To nie są "wytyczne" do poprawienia, tylko sugestie albo propozycje. Możesz się z nimi zgodzić lub nie i wziąć je pod uwagę albo nie. 

Strony : 1 ... 164 165 166 167 168 ... 206
To nie są "wytyczne" do poprawienia, tylko sugestie albo propozycje. Możesz się z nimi zgodzić lub nie i wziąć je pod uwagę albo nie. 

No to pytanie: Znasz jakieś pasujące czarne brwi, które się tak mocno nie odznaczają na twarzy?
No dobra, jednak jutro pomyślę.
Dobra, uznałam, że w tej stylizacji nie ma butów, ale makijaż zmieniłam na taki straszny i uczesanie też.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (25-04-2016 o 21h57)
1 myśl zawsze najlepsza XD szkoda, ze się nie da 2 par i wianka
No to jestem za 4 wersją xD
Ja też, dziękuję za podpowiedź, kanapko! ♥

Również jestem za ostatnią kombinacją! Ale ja lubię przepych na mf od dłuższego czasu i zawsze jak coś układam, staram się wykorzystać możliwie każdą warstwę. Jak tego nie zrobię zostaje mi jakieś takie poczucie marnotrawstwa. Chyba tylko sukienkową warstwę odpuszczam, ta mi zwykle szwankuje i kasuje inne.

Również podoba mi się ostatnia wersja. Jest naprawdę bardzo ładna.
nivata: Matko, ja chyba muszę być nienormalna bo mi najbardziej podoba się trzecia wersja, te rogi tak pięknie wyglądają kiedy łączenie z włosami jest odkryte
No ale 4 wersja też jest zacna ^^
Zabiję zaraz tego dziada, mam problem z butami w mojej małej paskudzie 
Ktoś pomoże?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Na moje, druga wersja lepiej ze sobą współgra. W całej stylizacji czarne elementy odbijają się wyraźnie od bieli i drugie buty dobrze podtrzymują tę myśl.
Zdecydowanie jedynka moim zdaniem! W drugiej wersji te buty jakoś mi się odznaczają, nie współgrają dobrze w moim odczuciu.
Też jestem za 1
Drugie mają inny ocień bieli
Dwójka bardziej pasuje stylem, ale odcień bieli się różni (takie rzeczy tylko u Nine - co ubranie to inna wersja śnieżnej bieli... ^^). A w jedynce odcień jest idealny. Dlatego chyba jednak postawię na jedynkę. 

Też jestem za jedynką ^^

Ja jestem zdecydowanie za jedynką, dwójka mi jakoś nie pasuje.
Jestem za 1, bo 2 jakoś mi tak nie za bardzo pasuje. I racja Dash - tylko Nine tak potrafi.
Mnie też się podoba bardziej 1. Odcień butów zdecydowanie tutaj lepszy.
Fava twoja miss wygląda... Jakby była zawieszona w powietrzu. Boso. Może warto wziąć jakąś spódnicę zamiast tych nóg?
Mam takie małe pytanie - co myślicie o tle w tej stylizacji? Na początku wzięłam ducha, ale nie jestem pewna jak to wygląda. Może te skrzydła są lepsze? Bo gdy nic nie ma, to dół jest nieproporcjonalny do góry... A może macie jakieś swoje propozycje?

Na Twoim miejscu zreygniwalabyn z tla na rzecz dodatkow, bo wszystkie trzy wersje wydaja mi sie troszke gole. 

A nie pasował by do tej stylizacji jakiś duży ultrastrojny kapelusz? :3
Problem w tym, że mimo względnie wysokiego poziomu mam raczej pustki w szafie. xD Postaram się pokombinować i potem coś wrzucę.
Eh, okej, tyle mam. XD Tło do zdjęcia czy zostawić? I znalazłam naszyjnik, ale już nie chce mi się go tu wrzucać.
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez SpalonaArtystka (02-05-2016 o 14h47)
Moim zdaniem ten zjaw nie pasuje zbyt dobrze :c
Od razu lepiej 
Ja też poproszę o ocenę stylizacji. Nie będę się wściekać, napiszcie szczerze co myślicie.
Dodałam tylko rękawiczki, ta stylizacja jest z walentynek.
Mam też drugą parę rękawiczek, ale najpierw chcę wiedzieć czy te są ok.