Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 106 107 108 109 110 ... 161

#2676 01-01-2014 o 17h00

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Trochę przesadzacie, ale dziękuję za docenienie mojego ciemnego zaułka. Tak miało wyjść, więc tym bardziej się ciesze.

Moje faworytki:
Link do zewnętrznego obrazka

W deco w większości zgadzam się z Yuki więc nie będę się powtarzać

Ostatnio zmieniony przez dortnana (01-01-2014 o 18h27)

#2677 01-01-2014 o 17h17

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

No no, w deco jak zwykle znalazło się parę perełek.
Jak zawsze trzymam kciuki za łazienkę z sowami, dyskotekę, wymieniony wyżej pokoik ze szczurkiem na poduszce. Parę gwiazdek rozdałam aczkolwiek moimi głównymi faworytami z tego tygodnia są te pokoje:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Co do miss oto moje faworytki. Góra to serduszka, dół gwiazdki c:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez nelumi (01-01-2014 o 17h36)

#2678 01-01-2014 o 18h54

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

nelumi ten ostatni pokój który pokazałaś jest piękny, jestem pewna, że zobaczymy go na podium. Jeśli chodzi o miss to @Samira, chyba Samira jest moją faworytką.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#2679 01-01-2014 o 21h35

Miss'Żółtodziób
...

Moje faworyty w deco i miss:
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Trochę małe ale nie chciałam zaśmiecać postem.
Wysyp w deco jest spory i cieszy moje oko, ale dobrałam pokoje raczej już dobrze wykończone. Skoro mogłam też i ten wymóg wcisnąć w tych finałach to na faworyty poszły te 4 pokoiki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Reszta prac jak najbardziej trafiona i z świetnym pomysłem jednak jak dla mnie zawodzą niektóre detale.
W strojach również padło na 4 kreację. Jak widać mam słabość po świętach na delikatne beże (sama obkupiłam się w miasteczku w te kolory głownie),stąd moje dwie kandydatki w tej kolorystyce w faworytkach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Dwie pozostałe kreacje plus za świąteczną wariację oraz za prosty ale efektowny (jak dla mnie) casual.
Dziękuję za wytypowanie mnie do faworytek oraz lubię ale ja się raczej jak zwykle będę przebierać. Została mi do doszlifowania stylizacja z prezentu Verite oraz pod Alternatywy bo widzę,że nowy temat już jest w akcji.Z góry przepraszam za przebieranki i powodzenia finalistką życzę. Ja tam podium nie chce mieć jeśli jakakolwiek szansa istnieje xD

#2680 01-01-2014 o 21h44

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Samira nie obraź sie,ale cosik blade/nijakie te twoje faworytki,a zwłaszcza druga i trzecia,nie wspominając o pierwsza i druga)  . Moim zdaniem nic nie wnoszą ciekawego,a tylko zwykłość od nich bije. (Nie bij,to moje zdanie,ale nie nic ciekawego). Każdy ma swoje zdanie i to szanuje,ale ja też mam swoje  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez YooSti (01-01-2014 o 21h45)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#2681 01-01-2014 o 21h59

Miss'Żółtodziób
...

Yoosti nie obrażam się wcale /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Możliwe,że jakoś na obecne finały mam dość kombinacji i przesytu i te mi się stylizację spodobały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tak są proste, nie maja krzykliwego dodatku, baa są nawet stonowane na całego patrząc po beżach, ale dzisiaj jakoś to mi oko przyciągało bardziej niż (to nie jest obraźliwe porównanie) pstrokatość i mnogość warstw gdzie widać łączenia itp.
Ja co finał mam "fazę" na jakiś elementy, więc tak naprawdę gustu konkretnego w ubraniach nie mam.Wyróżniam coś co mnie zaciekawiło,czy łączeniem czy warstwą albo zestawieniem kolorów.Jedyne odstępstwo to strój z interpretacjami w które sama się bawię i lubię.Jeśli udaje mi się odczytać zamysł to z góry osóbka ma serce ode mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Elfa nie wymieniałam bo kojarzyłam z wyborów świątecznych tak samo zwyciężczynie alternatywnych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dostały już nagrody niech zabłysną inna kreacją (tak jestem tu wredna) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Więc spokojnie masz prawo napisać,że uważasz moje faworytki za blade i normalne plus z utartymi zastosowaniami ale na chwile obecną odpowiadają mi one pod dzisiejszy kaprys xD

#2682 01-01-2014 o 22h10

Miss'towarzyska
YooSti

Nie mam nic przeciwko twojemu wyborowi,ale patrząc wstecz,te dwa po dokach już były i kolor i dopasowanie podobne,wiec stąd mój odezw. Popatrz na poprzednie finały? To już było.(to moje zdanie). Ja i tak trzymam za Ciebie kciuki  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2683 01-01-2014 o 22h53

Miss'Żółtodziób
...

