Znam trochu z forum, jak wszyscy tutaj wydaje sie być sympatyczną i miłą osóbką ^_^

Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 37
Znam trochu z forum, jak wszyscy tutaj wydaje sie być sympatyczną i miłą osóbką ^_^

Znam z Sali Gier. Nie miałyśmy okazji porozmawiać na priv, lecz po postach mogę spokojnie powiedzieć, że jest to bardzo kontaktowa osoba. Jest wesoła i miła. A te cechy sprowadzają do jednego, że jest pozytywną osobą.
Niestety nie znam osobiście, kojarzę tylko z sali gier, lecz sprawia wrażenie bardzo inteligentnej, wrażliwej, spokojnej i sympatycznej osóbki c: I ma zawsze genialne zestawy!
Znam z Sali Gier, od kilku godzin trochu z priva, ale już mogę powiedzieć, że jest wyższa od naszej Zioło xD Możliwe, że poznam w prawdziwym życiu, bo będziemy mieszkać w jednym mieście, a może nawet dzielnicy i osiedlu?
Według mnie jest bardzo miłą i pozytywną osobą, która kocha kpop, a to u mnie zawsze na plus ^_^
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (19-09-2016 o 23h01)

Znam z sali gier, nie pisałam na priv ale z moich obserwacji wynika, że jest bardzo pozytywną i sympatyczną osobą 
Znam głównie z sali gier, ale również zamieniłam z nią kilka wiadomości prywatnych na temat serialu ''Gra o Tron''. Mimo to mogę stwierdzić, że jest przyjazną osobą. I jak się okazało dzięki innej grze na forum lubimy te same rzeczy, a konkretnie repliki broni, wiec myślę, że byśmy się dogadały
Ostatnio zmieniony przez Nerra (19-09-2016 o 23h30)

Znam trochu z forum iż nicku i świetnie dopasowanych zestawów. Wydaje się być miłą i otwartą osóbką ^_^

Znam z salonu gier, ostatnio to głównie z banów, nie mogę zbyt wiele o niej powiedzieć, więc wyznam że ciągle zagapiam się na jej gifa i po tym ją głównie poznaję XD

Znam z Sali Gier i z wątku o Żywiołach, w końcu ten sam team. Jest bardzo miłą, otwartą, przyjacielską osobą i bardzo zabawną + ma świetny avatar!
Znam trochu z Sali Gier, nie miałam okazji popisać na privie, ale po postach mogę powiedzieć, że jest bardzo miłą, inteligentną i pozytywną osobą. 

Kojarzę głównie z sali gier na forum. Na prv nie miałam okazji porozmawiać. Po zestawach mogę spokojnie stwierdzić, że jest fanką K-popu. A po postach wnioskuję, że jest miłą oraz synaptyczną osobą.

Widzę panienke po raz pierwszy więc nie mogę nic o niej powiedzieć
Widuję ją od wczoraj w sali gier. Z moich obserwacji wynika, że napewno ogląda anime 
Widuje panienke od wczoraj ale niestety nie posiadam jeszcze o niej zdania . No niestety ale nie oglądam anime ^,^
Zobaczyłam ją na forum dopiero dzisiaj, ale już mogę stwierdzić, że jest bardzo sympatyczną i uroczą osóbką c:
Zobaczyłam dzisiaj na forum ale myślę że jest to miła i sympatyczna osoba 
Zobaczyłam dzisiaj na forum i już mogę powiedzieć(napisać), że będzie członkinią banowego składu xD

Ban bo zobaczyłam dzisiaj i z miłą chęcią mogę rzec że osoba fajna jest xD
Można powiedzieć,ze w minimalnym procencie poznałam ta pozytywna i miła osóbkę. T*T
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (06-12-2016 o 21h08)

To nie bany xD
Znam ją z sali gier, wiem, że słucha kpopu. Kiedyś widywałam ją codziennie na forum, teraz jakoś tak sporadycznie. Bardzo pozytywna osoba 
Ban bo znam ją z anime na literę ^,^
Kolejna z banem wyskakuje xD
Powiem,ze ta oto osóbka powyżej, zdobyła moją sympatię ^^

Znam i powiem wprost że osoba ta zdobyła moją sympatię ^,^
Gratuluje setki postów ^^
Znam, chyba miło by się z nią pisało na priv T*T

Znam tą osobę i naprawdę jest spoko *,*
Ale my spamy robimy xD