Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 114 115 116 117 118 ... 161

#2876 12-03-2014 o 09h41

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Kilka gwiazdek, jedno serduszko. Coraz trudniej zrobić coś, co będzie szałowe, oryginalne, świeże, nowe.

Link do zewnętrznego obrazka

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2877 12-03-2014 o 14h44

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Też rozdałam mało serduszek, głównie gwiazdki. Aczkolwiek jest lepiej niż w kilku wcześniejszych finałach.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Z deco natomiast troszkę jestem zawiedziona, najbardziej podobają mi się pokoje z poprzednich tygodni które już wielokrotnie faworyzowałam jednak mimo to znalazłam kilka ciekawych pokoi ;w;

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez nelumi (12-03-2014 o 14h45)

#2878 12-03-2014 o 14h50

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Też jestem trochę deco zawiedziona. Ja nadal naiwnie czekam na jakąś nieszablonową kuchnię. Taki potencjał nowych elementów, a wszystkie są na jedno kopyto :C
W finałach miss też dałam niewiele ocen. Tradycyjnie kibicuję Pixies, jej stylizacja bardzo mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2879 12-03-2014 o 15h25

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

True dat - sama nie mogę się doczekać jakiejś fajnej, oryginalnej kuchni.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2880 12-03-2014 o 16h00

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Podbijam - wprowadzone, nowe pomieszczenie oraz elementy wystroju wnętrz aż się proszą o wykorzystanie w jakimś nowym, ciekawym projekcie! Już dawno nie zobaczyłam wnętrza, które zachwyciłoby mnie swoim dizajnem, więc taka kuchnia byłaby spełnieniem marzeń ^^

Natomiast co do stylizacji, ja również kibicuję Pixies (stylizacja inspirowana "Roxanne" po prostu NIE mogłaby ujść mojej uwadze!), Jiyoung (prekursorce wszystkich innych czarno-białych, niczym ze starego kina, stylizacji!) oraz Marii-chan (oryginalna, piękna stylizacja!).
Serduszkuję Was dziewczyny, aż miło! ♥

Ostatnio zmieniony przez Lillien (12-03-2014 o 16h02)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#2881 12-03-2014 o 18h17

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Pierwsza od prawej u Nivata również bardzo mi się podoba, niby coś podobnego już było, a jednak ma w sobie to coś.

#2882 12-03-2014 o 19h39

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

Coraz częściej na defiladzie spotykam kolor czarny, nigdy wcześniej mi to nie przeszkadzało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale Drogie Miss co za dużo to nie zdrowo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

fabulousmag

#2883 12-03-2014 o 21h59

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję ślicznie za wyróżnienie mnie wśród swoich faworytek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  Niezmiernie się cieszę, a sama trzymam kciuki za Jiyoung oraz Marii-chan, których przykuwające uwagę stroje, wpadły mi w oko jeszcze przed finałami <3

Ostatnio zmieniony przez Pixies (12-03-2014 o 22h00)

#2884 13-03-2014 o 09h32

Miss'Sensei
dona2
...
Miejsce: Kraków

W tym tygodniu byłam bardzo rozrzutna kilka serc i parę gwiazd. Jest tego za dużo i nie chce mi się tutaj tego wstawiać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2885 13-03-2014 o 13h34

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Albo wczoraj nie zauważyłam, albo się osoba przebrała, ale śliczną stylizację dzisiaj wyhaczyłam w finałach ^^ Rewelacyjny dobór włosów. Ja nigdy tego kołtuna nie umiałam do niczego dopasować, żeby nie wyglądał dziwnie.

#2886 13-03-2014 o 21h13

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

moimi faworytkami w finałach są: Jiyoung, Marii-chan, Pixies i Solomona..ale rozdałam jeszcze 3/4gwiazdki../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

w deco nie ma nic ciekawego..;( moim faworytem jest imprezka duszków../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2887 19-03-2014 o 00h15

Miss'Żółtodziób
...

Pani z łyżwami wygrywa moje dzieciństwo <3

#2888 19-03-2014 o 00h19

Miss'wow
Lillien

Pani z łyżwami? Śliczna, tylko... martwi mnie, jak można jeździć na łyżwach w tak długiej sukience!

Moje typy w tym tygodniu to: Pixies (przepiękna odsłona hippie nr 3!), Scarlet0 (te baloniki!) oraz Zoja (choć "to już było" -  może przez to, że kojarzę wiele elementów z tej stylizacji u jednej z kreacji Sniezyczki - ale coś w tej stylizacji nadal ujmuje) :D

Deco obejrzę później!

