Agata112403 napisał
I kolejne finały...
Oto moje faworytki, które otrzymały serduszka:
-HankaPL
-Solomona
-Everline
-AlexJackson
-@Zorma
-dona2
Znalazłam jedną miss, która zasługiwała na gwiazdkę a była to AkaiTenshi
Dziękuję bardzo za serduszko
Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 161
Agata112403 napisał
I kolejne finały...
Oto moje faworytki, które otrzymały serduszka:
-HankaPL
-Solomona
-Everline
-AlexJackson
-@Zorma
-dona2
Znalazłam jedną miss, która zasługiwała na gwiazdkę a była to AkaiTenshi
Mnie urzekła biało-złota elfka, jest na prawdę wyjątkowa. Pierwsza elfka która na prawdę mi się podoba.
Nelumi dziękuje za wyróżnienie.
Mnie urzekły swoimi strojami dwie miss: jedna ma piękny niebieski strój natomiast druga pani wyróżnia się wśród innych finalistek tym, że nie ma spódnicy a jej strój szaro-biało-czarny i jest oryginalny, śliczny.
A mnie urzekła pani paw w niebieskiej sukience i masce, pani alladyn w wersji żeńskiej, miss w pidżamie ze świecą, miss w czerwonej sukience i podniesioną nóżką oraz pani z kokardą na głowie i z wiewiórką 
Wcześniej mi umknęły (albo się przebrały)
Lola886 - w pięknej czerwonej stylizacji, do tej spódnicy dość trudno dobrać odpowiednie dodatki. Tutaj wszystko wygląda idealnie.
Nelumi - uwielbiam zimne kolory w tym błękity, które dla mnie w grze nigdy nie były mocną stroną, dlatego też zachwyca mnie świetnie wykonana stylizacja utrzymana w tej kolorystyce.
hej jest ktos 
pyzunia6, to wątek do dyskusji o finałach, nie czat do pogawędek. Zapoznaj się z regulaminem.
A ja mam takie wrażenie że z tygodnia na tydzień finały są coraz mniej ciekawe.
Na wybiegu króluje czerń i tak na prawdę żadna miss mnie niczym nie użekła.
Do tej pory widziałam tylko jedną miss ubraną w żywe kolory i aż dałam jej serduszko, bo była chyba jedyną oryginalną użytkowniczką.
Oczywiście to tylko moja opinia c;
Serduszko tym razem dałam jedynie Nelumi.
Stylizacja HankiPL przypomina mi stylizację Rosette. Nawet makijaż jest bardzo podobny.
HankaPL:
Rosette:

Deco:
a) serduszka:
Sauny jeszcze nie było 
b)gwiazdki:
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (13-02-2014 o 20h23)
Jedyne co w tej stylizacji jest podobne to spódnica i makijaż. Żadnego innego podobieństwa nie widzę <:
No i btw dziękuję za wyróżnienie ^^
Ostatnio zmieniony przez nelumi (13-02-2014 o 20h27)
Ja też nie dostrzegłam żadnego podobieństwa oprócz spódnicy 
A co do konkursu deco to dwie łazienki równiez dostały ode mnie serduszko 
Powiem szczerze deco jestem zawiedziona i to bardzo.. Podoba mi się jedynie pomieszczenie któremu kibicuję od początku pojawienia się na defiladzie (1 w spoilerze). Kolejne dostały gwiazdkę bardziej z faktu wysilenia się czy pomysłu aczkolwiek nie są moimi ulubionymi, nic nie podbiło mojego serca efektem 'WOW' ;_;
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Deco jeszcze nie widziałam. Ale co do Miss to jestem zawiedziona. Dałam tylko dwa serca Nelumi i CharlotteYork, moim zdaniem są to naprawdę ujmujące i przemyślane stylizacje. Trzymam za Was kciuki!!
jedyną oceną w wyborach miss była ta dla Nelumi. mam nadzieję, że w piątek będzie na podium
co do reszty stylizacji: szału ni ma
Ja miss też jestem zawiedziona. Nie dałam żadnego serduszka. Może po przebraniu będzie lepiej.
Hmm... Ten finał miss zawodzi :< Nelumi powinna stać na podium
To moje jedyne serduszko w tym finale
Jestem strasznie zawiedziona finałami w tym tygodniu. Z miss serduszka dostały tylko Kupeczka (najlepszy z kupidynów, jakie widziałam) i nelumi. Rozdałam kilka gwiazdek miss, które coś w sobie mają, ale nie chwytają mnie za serce. Najbardziej trzymam kciuki jednak za nelumi. Ma stanąć na podium i tyle <3
Zresztą, co się dziwić finałom, kiedy duża część to spamerki z całego tygodnia.
Na palcach jednej ręki mogę policzyć pokoje w Deco, które mi się w miarę podobają, a i tak są to osoby, które widniały tam już kilka finałów wstecz. Najbardziej kibicuję Lunitari za jej biuro, ale pewnie i tak na moim kibicowaniu się skończy, biorąc pod uwagę średnią wieku i gust większości głosujących.
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (19-02-2014 o 14h48)
A ja porozdawałam gwiazdki około 14, a wtedy się nagle wszyscy poprzebierali i jest gorzej imho. Kibicuję mocno Solomona i xSaskiax, bo bardzo przypomina z buzi moją miss xD i taki fajny pastel/nu gotyk wyszedł. Zobaczę jutro po zmianach stroju, jak się sprawy mają.
Ostatnio zmieniony przez dyokira (19-02-2014 o 17h35)
Przesadzacie z tym, że finał jest do bani. Owszem, jest pare stylizacji, gdzie wydawać się mogłoby, że osoba połączyła losową bluzkę i spódnicę akurat w tym samym kolorze, a nawet (o, zgrozo!) jedna osoba ma komplet gwiazdy, mimo to znaleźć można kilka ciekawych stylizacji. W finałach króluje nowa sukienka, która została wykorzystana w każdym przypadku wspaniale(zwłaszcza jak dla mnie czerwona wersja). Moje serce skradła zła królowa(za makijaż!), która wciąż się przebiera, jednak jej stylizacje wciąż pozostają właśnie w tym klimacie oraz pani w fioletowej stylizacji ze świeczką i książką w dłoni. Kibicuję także miską, które już wyżej były wymieniane, więc nie będę powtarzać, by im za bardzo nie słodzić. Dziękuję również za wyróżnienie mojej stylizacji kupidynka ;P.
Robi się ciekawiej xD Nie wiem czy Kupeczka miała wcześniej strój ten biały czy nie, ale teraz dopiero go dostrzegłam i spodobał mi się. Więc ta oto użytkowniczka dostaje też serducho ode mnie xD
Dona2 nie miała go wcześniej, była kupidynkiem. Po zmianie stroju również dostała ode mnie wielkie serduszko, cosplay jest przegenialny xD
Aaaaaaaa to cosplay, a cały czas myślałam czy coś mi to przypomina
teraz wiem, że w tą grę grał mój brat, gdzie jest taka bohaterka
Bardzo mi miło że komu się podoba moje stylizacja, dziękuje za wyróżnienia.
Mi wpadła w oko zła królowa, choć teraz zmieniła strój i pozostał głównie interesujący makijaż. No piękna miss Nelumi, podobała mi się od samego początku.
Świetna jest stylizacja Rkwcz, która mam wrażenie jest zupełnym przeciwieństwem mojej miss, między innymi przez to skojarzenie tak bardzo mi się podoba.
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (20-02-2014 o 15h12)