Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 161

#776 25-07-2013 o 21h58

Miss'wow
Kaiken
...

Kasyda napisał

Misa napisał

W takim razie przykro mi, że tak was obrzydzam swoim wyglądem. Nigdy nie byłam ty mile widziana i uważam, że będę się trzymać swojego, choćbym nie wiem jak była GORSZA w waszych oczach.

Dziękuję i nie będę nawet czytać dalszych waszych wyjaśnień.

Jeżeli twoje czytanie ze zrozumieniem jest na takim poziomie, to szczerze współczuję. Ale nie sądzę, bo chyba lubisz kreować się na ofiarę i to nie kwestia niezrozumienia, tylko celowej nadinterpretacji. Nie wiem, jak jesteś ubrana, może masz na sobie jakiś gotowy komplet. Średnio mnie to interesuje, bo przy defiladzie zwracam uwagę na stylizacje, które mi się podobają. Inne po prostu pomijam.

Nigdzie ja nie napisałam, ani nie zrobiła tego żadna inna dziewczyna, że gotowce nas obrzydzają. Po prostu cenimy większą kreatywność przy tworzeniu stroju. To, czy się nią wykazujesz czy preferujesz komplety, to twoja prywatna sprawa i to ty powinnaś dobrze się z tym czuć.

Bardzo mi przykro, że tak nisko nas oceniasz, że niby wartościujemy ludzi na podstawie ubioru wirtualnej lalki...

Na Twoją wypowiedź odpowiem cytatem: urazy mierzy się nie intencją kaleczącego, lecz wrażliwością kaleczonego.

A gdybyście miały problem z czytaniem ze zrozumieniem (lub było, pozwolisz, że zacytuje "na takim poziomie"): może wam się wydawać że wasze wypowiedzi nikogo nie powinny zaboleć, ale tak naprawdę są przeładowane niechęcią, zadzieraniem nosa i próbujecie z siebie zrobić nie wiadomo jakie znawczynie mody i zasad gry, bo grałyście na francuskiej wersji gry i wiecie lepiej...

Ale absolutnie nie chcę was urazić tym postem, tylko wiecie, trzeba mieć trochę dystansu do siebie. Nie wiem wszystkiego, to tylko mój osobisty odbiór, więc może być inaczej. Ale ja to tak widzę.

#777 25-07-2013 o 22h00

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

rkwcz napisał

Wiktoria709 napisał

Mi się bardzo podoba ta opcja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png . Niestety, jeszcze siebie tam nie zobaczyłam, no i nie sądzę że zobaczę. A dzisiaj, jak sobie poszłam głosować na Miss, to momentalnie szczęka mi opadła, jak zobaczyłam na sam początek, trzy dziewczyny w sukniach. Ogólnie to jestem bardzo ciekawa zwyciężczyń. Jeszcze podoba mi się konkurs, Deco. Tyle że czasem tam widzę białe, nie umeblowane mieszkanka, czasem się zdarzy jakieś ładne mieszkanie Miss.  /modules/forum/img/smilies/content4.gif Chociaż, jak siebie szukałam, to zaczynały mi się powtarzać Miss... /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif  I sobie z tym odpuściłam.
Ale jestem ciekawa, czy będę miała takie szczęście, jak Misa i też znajdę siebie na Defiladzie.  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

Z czasem poziom będzie wyższy.. Jak na ten czas najwyższy lvl to chyba 30, więc jest dużo początkujących miss, którym fundusze nie pozwalają na zaprezentowanie siebie i umeblowanie mieszkania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Za kilka miesięcy będzie co oglądać  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#778 25-07-2013 o 22h01

Miss'Żółtodziób
...

no a chłobak i ty sama   /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

#779 25-07-2013 o 22h07

Miss'Żółtodziób
...

Kaiken napisał

Kasyda napisał

Misa napisał

W takim razie przykro mi, że tak was obrzydzam swoim wyglądem. Nigdy nie byłam ty mile widziana i uważam, że będę się trzymać swojego, choćbym nie wiem jak była GORSZA w waszych oczach.

Dziękuję i nie będę nawet czytać dalszych waszych wyjaśnień.

Jeżeli twoje czytanie ze zrozumieniem jest na takim poziomie, to szczerze współczuję. Ale nie sądzę, bo chyba lubisz kreować się na ofiarę i to nie kwestia niezrozumienia, tylko celowej nadinterpretacji. Nie wiem, jak jesteś ubrana, może masz na sobie jakiś gotowy komplet. Średnio mnie to interesuje, bo przy defiladzie zwracam uwagę na stylizacje, które mi się podobają. Inne po prostu pomijam.

