Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 161

#2726 16-01-2014 o 18h33

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Lilllchen ma naprawdę piękny strój i jako jedna z nielicznych dostała moje serduszko (czy raczej ode mnie serduszko) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
A mam jeszcze pytanie mogę jakoś z defilady lub z konkursu deco przejść do profilu miss lub zobaczyć kto to lub czyje to mieszkanie czy muszę szukać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2727 16-01-2014 o 18h35

Miss'Żółtodziób
...

nisiam napisał

A mam jeszcze pytanie mogę jakoś z defilady lub z konkursu deco przejść do profilu miss lub zobaczyć kto to lub czyje to mieszkanie czy muszę szukać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Niestety musisz szukać we własnym zakresie.

#2728 16-01-2014 o 18h41

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ja również oserduszkowałam lillchen, takaja krasawica! <3
W deco się nie wgłębiałam, nie mam ostatnio czasu na nic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2729 16-01-2014 o 18h42

Miss'OK
nisiam

Ikan napisał

nisiam napisał

Niestety musisz szukać we własnym zakresie.

A szkoda, fajna opcja by była /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2730 16-01-2014 o 18h57

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Można zobaczyć. Wystarczy kliknąć prawy przycisk myszy --> zbadaj element.
W Deco wyświetlą się nicki prezentowanych miss (no i cała masa innych wiadomości, więc nicków się troszeczkę naszukasz), a w Miss wyświetlą się numery missek (profile/nisiam,42219.htm). Taki numer jaki znajdziesz wpisujesz (bez nicku) w miejsce swojego numeru i od razu przeskakujesz na profil wybranej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2731 16-01-2014 o 18h57

Miss'Żółtodziób
...

Mi przypadły do gustu kreacje Sszyszka Joanna oraz druga miss wymieniona przez nelumi ta w jasnym różowym stroju.

#2732 16-01-2014 o 19h06

Miss'Żółtodziób
...

ErinBlack napisał

Można zobaczyć. Wystarczy kliknąć prawy przycisk myszy --> zbadaj element.W Deco wyświetlą się nicki prezentowanych miss (no i cała masa innych wiadomości, więc nicków się troszeczkę naszukasz), a w Miss wyświetlą się numery missek (profile/nisiam,42219.htm). Taki numer jaki znajdziesz wpisujesz (bez nicku) w miejsce swojego numeru i od razu przeskakujesz na profil wybranej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A, takie buty. Oficjalnie nie, ale można pokombinować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dzięki Erin :]

#2733 22-01-2014 o 01h15

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Ach i znowu finały~
Na razie upatrzyłam sobie tylko dwie faworytki a mianowicie użytkowniczki o nickach: Yuya i Ikuna, choć sądzę że jak będę mieć więcej czasu moja lista się poszerzy.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2734 22-01-2014 o 08h27

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

moimi faworytkami (póki co..) są Euforyzma, dona2 i Ikuna.. wszystko zmieni się po przebierankach../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

co do deco..hm, w tym tygodniu nic mnie nie powaliło z nóg ale rozdałam kilka gwiazdek../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png głosuję na pomieszczenie wypoczynkowe z meblami ratanowymi, ogród z tęczą i gołąbkami, różowy ogród z fortepianem, dyskotekę i salon czerwono-czarny z orientalnymi klimatami.. tak ten salon chyba u mnie prowadzi..fajnie wygląda;)

Ostatnio zmieniony przez Lola886 (22-01-2014 o 17h33)

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2735 22-01-2014 o 08h51

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Mnie w deco urzekł fortepian w ogrodzie i ta sadzawka z gołąbkami. Są takie delikatne i urzocze *.*
W sumie było dużo całkiem niezłych pomieszczeń, ale w więkości bardzo raziła mnie stojąca na środku miss, albo fo gorsza miss z facetem i zwierzakiem. Nie podoba mi się to ani trochę, przez co dużo razy obniżałam ocenę ;x

Miss przejrzałam tak po łebkach. Jakoś wolę oglądać deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2736 22-01-2014 o 12h22

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Dałam 2 serduszka: Lili708 i Dominiusia, obie w niebieskim, ale to akurat nie ma nic do rzeczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png U pierwszej urzekło mnie połączenie tej wygiętej nóżki i kapelusza od gwiazdy w dłoni, a Dominiusia... cóż, miss z klasą. Piękny strój i dziwię się, że nie wpadł mi w oko nigdy wcześniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2737 22-01-2014 o 12h59

Miss'nieobczajona
Liwka
...
Miejsce: Toruń

Ja w deco dałam serduszko:
1. Zakątek z wodospadem i gołąbkami
2. Salon z wiklinowymi meblami
3. Dyskoteka
Posypało się również parę gwiazdek dla pomieszczeń które podobały mi się, jednak moim zdaniem wymagają jeszcze troszkę dopracowania.

Jeśli chodzi o wybory miss moimi głównymi faworytkami są dona2 i Ikuna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2738 22-01-2014 o 15h00

Miss'wow
KimDallas
...