Ostatnio zmieniony przez Lillien (19-03-2014 o 00h38)

#2889 19-03-2014 o 00h30

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Pani z łyżwami bardzo ładna, ale abstrahując od długiej kiecki, o którą się można zaplątać i wybić sobie zęby, bardziej mnie niepokoi zakładanie tych łyżew na gołe stopy D: Ja wiem, że nóżki nie oferują możliwości skarpetek, jednak niemalże czuję te odparzenia, grzyby czy inne odciski /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Faworytki Lil się mniej więcej pokrywają z moimi, ale ja bym dorzuciła do tego Ikan. Genialna, przemyślana stylizacja. Do tego bardzo kojarzy mi się klimatyczne z American Horror Story: Coven ;]

Btw widać, że nowe nóżki i włosy zrobiły karierę, bo w finałach mamy niemalże atak klonów ;]

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (19-03-2014 o 00h33)

#2890 19-03-2014 o 00h42

Miss'wow
Lillien

Faktycznie, przez zeszłotygodniowe nowości tym razem w finałach mamy bardzo dużo podobnych do siebie dziewczyn. To chyba głównie przez fakt, że te nóżki muszą mieć za sobą tę białą szmatkę i dlatego wszystko wygląda tak podobnie do siebie. A już w połączeniu z tymi włosami efekt tym bardziej rzuca się w oczy.

Fox przypomniała mi jeszcze o Ikan, której stylizacja już wcześniej podobnie mi się kojarzyła - może przez fakt, że w jej stylizacji, jak i w strojach z tego serialu, dominowała czerń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png bardzo mi się podoba - oryginalnie i ciekawie, a przecież o to chodzi!

#2891 19-03-2014 o 08h38

Miss'Żółtodziób
...

miss z łyżwami jest wspaniała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Fox, Twoja wizja grzybów i innych dolegliwości jest ujmująca, ale zawsze mogła wsadzić skarpetki w łyżwy i niczym Cejrowski rusza boso w rytm "Zakopower" xD
moja faworytka nr 2 to Sszyszka, ze swoją zwiewną rybą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png miód dla moich starych oczu.
ach te nowe nóżki... w niektórych stylizacjach wyglądają bardzo głupawo, w innych trochę mniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2892 19-03-2014 o 08h53

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Pani z łyżwami to Arwen, dostaje ode mnie gwiazdkę bo choć jest śliczna i urocza to patrząc na stylizację faktycznie pojawia się kilka wątpliwości../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
gwiazdki otrzymują też Solomona i Pixies../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png są świetne ale moje serce w tym tygodniu podbił ktoś inny: serduszka powędrowały do Ikan i do Sszyszki, to one są moimi faworytkami!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

jeśli chodzi o deco to kolejny finał trzymający niezbyt wysoki poziom:( czyżby kryzys pomysłów i kreatywności??;(
mój faworyt to imprezka skrzatów z duszkami;) otrzymuje serduszko za zabawny pomysł/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
gwiazdki wędrują do
1) śnieżnego ogródka ze zwierzętami,
2) rodzinki bałwanków, które są urocze;)
3) czarno-biała kuchnia, coś mnie urzekło..?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
4) ups..zapomniałam do kogo jeszcze..heh

Ostatnio zmieniony przez Lola886 (19-03-2014 o 09h04)

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2893 19-03-2014 o 12h21

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Powiem krótko i zwięźle Pixes zdecydowanie wyróżnia się z tłumu. Podam mi się kolejne, świeże podejście do stylizacji w stylu hippi. Urocza buzia miss z piegami, okraszona rudymi włosami nie pozwala przejść obok obojętnie.

#2894 19-03-2014 o 12h53

Miss'Żółtodziób
...

Za leniwa jestem w zdjęcia o dziwo dzisiaj a więc może tylko wymienię na szybkiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Misski faworytki i coś co zaciekawiło wzrok:
Aiana kreacja czarno- biała z parasolem, nawet jeśli kolor dominował w poprzednich finałach i zaczęła być moda na te zestawienia to stylizacja mi się podoba.
Gosia180 za anioła prosta kreacja ale delikatność mi się podoba i dobór karnacji nawet nie przeszkadza.
Arwen te same argumenty w sumie co przy Gosi.
Pixes chociaż te farby zamieniłabym na coś innego xD jakoś hippis może i kojarzy mi się z kolorowymi badziewiami ale pędzle to średnie posunięcie.
Ikan za elegancją i dojrzałą kreację z użyciem workowatej sukienki.
Shanone mam słabość do tej spódnicy a złoto z czernią zawsze ładnie się komponuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Chyba tyle w miss. Co do deco to raczej stare wymieniane wcześniej projekty plus kuchnia czarno-biała ale popracowałabym jeszcze nad nią w detalach.

