Ban, bo jeśli to nie jest otwarty basen, to co za problem?

Strony : 1 ... 175 176 177 178 179 ... 200
Ban, bo jeśli to nie jest otwarty basen, to co za problem?

Ban, bo zamknięte są droższe niż otwarte i mają ograniczenia czasowe 
Ostatnio zmieniony przez Mineo (03-07-2016 o 12h10)

Ban, bo co co co
w sensie
ale co
chodziło mi co za problem z pogodą XDDDD

Ban, bo znowu mi umysł laga złapał... zrozumiałam inaczej xD

Ban bo gify Majerankowej rozwalają mi psyche 

Ban, bo złapał mnie wielki leń i nie chciało mi się robić obiadu, więc od rana jem ciągle kanapki z przerwami na truskawki.
Ban, bo nie mam pojęcia co tu robię, mąż mnie na moment zostawił więc z nudów wpadłam, prawie nikogo już nie pamiętam, w dodatku tyle nowych twarzy... Masakra, aż mi łzy do oczu napłynęły. Tyle wspomnień, tyle znajomości, które gdzieś przepadły... Wciąż widzę parę mordek, które kiedyś były dla mnie prawie jak rodzina, a teraz już nawet nie wiem, z jakimi sytuacjamk mogę je skojarzyć... Ehh, jakoś smutno mi się zrobiło, bo wydaje się, że to tak odległe dzieje, a przecież nie minął nawet rok.
Dobra, nie wiem co ja piszę, jakiś takiś nostalgiczny nastrój mnie złapał, a miałam się tylko przywitać… Więc, dobry wszystkim ♥
Ban, bo witam. Chusteczki wyciągać, czy się obejdzie?
Ban, bo już mam chusteczki w pogotowiu, ale serdecznie dziękuję c':
Ban, bo jeśli chodzi o post z basenem ten x czasu temu, to chodziło mi o różnicę tego, że kiedy jest gorąco chętnie pójdzie się na basen, a nie wtedy kiedy najchętniej siedziałabym pod kołdrą i pewnie nadal byłoby mi zimno ;v Pogodo wth?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-07-2016 o 20h04)
Ban, bo zmęczyłam się dzisiejszym dniem ;___;
Ban, bo uwielbiam jak ktoś wpada na forum po roku nieobecności i prawie wszyscy go ignorują. <3
Kucyk, ja też tak miałam. '-' To nawet nie był rok przerwy tylko dużo mniej... Co z tego, i tak mało kogo pamiętałam. A nawet jak coś kojarzyłam, to tylko nick.

Ban, bo oj tam zaraz ignorują XDD W tym momencie jej nie ma xD
Miałam to samo kiedy miałam tak wielki zapierdziel w życiu i zero czasu i nie było mnie tu trochę. Potem jest takie odezwać się czy nie, może już bez różnicy </3
Ban, bo odezwać się, to oczywiste! XD
Nawet jak jest skleroza, to i tak miło po długim czasie zobaczyć kogoś, kogo się tu długo nie widziało! ^^^
Tak btw to cześć!
Ban, bo cześć Ananasku ♥
No miło, tym bardziej jeśli ten ktoś cię pamięta XDD
Ban, bo to możliwe, by nogi bolały po przebudzeniu? Chyba lunatykuje w nocy.

Ban, bo akurat Ciebie nie dałabym rady nie pamiętać, chociaż bym chciała, bo widok twojej siostry w szkole zawsze mi o Tobie przypomina XD Kilkakrotnie kazałam Cię pozdrowić, nie wiem czy przekazała c;
Ban, bo to dziwne uczucie zostać wyprzedzonym pomimo tak małego ruchu na forum XD
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (04-07-2016 o 08h08)
Ban, bo to czasem moja specjalność wyprzedzić kogoś w porannym ruchu :d

Ban, bo tak nawiasem mówiąc, to zapomniałam wczoraj to napisać:
Lusia, dawno cię nie było, to daj chociaż się wirtualnie przytulić! ;D
Dobrydjeń. Tak od czapy napiszę, że tydzień bez internetu ma swoje zalety, o dziwo! x'D
Ban, bo mam nadzieję,że przyjmą mnie do pracy przed wyjazdem do Zioła xD.
//Kupiłam maskę na włosy o zapachu bananów i tak trochę chce zjeść swoje włosy.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (04-07-2016 o 12h18)

Ban, bo dzień dobry~! Kto już nie śpi? :"D
Ban, bo podziwiam ludzi, którzy mogą spać tak długo i dobrze się po tym czują.

Ban za zmaltretowanego Chanjola w podpisie. XDD Śmiałam się z tego bowling competition jak dzika. XD

Ban, bo Minio, ja się źle czuję gdy śpię za krótko... Czyli gdy wstanę przed jedenastą. xD
Ban, bo ja spałam dziś tylko 5 godzin i wstałam około 7~
I wyspałam się! XD