Nigdzie ja nie napisałam, ani nie zrobiła tego żadna inna dziewczyna, że gotowce nas obrzydzają. Po prostu cenimy większą kreatywność przy tworzeniu stroju. To, czy się nią wykazujesz czy preferujesz komplety, to twoja prywatna sprawa i to ty powinnaś dobrze się z tym czuć.

Bardzo mi przykro, że tak nisko nas oceniasz, że niby wartościujemy ludzi na podstawie ubioru wirtualnej lalki...

Na Twoją wypowiedź odpowiem cytatem: urazy mierzy się nie intencją kaleczącego, lecz wrażliwością kaleczonego.

A gdybyście miały problem z czytaniem ze zrozumieniem (lub było, pozwolisz, że zacytuje "na takim poziomie"): może wam się wydawać że wasze wypowiedzi nikogo nie powinny zaboleć, ale tak naprawdę są przeładowane niechęcią, zadzieraniem nosa i próbujecie z siebie zrobić nie wiadomo jakie znawczynie mody i zasad gry, bo grałyście na francuskiej wersji gry i wiecie lepiej...

Ale absolutnie nie chcę was urazić tym postem, tylko wiecie, trzeba mieć trochę dystansu do siebie. Nie wiem wszystkiego, to tylko mój osobisty odbiór, więc może być inaczej. Ale ja to tak widzę.

Nie, nie, nie, proszę, nie jestem żadną znawczynią mody i nie grałam na francuskiej wersji. ^^ Skąd to błędne mniemanie - być może tak to nieświadomie wykreowałam, ale gwarantuję, że w tej dziedzinie jestem najzieleńsza. Wcześniejsze posty to moja osobista opinia na temat celu (?!) tej gry i mody ogólnie. Dla mnie polega wychodzeniu poza wzorce.

To jakie są wypowiedzi, to kwestia osobistej interpretacji, niestety, choć ja wolę polegać na prostej analizie słów. Mniej komplikuje życie, bo nie doszukuję się teorii spiskowych (staram się). Twoja rada na temat dystansu powinna być wielkimi literami wypisana na stronie startowej i zgadzam się z nią. Tylko z adnotacją, że krytyka/niepochlebna opinia nie równają się zawiści połączonej z brakiem owego dystansu. Dystans powinien być obustronny, żeby nie wykazywać się hipokryzją. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Na koniec zaznaczam, że trochę bardziej sceptycznie odnoszę się do "gotowców", ale to czy ktoś je lubi - jego lalka, jego sprawa.

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (25-07-2013 o 22h12)

#780 25-07-2013 o 22h11

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Kaiken napisał

AAAAA PSIK!
Przepraszam *wyciera nos* Mam straszne uczulenie na hipokryzję.

Co do zestawów – ok, ale nie w finale. Znaczy mogą się w nim znaleźć, spoko, ale błagam, nie na podium. Nagradzajmy kreatywność, a nie kopiowanie czegoś stworzonego przez kogoś innego.

Co do Martak111 - nie miała tylko podobnego stroju, a również twarz etc. Całość była niemalże wierną kopią.

A teraz powtórzę słowa koleżanki z góry - TROCHĘ DYSTANSU DO SAMYCH SIEBIE, bo już mi krew zielenieje, jak widzę tę waszą hipokryzję i jad. Ja nikogo nie chcę urazić, gdy wyrażam swoją opinię o zestawach.Gdy kogoś krytykuję bezpośrednio również tego nie robię.

Uważajcie też na swoje słowa, bo można je wykorzystać przeciwko wam.

A ten temat jest chyba pomyłką. Od dawna nie było tu właściwej i spokojnej dyskusji.
Hejterów zapraszam na PW, na bloga, na aska. Jeśli napiszecie na PW to nawet zorganizuje wam się spotkanie z nami w bagiennym borze, czyli na jakimś czacie, żebyście mogli zjechać nas naraz, a nie pojedynczo ^^

#781 25-07-2013 o 22h12

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Ja we francuską wersję tej gry akurat nie gram, Kasyda z tego co wiem - też nie. Akurat z Misą znamy się dobrze od dawna z innego forum, więc też może jesteśmy w stosunku do niej bardziej bezpośrednie niż do reszty.

Ale tu już się robi ładny offtop, więc proponuję zakończyć w tym miejscu.

