Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 161

#751 25-07-2013 o 17h26

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Nivata łączenie kolorów nie jest jakoś specjalnie trudne, wystarczy dobrać pod kolor, a przecież nie jesteśmy jedynymi osobami które tak robią ;=; W każdym razie wiedz, że nie miałam nigdy zamiaru się na kimkolwiek wzorować c: A do tamtej sukienki owe włosy pasowały mi najbardziej D:

#752 25-07-2013 o 17h43

Miss'Żółtodziób
...

nelumi napisał

Nivata łączenie kolorów nie jest jakoś specjalnie trudne, wystarczy dobrać pod kolor, a przecież nie jesteśmy jedynymi osobami które tak robią ;=; W każdym razie wiedz, że nie miałam nigdy zamiaru się na kimkolwiek wzorować c: A do tamtej sukienki owe włosy pasowały mi najbardziej D:

Skoro jedna dziewczyna wyglądała wcześniej tak, jak Ty teraz wyglądasz, to chyba zrozumiałe, że 99 % osób pomyśli sobie, że stylizację odgapiłaś, prawda? Żadne śmieszne tłumaczenia nie są tutaj potrzebne, jeśli czujesz się dobrze w tej stylizacji, to sobie w niej zostań, jeśli zaś nie - to ją zmień, a nie zasypujesz forum dziesiątkami komentarzy, jeden pod drugim. Trochę luzu i dystansu do sprawy - walka o Podium to nie Igrzyska Śmierci  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif

#753 25-07-2013 o 17h55

Miss'na całego
Beth
...

To, że ktoś "reklamując się" zostawia wiele komentarzy, teoretycznie takich samych, nie daje mu szansy na wygraną. Jeżeli owa osoba znajdzie się na podium to jednak może być to prawdą, aczkolwiek wydaje mi się, że w finałach zliczane są tylko głosy oddane na poszczególne miss w zakładce finalistki. Oczywiście mogę się mylić. ;p

#754 25-07-2013 o 18h07

Miss'Złota
nelumi

Crewedka napisał

nelumi napisał

Skoro jedna dziewczyna wyglądała wcześniej tak, jak Ty teraz wyglądasz, to chyba zrozumiałe, że 99 % osób pomyśli sobie, że stylizację odgapiłaś, prawda? Żadne śmieszne tłumaczenia nie są tutaj potrzebne, jeśli czujesz się dobrze w tej stylizacji, to sobie w niej zostań, jeśli zaś nie - to ją zmień, a nie zasypujesz forum dziesiątkami komentarzy, jeden pod drugim. Trochę luzu i dystansu do sprawy - walka o Podium to nie Igrzyska Śmierci  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif

Nie próbuję się tłumaczyć, tylko stwierdzam fakt. Mała nie miała takiej sukienki i nie wyglądała tak jak ja teraz.

#755 25-07-2013 o 18h09

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Obecna zwyciężczyni drugiego miejsca również nie miała dokładnie tej samej sukienki co poprzednia miss zajmująca to miejsce na podium, ale kompletnie nie zmienia to faktu, że wyglądała jak jej kopia. Nie trzeba dokładnie w 100% tej samej stylizacji, zeby wyglądac podobnie. ^^

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#756 25-07-2013 o 19h29

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Obecna zwyciężczyni drugiego miejsca również nie miała dokładnie tej samej sukienki co poprzednia miss zajmująca to miejsce na podium, ale kompletnie nie zmienia to faktu, że wyglądała jak jej kopia. Nie trzeba dokładnie w 100% tej samej stylizacji, zeby wyglądac podobnie. ^^

Dokładnie i w żadnym razie nie jest to powód do tego, żeby się bulwersować i sypać komentarzami, jeden pod drugim, bo to niesmaczne.

