Ban, bo... I'LL BE THE LUCKY ONEEEEE

Strony : 1 ... 174 175 176 177 178 ... 200
Ban, bo... I'LL BE THE LUCKY ONEEEEE

Ban, bo miłe uczucie gdy ktoś coś rozbije i to nie moja wina :V
Zazwyczaj to ja coś rozbijam.

Ban, bo mam niestety to samo i nawet gdy ktoś inny coś rozbije, to wszyscy najpierw myślą o mnie.
Ban, bo pamiętam czas, w którym mój bratanek i siostrzenica rozbijali/rysowali pościanach itp. Aja pojawiałam się w nieodpowiednim miejscu i w nieodpowiednim czasie... Zawsze opiernicz za nich zbierałam... do tej pory gówniarzy nie cierpię xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-07-2016 o 12h01)

Ban, bo mam dziwne wrażenie, że to forum to siedlisko homo i biseksualnych ludzi, poważnie. XDD

Ban, bo wydaje ci się xd

Ban, bo moje nudzenie się doszło do ekstremalnego poziomu i idę grać w agario.
Ban, bo Nerr, nie wydaje mi się, sporo już naliczyłam. '-'

Ban, bo ja właśnie skończyłam gotować sosik 
Wiesz, ale są też osoby Hereto i to też spora grupa (tak sądzę).
Osobiście nie wnikam w orientację na forum, bo to nie moja sprawa. Grunt, że się fajnie gada 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-07-2016 o 13h11)

Ban, bo przecież nie napisałam, że wszyscy...
A, zresztą.
Do czego sos? ^^

Ban, bo wiem, że nie napasałaś, że wszyscy. Spokojnie, wyraziłam tylko swoje zdanie na ten temat
Możliwe też, że trochę zboczyłam z kursu pisząc, wiec... nie ma potrzeby dalej wchodzić w temat xd
Sos do ryżu na obiad xd
Przy okazji oparzyłam się w język próbując do i teraz boli jak w diabli.. choć bardziej piecze niż boli xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-07-2016 o 13h28)

Ban, bo obiad... powinnam zacząć jakiś robić. Chociaż zjadłam już trzy brzoskwinie. Chyba mi wystarczy na trzy godziny xD

Ban, bo ja nic nie jadłam i chętnie zostawiłabym ten stan rzeczy jak jest, ale jak znam życie siostra zrobi wszystko abym go zjadła.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-07-2016 o 14h02)

Ban, bo mnie rodzice zawsze straszyli, że jak nie zjem obiadu to nie będzie słodyczy. Za każdym razem blefowali. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mnie siostra zagaduje i nie wiedzieć kiedy wszystko znika z talerza xd

Ban, bo Twoja siostra jest geniuszem. xD Ma podejście.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo u mnie kiedyś zawsze było "do póki nie zjesz, nie odejdziesz od stołu" XD
Ban, bo u mnie ''Ania, nie jedz już dokładki''.

Ban, bo ja ostatnio miałam "Ale wiesz, że nie musisz zjadać wszystkiego?"
Kiwałam głową i jadłam dalej... '-'

Ban, bo teraz jem praktycznie wszystko xD Chyba, że już jestem bardzo pełna i nie wcisnę niczego bo zwrócę całość xD
Ban, bo albo sposób numer 2
"Nari chcesz kanapkę? Ja odpowiadam, że nie ale ona "ale na pewno? " i tak wierci dziurę w brzuchu póki nie powiem " no dobra zrób"
Upierdliwa kobieta xd

Ban, bo mi nigdy nikt nie kazał jeść (może dlatego, że nie jestem głupia i jak już mam swoje jednodniowe posty, to nikt tego nie zauważa XD). Za to mama ostatnio ściga siostrę i jest trochę masakra, bo się przez to kłócą.

Ban, bo nadal pamiętam moje wojny z babcią. Szantażem mojego dzieciństwa było: jak nie zjesz rosołu to nie będzie słodyczy. XD
Ban, bo cały tydzień było gorąco, więc miałam dziś pójść ze znajomymi na basen i akurat od rana pada :"D
Ban, bo cześć!
Dobrze w końcu wbić na forum!
I Chasing cars ♥