Ban, bo dzięki i zobacz, o której posta edytowałam xD
Ale klepnęłam się spać na jakąś godzinę.
We are in noir

Strony : 1 ... 177 178 179 180 181 ... 200
Ban, bo dzięki i zobacz, o której posta edytowałam xD
Ale klepnęłam się spać na jakąś godzinę.

Ban, bo brawo. Na pewno się wyspałaś, ale co ja mówię jak sama potrafię filmy oglądać przez całą noc.
Ban, bo chyba pora zmienić zestaw na mniej rakowy. '-'

Ban , bo Chen ze szminką wygląda zabójczo. 

Ban, bo w sumie mam ładny gifek, ale w podpisie może słabo wyglądać...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo ten gif opisuje mnie kiedy mam dość swoich znajomych 

Ban, bo on nie machał, żeby ktoś sobie poszedł, on przywoływał Suho do siebie. XD

Ban, bo chce wiedzieć z jakiego programu, czy show sa te gify, które masz w opisie, chętnie bym sobie ogladnęła 

Ban, bo hmm... Chen był w Visible SM, Xiu w Trip without manager (z Chenem, gejowo się zachowywali), a Byun to nie wiem. XD To co Minseok machał jest z Bowling competition z Exomentary.

Ban, bo dzięki.Wszyscy tutaj są tacy mili, ze mam ochotę się z nimi kiedyś spotkać w prawdziwym życiu XD

Ban, bo skąd jesteś? xDD Nie mam nic przeciwko, ale pewnie daleko mieszkasz, bo ja z zadupia. '-'

Ban,bo ja w Krakowie, ale można by było kiedyś w jakimś mieście się umówić albo na zjeździe MF spotkać.
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (05-07-2016 o 10h55)

Ban, bo w missfashionie magia jakaś jest. XD Jedyne miejsce, gdzie nie zostałam jeszcze solidnie zwyzywana czy poobrażana. XDXDDDDDXDXDD Najbardziej urocza część internetuFF, gdzie praktycznie obce czy znane tylko z internetów osoby potrafią słać sobie miłość kilogramami. XD
Ino sama bym na taki zjazd chętnie przyjechała, gdyby nie moje [ciach] opory przed jeżdżeniem samej gdziekolwiek i żebraniem od mamy zgody na coś. XDDDD
~Dolnośląskie tak nawiasem mówiąc, powiatowa pipidówa zwana Lwówkiem Śląskim. Nawet nie mam co liczyć, że ktoś się będzie tutaj wybierał. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-07-2016 o 11h12)
Ban, bo mnie mogliby puścić do Krk ewentualnie, ale raczej nie samą... Może z Mineo jak przyjedzie? xD I musiałybyśmy sobie załatwić nocleg! '-'

Ban, bo może bym jakoś u mnie wymusiła ten nocleg ale chyba najpierw na Skyp'e musiałybyśmy pogadać, żeby siebie jako tako poznać po wyglądzie.

Ban, bo mam w linkach w podpisie swojego insta, ale fakt, na żywo wyglądam zupełnie inaczej. XDD

Ban, bo Insta też mam ale profilowe takie wypacykowane, że po prostu nie ja XD

Ban, bo na zdjęciach, zwłaszcza takich z portali społecznościowych, zawsze wygląda się inaczej, taka reguła. XD
...A ja tylko raz w życiu wstawiłam gdziekolwiek w internety swoje zdjęcie, a i tak zaraz usunęłam. XD Nawet na fejsbuku mam na profilowym rysunek. X'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-07-2016 o 11h52)
Ban, bo ja jak strzelę dobrą selkę to się nie wstydzę. XD

Ban,bo mogłybyśmy sobie z ziołem pogadać na priw.

Ban, bo włączyłam twój profil i spojrzałam na wiek, przez co nieco obleciał mnie strach. '-' Ale dobra, jestem otwarta na wyzwania!

Ban,bo wiedziałam, że tak będzie 
To,że jestem tam kilka lat młodsza nie oznacza, że zachowuję się jak jakiś rozpieszczony dzieciak.Ale mam nadzieję,ze mimo tego cały czas będziemy pisać, bo uważam, że jesteś bardzo milą osobą.Więc nie oceniaj książki po okładce.

Ban, bo nie mówię nic takiego, po prostu czasem trudno jest dogadać się z kimś młodszym. XD Zwłaszcza, że to 5 lat różnicy. Ale hwaiting, z oppą się dogaduję, a jest 4 lata starszy. '-'

Ban, bo teraz się dobrze dogadujemy. Obie kochamy EXO. Lubimy MF.Jaki problem?

Ban, bo missfashion jest jak przysłowiowy garnek z zupą. XD Jest w nim wszystko. Są tutaj osóbki w każdym wieku, i myślę, że Majeranek się już przyzwyczaił. XD
Ogółem robi się zabawnie, bo sama kiedyś twierdziła, że niektóre, zwłaszcza młodsze graczki jej nie lubią. XD
~Oho, już widzę, że Ananas się spóźnił! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-07-2016 o 12h21)