#782 25-07-2013 o 22h29

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Aj Serek, dramy znowu robisz. Włosy bym dała sobie uciąć, że gdyby na podium zawitały komplety ty jako jedna z pierwszych rzuciłabyś się z płaczem, że nie wygrali kreatywni a ci, którzy pieniądze mieli na gotowce. I niezależnie od twojego zdania będę powtarzać - bardziej warte uwagi są zestawy autorskie a nie te żywcem ze sklepu. Serio, co fajnego w tym, że się założyło komplet dopasowany przez kogoś innego, traci się całą zabawę z łączenia rzeczy, które do bycia razem stworzone nie były. Chyba nawet malując kolorowankę ma się większe pole do popisu.

#783 25-07-2013 o 23h16

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

"Już każdy powiedział to co wiedział
trzy razy wysłuchał dobrze mnie
wszyscy zgadzają się ze sobą
a będzie nadal tak jak jest"

Ta dyskusja powoduje niepotrzebne nerwy i przykrości, ten jeden temat kotłuje się przez wiele podstron wątku. Im dalej tym robi się coraz gorzej... aż smutno mi się zrobiło i wprost musiałam się odezwać (może kogoś ucieszy, że "żyję!"), choć nie wiem ile to wniesie spokoju w dyskusję.

Również uważam, że w finale użytkowniczki powinny wykazywać się większą kreatywnością (chociaż to też zależy od indywidualnego pojmowania, spoko) skoro już się do niego dostały, i że nie powinny co chwila zmieniać stylizacji (bo później nie można cofnąć oceny a chciałoby się). Wcześniej wielokrotnie to powtarzałam i z tego co się orientuję, jest to mniej lub bardziej stanowisko większości wypowiadających się tutaj.

Jednak... Kochane Moje...

Nie da się zapanować nad całą rzeszą nowych użytkowniczek, które (jak już ktoś powiedział) nie rozróżniają kompletów od własnej inwencji i (zgodnie z własnym uznaniem) dają "Uwielbiam!". Jest ich dużo i w efekcie mamy takie finały.

Chyba jedynym wyjściem jest właśnie głosować według własnego uznania, bo z czasem każdy się zorientuje, że co jest gotowcem a co nie i zacznie głosować inaczej. W końcu osób "obeznanych w temacie i znawców mody" stanie się więcej i będziecie zadowolone z finałów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Cierpliwości (któraż gra uczy tego bardziej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)

Keep Calm Girls and Vote For Miss IYO.
(że tak sobie pozwolę powiedzieć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png )

#784 25-07-2013 o 23h18

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Emmm, chyba nie będę komentować kłótni, jadu, hipokryzji, obrażania, zaprzeczania sobie i tak dalej. Przepraszam za uogólnianie, ale nie mam siły na przypisywanie każdemu swojej roli, każdy, kto posiada w swoim organizmie przydatny mechanizm "samokrytyka" powinien wiedzieć. Za to skomentuję defiladę, jak nazwa tematu wskazuje:

Finalistki mnie nie powaliły. Weszły w modę udziwnione kreacje, których na przykład ja układać nie umiem, aczkolwiek jak przeglądam teraz 50 szczęśliwych miss (poprzednio wczoraj, więc dawno) to znalazłabym więcej takich kreacji, które przypadły mi do gustu. Chociaż zdaję sobie sprawę, że są to już przebierankowe stylizacje. Nie wiem kto ile razy, ale raczej nie będę na żadną z nich głosować. Sama też się raz przebrałam, wróciłam do stylizacji Musician, którą ułożyłam jakiś czas temu i do której koniecznie chciałam wrócić, jeśli znowu trafię do finału. Bo jestem z niej dumna i chciałam ją pokazać wszystkim |D Czy się to komuś podoba czy nie (a co!).
Generalnie, niespecjalnie mnie aktualny finał zachwycił. Trochę ładnych, trochę dziwnych, trochę eleganckich, trochę takich, które widzę ciągle, a to przez jedne i te same kolory, przez co zlały mi się w jedno pomimo zmienianych elementów. Sama nie postarałam się zorganizować czegoś nowego i oryginalnego, więc nie będę szukać ID i wypisywać o każdej.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#785 26-07-2013 o 00h14

Miss'Żółtodziób
...

To zmieniając temat, jakie wrażenia po ogłoszeniu wyników? Moje raczej mieszane, przy podium missek liczyłam skrycie na inne typy, natomiast deco w miarę mnie satysfakcjonuje - bardzo ciekawe pomieszczenia (ukłony w stronę Nivaty za świetny pomysł i ciekawą realizację, tak samo do Crewedki - kuchnia genialna!). /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (26-07-2013 o 11h29)

#786 26-07-2013 o 00h24

Miss'wow
Kaiken
...