Ojej faktycznie pierwsza Pani ma podobne elementy zestawienie głównej części garderoby do Mito. No to dylemat jest i jak widać moja wpadka z zapamiętaniem zwyciężczyni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ikan również znalazłam w świątecznych miss. Umknęły mi te wybory bo nie wszystkie oglądałam z braku czasu nie raz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.No trudno kandydatki raczej spadły w takim kontekście.Pozostały mi dwie nadal a może ktoś się przebierze i mnie przyciągnie zanim się skończą głosowania.
Co prawda jest już trochę po czasie i nie ten topic ale gratuluje Evil za kreację świąteczna xD bo na pm już ci pisałam co o niej sądzę i widzę, że doceniona została /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Dzięki Yoosti za czujność ja niestety ale bez ściemniania przyznaje,że w okresie świąt mało co pilnowałam forum i defilad, a z lenistwa nie zaglądałam nawet w wolnych chwilach teraz do "starszych" tematów xD. Za opinie,że to już było dziękuję nawet bo nie przepadam za powtórkami na podium oraz dziękuję za trzymanie kciuk^^.Jednak możliwe,że następne kreacje w finałach będą wyglądały na niedopracowane bo będę kombinowała z nimi więc może niech inne dostaną te serduszka uznania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2684 01-01-2014 o 23h11

Miss'towarzyska
YooSti

Nic się nie stało Samiro ,po prostu mam pamięć wzrokową momentami tego nienawidzę). Spoko,rozumiem i ja i inni,że nie masz czasu,ale i tak jesteś moją faworytą  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2685 01-01-2014 o 23h15

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Chyba zarzucono mi właśnie podobieństwo do stroju Mito. Szczerze powiedziawszy rzadko kiedy oglądam finały ( z wyjątkiem deco) i podium. Jeśli mój ubiór faktycznie jest podobny, to przepraszam. Mam nadzieję, ze Mito nie poczuje się urażona, bo na nikim się nie wzorowałam.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (01-01-2014 o 23h16)

#2686 01-01-2014 o 23h42

Miss'Żółtodziób
...

Podobieństwo polega na połączeniu spódnicy z kamizelką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ciężko Cię tu posądzać o jakieś odwzorowywanie bo twoje dodatki tworzą inną kreację. Chodzi jednak o to,że te 2 główne elementy dają dość charakterystyczną bazę. To miałam namyśli (przynajmniej ja) odwołując się do porównania Twojej kreacji z Mito i też czemu rozważyłam aby przekalkulować swoją ocenę. Co autorka zielonej stylizacji powie to już jej decyzja i odczucia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.

#2687 02-01-2014 o 12h40

Miss'na całego
Kupeczka
Podaję hasło: OKOŃ!
Miejsce: Hen daleko stąd...

W konkursie deco jest zaskakująco dużo fajnych pokoi, jednak "let it snow" najbardziej mi się podoba i temu pokoikowi kibicuję.
Również w defiladzie jest mnóstwo fajnych strojów, jednak tu kibicuję pani w czarnej bieliznie i czarnym kapelusiku:D

Samira napisał

Elfa nie wymieniałam bo kojarzyłam z wyborów świątecznych tak samo zwyciężczynie alternatywnych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dostały już nagrody niech zabłysną inna kreacją (tak jestem tu wredna) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Avatarki ostatnio zmieniają się za każdym razem jak się przebierzesz, z tego co widzę nawet moje wczorajsze zmiany zostały tam zanotowane, a nie jest to strój którym wygrałam miss świąt. Tak na swoją obronę coś musiałam napisać! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

~Niech wygra najlepsza!~

#2688 08-01-2014 o 00h19

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Deco znowu takie piękne!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

#2689 08-01-2014 o 00h41

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

Tak, popieram. Rozdałam kilka serduszek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Trzymam kciuki za wszystkie finalistki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Emma1 (08-01-2014 o 00h42)

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#2690 08-01-2014 o 00h49

Miss'na całego
Mikacz
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15352.jpg

Te panny mi się rzuciły w oczy. Pannice w czerwonych ramkach zamierzam obsypywać serduchami codziennie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Deco nadal świąteczne i na całkiem niezłym poziomie, choć nie rozumiem ogólnego zachwytu nad króliczym Let it snow. A może to dlatego, że nie lubię zwierzątek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2691 08-01-2014 o 12h27

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Moje faworytki:

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15356.jpg

Jakoś tak średnio w tym tygodniu, niektóre stroje są fajne, ale sprawiają wrażenie jeszcze niedopracowanych, a niektóre są tak przekombinowane, że ciężko się połapać co autor miał na myśli. Niemniej jednak tym trzem Paniom kibicuję bardzo.
Do deco jeszcze nie zaglądałam, ale mam nadzieję, że jest takie fajne jak mówicie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2692 08-01-2014 o 13h13

Miss'Żółtodziób
...

