczyni. Tydzień w tydzień obrzucam ten cudowny ogród serduszkami i tydzień w tydzień nie ma go na podium :C Ja już mam dwie faworytki na kolejne finały i mam nadzieję, że obie się dostaną na podium. Chociaż narzekać nie mogę, deco właściwie jeszcze nigdy mnie nie zawiodło ^^

#925 02-08-2013 o 10h12

Miss'Żółtodziób
...

Rosette mam to samo, z tego co widzę to większości z was się właśnie podobają pokoje, które wygrały. Ja natomiast jestem zawiedziona i uważam dokładnie jak ty, Rosette

Rodette napisał

pusta łazienka i przeładowany... ogród (?) z paskudnie zostawioną uciętą ścianą nie sprawiły na mnie wrażenia..

Oczywiście gratuluję zwyciężczyniom, pokoje są ładne, jednak ja na podium bym widziała inne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png To chyba tylko świadczy o tym, jak różny styl mam z większością, która je wybrała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 161