Konkurs deco jest naprawdę (jak dla mnie) na dobrym poziomie. A co do finalistek i podium w tym tygodniu nie miałam jakoś swoich wyjątkowych faworytek, było parę strojów, które mi przypadły do gustu, jednak nie miałam jakiegoś stroju za którym bym stanęła murem i broniła do ostatniej krwi. Pewnie było by inaczej gdyby Masakra nie bawiła się w bojkotowanie (chociaż i tak jej strój ode mnie otrzymał przez dwa dni serce). Mimo wszystko czegos mi zabrakło w tych finałach.

#787 26-07-2013 o 01h17

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Widzę tu ciągła rywalizację i jak najbardziej ,,zadzieranie nosa" jest tu określeniem trafnym. Na forum zaczyna się robić elita co nie jest dobrym rozwiązaniem. Ktoś kto jest wzorem do naśladowania MOIM ZDANIEM powinien być miły, pomocny i wspierać innych. Jest inaczej i nic na to nie poradzimy. Skoro co tydzień występują narzekania na podium, a problem występuje cały czas to oznacza to tylko tyle, że większości się podobają wygrane stylizacje. Nic, a nic na to nie poradzimy. Jestem przeciwna krytyce, ale tak jak w zeszłym tygodniu wyjaśniałam - przeciwna póki nie spotkam lustrzanego odbicia innej miss.
Dla mnie temat jest zamknięty nie będę kolejny raz udzielać się w sprawie zachowania innych. Najwyżej ulotnie się z forum bo zbyt dużo osób tutaj próbuje zgrywać wielce doświadczonych i dorosłych. Nie zapominając, że w wielu przypadkach wiek nie musi być wyznacznikiem ,,dorosłości". Amen /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez rkwcz (26-07-2013 o 01h22)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#788 26-07-2013 o 01h23

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

O boże, wygrałam w konkursie deco. Ale jajo. Dziękuję za głosy, jestem w autentycznym szoku. O.o

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#789 26-07-2013 o 01h34

Miss'ujdzie
rkwcz
...

nivata napisał

O boże, wygrałam w konkursie deco. Ale jajo. Dziękuję za głosy, jestem w autentycznym szoku. O.o

Należało Ci się, masz najładniejszą łazienkę jaką widziałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#790 26-07-2013 o 02h02

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Za tydzień chętnie potroluję z wstążką w finale. XD (o ile wejdę, ofc.)

#791 26-07-2013 o 02h19

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Też się dostałam na podium deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Gratuluję Wam, dziewczyny i bardzo dziękuję wszystkim, którzy głosowali - jest mi niezmiernie miło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#792 26-07-2013 o 02h28

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Dobrze, że już po finałach. Mogę sie przebrać. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#793 26-07-2013 o 07h37

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Piękne pierwsze miejsce! Jestem zachwycona, że taka stylizacja dostała się na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kiecki jak bita śmietana już właściwie nie zwracają mojej uwagi, więc Ruby mnie kupiła ^^ Codzienne ciuchy zawsze piękne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

No i deco jak zwykle na poziomie. Uwielbiam za to deco, bo jeszcze mnie nigdy nie zawiodło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A tak w temacie afery w temacie to naszła mnie jedna myśl. Jak ktoś się uważa za eksperta w dziedzinie wirtualnych wdzianek to musi mieć WYJĄTKOWO niskie wymagania w stosunku do siebie. Bo spójrzmy prawdzie w oczy. To gra adresowana do dziewczynek, a niektórzy to biorą śmiertelnie poważnie jakby im matki to obrażało.
O ile się orientuję, jedynie dwójka moderatorów i administracja są ponad wszystkich. Reszta to banda szaraczków, zwykłych użytkowników, nawet jeśli się im to nie podoba. Zadzieranie noska rodem z przedszkola nie sprawi, że nagle będą osławionymi wyroczniami róziowej gierki dla dzieci.
Z drugiej strony jeśli dla dorosłych lub prawie dorosłych bab (bo na forum większość takich się udziela) to TAKIE WAŻNE, to ja chyba nie mam pytań co do tego jakie są aktualnie priorytety w życiu O_O

Chill, ludzie. To są pixele, nie prawdziwe życie.

