Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 161

#2801 05-02-2014 o 12h32

Miss'na całego
Mikacz
...

Mnie oczarowały te najbardziej kolorowe stylizacje, są naprawdę piękne. Najbardziej kibicuję ślicznotce w żółto-turkusowym, orientalnym stroju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2802 05-02-2014 o 15h17

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Foxglove czyżby o tej Panience mowa --> kaciasko

Faktycznie muszę przyznać, że jej widok w finale jest dla mnie sporym zaskoczeniem.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2803 05-02-2014 o 16h17

Miss'ujdzie
lupo
Forza Juve!
Miejsce: Storybrooke

Faworytki w deco:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Faworytki miss:

#2804 05-02-2014 o 16h27

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Mimo napływu azjatyckich miss znalazło się śród nich kilka perełek. Miss w zielono-czerwonym stroju widoczna powyżej w komentarzu Lupo mnie zauroczyła już w zeszłym tygodniu, ale nie zauważyłam jej wtedy w finale więc tym razem kibicuje podwójnie.
Po za tym wpadła mi w oko miss w czarno złotym stroju o ciemnej karnacji i jeszcze jedna...
czerwono-złota z lutnią w dłoni

Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (05-02-2014 o 16h50)

#2805 05-02-2014 o 16h30

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

O cho! Nie spodziewałam się być w faworytach i to w takim stroju. miła niespodzianka i dziękuję tobie nisiam i lupo za docenienie mojej żółtej stylizacji na lata 80.

Jako, że już tu jestem to zarzucę moimi faworytami. Chociaż przyznam, że szukałam ich na siłę. Zbyt wiele kreacji robionych na Azję i mi się to przejadło. .-.

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#2806 05-02-2014 o 16h54

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

W poprzednim finale zgłaszałam wiadomość kaciasko, która prosiła mnie o głosy na jej Miss. Nie rozumiem, dlaczego moderatorki nie zareagowały i pozwoliły, żeby ta użytkowniczka ponownie dotarła do finału poprzez nieuczciwe wyzyskiwanie głosów. -_-"

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#2807 05-02-2014 o 17h02

Moderator
ErinBlack
...

Eldunari dostała wtedy od nas bana (niestety tylko 3 dniowego, takie zasady), więc to, że "moderatorki nie zareagowały" to lekka przesada. W tym tygodniu już nikt jej nie zgłosił, więc mamy efekty.

ASK || SF

#2808 05-02-2014 o 18h55

Miss'na całego
Yuki18
...

Widocznie nauczyła się uderzać w mniej MNowe Miss.

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#2809 05-02-2014 o 19h03

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Czy ja śnię?
Deco w tym tygodniu jest straszne, wręcz tragiczne. Natrafiłam na pusty pokój! Drugi miał w środku tylko coś ze szkolenia na piekarkę...dałam trzy gwiazdki, choć zastanawiam się, czy w obecnej sytuacji nie dać dwóm wnętrzom serduszek. Jako jedyne wyróżniają się na tle absolutnie bezgustownie urządzonej (lub też wcale) masy.
Niech mnie ktoś uszczypnie.

Finałów miss jeszcze nie oglądałam.

#2810 05-02-2014 o 19h22

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Ja mam trochę odmienne wrażenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Znalazło się dość dużo ładnie i przytulnie urządzonych wnętrz lub sporo takich, w których dojrzałam potencjał i po prostu są jeszcze niedopracowane.

Chyba nieuniknionym efektem dostania się Miss do finałów jest też wystawienie jej mieszkania.
Podejrzewam, że odwiedzający jej profil (reklama za 100MM lub przez komentarz/PW) z uprzejmości dają jej także serduszka w każdym z pokojów, często bezrefleksyjnie.

Lub też- akurat biura (automatycznie danego na defiladę) dana Miss nie ma urządzonego (wcale lub tylko zaczęła i zdarzył jej się finał za inne pomieszczenia, których nie widzimy).

Smuci mnie tylko fakt, że nie widzę naprawdę świetnych wnętrz, które oceniałam na DecoDefiladzie lub widziałam w odpowiednim wątku na forum. Ale wierzę, że jeszcze się doczekam ich na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2811 05-02-2014 o 20h14

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Właśnie o to chodzi. Nie ma tych, jak powiedziałaś, naprawdę świetnych wnętrz, które dotychczas przewijały się gdzieś w deco. Poziom był bardzo dobry, a mam wrażenie, że teraz z tygodnia na tydzień spada. W poprzednim finale również zauważyłam parę dopiero co zaczętych pokoi i że smutkiem stwierdzam, że dzieje się tak coraz częściej.

