Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 161

#926 02-08-2013 o 10h39

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Co do III miejsca podobało mi się, chociaż fakt, może jest nieco przeładowane dodatkami. Nie wiem czemu tak ta łazienka kole w oczy, skoro moim zdaniem jest naprawdę piękna i dobrze przemyślana. Niewielka ilość elementów nie znaczy, że jest pusta. Osobiście nie byłabym w stanie korzystać z łazienki totalnie zagraconej podusiami, półeczkami i pierdółkami. Też takie mnie tu nie porywają. Mieszkania mają mieć przestrzeń, a jak już ktoś lubi dodatki to niech one są dostosowane do pomieszczenia. Salon i tona bibelotów - proszę bardzo. Ale w łazience jednak liczy się też funkcjonalność, żeby człowiek nie lawirował między nadmiarem mebli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Łazienka Misy jest prosta i elegancka, z dobranymi dodatkami. Nie zawsze ilość dodatków równa się wysoka jakość ;]

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (02-08-2013 o 10h40)

#927 02-08-2013 o 11h18

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Tru Fox, tru. Ja swoją łazienkę zagraciłam, bo zaplanowałam bardziej pokój kąpielowy niż taką typową łazienkę, ale pomieszczenie Misy idealnie pasuje do pełnej przestrzeni, wygodnej i ładnej łazienki kobiety o dobrym guście. Minimalizm był tu kluczem do sukcesu.

Ostatnio zmieniony przez nivata (02-08-2013 o 11h19)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#928 02-08-2013 o 11h21

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ale ona nie jest zagracona D: Jest szerokie, wygodne dojście do tego zabójczego prysznica, nic nie wadzi żeby dostać się do jakiegokolwiek, ważnego elementu. A widuję łazienki gdzie jest tyle rzeczy jak świeczki czy kwiatki naustawiane na drodze do prysznica przykładowo, że ja bym się bała nawet ręce myć w takim miejscu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#929 02-08-2013 o 15h33

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Masakra napisał

Osobiście jestem lekko zawiedziona, że Rosette jeszcze nie wygrała. Czemu, czemu, czemu?! Ale może głosującym znudził się już ten śliczny ogród i należałoby go na jakiś czas schować żeby potem znów nim oczarować :<

Resztę opinii sobie zachowam na podsumowanie na blogu x)

Foxglove napisał

Popieram wypowiedź przedmówczyni. Tydzień w tydzień obrzucam ten cudowny ogród serduszkami i tydzień w tydzień nie ma go na podium :C Ja już mam dwie faworytki na kolejne finały i mam nadzieję, że obie się dostaną na podium. Chociaż narzekać nie mogę, deco właściwie jeszcze nigdy mnie nie zawiodło ^^

Dzięki dziewczyny, już czuję się wystarczająco doceniona ^^ Ogród schowałam wczoraj i nie będę go wystawiać dłuższy czas, może zrobiłby lepsze wrażenie porą zimową?

nika2 napisał

Rosette mam to samo, z tego co widzę to większości z was się właśnie podobają pokoje, które wygrały. Ja natomiast jestem zawiedziona i uważam dokładnie jak ty, Rosette

Rodette napisał

pusta łazienka i przeładowany... ogród (?) z paskudnie zostawioną uciętą ścianą nie sprawiły na mnie wrażenia..

Oczywiście gratuluję zwyciężczyniom, pokoje są ładne, jednak ja na podium bym widziała inne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png To chyba tylko świadczy o tym, jak różny styl mam z większością, która je wybrała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Cieszę się, że nie jestem sama i nie wyszłam na wredną czepliwą jędzę, co uwiesiła się czegoś po złości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Zdecydowanie moj gust odbiega od większości, ile razy bym sobie nie wypatrzyła "tego jedynego pokoju" "tej jedynej stylizacji"- nigdy nie ma ich na podium. Może w ten sposób przenoszę na kreatorki swojego pecha? Czas zaprzestać tej maniery /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#930 02-08-2013 o 16h00

Miss'Żółtodziób
...

