Kim jest ta Assasynka? : O Przegenialna.
Pomóżcie...? : D
Dziękuję, Nelumi : 3
Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (20-02-2014 o 20h34)
Strony : 1 ... 113 114 115 116 117 ... 161
Kim jest ta Assasynka? : O Przegenialna.
Pomóżcie...? : D
Dziękuję, Nelumi : 3
Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (20-02-2014 o 20h34)
Kupeczka <:
Jeszcze raz gratulacje Nelumi. Zasłużone podium. Drugie miejsce jak dla mnie niespodziewanie, ale stylizacja jest w porządku. Za to 3 miejsce to dla mnie wielki szok.
Pierwsze wrażenie po przeglądzie finalistek w fashion to takie, że jest strasznie dużo czarno-białych stylizacji i wśród nich wyróżniają się misski w kolorowych strojach. Moją uwagę przyciągnęły panie w niebieskich stylizacjach.
W deco przeciwnie niż w fashion kibicuje mrocznym pokojom i ogrodom; spotkanie skrzatów wśród duchów oraz ogród z wilkiem wyjącym do księżyca.
No, aż pięć serduszek rozdałam, i to są wszystkie moje faworytki na ten moment.
Choć widząc dwie ostatnie aż chce się powiedzieć "to już było", jednak nadal wpada w mój gust.
Link do zewnętrznego obrazka
Serduszka dla Euforyzmy, Kupeczki, robota z siekiera
, wdowie (brozowy stroj, welon na twarzy, wachlarz w dloni) i dla niezwykle kolorowej stylizacji z gwiazdka w lapce.
Mamy az dwie bezowe stylizacje, wiec juz wiadomo, kto zdobedzie podium. hm.

Nie bądźmy takimi czarnowidzami, może beżowy już z mody wyszedł i teraz coś innego zdobędzie podium 
Ja trzymam kciuki za Kupeczkę, bo ta stylizacja jest genialna ^^
Mi się ta przedostatnia trochę za bardzo kojarzy ze zwycięską, halloweenową stylówką Evila. Niby inne kolory, ale spódnica, bluzka i wachlarz te same i już patrzę na nią przez pryzmat tamtej. xd

Ja głosuję na Kupeczkę i CharlotteYork i jeszcze dwie inne, ale nie znam ich nicków. Szkoda, że z defilady nie można przejść bezpośrednio na profil miss.
A to moje faworytki:
W tym tygodniu mamy ciekawsze finały. Nie zmienia to faktu, że mam jedną faworytkę "od serca" i jest nią Kupeczka.
Nisiam, dziękuję za docenienie mojej miss 
Deco:
Trochę marnie ale przynajmniej dwie perełki się znalazły.Las czerwonego kapturka i nawiedzone skrzaty jakoś mnie najbardziej kupiły. Są tam może detale do doszlifowania ale to pominę
Na dole pokoje które mi się również podobają. Kuchnie są zbyt szablonowe dla mnie więc nie ma co wybierać 
Miss:
Dół faworytki, góra, detale albo kolorystyka która mi odpowiada ale są niedociągnięcia. Panią z parasolką jeszcze nie wiem do której kategorii dodać, ale pewnie w faworytkach skończy ^^
Waaa, no ja to jestem zadowolona. Rozdałam dużo jak na mnie serduszek i w deco i w miss. Szkoda że w finałach pewna osoba znów znalazła się poprzez spam jednak pocieszające jest trochę to, że stylizacja nie jest gotowym zestawem p.p
Deco:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Bardzo dziękuję za oddane na mnie głosy 
Mocno trzymam kciuki za panią w fioletowych włosach i czaszką w ręce, leśną wróżkę, którą pokazała Nisiam oraz za panią, która jest ubrana w czerń z białymi gołąbkami 
Dziękuje za wyróżnienia.
Najbardziej spodobała mi się niebieska stylizacja z kapeluszem z którym niestety troszeczkę nie zgrywa się fryzura miss oraz brązowo-biała stylizacja assasynka z których druga jest moim zdaniem absolutnym hitem.
Ja trzymam kciuki i głosuję na Kupeczkę, ErinBlack, robota z siekierą i na Panią w zimowej, zielonej kreacji (płaszczu)
deco: las z czerwonym kapturkiem, imprezka skrzatów z duchami, mroczny dwór z chłopczykiem kryjącym się za drzewem;), dałam też dwie czy trzy gwiazdki..
Przepraszam... Jestem tu nowa i nie wiem co to miss pop... Bo chyba mam 1...
Ktoś pomorze??
SuperGirl15 napisał
Przepraszam... Jestem tu nowa i nie wiem co to miss pop... Bo chyba mam 1...
Ktoś pomorze??

Dawno temu zrobiłam cosplay Assasynki, ale ten Kupeczki wydaje mi się lepszy, ze względu na użycie czepka od Julii i spodni pirackich - u mnie było więcej czerwieni i broni
Trzymam kciuki 
Coś cicho o finalistkach pewnie all skupione na testowaniu nowych karnacji xD
Oto moje typy i raczej faworytki same jeśli chodzi o deco. Trochę nowych trochę poprzednich pomieszczeń tak więc powodzenia 
W stylizacjach trochę mi zaczynają twarze przeszkadzać i chyba nowe kryteria makijażu będą się pojawiać xD Niektóre twarze wyglądają fatalnie albo przesadzone albo upiornie odcinające się. Widać nie będzie tak lekko dobrać odpowiedni makijaż do karnacji jeśli ktoś pójdzie w satynę albo realne.
Góra podoba mi się dół faworytki jak zawsze 
Wczoraj nieszczególnie miałam czas podzielić się faworytkami więc robię to dziś. Faktycznie ucichło bardzo, wszyscy zajęci chyba tym salonem karnacji xD
Co do miss jestem dość bardzo wybredna w tych finałach, dałam może ze 2-3 gwiazdki, a to moje serduszka:
eeee... tym razem to nawet Pieseł nie chciałby zrobić "wow"
karnacje są ciekawszą sprawą, a te panie w finałach po części wyglądają koszmarnie, inne nudno. w moim przypadku ani pół faworytki. rzuciłam parę gwiazdek, tym które się wyróżniają.
sobie dałabym serduszko za odzyskanie klaty, która nie jest rozmazana ^^
Podium całkiem niezłe jak na te finały, miss z pierwszego miejsca w ogóle nie kojarzę. Pozostałe wpadły mi w oko, więc jest nieźle.
Bardzo się cieszę, że kraina z portalami zajęła pierwsze miejsce - należało się, za sam pomysł, wykonanie również zachwyca 
Gnijąca panna młoda - ciekawy pomysł i niezłe wykonanie. Niebieska miss też mi się podoba, ale chyba tylko ze względu na kolor. Jest jeszcze klika ciekawy stylizacji. W tych finałach jest na co zawiesić oko, nowe karnacje sprawiają że jest różnorodnie i ciekawie.