A ja swoje faworytki wkleję wieczorem, ale z tego co dziewczyny wymieniły wcześniej to podobają mi się stylizacje 2, 4 i ostatnia ♥ u Mikacz, i środkowa u Kosia1. Deco nie przeglądałam, ale w wyborach miss jest dużo perełek <3

#2693 08-01-2014 o 16h15

Miss'Żółtodziób
...

Moje faworytki oraz coś co wpadło mi w oko w obecnych finałach:
Dół serca góra lubię. Góra wszystkie wymienione pomieszczenia mają w sobie klimat i każdy inny ale niestety popracowałabym nad nimi jeszcze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Dół będąc konsekwentną w odniesieniu do tematu wystrój wnętrz wytypowałam już je na faworytki a że nic nie przykuło bardziej mojej uwagi więc mogę się tu trzymać danego słowa ^^ Środkowy pokoik proszę zmniejsz ten stół bo mnie razi dalej wielkością xDD
Misski
Góra podoba mi się dół faworytki.Dół pierwsza materiał kolor i ogólny wygląd stylizacji podoba mi się ale poszukałabym innego kapelusza ^^, druga pani za głównie kolory i błysk stylizacji xD, trzecia ciekawy efekt połączenia garderoby.
Dziękuję za wyróżnienie i pewnie w tych finałach przebieranek z mojej strony nie będzie bo się spłukałam na zdjęcia.

#2694 08-01-2014 o 17h34

Miss'Żółtodziób
...

Mnie jakoś niewiele Miss ujęło w finałach. Mam dwójkę faworytek:

Szczególnie Samirę (fota nr 1), jestem prawie pewna, że trafi na podium. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png (Oby!!)

Co do deco jest dużo naprawdę ładnie urządzonych pokojów, jednak mi do gustu przypadły te dwa:

Pokój nr 1 po kilku zmianach wygląda przewspaniale i nie wyobrażam sobie, żeby nie trafił na podium. <3

#2695 08-01-2014 o 18h14

Miss'Żółtodziób
...

Moje faworytki

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15371.jpg

Kreacje są śliczne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2696 09-01-2014 o 13h17

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Moje faworytki pokrywają się z tymi umieszczonymi u @Samira (i w sumie u większości też bo Deco zachwyca, ugina kolana, zapiera dech).

Z tygodnia na tydzień coraz wspanialej!

A i muszę się podzielić taką refleksją, że grając też na niemieckim serwerze nie widzę AŻ TYLU WSPANIALE URZĄDZONYCH WNĘTRZ.
Ani na defiladzie, ani nawet w nagrodzonych.
Gratulacje Polki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png!

PS przydałby się na forum wątek "kolonialny" bo może ktoś jeszcze gra u zachodnich sąsiadów?

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (09-01-2014 o 13h17)

#2697 09-01-2014 o 16h29

Miss'na całego
Yuki18
...

Cóż, przy takiej konkurencji nie mam co liczyć na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Utrzymam Majlejową stylizację do końca konkursu a później wrócę do mojej ślicznej buźki.

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#2698 09-01-2014 o 16h50

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Serduszko dla Samiry.
Wczoraj serduszkowałam też @Taiteilijan (z tego co pamiętam) ale wczorajsza kreacja podobała mi się o niebo bardziej.
Poza tym jakoś tak... Niewiele mi się podoba, 3 panny w niemal identycznych stylizacjach *Biała spódnica z podwiniętą nóżką plus czarna bluzeczka* nuda :c

#2699 09-01-2014 o 16h53

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ja w tych finałach serduszkuję Solomona, a dużo dostało ode mnie gwiazdki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2700 09-01-2014 o 16h56

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Szczerze to w wyborach na miss nie ma jakiegoś szału. Parę kreacji mi się podoba, ale mam wrażenie, że to już wszystko było. Kiedyś wydawał się lepszy poziom, ale to moje zdanie.
Głównie to faworyzuję większość Pań które wymieniła Mikacz... Chociaż w tych wyborach dałam jedno serduszko i uzyskała je @Samira.
Jak spada poziom w misskach to deco o wiele lepsze. Wiele wspaniałych pokoi, że nie wiem kogo faworyzować.
A i dziękuję, że jestem faworytką paru osób. Chociaż kreacja powstała z zamysłem karnawału i miała być tylko przez kilka dni (ale wypłaty nie ma, więc nie zmieniam xD).
Powodzenia życzę wszystkim finalistkom. :'D

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

Strony : 1 ... 106 107 108 109 110 ... 161