W takim razie jestem pewna, że Rosette wygra w następnym wyborach. Ja na pewno będę na nią głosować, bo jej mieszkanie rzeczywiście jest przepiękne! ^^

I nie ma co się łamać. Ja miałam to samo, ale jak się starasz i wychodzi ci coś wartego podium to prędzej czy później los uśmiechnie się do ciebie! Nie poddawaj się... Rosette!

#931 02-08-2013 o 16h17

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Misa napisał

W takim razie jestem pewna, że Rosette wygra w następnym wyborach. Ja na pewno będę na nią głosować, bo jej mieszkanie rzeczywiście jest przepiękne! ^^

I nie ma co się łamać. Ja miałam to samo, ale jak się starasz i wychodzi ci coś wartego podium to prędzej czy później los uśmiechnie się do ciebie! Nie poddawaj się... Rosette!

Hehe, dziękuję za miłe słowa, ale naprawdę, nie ma potrzeby pocieszania mnie w takim stopniu- nigdy nie miałam parcia ani na wygrane, ani na popularność, więc w zasadzie ni to ziębi ni to grzeje takie przewijanie się przez finały. Na początku może i było mi ciut przykro, w finałach gdzie pierwszy raz wystartowałam ze swoim ogrodem, ale trwało to może godzinę, a potem już przeszło definitywnie. W jakimś stopniu cieszy mnie oglądanie podium, czytanie komentarzy, głosowanie w defiladach. Oczywiście, znalezienie się tam również byłoby bardzo przyjemne, ale brak trofeum to nie koniec świata. Dobrze się bawię jak jest.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#932 02-08-2013 o 16h38

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Nie spodziewał się takiego podium jeśli chodzi o miss, zazwyczaj chociaż jedna z moich faworytek była, a tym razem nic. Balowe suknie nadal królują, eh...

#933 04-08-2013 o 19h30

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

Mam pytanko: orientuje się ktoś jak nalicza się pkt za gwiazdki?
Za "uwielbiam" 3?
za "lubię" 2, 1???
Czasem mi się wydaje, że puste pokoje są następstwem tego, że glosuje się na nie, jako "nie lubię" i coś im się tam wtedy nalicza... a może nic?

Ktoś wie?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#934 04-08-2013 o 19h38

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

prettyzuza napisał

Mam pytanko: orientuje się ktoś jak nalicza się pkt za gwiazdki?
Za "uwielbiam" 3?
za "lubię" 2, 1???
Czasem mi się wydaje, że puste pokoje są następstwem tego, że glosuje się na nie, jako "nie lubię" i coś im się tam wtedy nalicza... a może nic?

Ktoś wie?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

'Nie lubię' to po prostu 0 pkt. Nic się nie nalicza.

#935 04-08-2013 o 19h41

Miss'na całego
prettyzuza

A może powinny być minusowe? Może to byłby sposób na lewitujące długopisy w pokojach?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez prettyzuza (04-08-2013 o 19h41)

#936 04-08-2013 o 19h50

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Minusowe? Zeby jakieś hejty były, my cię nie lubimy więc nie damy ci wejść do finału, nieważne jak piękny masz pokój! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png
Lubię to 1 punkt.

#937 04-08-2013 o 19h53

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Minusowe to nie jest dobry pomysł, tak jak pisze Masakra mogłoby być nieprzyjemnie, a po co. Ta gra ma służyć umilaniu sobie czasu, po co się denerwować.

#938 04-08-2013 o 20h58

Miss'na całego
prettyzuza

Może i tak, w sumie jak nie ma pkt za "nie lubię", to te "lewitujace dlugopisy" i tak nie powinny wchodzić do finału.. A są. Znaczy nic by to pewnie nie zmieniło. Macie rację/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#939 04-08-2013 o 21h01

Miss'Żółtodziób
...

Jak już pisałam - gdyby w grze była możliwość deklarowania swojego udziału w konkursie, problem latających długopisów, jeśli by nie zniknął, to przynajmniej zmalał.

Być może, przy rosnącej liczbie użytkowników wkrótce pozbędziemy się pustych pomieszczeń.

#940 04-08-2013 o 21h37

Miss'Żółtodziób
...

