Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 161

#801 26-07-2013 o 12h32

Miss'Żółtodziób
...

Kaede napisał

Mnie podium satysfakcjonuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png (...)
Deco jak zawsze na poziomie, pokoje zwyciężczyń estetyczne i ciekawe. Chciałabym w realu łazienkę nivaty, bo prysznic i kolorystyka były super. Crewedka też zwróciła moją uwagę podczas finałów - świetny pomysł z tą kuchnią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ohohoho, dziękuję  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif 
Teraz, skoro ocenki już mnie nie dotyczą, powoli staram się zamieniać swoje pokoje w Hogward...

#802 28-07-2013 o 15h06

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Mi się bardzo podoba ta opcja! /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif
Tylko że jeszcze nie trafiłam na siebie /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif
No nic jak będę mieć większy poziom to na pewno gdzieś tam będę /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#803 28-07-2013 o 15h20

Miss'OK
Aria
...

Eminaria napisał

Tylko że jeszcze nie trafiłam na siebie /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif
No nic jak będę mieć większy poziom to na pewno gdzieś tam będę /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif

Poziom nie ma tu nic do rzeczy  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#804 29-07-2013 o 17h24

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Eminaria napisał

Na defiladzie są pokazywane obecnie dostępne miss, jak wystarczająco dużo przejrzysz to pojawi się i Twoja miss :> Poziom nie gra tu roli ~

#805 29-07-2013 o 21h07

Miss'Żółtodziób
...

Ja jestem załamana, bo do jutra na pewno nie uzbieram nawet 200 miss pop, co mi się dotąd udawało. Szkoda, bo miło było być chociaż w finale... ^ ^''

#806 29-07-2013 o 21h13

Miss'na całego
Lexa0
...

Misa, ja w zeszłym tygodniu wesżłam do finału mając 123mp /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Więc tak jakby wejdziesz.
Ponad 200 trzeba było mieć chyba tylko za pierwszymi dwoma podejściami, kiedy masa ludzi głosowała, bo nowa zabawka i wogle. Teraz się uciszyło.

#807 29-07-2013 o 21h41

Miss'Żółtodziób
...

Lexa0 napisał

Misa, ja w zeszłym tygodniu wesżłam do finału mając 123mp /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Więc tak jakby wejdziesz.
Ponad 200 trzeba było mieć chyba tylko za pierwszymi dwoma podejściami, kiedy masa ludzi głosowała, bo nowa zabawka i wogle. Teraz się uciszyło.

Ach, tak. I ta zabawka była już chyba od dawna na innych wersjach, ale miało to sensu przez jakieś pierwsze kilka tygodni, skoro trzeba czasu aby trochę ogarnąć swoją miss, bo tak każda wyglądałaby podobnie. ^ ^''
To jak to... Ale zawsze konkurencja powala mnie na łopatki. Tylko siedzieć i płakać...no i ewentualnie gratulować zwyciężczyniom. ^ ^''

#808 29-07-2013 o 21h59

Miss'Żółtodziób
...

Noi jak było nowa zabawka to dużo osób głosowało (w tym ja) ale podobnie jak z mieszkaniami gdy widzę 20 pod rząd pustych mieszkań lub poprostu brudnych miss to już mi się nawet nie chce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Więc myślę, że też dlatego się uciszyło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#809 29-07-2013 o 22h25

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

Noi jak było nowa zabawka to dużo osób głosowało (w tym ja) ale podobnie jak z mieszkaniami gdy widzę 20 pod rząd pustych mieszkań lub poprostu brudnych miss to już mi się nawet nie chce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Więc myślę, że też dlatego się uciszyło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Dokładnie. Może gdyby była możliwość "zapisania się" czy zadeklarowania chęci udziału w rywalizacji, nie byłoby problemu z pustymi mieszkaniami i brudnymi misskami. Osoby, które porzucają konto czy to trwale czy na jakiś czas, nie mają wpływu na obecność na defiladzie, a w przypadku deco nawet finałach.

#810 29-07-2013 o 23h07

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Na defiladzie pokazują się tylko aktualnie zalogowane mis, brudne rzadko się przewijają, gorzej z tym że większość jest w tych samych ciuchach. Ale ja i tak głosuje żeby w finale można było sobie pofolgować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Za to oglądanie pustych mieszkań męczy na tyle że nie daje rady obejrzeć więcej niż 10 na raz.

#811 29-07-2013 o 23h12

Miss'Żółtodziób
...

Większy problem dotyczy deco, ale generalnie gdyby udział brały same osoby faktycznie zainteresowane konkursem, byłoby o wiele mniej przeglądania w obu dziedzinach. I przypuszczam, że ciekawiej, bo niektórzy sporo się przykładają. A ich starania niekoniecznie zostaną docenione, bo większość porzuci przeglądanie defilady po kilku razach. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#812 30-07-2013 o 00h10

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja jestem wytrwała - jak już siadam do przeglądania deco i defilady to dopóki mi sie nie zaczną oceny wystawione pokazywać to klikam dzielnie i uparcie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#813 30-07-2013 o 11h26

Miss'Żółtodziób
...

Kasyda zdecydowanie byłoby lepiej gdybyśmy mogły się zgładzaszać do konkursów no ale nie ma na co liczyć niestety :c

Nivata podziwiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ja jestem jedną z tych co wymieka... Ale no naprawdę dzisiaj miałam to samo, nie zobaczyłam ani jednego ładnego mieszkania. Nie wszystkie były puste ale dużo jest takich gdzie jest np. tylko fotel albo szafka... Ja chyba mam pecha do tych mieszkań /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif Żeby zobaczyć jakieś ładne muszę się naprawdę wysilić :c

#814 30-07-2013 o 14h16

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ja mam taki system - jeśli widzę, że autorka mieszkania włożyła minimum wysiłku i inwencji w urządzenie pomieszczenia, to wystawiam gwiazdkę niezależnie od tego, czy jest w moim guście, czy nie. Jeśli pokój jest naprawdę wymyślny i wypasiony wystawiam serduszko. Większe wymagania nakładam oczywiście w finale, ale podczas takiego luźnego oceniania nie wybrzydzam specjalnie, skoro i tak tylko 50 najlepszych przejdzie dalej.

