Ban, bo eh, żaden? xD

Strony : 1 ... 178 179 180 181 182 ... 200
Ban, bo eh, żaden? xD

Ban, bo teraz ma dowód, że jednak lubią. Ale dzisiejszy dzień pelen emocji zaraz na zawal zejdę

Ban, bo po raz drugi w życiu robiłam sushi i wygląda jadalnie, co u mnie można uznać za sukces.
Ban, bo brawo 

Ban, bo dziękuję. ^^
I przyznam, że nie tylko wygląda na jadalne, ale w rzeczywistości również takie jest.
Za pierwszym razem, wszytko mi się tak trochę rozwaliło i na koniec sam ryż z wodorostami jadłam.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (05-07-2016 o 14h32)
Ban, bo sama bym chciała kiedyś sushi spróbować, ale nie jestem przekonana co do wodorostów 

Ban, jak dla mnie wodorosty dają jedynie trochę rybnego smaku, który sama ledwo wyczuwam. Kiedyś nawet spotkałam się z takim, który wcale nie miał smaku.
Tak naprawdę to zależy od gustu, bo ja na przykład bardzo je lubię, ale moja koleżanka już nie zbyt. Poza tym jak dasz naprawdę dużo wasabi, to nic nie poczujesz. xD
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (05-07-2016 o 14h31)
Ban, bo za to wasabi poczujesz xDDD

Ban, bo przez to "glon" wyobraziłam sobie ładne sushi z takim niezbyt ładnym glonem z akwarium. XD

Ban, bo pamiętam jak raz sobie, wręcz nawaliłam tego chrzanu na sushi i zjadłam. Mama do tej pory się ze mnie śmieje, że wyglądałam jak pomidorek.
Proszę bardzo, lepsze jest określenie wodorosty, lub liście nori. Które brzmi najładniej?
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (05-07-2016 o 14h30)
Ban, bo liście nori brzmią najlepiej! XD

Ban, bo takiego określenia nigdy nie widziałam, nawet na Matsuri było tylko nori x'D
Ban, bo wczoraj zainwestowałam w Sushi party Box i na składzie zestawu, mam napisane liście nori.
Ban za tekst umieszczony pod avatarem, bardzo przypadł mi do gustu.

Na, bo tylko tutaj znajduje ludzi którzy lubią to co ja;)

Ban za avatar, zwłaszcza za kolorystykę, bardzo w moim guście.

Ban, bo witamy nową banującą! 
Ban za ban, bo aż mi się miło zrobiło (:

Ban, bo im więcej dziewczyn na banach, tym weselej, no! 
Tak btw... Nie siedziałaś kiedyś na forum SyFa? Bo o ile mnie pamięć nie myli, to tam dawało się bany za bany na banach. XD
...OK-ok, z tym zdaniem jest coś nie tak. xD
Ban za avatar, niesamowicie mnie urzekł, genialny!
ha nie, co prawda mam konto, ale też założone niedawno ^^
Ostatnio zmieniony przez homlvs (05-07-2016 o 18h37)

Ban, bo ciekawe co by było, gdyby przywrócili tam Bany, aż czasem mi brakuje tej wylęgarni hejterów x"D
Ban, bo Twój avatar również mi się podoba ^^

Ban, bo aj, pierwszy raz pomyliłam się, skąd tutaj przywiało! xD
Ino miłego przechodzenia przez nowsze odcinki życzę... SZCZEGÓLNIE GANIANIA ZA KIKI! XD
Tak btw, to chciałam sobie wcześniej troszkę ponarzekać i pokisnąć z najnowszego odcinka na SyFie, ale w sumie nie wszyscy lubią spojlery (Chociaż ciężko ich uniknąć w tej podróbie otome XD), a i po drodze straciłam ochotę, toteż no. xD
Ha, tamte bany były niezłe. Pamiętam, jak obserwowałam nalot na francuskie forum, normalnie był lepszy niż atak terrorystyczny! XDDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-07-2016 o 18h42)
Ban, bo ja jestem z odcinkami na bieżąco jednakże nie na polskim syfie, także spoilery mi nie straszne możesz narzekać! xD

Ban, bo nalot na francuską wersję był cudownie głupi, ile było zabawy! xD
Szczególnie jak francuziki próbowały się odegrać i koniec końców jedna z nich zrobiła dla wszystkich znaczki xDD
Ale bany nie wróco i to już pewne [*]
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (05-07-2016 o 18h47)