Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 107 108 109 110 111 ... 161

#2701 09-01-2014 o 17h48

Miss'Sensei
dona2
...
Miejsce: Kraków

Ja też mam wrażenie, że wszystko już było /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale to może dlatego, że jest ograniczona liczba ubrań. Moją faworytką jest Samira i Solomona. A tak w ogóle to fajnie znaleźć się na defiladzie, odkąd gram nie było mnie tylko w pierwszym finale /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i się zastanawiam kto na mnie głosuje...

Ostatnio zmieniony przez dona2 (09-01-2014 o 17h48)

#2702 09-01-2014 o 19h18

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

dona2 ubrania nie mają tutaj nic wspólnego. Przynajmniej ja tak uważam. Przecież pojawiają się te perełki, które mają wyjątkowe i oryginalne stroje. Po prostu moim zdaniem kiedyś było to częstsze niż dzisiaj. Wiele osób idzie popularnym schematem. Ja np. uwielbiam maski. Mam parę kreacji z nimi, ale widzę, że coraz więcej się ich pojawia. Czemu? Bo karnawał się zbliża. Mało osób idzie tą trudniejszą drogą. Przyznam, że to sporo zajmuje czasu i nie każdemu się chce (nawet mnie), ale trochę inwencji twórczej i finały będą o wiele ciekawsze. :'D

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#2703 09-01-2014 o 19h48

Miss'na całego
Maka
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15412.jpg

Trzy serduszka ode mnie. Kilka osób dostało jeszcze po gwiazdce, ale bardzo mało ich było. Pierwszego dnia, rano, rozdałam sporo serduszek i gwiazdek, po czym wieczorem ze smutkiem stwierdziłam, że chyba 3 misski, którym dałam serducha zmieniły kreację. W dodatku na taką, która w ogóle nie przykuwa mojej uwagi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

A swoją drogą, pierwszy raz jestem w Deco. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I to w dodatku mój pokój został czyimś faworytem. Serio, dziękuję <3
W samym Deco najbardziej podoba mi się pokój z czarnym, białym i różowym akcentem, który pojawił się wśród faworytów Taiteilijan i Samiry. Jest przeuroczy!

#2704 09-01-2014 o 19h51

Miss'Sensei
dona2
...

Może i racja Asuu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale niestety mnie stać na to co bym chciała, a z drugiej strony to za bardzo mi się nie chce dopasowywać stroi, nie mówiąc o mieszkaniu, które jest golusieńkie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2705 09-01-2014 o 20h54

Miss'na całego
Mikacz
...

Dona2 - ja się bawiłam strojami i stylami i to czasem aż do przesady. Jak już wylądowałam na podium to stwierdziłam, ze się wezmę za mieszkanie i będzie szansa się pobawić... a potem w pierwszym tygodniu wylądowałam na podium z  deco i trochę nie mam motywacji teraz xD Coś tam sobie kombinuję, ale na razie posucha i brak pomysłów ^^

Kilka dziewczyn, które na początku przykuło moja uwagę i które chciałam sobie dokładniej obejrzeć faktycznie się przebrało i teraz ciężko mi nawet określić, które to były misski^^ A szkoda ^^

#2706 09-01-2014 o 21h05

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Serduszka dałam dwa. Jedno Samirze - to chyba najlepsza stylizacja w całym finale, a drugie bardzo prostej stylizacji (białe spodnie, różowa bluzka, apaszka) - niestety nie wiem, kto jest jej autorką.

W deco bardzo kibicuję temu pokojowi:
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=65231&amp;pieceid=3&amp;destid=0

#2707 09-01-2014 o 22h14

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Evelyn – a nie biała bluzka, różowe spodnie i apaszka? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Jeśli tak – bardzo mi miło, że prostotą też można przykuć czyjąś uwagę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A pokoik też mnie oczarował – zresztą jak kilka innych, które były przed finałami pokazywane na forum. Specjalnie dla nich w tym tygodniu weszłam w zakładkę Deco, normalnie o niej zapomiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2708 15-01-2014 o 08h10

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Finalistki mnie dzisisj pozytywnie zaskoczyły w fashion jest tyle kreatywnych, ciekawych i przykuwających uwagę strojach a przy tym oryginalnych, że aż dech zapiera. Poleciało sporo polubień i kilka serduszek...Panie się postarały i to bardzo jednakże moją uwagę najbardziej przykuł, że pozwolę sobie go nazwać "Robin Hood w wersji kobiecej" - jest śliczny a przy tym oryginalny i nie przekombinowany jednym słowem jest genialny.

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#2709 15-01-2014 o 11h10

Miss'na całego
Kosia1
...

