Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 161

#2826 12-02-2014 o 21h33

Miss'Żółtodziób
...

Agata112403 napisał

I kolejne finały...
Oto moje faworytki, które otrzymały serduszka:
-HankaPL
-Solomona
-Everline
-AlexJackson
-@Zorma
-dona2

Znalazłam jedną miss, która zasługiwała na gwiazdkę a była to AkaiTenshi

Dziękuję bardzo za serduszko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2827 12-02-2014 o 22h58

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Mnie urzekła biało-złota elfka, jest na prawdę wyjątkowa. Pierwsza elfka która na prawdę mi się podoba.

Nelumi dziękuje za wyróżnienie.

#2828 13-02-2014 o 06h36

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Mnie urzekły swoimi strojami dwie miss: jedna ma piękny niebieski strój natomiast druga pani wyróżnia się wśród innych finalistek tym, że nie ma spódnicy a jej strój szaro-biało-czarny i jest oryginalny, śliczny.

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#2829 13-02-2014 o 10h15

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

A mnie urzekła pani paw w niebieskiej sukience i masce, pani alladyn w wersji żeńskiej, miss w pidżamie ze świecą, miss w czerwonej sukience i podniesioną nóżką oraz pani z kokardą na głowie i z wiewiórką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2830 13-02-2014 o 13h25

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...

Wcześniej mi umknęły (albo się przebrały)
Lola886 - w pięknej czerwonej stylizacji, do tej spódnicy dość trudno dobrać odpowiednie dodatki. Tutaj wszystko wygląda idealnie.
Nelumi - uwielbiam zimne kolory w tym błękity, które dla mnie w grze nigdy nie były mocną stroną, dlatego też zachwyca mnie świetnie wykonana stylizacja utrzymana w tej kolorystyce.

#2831 13-02-2014 o 16h12

Miss'Żółtodziób
...

hej jest ktos /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

#2832 13-02-2014 o 16h13

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

pyzunia6, to wątek do dyskusji o finałach, nie czat do pogawędek. Zapoznaj się z regulaminem.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2833 13-02-2014 o 18h37

Miss'ujdzie
Ohime
Widzę cię.
Miejsce: Wrocław

A ja mam takie wrażenie że z tygodnia na tydzień finały są coraz mniej ciekawe.
Na wybiegu króluje czerń i tak na prawdę żadna miss mnie niczym nie użekła.
Do tej pory widziałam tylko jedną miss ubraną w żywe kolory i aż dałam jej serduszko, bo była chyba jedyną oryginalną użytkowniczką.
Oczywiście to tylko moja opinia c;

#2834 13-02-2014 o 20h22

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Serduszko tym razem dałam jedynie Nelumi.

Stylizacja HankiPL przypomina mi stylizację Rosette. Nawet makijaż jest bardzo podobny.

HankaPL:

//photo.missfashion.pl/static/stars/pl/1/42/41526-78.jpg

Rosette:

//photo.missfashion.pl/static/stars/pl/1/6/5140-133.jpg //photo.missfashion.pl/static/stars/pl/1/6/5140-71.jpg

Deco:

a) serduszka:

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=66597&pieceid=1&destid=0

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=28004&pieceid=1&destid=0

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=61511&pieceid=1&destid=0
Sauny jeszcze nie było /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=2590&pieceid=1&destid=0

b)gwiazdki:

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=1710&pieceid=5&destid=0

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=3734&pieceid=1&destid=0

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (13-02-2014 o 20h23)

#2835 13-02-2014 o 20h26

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Jedyne co w tej stylizacji jest podobne to spódnica i makijaż. Żadnego innego podobieństwa nie widzę <:

No i btw dziękuję za wyróżnienie ^^

Ostatnio zmieniony przez nelumi (13-02-2014 o 20h27)

#2836 13-02-2014 o 21h25

Miss'OK
nisiam

Ja też nie dostrzegłam żadnego podobieństwa oprócz spódnicy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A co do konkursu deco to dwie łazienki równiez dostały ode mnie serduszko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2837 19-02-2014 o 13h53

Miss'Złota
nelumi

Powiem szczerze deco jestem zawiedziona i to bardzo.. Podoba mi się jedynie pomieszczenie któremu kibicuję od początku pojawienia się na defiladzie (1 w spoilerze). Kolejne dostały gwiazdkę bardziej z faktu wysilenia się czy pomysłu aczkolwiek nie są moimi ulubionymi, nic nie podbiło mojego serca efektem 'WOW' ;_;

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Co do miss też troszkę jestem zawiedziona, ale nie jest tragicznie.

#2838 19-02-2014 o 13h58

Miss'Sensei
dona2
...

Deco jeszcze nie widziałam. Ale co do Miss to jestem zawiedziona. Dałam tylko dwa serca Nelumi i CharlotteYork, moim zdaniem są to naprawdę ujmujące i przemyślane stylizacje. Trzymam za Was kciuki!!

#2839 19-02-2014 o 14h23

Miss'Żółtodziób
...

jedyną oceną w wyborach miss była ta dla Nelumi. mam nadzieję, że w piątek będzie na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png co do reszty stylizacji: szału ni ma

#2840 19-02-2014 o 14h23

Miss'OK
nisiam

Ja miss też jestem zawiedziona. Nie dałam żadnego serduszka. Może po przebraniu będzie lepiej.

