Myślę, że chyba wszystkim nam zdarza się zapomnieć, że gusta i poglądy są tak różne, jak różni są ludzie. Jedni patrzą trochę bardziej polubownie inni kategorycznie starają się przeciwstawić danym zachowaniom. Bywa. Po prostu przyjmijcie to do świadomości i zostawcie temat, bo znowu skończy się na wywlekaniu brudów i bardzo personalnych zagrywkach.
Doszliśmy do konkluzji: jedni są bardziej radykalni w stosunku do wzorowania się, inni mniej. Co tu jeszcze dodawać?
Poza tym, najważniejsze - defilada to nie podium. Jasne, może nam się część typów nie podobać, ale chodzi tu o zróżnicowanie, nawet jeśli część kontrastujących strojów stanowią kopie poprzednich finalistów. Prawo do hejtowania zostawiłabym na wyniki, kiedy znowu będziemy rozczarowani powtarzalnością i banalnością. ^^
Ja defiladę na razie przeglądnęłam pobieżnie - zrobię to na spokojnie, w domu, wieczorem. Nie chcę ryzykować, żeby szefostwo patrząc mi przez ramie, widziało stado laleczek na różowym tle. 
Ostatnio zmieniony przez Kasyda (31-07-2013 o 14h00)

Kliknij i dowiedz się więcej
Usiłujesz nas obrazić, że my niby jakieś nudne klony, a ty niepowtarzalna taka wspaniała? Szacunku się zachciało, z pewnością na niego zasłużysz tak nieprzemyślaną gadką.