No to teraz może ja. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Co do Deco to jest kilka ładnych pomieszczeń. Urzekło mnie pomieszczenie z basenem czy raczej sadzwką i z ławką. Bardzo ładne, ale mam wrażenie, że jeszcze zbyt puste i niedopracowane. I jest kilka takich pomieszczeń, gdzie jeszcze brakuje tego czegoś, ale są na najlepszej drodze. Jest też jeszcze jedno pomieszczenie utrzymane w biało-czarnych barwach, ale wszystko psuje tam Miss i jej chłopak stojący w samym centrum i zasłaniającym większość rzeczy.

Są jednak dwa wnętrza ( a właściwie wnętrze i zewnętrze:)), które wg. mnie są bardzo dobre:
//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15853.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15854.jpg

Nr. 1: Jestem pewna że zdobędzie podium. Miejsce pierwsze, ewentualnie drugie.
Idealne, piękne, rzucające się w oczy i oryginalne, a zarazem proste. Nie pamiętam by coś takiego było. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Nr. 2: Długo się zastanawiałam czy dać serduszko, ale spośród tych pomieszczeń które nie były do końca dokończone temu niewiele brakuje. Ściana z tyłu mimo tej półki wydaje się pusta. Ale również to pomieszczenie bardzo mi się podoba.

Co zaś do miss to też się jakaś wybredna zrobiłam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15856.jpg

Nr. 1: podoba mi się dlatego, że w ostatnich finałach często można było spotkać jakieś wdowy, a tutaj stylizacja która kojarzy mi się z panną młodą, jest dopracowana, sama myslałam, by coś takiego stworzyć i jakbym miała, to chciałabym by udało mi się to tak samo jak tej Miss. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nr. 2: Dziewczyno, ty leć do sali gier, tam są jakieś wybory miss cosplay (z tego co pamiętam) zgłaszaj się, bo tutaj możesz zostać niedoceniona a Twój strój jest fenomenalny. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2710 15-01-2014 o 11h47

Miss'Żółtodziób
...

Dobrze Kosia1 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dziewczyna zastanowi się czy nie wystartować w jakichś cosplayowych wyborach ^^ Dziękuję za docenienie stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
W tych wyborach widzę też sporo casuali. Ciekawa jestem czy tendencja się utrzyma czy też pod wieczór będzie sporo przebieranek.
Na chwilę obecną przypadła mi do gustu stylizacja Lili708, ale niewykluczone, że faworytek z mojej strony będzie więcej.
Deco
Któraś z użytkowniczek zrobiła kino - ma potencjał, ale coś bym jeszcze dodała np. zasłony/kotarę. Dyskoteka i patio nocą zachwycają. Podkradam Ci Kosia1 wnętrze numer 1. Wprawdzie w czasie Halloween często przewijały mi się przed oczami deco z podobną koncepcją, ale prezentowane przez Ciebie albo mi umknęło albo pojawia się dopiero teraz, w każdym razie jest na co popatrzeć - ze względu na prostotę właśnie i jednoczesną dbałość o szczegóły.
Swoją drogą odnoszę wrażenie, że najtrudniej jest stworzyć deco proste, a często coś co na pierwszy rzut oka wygląda na banalne w rzeczywistości pochłonęło użytkowniczce więcej czasu jak deco z mnogością elementów w tle.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (15-01-2014 o 11h48)

#2711 15-01-2014 o 14h29

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Miss w tym tygodniu mnie nie powaliły niestety. Jedyny uzyskany efekt WOW i to w sensie dosłownym, zobaczyłam i reakcja ZANLASDAPOWIEAS\APSD'AD była na ten widok:

Link do zewnętrznego obrazka

Jedyne moje faworytki z tego tygodnia. Gwiazdki dałam ze 2?3? No cóż D: Trzymam kciuki!

Deco jak zwykle faworytki z wcześniejszych finałów + te 3 genialne pokoiki :3

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2712 15-01-2014 o 15h56

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Dziękuje Ikan za wyróżnienie mojej stylizacji oraz dyskoteki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Również jesteś jedną z moich faworytek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kibicuje także Donie 2 mam nadzieje, że znajdzie się na podium, oraz  Eira144 te trzy stylizacje najbardziej mi się podobają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jeśli chodzi o deco tak jak już wcześniej było mówione to zdecydowanie ten dwór /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Podoba mi się tez kino i poczekalnia na lotnisku. To coś nowego nie widziałam jeszcze zęby ktoś coś takiego zrobił.