Rosette oj zdecydowanie nie jesteś sama /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Mam dokładnie to samo z tą "jedyną stylizacją" (zwłaszcza, że w tym finale było więcej niż zwykle takich w moim stylu, które bym widziała na podium. I co? Żadna tam nie jest -.- )

Kasyda jak już wcześniej też pisałam co do tego, możemy mieć tylko nadzieję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#941 04-08-2013 o 21h55

Miss'Żółtodziób
...

Kasyda napisał

Jak już pisałam - gdyby w grze była możliwość deklarowania swojego udziału w konkursie, problem latających długopisów, jeśli by nie zniknął, to przynajmniej zmalał.

Być może, przy rosnącej liczbie użytkowników wkrótce pozbędziemy się pustych pomieszczeń.

Czyli skoro w finale konkursu deco też ma być 50 pomieszczeń, to tych porządnie umeblowanych jest mniej niż 50, dlatego są te z długopisami? Jakoś tego nie kupuję.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Sorki, jeśli źle zrozumiałam, ale takie coś przyszło mi do głowy.

#942 04-08-2013 o 22h01

Miss'Żółtodziób
...

Tego nie wiem. Za to jestem pewna, że przy większej "konkurencji" takie przykre zjawisko zaniknie.

Jeżeli wśród dobrze urządzonych pomieszczeń trafiają się puste, to nietrudno przyjąć założenie, że tych kompletnych brakuje. ^^
Albo po prostu nieurządzone użytkowniczki mają dobry PR. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#943 04-08-2013 o 22h56

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Minusowe punkty zapobiegłyby lewitującym długopisom, ale nie bierzesz pod uwagę że opcja nie lubię jest również jest do miss. Wtedy jak kogoś nie lubisz to automatycznie dajesz mu 'nie lubię' nie ważne jak wygląda. I o to chodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png Minusowe punkty jak już parę osób powiedziało to nie jest dobry pomysł.

#944 05-08-2013 o 08h35

Miss'Żółtodziób
...

Oj dajcie spokój. Lewitujące długopisy są fajne. U nas takie ciekawe rzeczy to się w biurach nie dzieją~ xD
A tak na serio, to wcześniej miałam wrażenie, że przycisk "nie lubię" daje -1 punkt, bo w sumie gdyby oznaczał tyle co 0, to nie ktoś mógłby w ogóle nie dawać żadnej oceny. Przecież nie jest powiedziane, że jak już głosujesz na defiladzie, to musisz dosłownie każdego oceniać. Jak widzę te same gołe ściany, albo ten sam zestaw z 9 poziomu, to wolę omijać je szeroki łukiem zamiast w tak nieprzyjemny sposób wciskać to "nie lubię".

Ostatnio zmieniony przez Misa (05-08-2013 o 08h35)

#945 05-08-2013 o 10h30

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Osobiście uważam, że lewitujące długopisy są też spowodowane brakiem wyboru pokoju na defiladę. Nie każdy zaczyna urządzać dom od biura, a to ono jest automatycznie pokazywane.

#946 06-08-2013 o 21h58

Miss'wow
Kaiken
...

Nie mogę się doczekać nowych finałów. Jestem ciekawa co zostanie wybrane. Ostatnie finały bardzo mi się podobały. Było wiele kreacji które przypadły mi do gustu. Mam nadzieje, że w tym tygodniu również moje oczęta zostaną pozytywnie zaskoczone /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#947 06-08-2013 o 22h19

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Lubię styl około-retro, a sporo takich stylizacji widziałam na defiladzie - mam nadzieję, że pojawi się ich trochę i w finale! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#948 07-08-2013 o 00h16

Miss'wow
Kaiken
...

Och, finały będą bardzo ciekawe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Niesamowita mieszanka wybuchowa w finałach. Jest tam chyba wszystko. retro, balowe, codzienne, a nawet cosplay /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#949 07-08-2013 o 00h20

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Miałam być kopciuchem, ale ze względu na liska przekładamy bajkę D:
Oceniłam sobie teraz, wrócę rano zobaczyć czy nadal mi się podobają. Już nawet coś mi się spodobało :3

Ostatnio zmieniony przez Masakra (07-08-2013 o 00h22)

#950 07-08-2013 o 00h40

Miss'wow
Kaiken
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3559.jpg
To są miss, które na chwilę obecną przykuły moją uwagę. Myślę, że któreś z nich staną się moimi faworytkami. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 161