Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 113 114 115 116 117 ... 161

#2851 20-02-2014 o 20h28

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

Kim jest ta Assasynka? : O Przegenialna.
Pomóżcie...? : D

Dziękuję, Nelumi : 3

Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (20-02-2014 o 20h34)

#2852 20-02-2014 o 20h30

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Kupeczka <:

#2853 21-02-2014 o 02h01

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Jeszcze raz gratulacje Nelumi. Zasłużone podium. Drugie miejsce jak dla mnie niespodziewanie, ale stylizacja jest w porządku. Za to 3 miejsce to dla mnie wielki szok.

#2854 26-02-2014 o 06h15

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Pierwsze wrażenie po przeglądzie finalistek w fashion to takie, że jest strasznie dużo czarno-białych stylizacji i wśród nich wyróżniają się misski w kolorowych strojach. Moją uwagę przyciągnęły panie w niebieskich stylizacjach.
W deco przeciwnie niż w fashion kibicuje mrocznym pokojom i ogrodom; spotkanie skrzatów wśród duchów oraz ogród z wilkiem wyjącym do księżyca.

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#2855 26-02-2014 o 10h27

Miss'Żółtodziób
...

No, aż pięć serduszek rozdałam, i to są wszystkie moje faworytki na ten moment. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Choć widząc dwie ostatnie aż chce się powiedzieć "to już było", jednak nadal wpada w mój gust.
Link do zewnętrznego obrazka

#2856 26-02-2014 o 10h49

Miss'OK
Sniezyczka
...

Serduszka dla Euforyzmy, Kupeczki, robota z siekiera /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png , wdowie (brozowy stroj, welon na twarzy, wachlarz w dloni) i dla niezwykle kolorowej stylizacji z gwiazdka w lapce.

Mamy az dwie bezowe stylizacje, wiec juz wiadomo, kto zdobedzie podium. hm.

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2857 26-02-2014 o 10h51

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Nie bądźmy takimi czarnowidzami, może beżowy już z mody wyszedł i teraz coś innego zdobędzie podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Ja trzymam kciuki za Kupeczkę, bo ta stylizacja jest genialna ^^

#2858 26-02-2014 o 10h58

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Mi się ta przedostatnia trochę za bardzo kojarzy ze zwycięską, halloweenową stylówką Evila. Niby inne kolory, ale spódnica, bluzka i wachlarz te same i już patrzę na nią przez pryzmat tamtej. xd

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2859 26-02-2014 o 11h06

Miss'Sensei
dona2
...
Miejsce: Kraków

Ja głosuję na Kupeczkę i CharlotteYork i jeszcze dwie inne, ale nie znam ich nicków. Szkoda, że z defilady nie można przejść bezpośrednio na profil miss.

#2860 26-02-2014 o 11h49

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

A to moje faworytki:

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2861 26-02-2014 o 13h59

Miss'Żółtodziób
...

W tym tygodniu mamy ciekawsze finały. Nie zmienia to faktu, że mam jedną faworytkę "od serca" i jest nią Kupeczka.
Nisiam, dziękuję za docenienie mojej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2862 26-02-2014 o 14h07

Miss'Żółtodziób
...

Deco:
Trochę marnie ale przynajmniej dwie perełki się znalazły.Las czerwonego kapturka i nawiedzone skrzaty jakoś mnie najbardziej  kupiły. Są tam może detale do doszlifowania ale to pominę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Na dole pokoje które mi się również podobają. Kuchnie są zbyt szablonowe dla mnie więc nie ma co wybierać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Miss:
Dół faworytki, góra, detale albo kolorystyka która mi odpowiada ale są niedociągnięcia. Panią z parasolką jeszcze nie wiem do której kategorii dodać, ale pewnie w faworytkach skończy ^^

#2863 26-02-2014 o 14h35

Miss'Złota
nelumi

Waaa, no ja to jestem zadowolona. Rozdałam dużo jak na mnie serduszek i w deco i w miss. Szkoda że w finałach pewna osoba znów znalazła się poprzez spam jednak pocieszające jest trochę to, że stylizacja nie jest gotowym zestawem p.p

Deco:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Miss:

Dałam też kilka gwiazdek, np Lunitari czy Marii-chan. Jestem wyjątkowo zadowolona z tych finałów <: Powodzenia!

#2864 26-02-2014 o 15h35

Miss'wow
KimDallas
...