#2841 19-02-2014 o 14h45

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

Hmm... Ten finał miss zawodzi :< Nelumi powinna stać na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png To moje jedyne serduszko w tym finale

#2842 19-02-2014 o 14h46

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Jestem strasznie zawiedziona finałami w tym tygodniu. Z miss serduszka dostały tylko Kupeczka (najlepszy z kupidynów, jakie widziałam) i nelumi. Rozdałam kilka gwiazdek miss, które coś w sobie mają, ale nie chwytają mnie za serce. Najbardziej trzymam kciuki jednak za nelumi. Ma stanąć na podium i tyle <3
Zresztą, co się dziwić finałom, kiedy duża część to spamerki z całego tygodnia.

Na palcach jednej ręki mogę policzyć pokoje w Deco, które mi się w miarę podobają, a i tak są to osoby, które widniały tam już kilka finałów wstecz. Najbardziej kibicuję Lunitari za jej biuro, ale pewnie i tak na moim kibicowaniu się skończy, biorąc pod uwagę średnią wieku i gust większości głosujących.

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (19-02-2014 o 14h48)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2843 19-02-2014 o 16h12

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Ja jestem zawiedziona obecnymi finałami miss ;//
Rozdałam tylko 4 serduszka ;/
A miss, które je otrzymały to:
-Solomona
-nelumi
-Everline
- no i moja kochana Lynn  ,która jak dla mnie jest najśliczniejsza ^^

No i znowu mam tylko jedną gwiazdkę a dałam ją:
-KimDallas

#2844 19-02-2014 o 16h47

Miss'wow
KimDallas
...

Agata112403 napisał

Ja jestem zawiedziona obecnymi finałami miss ;//
Rozdałam tylko 4 serduszka ;/
A miss, które je otrzymały to:
-Solomona
-nelumi
-Everline
- no i moja kochana Lynn  ,która jak dla mnie jest najśliczniejsza ^^

No i znowu mam tylko jedną gwiazdkę a dałam ją:
-KimDallas

Dziękuję za gwiazdkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Serduszko dałam tylko Nelumi, która już od kilku finałów jest moją faworytką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2845 19-02-2014 o 17h35

Miss'Żółtodziób
...

A ja porozdawałam gwiazdki około 14, a wtedy się nagle wszyscy poprzebierali i jest gorzej imho. Kibicuję mocno Solomona i xSaskiax, bo bardzo przypomina z buzi moją miss xD i taki fajny pastel/nu gotyk wyszedł. Zobaczę jutro po zmianach stroju, jak się sprawy mają.

Ostatnio zmieniony przez dyokira (19-02-2014 o 17h35)

#2846 19-02-2014 o 18h46

Miss'na całego
Kupeczka
Podaję hasło: OKOŃ!
Miejsce: Hen daleko stąd...

Przesadzacie z tym, że finał jest do bani. Owszem, jest pare stylizacji, gdzie wydawać się mogłoby, że osoba połączyła losową bluzkę i spódnicę akurat w tym samym kolorze, a nawet (o, zgrozo!) jedna osoba ma komplet gwiazdy, mimo to znaleźć można kilka ciekawych stylizacji. W finałach króluje nowa sukienka, która została wykorzystana w każdym przypadku wspaniale(zwłaszcza jak dla mnie czerwona wersja). Moje serce skradła zła królowa(za makijaż!), która wciąż się przebiera, jednak jej stylizacje wciąż pozostają właśnie w tym klimacie oraz pani w fioletowej stylizacji ze świeczką i książką w dłoni. Kibicuję także miską, które już wyżej były wymieniane, więc nie będę powtarzać, by im za bardzo nie słodzić. Dziękuję również za wyróżnienie mojej stylizacji kupidynka ;P.

#2847 19-02-2014 o 22h23

Miss'Sensei
dona2
...

Robi się ciekawiej xD Nie wiem czy Kupeczka miała wcześniej strój ten biały czy nie, ale teraz dopiero go dostrzegłam i spodobał mi się. Więc ta oto użytkowniczka dostaje też serducho ode mnie xD

#2848 19-02-2014 o 22h51

Miss'Złota
nelumi

Dona2 nie miała go wcześniej, była kupidynkiem. Po zmianie stroju również dostała ode mnie wielkie serduszko, cosplay jest przegenialny xD

#2849 19-02-2014 o 23h11

Miss'Sensei
dona2
...

Aaaaaaaa to cosplay, a cały czas myślałam czy coś mi  to przypomina /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png teraz wiem, że w tą grę grał mój brat, gdzie jest taka bohaterka

#2850 20-02-2014 o 00h08

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...

Bardzo mi miło że komu się podoba moje stylizacja, dziękuje za wyróżnienia.

Mi wpadła w oko zła królowa, choć teraz zmieniła strój i pozostał głównie interesujący makijaż. No piękna miss Nelumi, podobała mi się od samego początku.

Świetna jest stylizacja Rkwcz, która mam wrażenie jest zupełnym przeciwieństwem mojej miss, między innymi przez to skojarzenie tak bardzo mi się podoba.

Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (20-02-2014 o 15h12)

Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 161