Właśnie dostałam komentarz, w którym dziewczyna ewidentnie stwierdza, ze zostawiła mi serduszko i sama liczy na to samo, czyli, że mam się odwdzięczyć. No lecę pędzę po prostu. Nic mnie tak nie drażni, jak namolność i dopraszanie się o uwagę (czy "lajki"). Jeśli jakaś miss mi się spodoba, to dam jej to serduszko, a jeśli nie, to żaden komentarz, choćby nie wiem jak słodki i uroczy, nie zmusi mnie do ocenienia miss na jej korzyść.
Żebractwu serduszek mówię stanowcze "NIE"  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif

#757 25-07-2013 o 19h38

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Beth napisał

To, że ktoś "reklamując się" zostawia wiele komentarzy, teoretycznie takich samych, nie daje mu szansy na wygraną. Jeżeli owa osoba znajdzie się na podium to jednak może być to prawdą, aczkolwiek wydaje mi się, że w finałach zliczane są tylko głosy oddane na poszczególne miss w zakładce finalistki. Oczywiście mogę się mylić. ;p

Mylisz się,głosy oddawane w finale się liczą,a te które są w profilach ich się nie nalicza (dlaczego-a dlatego,że jak jesteś w finale i nie dostaniesz się na podium, to te punkty w profilu pozwolą ci trafić do tej 50-tki). Mam nadziej,że dobrze to opisałam

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#758 25-07-2013 o 19h45

Miss'na całego
Beth
...

YooSti napisał

Beth napisał

Mylisz się,głosy oddawane w finale się liczą,a te które są w profilach ich się nie nalicza (dlaczego-a dlatego,że jak jesteś w finale i nie dostaniesz się na podium, to te punkty w profilu pozwolą ci trafić do tej 50-tki). Mam nadziej,że dobrze to opisałam

Właśnie to napisałam ;p

#759 25-07-2013 o 19h45

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Pisanie, że się liczy też na serduszko to już przesada. Chociaż widzę, że metoda skuteczna. Dziewczyna w ciuchach z I poziomu ma więcej punktów od faktycznie świetnych stylizacji. Czekam na finały do których trafi taka w ciuchu piekarki XD

#760 25-07-2013 o 19h53

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Beth napisał

YooSti napisał

Beth napisał

Właśnie to napisałam ;p

Sorki, musiałam cię źle zrozumieć

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#761 25-07-2013 o 19h54

Miss'wow
Kaiken
...

W ogóle nie rozumiem tej kłótni o upodobnianie się do Małej. To jest sukienka, ogólnodostępna. Jedyne co można zrobić by nie wyglądać identycznie jak ktoś inny to założyć inne dodatki, makijaż i fryzurę. Sorry nivata, ale nie rozumiem twojego najazdu na nelumi

#762 25-07-2013 o 20h06

Miss'Żółtodziób
...

Kaiken napisał

W ogóle nie rozumiem tej kłótni o upodobnianie się do Małej. To jest sukienka, ogólnodostępna. Jedyne co można zrobić by nie wyglądać identycznie jak ktoś inny to założyć inne dodatki, makijaż i fryzurę. Sorry nivata, ale nie rozumiem twojego najazdu na nelumi

Nie przejmuj się. Zauważyłam, że nigdy się tu nikomu nie dogodzi, jeśli chodzi o stylizację. Jedni powiedzą, że oklepany jest styl, bo się powtarza (choć przyznam, że też czasem tak pisałam), w następnych wyborach, że inny jest już powtarzany, w kolejnych, że są to komplety a nie własnoręcznie zrobione kreacje, itd, itd.

Ach, więc nie mamy jak sprawdzić ile dostajemy miss pop w finale?

#763 25-07-2013 o 20h21

Miss'wow
Kaiken
...

Misa napisał

Nie przejmuj się. Zauważyłam, że nigdy się tu nikomu nie dogodzi, jeśli chodzi o stylizację. Jedni powiedzą, że oklepany jest styl, bo się powtarza (choć przyznam, że też czasem tak pisałam), w następnych wyborach, że inny jest już powtarzany, w kolejnych, że są to komplety a nie własnoręcznie zrobione kreacje, itd, itd.

Ach, więc nie mamy jak sprawdzić ile dostajemy miss pop w finale?

Dlatego też coraz bardziej przestają mnie interesować opinie wypowiadających się tutaj niektórych graczy (tym bardziej, że ich stylizacje często absolutnie mi się nie podobają i nie rozumiem ochów i achów nad ich miss). Coraz częściej zastanawiam się, czy to naprawdę jest aż tak straszne, że ktoś ma na sobie komplet? Skoro komuś aż tak bardzo się spodobał, że wydał na niego furę kasy, to dlaczego ma mu się bronić go nosić i pocieszyć, że miss jest ubrana tak a nie inaczej. To wszystko zaczyna przypominać paranoje.
Jak ktoś mi się nie podoba to przymykam oczy i klikam dalej. Zaś gdy ktoś przypada mi do gustu wówczas oceniam, piszę komentarz czy dzielę się tym z innymi. Tak o wiele przyjemniej się gra.

