Link do zewnętrznego obrazka
Nie odpowiedziałem na jego słowa, udałem że już śpię i go nie słyszę. Co mu przeszkadza w tym, że będziemy spać razem? Dziwny się zrobił.
Kiedy położył się obok uśmiechnąłem się lekko rozbawiony tym, że się tak szybko poddał i nawet nie powiedział żebym stąd zszedł. Poleżałem tak chwilę w ciszy, zastanawiając się nad tym czy zagadać. Może jest zmęczony? Ja też trochę jestem, ale możemy jeszcze moment porozmawiać!
- Mingyu? - spytałem w tym samym momencie otwierając oczy, żeby upewnić się czy ten nie zdążył już zasnąć. Jednak samemu utwierdzając się w tym, że to zbyt krótki czas, żeby zapaść w sen zmieniłem bok, przekręcając się na drugą stronę, aby teraz spoglądać na plecy chłopaka. - Masz kogoś kto ci się podoba? - dodałem, bo byłem tego niesamowicie ciekawy. Przyjaciel nigdy nie chwalił mi się swoimi związkami, dawno nie widziałem go z żadną dziewczyną, a też nie wiedziałem za dużo o byłych partnerkach niebieskowłosego. Akurat myślę, że to najlepszy moment na rozmowę na takie tematy! Takie coś się przyda, zwierzanie się jest dobrym sposobem na lepsze samopoczucie.