#815 30-07-2013 o 15h22

Miss'Żółtodziób
...

Znaczy ja nie mówię, że nikomu nie wstawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Oczywiście też nie patrzę czy w moim stylu, tylko jak jest zrobione no ale jeśli widzę pod rząd najpierw pusty pokój tylko z piórnikiem, a później pusty pokój tylko z szafką na pieczywo i tym podobne razy 30 no to.... Dzisiaj jedyny pokój jaki widzialam i nie był pusty należał do dziewczyny, która już ma trofeum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

A tak w zasadzie pokoje, które już mają trofeum też mogłyby już nie być pokazywane chociaż miło popatrzeć na nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#816 31-07-2013 o 00h14

Miss'wow
Kaiken
...

Finały zapowiadają się ciekawie. Duża mieszanka, jeśli chodzi o style. Ciekawe jak finalistki będą się zmieniać podczas finałów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#817 31-07-2013 o 00h17

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Jak na razie mam tylko parę faworytek, parę kojarzę nawet po nickach ...
Ale po co zdradzać ^^
Powodzenia wszystkim w finałach, może któraś mnie zaskoczy >3<

#818 31-07-2013 o 00h18

Miss'Żółtodziób
...

hahaha po czym to widać że jest się w finałach xD ?
mi to rybka jak mnie inni oceniają po prostu jestem taka jaka chcę być /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#819 31-07-2013 o 00h19

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Miss przebrana w stylu Morticii Adams przykuła moja uwagę - oby nie zmieniła stroju! *_* I widzę sporo fajnych stylizacji casualowych. <3
Ale deco jakoś słaby poziom w tym tygodniu. D:

#820 31-07-2013 o 00h19

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ale widzę, że casualowe ciuchy teraz na topie. Och to parcie na szkło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Oby nie było dzikich przebieranek, bo potem nie rozróżniam połowy finalistek XD

#821 31-07-2013 o 00h21

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

A tam parcie na szkło. Ja wole oglądać fajne casualki, bo jest większy wybór niż w stylizacjach tematycznych.

#822 31-07-2013 o 00h24

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Cóż, jak to się mówi, łaska pańska na pstrym koniu jeździ. Pamiętam te piękne finały jak się casualowi na podium tak oberwało, że pod kanapę się trzeba było chować. Teraz nagle casuale są cudne i oryginalne. Lubię casuale, o wiele trudniej dobrze ubrać się na luzie niż walić w przepych. I po finałach widać, że niektórzy próbowali casuala, bo to teraz modne. I niestety polegli. I to właśnie to parcie na szkło ;]

#823 31-07-2013 o 00h56

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Pamiętasz te piękne finały, Fox? Litości, było ich trzy, teraz mamy czwarty. Bogata historia!XD
I nigdy casualowi się nie obrywało, tylko wieczorówkom i wszystkim bogatym stylizacjom. Casual po prostu nie był modny, a to różnica.
Ja nie ukrywam, że zrobiłem ten ałtfit pod wpływem podium i Ruby. I nie ukrywam, że zrobiłem to z niesmaku, że tak szary i przeciętny strój został wychwalany, chciałem coś własnego. I kocham tę walizkę <3 Ale widzę, że się naroiło kwiecistych spódnic, z których jedną zrobiłem bazą swojego stroju w komplecie z tą walizką.

A "walić w przepych" jest równie trudno jak robić stroje w stylu casual. Mówię to z bogatego doświadczenia.;] Moim zdaniem można to tak odczuwać, że przepych jest łatwiejszy, bo sporo graczy nie ma opatrzenia z grafiką gry, albo po prostu nie ma oka do strojów, formy, kompozycji, koloru i detalu, więc kiedy widzi bogatą kreację, dostaje oczopląsu i zostaje porażony, może i oczarowany. Ciuszki w stylu casualowym są narysowane prościej i realistyczniej, łatwiej znaleźć punkt odniesienia do naszej rzeczywistości, poczuć się swojsko, przyłożyć te same kategorie, jakich używamy do oceniania ciuchów na ulicy.

Ostatnio zmieniony przez Evilisalive (31-07-2013 o 01h03)

#824 31-07-2013 o 01h20

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Jest w czym wybierać jeśli chodzi o ten finał. A co powyższej dyskusji mogłabym podsumować że o gustach się nie dyskutuje, ale przecież po to tu jesteśmy. Moim zdaniem bardziej wybujałe, a zarazem gustowne i dobrze dobrane stroje jest dużo trudniej dobrze skomponować, by nie przesadzić niż stroje codzienne, bardziej podobne do naszych realnych. Z tego właśnie powodu że w realu mamy do czynienia z takimi stylizacjami i łatwiej jest je sobie wyobrazić, a co za tym idzie przełożyć na realia gry.

#825 31-07-2013 o 01h41

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Pojęcia nie mam czemu mój pokój znalazł się w konkursie deco, bo nie jest nadzwyczajnie urządzony i szczerze mówiąc na wystroju wnętrz nie skupiałam się już od nie wiem jakiego czasu.
Dziwi mnie, że widziałam tam parę prawie pustych pokoi.
Ale jedno wnętrze mnie naprawdę zachwyciło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 161