Bardzo dziękuję za oddane na mnie głosy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Mocno trzymam kciuki za panią w fioletowych włosach i czaszką w ręce, leśną wróżkę, którą pokazała Nisiam oraz za panią, która jest ubrana w czerń z białymi gołąbkami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2865 27-02-2014 o 00h17

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...

Dziękuje za wyróżnienia.

Najbardziej spodobała mi się niebieska stylizacja z kapeluszem z którym niestety troszeczkę nie zgrywa się fryzura miss oraz brązowo-biała stylizacja assasynka z których druga jest moim zdaniem absolutnym hitem.

#2866 27-02-2014 o 18h51

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Ja trzymam kciuki i głosuję na Kupeczkę, ErinBlack, robota z siekierą i na Panią w zimowej, zielonej kreacji (płaszczu)/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

deco: las z czerwonym kapturkiem, imprezka skrzatów z duchami, mroczny dwór z chłopczykiem kryjącym się za drzewem;), dałam też dwie czy trzy gwiazdki../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2867 05-03-2014 o 18h10

Miss'Żółtodziób
...

Przepraszam... Jestem tu nowa i nie wiem co to miss pop... Bo chyba mam 1...
Ktoś pomorze??

#2868 05-03-2014 o 18h12

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

SuperGirl15 napisał

Przepraszam... Jestem tu nowa i nie wiem co to miss pop... Bo chyba mam 1...
Ktoś pomorze??

Do zadawania pytań służy inny dział. Po za tym zapoznaj się z regulaminem forum

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#2869 05-03-2014 o 18h43

Miss'Żółtodziób
...

Dawno temu zrobiłam cosplay Assasynki, ale ten Kupeczki wydaje mi się lepszy, ze względu na użycie czepka od Julii i spodni pirackich - u mnie było więcej czerwieni i broni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Trzymam kciuki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2870 06-03-2014 o 12h11

Miss'Żółtodziób
...

Coś cicho o finalistkach pewnie all skupione na testowaniu nowych karnacji xD
Oto moje typy i raczej faworytki same jeśli chodzi o deco. Trochę nowych trochę poprzednich pomieszczeń tak więc powodzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
W stylizacjach trochę mi zaczynają twarze przeszkadzać i chyba nowe kryteria makijażu będą się pojawiać xD Niektóre twarze wyglądają fatalnie albo przesadzone albo upiornie odcinające się. Widać nie będzie tak lekko dobrać odpowiedni makijaż do karnacji jeśli ktoś pójdzie w satynę albo realne.
Góra podoba mi się dół faworytki jak zawsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2871 06-03-2014 o 12h32

Miss'Złota
nelumi

Wczoraj nieszczególnie miałam czas podzielić się faworytkami więc robię to dziś. Faktycznie ucichło bardzo, wszyscy zajęci chyba tym salonem karnacji xD

Co do miss jestem dość bardzo wybredna w tych finałach, dałam może ze 2-3 gwiazdki, a to moje serduszka:

Deco bardzo mi się podoba

#2872 06-03-2014 o 15h06

Miss'Żółtodziób
...

eeee... tym razem to nawet Pieseł nie chciałby zrobić "wow" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png karnacje są ciekawszą sprawą, a te panie w finałach po części wyglądają koszmarnie, inne nudno. w moim przypadku ani pół faworytki. rzuciłam parę gwiazdek, tym które się wyróżniają.
sobie dałabym serduszko za odzyskanie klaty, która nie jest rozmazana ^^

#2873 07-03-2014 o 16h40

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...

Podium całkiem niezłe jak na te finały, miss z pierwszego miejsca w ogóle nie kojarzę. Pozostałe wpadły mi w oko, więc jest nieźle.

#2874 07-03-2014 o 16h54

Miss'Żółtodziób
...

Bardzo się cieszę, że kraina z portalami zajęła pierwsze miejsce - należało się, za sam pomysł, wykonanie również zachwyca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2875 12-03-2014 o 00h30

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...

Gnijąca panna młoda - ciekawy pomysł i niezłe wykonanie. Niebieska miss też mi się podoba, ale chyba tylko ze względu na kolor. Jest jeszcze klika ciekawy stylizacji. W tych finałach jest na co zawiesić oko, nowe karnacje sprawiają że jest różnorodnie i ciekawie.

Strony : 1 ... 113 114 115 116 117 ... 161