Kasyda napisał
Misa napisał
W takim razie przykro mi, że tak was obrzydzam swoim wyglądem. Nigdy nie byłam ty mile widziana i uważam, że będę się trzymać swojego, choćbym nie wiem jak była GORSZA w waszych oczach.
Dziękuję i nie będę nawet czytać dalszych waszych wyjaśnień.
Jeżeli twoje czytanie ze zrozumieniem jest na takim poziomie, to szczerze współczuję. Ale nie sądzę, bo chyba lubisz kreować się na ofiarę i to nie kwestia niezrozumienia, tylko celowej nadinterpretacji. Nie wiem, jak jesteś ubrana, może masz na sobie jakiś gotowy komplet. Średnio mnie to interesuje, bo przy defiladzie zwracam uwagę na stylizacje, które mi się podobają. Inne po prostu pomijam.
Nigdzie ja nie napisałam, ani nie zrobiła tego żadna inna dziewczyna, że gotowce nas obrzydzają. Po prostu cenimy większą kreatywność przy tworzeniu stroju. To, czy się nią wykazujesz czy preferujesz komplety, to twoja prywatna sprawa i to ty powinnaś dobrze się z tym czuć.
Bardzo mi przykro, że tak nisko nas oceniasz, że niby wartościujemy ludzi na podstawie ubioru wirtualnej lalki...
Na Twoją wypowiedź odpowiem cytatem: urazy mierzy się nie intencją kaleczącego, lecz wrażliwością kaleczonego.
A gdybyście miały problem z czytaniem ze zrozumieniem (lub było, pozwolisz, że zacytuje "na takim poziomie"): może wam się wydawać że wasze wypowiedzi nikogo nie powinny zaboleć, ale tak naprawdę są przeładowane niechęcią, zadzieraniem nosa i próbujecie z siebie zrobić nie wiadomo jakie znawczynie mody i zasad gry, bo grałyście na francuskiej wersji gry i wiecie lepiej...
Ale absolutnie nie chcę was urazić tym postem, tylko wiecie, trzeba mieć trochę dystansu do siebie. Nie wiem wszystkiego, to tylko mój osobisty odbiór, więc może być inaczej. Ale ja to tak widzę.
Kliknij i dowiedz się więcej
. Niestety, jeszcze siebie tam nie zobaczyłam, no i nie sądzę że zobaczę. A dzisiaj, jak sobie poszłam głosować na Miss, to momentalnie szczęka mi opadła, jak zobaczyłam na sam początek, trzy dziewczyny w sukniach. Ogólnie to jestem bardzo ciekawa zwyciężczyń. Jeszcze podoba mi się konkurs, Deco. Tyle że czasem tam widzę białe, nie umeblowane mieszkanka, czasem się zdarzy jakieś ładne mieszkanie Miss.
Chociaż, jak siebie szukałam, to zaczynały mi się powtarzać Miss...
I sobie z tym odpuściłam. 
Za kilka miesięcy będzie co oglądać