No to teraz może ja. 
Co do Deco to jest kilka ładnych pomieszczeń. Urzekło mnie pomieszczenie z basenem czy raczej sadzwką i z ławką. Bardzo ładne, ale mam wrażenie, że jeszcze zbyt puste i niedopracowane. I jest kilka takich pomieszczeń, gdzie jeszcze brakuje tego czegoś, ale są na najlepszej drodze. Jest też jeszcze jedno pomieszczenie utrzymane w biało-czarnych barwach, ale wszystko psuje tam Miss i jej chłopak stojący w samym centrum i zasłaniającym większość rzeczy.
Są jednak dwa wnętrza ( a właściwie wnętrze i zewnętrze:)), które wg. mnie są bardzo dobre:
Nr. 1: Jestem pewna że zdobędzie podium. Miejsce pierwsze, ewentualnie drugie.
Idealne, piękne, rzucające się w oczy i oryginalne, a zarazem proste. Nie pamiętam by coś takiego było. 
Nr. 2: Długo się zastanawiałam czy dać serduszko, ale spośród tych pomieszczeń które nie były do końca dokończone temu niewiele brakuje. Ściana z tyłu mimo tej półki wydaje się pusta. Ale również to pomieszczenie bardzo mi się podoba.
Co zaś do miss to też się jakaś wybredna zrobiłam. 
Nr. 1: podoba mi się dlatego, że w ostatnich finałach często można było spotkać jakieś wdowy, a tutaj stylizacja która kojarzy mi się z panną młodą, jest dopracowana, sama myslałam, by coś takiego stworzyć i jakbym miała, to chciałabym by udało mi się to tak samo jak tej Miss. 
Nr. 2: Dziewczyno, ty leć do sali gier, tam są jakieś wybory miss cosplay (z tego co pamiętam) zgłaszaj się, bo tutaj możesz zostać niedoceniona a Twój strój jest fenomenalny.