#2713 15-01-2014 o 16h13

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Poczekalnia to jest zrobiona z wszystkich dodatków które otrzymuje się po szybki szkoleniu, ale fakt jeszcze nikt nie odważył się by pójśc z tego na łatwiznę. Wiele osób pewnie tego nie zauważy... Dwór jako jedyny dostał odemnie serduszko. Nie ma co odrazu gdy go zobaczyłam było WOW... Sama kombinowałam z karetą ale zawsze wszystko zasłaniał a tu poprostu genialna prostota... Inne pomieszczenia mam wrażenie nie są dokończone, ale te któe są na dobrej drodze dostały gwiazdeczkę.
Jeżeli chodzi o finalistki to nagrodziłam tylko te, które naprawdę się wyrózniały a były chyba tylko trzy nawet nie wiem jak je opisać, więc może pod koniec dnia pokaże...

#2714 15-01-2014 o 16h25

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Dortnana nie wiedziałam, (za niski poziom mam). Teraz inaczej będę patrzeć na to wnętrze.

#2715 15-01-2014 o 17h48

Miss'Żółtodziób
...

Moje favy, może mnie coś skrzywiło, ale coraz więcej rzeczy mi się w finałach podoba i w sumie rano jak zerkałam miałam więcej faworytek, poprzebierały się zołzy jedne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15885.jpg

#2716 15-01-2014 o 18h09

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Ja gorąco kibicuję Yuyi i dwóm pierwszym paniom jakie zaprezentowała na swojej liście @Dyokira /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2717 15-01-2014 o 19h23

Miss'Żółtodziób
...

Trzymam kciuki za:
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka + dwie ostatnie w górnym rzędzie faworytek Dyokiry
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2718 16-01-2014 o 00h04

Miss'Żółtodziób
...

Moje faworytki w tych finałach :
//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15919.jpg
Pokoje na faworyty to co wymieniła Nelumi więc nie będę się powtarzać ze zdjęciami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
W miss i deco jest sporo osób które dostały lubię ale przepraszam nie będę wklejać bo post by był naprawdę spory xD

#2719 16-01-2014 o 00h06

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Karton - bardzo dziękuję za wyróżnienie! Cieszę się, że ja i mój minimalizm jeszcze do kogoś trafiamy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

W tym tygodniu również jest sporo ładnych stylizacji, mam nadzieję, że któraś z moich ulubienic pojawi się na podium. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#2720 16-01-2014 o 00h13

Miss'OK
Aria
...

Naprawdę, nic olśniewającego... Może ewentualnie ostatnia pani wymieniona przez Samirę, ale po za tym... Jakoś nie jestem urzeczona.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2721 16-01-2014 o 08h59

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

rozdałam kilka gwiazdek ale moimi faworytkami są dona2 i wojowniczka rodem z Alladyna../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
co do deco to u mnie prowadzi mroczny dworek i pewna łazienka choć jest troszkę niedopracowana ale przypadła mi do gustu;) dałam też gwiazdki dyskotece i pokojowi, który kojarzy mi się z hallem w starym hoteliku../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png (antyczne meble, czerwone kotary..też do dopracowania;)

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2722 16-01-2014 o 10h01

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Przyznam, że moim zdaniem nie ma w tych wyborach dobrego poziomu. Moim zdaniem nie ma nic oryginalnego teraz na defiladzie... Może dałam dwa razy lubię, ale serca nie wystawiłam nikomu. Nie wiem jak można się zachwycać tym co się tam pojawia.
Za to w deco jest o wiele ciekawiej i mam wrażenie, że nastąpiła zmiana. Kiedyś wybory Miss były na wysokim poziomie, a Deco kulało. Widocznie nastąpiła zamiana.

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#2723 16-01-2014 o 11h23

Miss'na całego
Mikacz
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15923.jpg

Faktycznie, poziom w tym tygodniu jest jakiś średni. Serducha przyznałam chyba aż dwa, z czego jedno przypadło Lilllchen za świetną, zimową kreację utrzymaną w beżowej, ciepłej tonacji. Jest taka... prawdziwie rosyjska /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

No i uśmiechnęłam się do jednookiej, rudej pannicy - świetnie wygląda pośród tych wszystkich falbaniastych spódnic i pudrowych kolorów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2724 16-01-2014 o 11h40

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Dziękuję Mikacz za wymienienie mnie w faworytkach.
Ja osobiście kibicuję temu mieszkanku:
//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15853.jpg

Oraz Lilllchen, która ma świetną stylizacje.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#2725 16-01-2014 o 18h01

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

MariaANTONINA miała najładniejszą rosyjską zimową kreację!  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png
Podoba mi się ta dziewoja w stylu eleganckiej kowbojki, trochę jak panna z saloonu z rewolwerem, czad. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

Strony : 1 ... 107 108 109 110 111 ... 161