#764 25-07-2013 o 20h30

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Jakiego najazdu. Wyście najazdu chyba nie widziały, dziewoje. ;_; Nie wyzywam nikogo, nie obrzucam oskarżeniami i nie jestem niemiła. Dodałam zdjęcie, które według mnie było drugą wersją poprzedniej zwyciężczyni (hej, same niedawno mówiłyście, że martakcośtam skopiowała wygląd poprzedniej laureatki 2 miejsca, ale nie wpadła tu, zeby się bronić, więc jesteście niewinne za swoje oskarżenia, nie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Btw wygląd = wygląd, a nie sukienka. Chodziło mi o CAŁOŚĆ. ). Otrzymałam odpowiedź, nie do końca zgodną z tym, co miałam na myśli, więc sprostowałam. Przestańcie proszę każdą niekoniecznie pozytywną opinię wiązać z najazdem i hejterestwem, bo doprowadzicie do tego, ze forum zasypią same słodkie i nieszczere komentarze. Jak te w profilach. Też dostałam bezczelną prośbę o "rewanżyk serduszkiem". >.>

Ostatnio zmieniony przez nivata (25-07-2013 o 20h32)

#765 25-07-2013 o 20h33

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Jak ktoś bezczelnie prosi o rewanżyk z serduszkiem to zgloś taki komentarz, bo nie wolno prosić o głosy.

Ktoś chce się nosić w komplecie, nie ma problemu, ale nie w finałach. Precz z kompletami w finałach! D:<

#766 25-07-2013 o 20h34

Miss'Złota
nelumi

Również nie uważam żeby Nivata w jakikolwiek sposób na mnie najeżdżała. Wyraziła swoją opinię i szanuję to, każdy ma do tego takie samo prawo. Sprostowałam tylko, iż może stylizacja faktycznie była podobna do Małej (po dłuższym przypatrzeniu się faktycznie coś w niej było) ale w każdym bądź razie nie była na niej wzorowana. Ubrałam to co mi się podobało. Tyle chciałam dodać dla sprostowania ;=;

#767 25-07-2013 o 20h37

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Czyli możemy sobie podać ręce na zgodę? Bo ja nie chcę kwaśnej atmosfery, a jeśli mój komentarz wyglądał niemiło, to przepraszam. ;_;

Anyway zgłosiłam ten komentarz faktycznie. Uważam, że takie żebranie o głosy jest cholernie nie fair w stosunku do fajnie ubranych i zasługujących na serca dziewczyn.

#768 25-07-2013 o 20h39

Miss'Złota
nelumi

Z miłą chęcią Nivata, nie chcę kłócić się o coś tak błahego ;=; nie wyglądał niemiło, jak powiedziałam - wyraziłaś swoją opinię i szanuję to.

#769 25-07-2013 o 20h42

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

Jak ktoś bezczelnie prosi o rewanżyk z serduszkiem to zgloś taki komentarz, bo nie wolno prosić o głosy.

Ktoś chce się nosić w komplecie, nie ma problemu, ale nie w finałach. Precz z kompletami w finałach! D:<

Masakra, wiem, że tobie się one nie podobają i nie rajcują cię, ale nie jesteś jedyna. Może ci się wydawać, że masz najlepszy gust, ale to nie ma znaczenia. Niektóre komplety faktycznie nie są ciekawe, ale są też takie, dzięki którym możemy lepiej poznać grę a nie tylko cząstkowo po każdym elemencie garderoby. Więc uważam, że mają prawo nosić się w finałach i takie osoby najwyżej takie osoby jak, którym się to nie podoba, nie będę wstawiać im głosów.

