Sukienka i tasiemka są z jednego zestawu, ale reszta - rękawiczki, etola, kolczyki - już nie, więc całkiem spoko. Nie wiem, jak wyglądałoby to z innymi rękawiczkami, ale te są jak dla mnie ok.

Strony : 1 ... 165 166 167 168 169 ... 206
Sukienka i tasiemka są z jednego zestawu, ale reszta - rękawiczki, etola, kolczyki - już nie, więc całkiem spoko. Nie wiem, jak wyglądałoby to z innymi rękawiczkami, ale te są jak dla mnie ok.

Zawsze mnie dziwiło jak Wy znacie te zestawy na pamięć i to jeszcze ze zmienionymi kolorami 
Kwestia praktyki. ^^ Zresztą niektóre zestawy są na tyle chodliwe, że zaraz po pojawieniu się w grze widzi się je na co drugiej Miss - dzięki temu bardzo zapadają w pamięć. ^^

Hmm... Ale nie domyśliłaś się, że moja miss ma na sobie jeszcze body z tego zestawu, no chyba że źle zapamiętałam tamten strój XD
KanapkaczusHighus - a potrafisz kupować rzeczy z Krainy Halloween/Świąteczneij Krainy w normalnym butiku używając kodów? (Tutorial jest na blogu, TYM BLOGU, jakby co.)
Bo jest taki niezwykle uroczy naszyjnik z różą, który nie będzie kompletem z suknią, a powinien pasować, no i kosztuje tylko 170 MM.
Naszyjnik Maskarada
Spróbuję, ale od razu mówię, że hakerem nie jestem 
A ta suknia jakoś dziwnie bez tego body wygląda...
Mi najbardziej podoba się pierwsza wersja.
A według mnie w pierwszej wersji te skrzydła jakoś nie pasują kolorem, ale jak uważasz 
A mi podoba się 2 i ostatnia wersja, bo uważam, że reszta nie pasują do magika, a własnie taka pelerynka jest w sam raz 
Moim zdaniem wersja 1 albo 3, ale bardziej skłaniałabym się ku 3.

Według mnie bez wygląda najlepiej 
Ja również proszę o pomoc. Z jednej strony uważam że nic nie powinnam zmieniać, jednak z drugiej strony czegoś mi w tej stylizacji brakuje. Mogę liczyć na Waszą pomoc?
Link do zewnętrznego obrazka
Dla mnie 1 i 3 to to, ale pasują bardziej od 2, więc... Nie wiem.
W moim mniemaniu zdecydowanie brakuje jej czegoś na głowie :L

Wepchnę się ze swą stylizacją. W wyobraźni to jest Lodowa Królowa z falującymi blond włosami. Da się patrzeć czy wypala oczy?
Ale to body jest uniwersalne normalnie.
Bez body to gorzej wygląda. Dać wersję bez tego?
Muszę powiedzieć, że nie przypomina Lodowej Królowej :<
Zmieniłabym spodnie na spódnicę, oraz dała coś w rękę. Może jakieś berło?
Szkoda również, że nie jest w bardziej zimowej kolorystyce 
To jest czarna królowa. Mam berło i spódnicę, ale nie chce mi się wstawiać takiej wersji.
Moim zdaniem do tej stylizacji nie pasują te spodnie, są bardziej casualowe. Może wrzuć wersję z berłem i spódnicą, wtedy zobaczyłybyśmy, czy jest lepiej.
EDIT: Weszłam na Twój profil i zobaczyłam drugą wersję. Jest dużo lepsza, ale mam wrażenie, że dałaś trochę elementów z tego samego zestawu, bo podobnie wyglądają, ale mogę się mylić...
Ostatnio zmieniony przez Koniara15 (07-05-2016 o 10h18)

Tak, spódnica i berło są Frozen z krainy świątecznej. Bluzka i body są z normalnego u nine, a korona zaraz sprawdzę.
EDIT: Korona Frozen, więc zamieniłam berło na sople, które też są torebką.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (07-05-2016 o 10h45)
A masz ciemniejszy odcień tych sopli?

Nie, ja kupiłam same najciemniejsze odcienie jakie były.
Chciałam by to była czarno-lodowa stylizacja, ale przez wersje kolorystyczne wyszła ciemnoszara.
To może dla zrównoważenia stylizacji daj więcej ciemnoszarych elementów?

Kanapko, jeszcze raz usłyszę od ciebie "nie chce mi się", to się pogniewamy... To ty chcesz porady, więc ty powinnaś się wysilić i wrzucić tutaj stylizację, a nie że każdy, kto dobrowolnie chce ci pomóc, musi się kopnąć na twój profil.
A na temat - teraz jest całkiem spoko, zmieniłabym jednak fryzurę i, przede wszystkim, kolor włosów. najfajniej by było na biały, ale go nie widac, więc może na ciemnoszary albo czarny? Fryzury ci nie podpowiem, bo to ma być twoja stylizacja, a nie moja, ale mam taki deal: sama wytypuj kilka numerków, a potem przyjdź się spytać, co?
Dziewczyny przepraszam, ale to jest tak, że na moim kompie ciężko się wstawia obrazki i linki do nich, więc staram się to ograniczać, ale skoro tak bardzo chcecie to wstawię.:
Nie gniewajcie się na mnie, po prostu mam problem z tym laptopem i jeszcze na dziś muszę skończyć materiał by jutro mieć spokój. Od wczoraj to robię...
A fryzurę zmienię później.