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (26-07-2013 o 07h37)

#794 26-07-2013 o 08h58

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

A, bo się nie wypowiedziałam odnośnie podium missek, tak mnie zafrapowało własne zwycięstwo. Jestem pysznym króliczkiem Playboya. ;_;
Anyway, Ruby zasłużyła na swoją szarfę - głosowałam na nią, może nie sercem, ale gwiazdka poszła i uważam, że to fantastyczne, że na podium znalazła się codzienna, oryginalna stylizacja. Przesyt dziwności, niecodzienności i elegancji zaczynał troszeczkę mnie już nużyć bez względu na to, jak piękne były kreacje. Dalej - ScarletWitch kompletnie nie kojarzę z tej stylizacji z finałów, a szkoda, bo jest świetna i również fajnie odstaje od pełnych blichtru sukienek wieczorowych. Natomiast jej kreacja z suknią i bolerem zasłużyła na gwiazdkę ode mnie, tak więc również jestem zadowolona, ze ktoś z moich mini faworytów wygrał. Na koniec Blair9 - jestem nastawiona neutralnie. Nie kojarzę obecnej stylizacji, ale zerknęłam na jej zdjęcia z Promenady i ostatnia stylizacja już jest mi znajoma. Nie była moją ulubienicą, acz nie jestem zawiedziona, ze zajęła 3 miejsce. Jak dla mnie to obecne podium ma dobry poziom i nie mogę narzekać. ^^

#795 26-07-2013 o 09h05

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Nivata, brakuje Ci jeszcze Eddiego do tego zestawu XD

Co do podium, to mnie się kuriozalnie teraz o wiele bardziej podoba od tego, w czym dziewczyny wygrały. Ruby się nie zmieniła (i dobrze), a Blair i Scarlet dopiero teraz wyglądają naprawdę cudownie. Ja już mam dość tych bufiastych kiec, więc to dla mnie o wiele świeższe ^^'

#796 26-07-2013 o 09h05

Miss'Żółtodziób
...

W przypadku RubY, powiedziałabym, że nareszcie spodnie na podium - miła odmiana, zwłaszcza, że chyba od czasu kiedy się przyglądam laureatom (kilka tygodni), żadnej pary nie widziałam. Zabawne, że coś zupełnie codziennego jest na swój sposób niecodzienne i egzotyczne w zestawieniu z innymi stylizacjami. ^^
Może to jakiś kierunek zmian w następnych wyborach?

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (26-07-2013 o 09h05)

#797 26-07-2013 o 09h08

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Oby tylko na lepsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png No i żeby nie było klonowania (chociaż widać było po finałach, że siła zestawu z II edycji nadal mocna).

Ja za spodniami przepadam, o ile nie dostanę szału i nie przebiorę się w coś, czego w życiu bym nie założyła w rzeczywistości, to w gaciach latam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#798 26-07-2013 o 09h49

Miss'Żółtodziób
...

Jak dla mnie mieszkania były cudne, jednak nie spodobały mi się Miss niestety, żadna z nich nie była moją faworytką, a nawet jeśli żadna by nią nie była to i tak średnio mnie się podoba..Pierwsze miejsce jest ok, ale nie widziałam żadnego 'WOW' to samo dotyczy reszte Miss, cóż to tylko moje zdanie. Jestem odrobine surowa. Sama też muszę się zebrać do kupy i zacząć coś wymyślać, bo te kreacje, któte miałam mało mi się podobają. Nieważne, mam nadzieję, że następnym razem któraś z Miss mnie zaskoczy w tym..finale.

#799 26-07-2013 o 10h03

Miss'Żółtodziób
...

Też się ciesze, że wygrała codzienna stylizacja. taka zwyczajna, ale na tle tych wszystkich sukienek to właśnie takie stylizacje się wyróźniają. Codzienne i zwyczajne i przyznam szczerze, że Ruby była moją faworytką ( wreszcie jacyś moi faworyci wygrali ^-^).

#800 26-07-2013 o 11h12

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Mnie podium satysfakcjonuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pierwsze miejsce co prawda trochę straciło na uroku przez "duperele zwycięzcy", ale z czystym sumieniem dawałam tej stylizacji "uwielbiam" podczas defilady /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pozostałe laureatki też z defilady kojarzę i podobały mi się. Moje najszczersze gratulacje.

Deco jak zawsze na poziomie, pokoje zwyciężczyń estetyczne i ciekawe. Chciałabym w realu łazienkę nivaty, bo prysznic i kolorystyka były super. Crewedka też zwróciła moją uwagę podczas finałów - świetny pomysł z tą kuchnią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 161