Ban, bo rany, dbajcie o siebie xD
Ostatnio jak nie spałam przez całą noc, to obiecałam sobie, że już nigdy więcej.
We are in noir

Strony : 1 ... 176 177 178 179 180 ... 200
Ban, bo rany, dbajcie o siebie xD
Ostatnio jak nie spałam przez całą noc, to obiecałam sobie, że już nigdy więcej.

Ban, bo ja gdy nie śpię całą noc, śpię cały dzień... Coś za coś. xD Myk dobry w upały, których nie toleruję. xD
Ban, bo jak wiadomo mi szkoda dnia. xD
Napisz ktoś do mnie jakieś wyznanie na curious cat :C Fajnie by było gdyby reszta z was też to miała.

Ban, bo co to jest? XD
Ban, bo działa podobnie do aska xD Możesz zadać komuś pytanie, ale wyznać co o nim myślisz + nie trzeba mieć konta. Bardzo popularne na tt ostatnio, to się pokusiłam.

Ban, bo spędziłam w mieście może z 4 h, a jestem padnięta jakbym siedziała co najmniej całe popołudnie. XD To pewnie przez to, że się zgubiłam i jakieś 3 km musiałam przejść na pieszo. '-'

Paululusia napisał
Ban, bo akurat Ciebie nie dałabym rady nie pamiętać, chociaż bym chciała, bo widok twojej siostry w szkole zawsze mi o Tobie przypomina XD Kilkakrotnie kazałam Cię pozdrowić, nie wiem czy przekazała c;
Ban, bo yo, Nel.
Matko, boję się, że ja się pomylę jadąc do Ciebie, Zioło xD Podróżowałam już sama do Niemczech, ale po Polsce mam trochę cykora.

Ban, bo po moich dzisiejszych przygodach wszystko jest możliwe. XDDD Ale ogólnie jedziesz tym nowszym, więc będą wyświetlacze co to za stacja i raczej się nie pomylisz.

Ban, bo nie ma to jak jeść obiad tylko po to, by tato miał mniej do jedzenia... XD
Duży ban, bo nie mam co rysować, nikt nie daje zgłoszeń do Harmoszki vs Missart :<<
Ban, bo teraz już masz co rysować :V
Tak sobie przeglądam swoje zakładki i zastanawiam się dlaczego akurat to w nich wylądowało..XD

Ban, bo cześć cześć
Jak mija wieczorek? 
Ban, bo milutkooo! ;D
Ban, bo to dobrze! Można usiąść i odpocząć w moim wypadku♥
Ban, bo esemesuje z koleżanką ze szkoły, jednocześnie grając w MF. 

Ban, bo chce jeść ale nie wiem co :C
Ban, bo zaraz pojawią się wyniki z matur, hahahaha. Wcale nie czuję stresu, haha.
Karuzela śmiechu, na oke większy ruch, niż na otwarciu 1000 Biedronki. Za trzy lata się dowiem xD.
Już prawie godzina minęła, a ja uparcie próbuję się zalogować xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (05-07-2016 o 00h55)

Ban, bo nie wiem czy już Ci się udało czy nie, ale mam nadzieję, że jest dobrze XD
Ban, bo jest źle xD
Rozszerzenie z polskiego poszło mi lepiej niż podstawa, lol.

Ban, bo welp, a reszta znośnie? xD
Ban, bo od bólu to całkiem znośnie, ale nie zdałam xD Muszę matmę poprawić w sierpniu.

Ban, bo auć, powodzenia </3
Ban, bo dzięki, tym razem się postaram '-'
Ale ze mnie hiopokrytka, patrząc na pierwszy post na tej stronie xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (05-07-2016 o 04h15)

Ban, bo e, druga w nocy to przecie wieczór jeszcze! XD
Powodzenia, Minio, następnym razem~