Ostatnio zmieniony przez Misa (25-07-2013 o 20h43)

#770 25-07-2013 o 21h05

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Misa napisał

Masakra napisał

Masakra, wiem, że tobie się one nie podobają i nie rajcują cię, ale nie jesteś jedyna. Może ci się wydawać, że masz najlepszy gust, ale to nie ma znaczenia. Niektóre komplety faktycznie nie są ciekawe, ale są też takie, dzięki którym możemy lepiej poznać grę a nie tylko cząstkowo po każdym elemencie garderoby. Więc uważam, że mają prawo nosić się w finałach i takie osoby najwyżej takie osoby jak, którym się to nie podoba, nie będę wstawiać im głosów.

Ale nie każdy orientuje się w grze na tyle dobrze, żeby od razu rozpoznać zestaw. Podobnie jak Masakra uważam, że nosić kompletu w finałach po prostu nie wypada. Przykro jest/byłoby oglądać gotowce na podium.

#771 25-07-2013 o 21h07

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

Masakra napisał

Nie jest sztuką dobrać ubrania z tego samego kompletu. Owszem, wyglądają fajnie (w końcu tworzą całość), ale wydaje mi się, że w tej grze powinno chodzić o eksperymentowanie z modą i rozmaitymi częściami garderoby. Abstrahuję od zabawnych misji i głupawych zadań do wykonania. ^^ Widać też większe starania i jakiś zmysł stylizacyjny, po tym, jak osoba potrafi połączyć różne elementy z rozmaitych stylizacji.

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (25-07-2013 o 21h07)

#772 25-07-2013 o 21h20

Miss'Żółtodziób
...

W takim razie przykro mi, że tak was obrzydzam swoim wyglądem. Nigdy nie byłam ty mile widziana i uważam, że będę się trzymać swojego, choćbym nie wiem jak była GORSZA w waszych oczach.

Dziękuję i nie będę nawet czytać dalszych waszych wyjaśnień.

#773 25-07-2013 o 21h24

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Eee... No widzisz, ja nawet nie wiedziałam, że masz na sobie komplet. Nie wiem, po co te dramy, nikt nie wspominał nic o obrzydzaniu o.O

#774 25-07-2013 o 21h24

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

W takim razie przykro mi, że tak was obrzydzam swoim wyglądem. Nigdy nie byłam ty mile widziana i uważam, że będę się trzymać swojego, choćbym nie wiem jak była GORSZA w waszych oczach.

Dziękuję i nie będę nawet czytać dalszych waszych wyjaśnień.

Jeżeli twoje czytanie ze zrozumieniem jest na takim poziomie, to szczerze współczuję. Ale nie sądzę, bo chyba lubisz kreować się na ofiarę i to nie kwestia niezrozumienia, tylko celowej nadinterpretacji. Nie wiem, jak jesteś ubrana, może masz na sobie jakiś gotowy komplet. Średnio mnie to interesuje, bo przy defiladzie zwracam uwagę na stylizacje, które mi się podobają. Inne po prostu pomijam.

Nigdzie ja nie napisałam, ani nie zrobiła tego żadna inna dziewczyna, że gotowce nas obrzydzają. Po prostu cenimy większą kreatywność przy tworzeniu stroju. To, czy się nią wykazujesz czy preferujesz komplety, to twoja prywatna sprawa i to ty powinnaś dobrze się z tym czuć.

Bardzo mi przykro, że tak nisko nas oceniasz, że niby wartościujemy ludzi na podstawie ubioru wirtualnej lalki...

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (25-07-2013 o 21h26)

#775 25-07-2013 o 21h43

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Shitstorm pierwsza klasa.
Po co dziewczyny iść na noże? Ktoś lubi komplety? Niech je sobie nosi. Ktoś nie lubi kompletów? Przecież nikt go nie zmusza żeby na nie głosować. Robienie z siebie męczennika, fochy i wyzywanie się wzajemnie jest po prostu śmieszne. O ile ktoś dramatycznie nie potrzebuje dostać się na podium, to po kij się tak emocjonować się się jest w zestawie/nie jest w zestawie? I tak działa tu demokracja, sporo głosujących pewnie nawet nie zagląda na forum i głosuje na to co się im podoba.
Ja osobiście za zestawami nie przepadam, bo dla mnie to zerowa kreatywność. Ale to tylko moje zdanie. I o ile nikt mi się tu nie chce oświadczyć czy przypodobać przebierankami, to go nie powinno właściwie moje zdanie interesować. Jego miss, jego sprawa.

Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 161