#2812 05-02-2014 o 20h28

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

musze przyznac ze faktycznie z tygodnia na tydzien coraz gorzej z tym deko  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png
Natomniast w defiladzie zdecydowanie kroluje chinski styl /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
ide glosowac ,faworytki mam  /modules/forum/img/smilies/bave.gif

Ostatnio zmieniony przez fifi2 (05-02-2014 o 20h30)

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#2813 05-02-2014 o 20h38

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

Oczrował mnie chiński styl  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif mam nadzieje, że na defiladzie odnajdę dużo miss w tej stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

fabulousmag

#2814 05-02-2014 o 20h39

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Na własnym przykładzie zaobserwowałam, że aby dostać się do finału z samej tylko defilady należy być non-stop online przez kilka dni. A kto może sobie na to pozwolić w dni niewakacyjne? (kiedyś to inne czasy były... teraz "naciągana konkurencja" jest ostra albo poznało się metody potworków)

Wiem, że niektóre Miss dostają się do finałów dzięki reklamie przy kwalifikacji (ot, ktoś wchodzi na profil i widzi, że mieszkanie też spoko) lub kiedy proszą o pomoc w urządzeniu wnętrza na forum. To jest spoko.

Kwestię komentarzy (normalnych- spoko, nie ma sprawy- ale te krypto- żebraczych czy zobowiązujących "zostawiam serduszko"- nie trawię) czy PW pomijam aby się nie denerwować, zresztą chyba jest jasna dla każdego.

#2815 06-02-2014 o 23h56

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

ErinBlack - to faktycznie bardzo krótko, jak widzimy - na niektórych nie ma bata. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Szkoda...

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#2816 07-02-2014 o 00h03

Moderator
ErinBlack
...

Takie zasady, pierwszy ban - 3 dni. A potem coraz dłuższe, niestety teraz nikt jej nie zgłosił.

ASK || SF

#2817 07-02-2014 o 21h01

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Ognista miss na drugim Super założona nagroda

#2818 07-02-2014 o 22h42

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

A mnie najbardziej cieszy miejsce 3 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Gratulacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2819 12-02-2014 o 10h56

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

I kolejne finały...
Oto moje faworytki, które otrzymały serduszka:
-HankaPL
-Solomona
-Everline
-AlexJackson
-@Zorma
-dona2

Znalazłam jedną miss, która zasługiwała na gwiazdkę a była to AkaiTenshi

#2820 12-02-2014 o 11h06

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

Dziękuję za wyróżnienie Agato :>
Moja faworytka w Deco ^^
Link do zewnętrznego obrazka

Faworytki miss:
~ErinBlack
~Solomona
~dona2

Powodzenia życzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez HankaPL (12-02-2014 o 11h11)

#2821 12-02-2014 o 11h39

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Haniu,  gdzie znalazłaś ten zimowy pejzaż? dwa razy przejrzałam finały deco..i nie ma../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png albo jestem ślepa?:0

moje faworytki w deco: przestronny, biały salon z ciemnymi meblami, halloweenowe pomieszczenie ze zdjęciami facetów przy kociołkach../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
dałam też kilka gwiazdek..m.in. łazience Zormy:)

jeśli chodzi o finały miss, to jest mnóstwo piękności tym razem..mam kilka faworytek ale nie znam wszystkich nicków../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png są to m.in. Solomona, Kupeczka, Dona2, Sszyszka, Eufrozyma..tyle pamiętam ale rozdaję serduszka nadal;)

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2822 12-02-2014 o 12h23

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

A jak dla mnie finaly miss wlasnie leza i kwicza. Nie bylo zupelnie nic co przykuloby moja uwage. Mam wrazenie ze to wszystko juz bylo. No i stos azjatek, na ktore juz patrzec nie moge i jak widze kreacje a'la chiny, to od razu mam ochote przelaczyc na nastepna strone.
Dalam dwa serduszka i gwiazdke, ale efektu wow nie bylo.

Do deco jeszcze nie mialam czasu zajrzec ;x

#2823 12-02-2014 o 12h41

Miss'Żółtodziób
ysgra-more
...

cool

#2824 12-02-2014 o 13h55

Miss'Sensei
dona2
...

Ja serca dałam pięciu osobom. Zdecydowanie największe serce dla Solomony xD, również dostały je ode mnie: Anawiga, Lola886 a dwóch pozostałych nicków nie pamiętam.Mam nadzieję, że chociaż jedna z Was stanie na podium. Powodzenia!!!

#2825 12-02-2014 o 14h22

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Szczerze jestem troszeczkę zawiedziona, liczyłam na jakieś 'wow', jakiekolwiek. Szukałam serduszek troszkę na siłę, tylko 2 miss przypadły mi jakoś tak bardziej do gustu. Rozdałam może ze 3 gwiazdki, a serduszka dostały ode mnie te panie:

Z deco zachwyciły mnie tylko te pomieszczenia:

Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 161