Ja też jeszcze raz gratuluję zwyciężczyniom, deco jak praktycznie co tydzień cieszy mnie w pełni, a na podium ciuchowym jestem szczęśliwa z obecności Kawajki! Jej stroje są zawsze takie urocze, no i ten ukochany przeze mnie róż... Każdy kontrargument przy tym jest dla mnie inwalidą! :D jak to Mafia napisała, Kawajka jest kawaii - nic dodać, nic ująć.
Dziękuję raz jeszcze za Wasze opinie dotyczące mojego pokoiku :D myślę, że Kouki i HyunAe wybaczą nam ten offtop - Nivata trafiła na moje mieszkanko poprzez defiladę, a to w końcu wątek o defiladach :) remont trwa, wczoraj było już po prostu za późno, bym mogła wnętrze dopracować jak chciałam. Napiszę jeszcze o tym w wątku o dekorowaniu mieszkań, opisując też jakie mam wątpliwości, więc jeśli ktoś miałby ochotę mi pomóc, będę wdzięczna za Wasze opinie! :)
Verite, możesz mieć rację, zwłaszcza, że moje pojęcie o architekturze wnętrz kończy się na meblowaniu domków w simsach! Jeśli mogłabym Cię prosić o wytłumaczenie mi, na czym polega ta kwestia, będę naprawdę wdzięczna za Twoją pomoc ^^
Ostatnio zmieniony przez Lillien (02-08-2013 o 08h54)