Mocno trzymam kciuki za Nelumi oraz Shillo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (22-01-2014 o 15h04)

#2739 22-01-2014 o 15h42

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Na razie przeglądałam tylko deco ale urzekło mnie jak zawsze (sztem prostym człowiekiem i niewiele trzeba by mnie zachwycić) chyba co drugiemu pokojowi dałam "lubię" i kilka razy serduszko. Najbardziej urzekły mnie ogrody, są zrobione i wykonane pomysłowo.

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#2740 22-01-2014 o 16h30

Miss'Sensei
dona2
...
Miejsce: Kraków

Ja serce dałam: Aviva, Eufrozyma, Nelumi, Ikan.   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2741 22-01-2014 o 17h02

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Fav w deco:
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=41526&amp;pieceid=1&amp;destid=0

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=4947&amp;pieceid=6&amp;destid=0

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=4517&amp;pieceid=6&amp;destid=0

Serduszko otrzymała też będąca w finałach od tygodni dyskoteka, ponieważ jest bardzo dobrze wykonana.

Zwróciłam też uwagę na kilka dość ładnych salonów, ale moim zdaniem są niewykończone i niedopracowane.

Finały miss:
Gwiazdki można policzyć na palcach jednej ręki. Powędrowały do Lillchen, Nelumi i 2 innych.
Serduszko poleciało do pani w fioletowo - czarnej, prostej i skromnej stylizacji retro.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (22-01-2014 o 17h10)

#2742 22-01-2014 o 19h52

Miss'Żółtodziób
...

Podaję graficznie, ponieważ nie znam nicków wszystkich Pań, a gdybym miała tłumaczyć... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png Oto moje serduszka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png //photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16467.jpg 
Rozdałam również kilka gwiazdek.

Deco
//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16469.jpg Pojawiły się również pomieszczenia, które naprawdę nieźle się zapowiadają, ale to jeszcze nie jest to co by mnie urzekło na 100 % /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Trzymam kciuki !

Ostatnio zmieniony przez Ikan (22-01-2014 o 19h53)

#2743 22-01-2014 o 21h00

Miss'OK
nisiam

Mnie urzekł środkowy ogródek u Evelyn i pokój w lewym górnym rogu Ikan /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Sorry, że tak, ale nie ma sensu znowu wstawiać tych samych zdjęć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A co do miss to jakoś w tym tygodniu jestem zawiedziona finałami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2744 23-01-2014 o 12h37

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Mi się dużo stylizacji podoba. A najbardziej kibicuje ErinBlack, Lillchen oraz blondynie z warkoczem biało-czerwonej stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Szkoda, że czarnulka z  boomboxem się przebrała, tak mi się ten strój podobał.

#2745 23-01-2014 o 12h57

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

ok! moje ostateczne głosy:)
finał miss:
serduszka dla Euforyzma, Ikuna i Dominiusia
gwiazdki dla dona2, Lillchen i Softy

finał deco:
serduszka dla:
1. salon z czerwonymi meblami rattanowymi
2. ogród z wodospadem i gołąbkami
3. różowy ogród z fortepianem
gwiazdki dla:
1. dyskoteka
2. czerwony salon z barkiem i smokiem na ścianie
3. salon z czerwonymi meblami i sypialnią w tle

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2746 23-01-2014 o 15h30

Miss'Żółtodziób
...

Sporo w tych finałach osób które mnie zaciekawiły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png większość dostała niestety gwiazdki a na dolę prezentuję serduszka.
Link do zewnętrznego obrazka
W deco niestety tylko trzy serca ponieważ inne są niedopracowane dla mnie ^^. Ogród z wodospadem i gołębiami widziałam w innej wersji i niestety była lepsza, więc tutaj średni efekt wywołało to pomieszczenie u mnie. Jednak to tylko moje odczucie i kategorie oceniania więc, życzę powodzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2747 23-01-2014 o 16h51

Miss'ujdzie
lupo
Forza Juve!
Miejsce: Storybrooke

Moje faworytki:
//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16544.jpg//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16545.jpg//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16546.jpg

A w deco zauroczył mnie różowo-niebieski ogród z fortepianem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Trzymam kciuki! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2748 24-01-2014 o 18h04

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Ostatnio przeglądałam sobie defiladę. I zauroczył mnie strój Lili708 Wcześniej jakoś nigdzie jej nie widziałam. Oczywiście zostawiłam jej serduszko <3

#2749 25-01-2014 o 18h16

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

Widzę, że paru osobą spodobała się mój " ogród z wodospadem i gołąbkami ". Dziękuję za głosy i I miejsce na podium  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif A na defiladzie w oko wpadł mi strój olunia2002

Ostatnio zmieniony przez HankaPL (25-01-2014 o 18h32)

#2750 29-01-2014 o 07h24

Miss'Żółtodziób
...

No i kolejne finały. Wydaje mi się, że jest dość "biednie", na siłę znalazłam może 5 miss, które wyglądają dosyć interesująco, ale zobaczymy po pierwszych przebierankach.

Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 161