#2895 19-03-2014 o 15h00

Miss'Żółtodziób
...

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wyróżnienie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jest mi niezmiernie miło, że stylizacja mojej misski w Waszych oczach odznacza się czymś niebanalnym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A samo porównanie do jednej z postaci American Horror Story to dla mnie komplement nie do przebicia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dzięki Fox i Lil :*
Rozdałam kilka gwiazdek, jednak to serduszka postanowiłam zaprezentować poniżej.
//photo.missfashion.pl/pl/1/24/moy/18474.jpg
@Pixies to dla mnie kwintesencja stylu hippie, którą najwyższy czas ukoronować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Eldunari za świetny cosplay profesor Trelawney; już na pierwszy rzut oka skojarzyłam misskę z panią profesor.
Alicja w wydaniu zombie. Nie wiem do kogo należy pomysł, ale kupił mnie, po prostu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Cudny, emanujący jasnością, nieprzesłodzony anioł w wykonaniu Gosia180.

W kwestii deco to chyba jestem wyjątkowo wybredna, bo na chwilę obecną mam dwie faworytki.
//photo.missfashion.pl/pl/1/24/moy/18478.jpg
Nieszablonowa kuchnia (a przynajmniej ja nie spotkałam się jeszcze z innym wykonaniem) i sowia łazienka, która jeszcze nie została nagrodzona.

#2896 19-03-2014 o 18h17

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Witam po wakacjach.
stanowczo kibicuje Eldunari,pixies, ikan tez /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
deko strasznie slabe ....sa nawet puste pomieszczenia ....

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#2897 19-03-2014 o 19h38

Miss'na całego
Maka
...

U mnie pojawiło się jedno serduszko - a mianowicie dla misski ubranej z niebieskimi balonami. Naprawdę, cudna kreacja i przykuwa uwagę. Serducho dostało także hippie. Poleciało też kilka gwiazdek - z czego jedna się niestety przebrała.

Co do deco... Dałam gwiazdkę dla stylowej kuchni i zimowemu krajobrazowi. Podoba mi się też ten "psychodeliczny" pokój.
Naprawdę, nie mam pojęcia co robią w finale deco puste pokoje. Z całym szacunkiem dla osób, które dają gwiazdki "na zachętę", ale to właśnie przez takie akcje do deco trafiają puste pokoje. I można mnie uznać w tym momencie za wredną, niekulturalną, zapatrzoną w siebie czy cokolwiek innego, ale uważam, że moje biuro mimo wszystko wygląda trochę lepiej niż pokój, w którym są puste ściany - więc pokoje o całkiem przyzwoitym wystroju są, ale niekoniecznie w deco. Tak, uważam, że moje biuro wygląda dobrze, jestem z niego dumna (choć widzę wiele niedociągnięć jeszcze) i nie będę tego kryć, by udawać, że mi się nie podoba. I żeby nie było - nie "bulwersuję się". Dobrze wiem, że żeby trafić do deco czy finałów miss trzeba sporo siedzieć na missfashion, a ja nie mam do tego czasu, więc dobrze znam swoje położenie. ^^' Jednak naprawdę denerwują mnie kiepskie pokoje w deco, bo jestem pewna, że jest wiele dobrych pokoi, które nie zostają docenione właśnie dlatego, że trudno je znaleźć. A szkoda, bo deco przeglądam tylko podczas finałów (i ewentualnie niektóre pokoje miss z forum) i tylko wtedy je oceniam.

#2898 19-03-2014 o 20h15

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

A skąd się biorą puste pokoje? Ja myślę, że ktoś może dostać gwiazdkę np. za łazienkę, ale nie wie, że może zmienić/wybrać pokój na defiladę i w finale ląduje biuro, które jest "Gołe". Choć oczywiście niekoniecznie musi tak być.

Ja kibicuję Pixies, cudna jest!

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2899 19-03-2014 o 20h22

Miss'na całego
Maka
...

ErinBlack - Faktycznie, może tak być. Jednak też nie wierzę w to, że jest duży odsetek osób, które mają dobre pokoje i nie wiedzą o tej opcji (zazwyczaj takie osoby czytają forum - a przynajmniej tak mi się wydaje).

#2900 19-03-2014 o 20h29

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Nie mówię, że to dotyczy wszystkich, ale czasem się jednak zdarza. Mogą to też być głosy dawane ot tak, bo to znajoma lub jak sama napisałaś "na zachętę" bo skoro oceniono miss to i oceni się mieszkanie.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

Strony : 1 ... 114 115 116 117 118 ... 161