Może dodaj tył tych sopli, jeśli je masz? I może coś jeszcze u góry? Ale nie wiem, czy to nie wyglądałoby źle...

Strony : 1 ... 166 167 168 169 170 ... 206
Może dodaj tył tych sopli, jeśli je masz? I może coś jeszcze u góry? Ale nie wiem, czy to nie wyglądałoby źle...

Nie mam chyba nic na głowę, a tył tych sopli to bielizna. Nie chce mi się teraz z warstwami kombinować, może później.
Najbardziej podoba mi się 2 i 5, z czego 2 bardziej. A tak poza tym - cudowna stylizacja!

a mi się podoba 1 - najbardziej, przypomina mi Piratów z Karaibów jak spadali z ogromnego wodospadu na krańcu świata. 2 i 5 też są dobre 
Ostatnio zmieniony przez Suiseiseki (07-05-2016 o 18h39)
Zdecydowanie 1, choć ja usunęłabym te ptaszki-giganty, ale to takie małe czepianie się szczegółów 
haha nawet nie pomyślałam jak te ptaszki wyglądają przy tym stateczku
zdecydowanie je usunę i raczej pozostanę przy 1
bardzo wam dziękuję za pomoc :*

Postanowiłam wykorzystać halloweenową sukienkę i wyszły dwa takie cosie.
Co lepsze? Jak chcecie to mogę dać jeszcze wersje z czerwonym kapeluszem, bo mam wszystkie wersje kolorystyczne.
Lepsza jest 2, ale dla mnie obie wyglądają tak sobie...

Bo mam problem z bluzką. W U Nine nie ma fajnej i taniej.
Mi nie chodziło o bluzkę, ale o kapelusz. Co do bluzki, to może znajdziesz sobie coś z ubrań eventowych? Możesz je kupować poza eventami na BLOGU, TYM BLOGU XDDD Myślę, że wiesz o co mi chodziło.

Umem, ale muszę znać link (do ubrania), rozumiesz. Zmieniłam oczapkowanie 
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (10-05-2016 o 20h14)
Myślę, że powinnaś spróbować połączyć sukienkę z tą bluzką, nadała by jej trochę elegancji:
//static.ma-bimbo.com/product/4/635/126978p~1417782782.png
Ta bluzka jest świetna :> Widziałam z nią wiele ciekawych stylizacji i liczę na to, że zobaczę jeszcze więcej
W sumie czemu nie... takie niebanalne połączenia są zazwyczaj najbardziej zachwycające.

Moim zdaniem usunąć, motylki nie pasują za bardzo kolorystycznie. Reszta jest zbyt jasna :v
Zgadzam się, te motylki aż tak bardzo nie przeszkadzają, ale bez nich całość jest bardziej spójna.

Wydaje mi się, że coś schrzaniłam w ciuchach. Co poza make upem jest źle?
Zdecydowanie fryzura i kolor włosów. Może daj więcej dodatków?

Który kolor skóry? :v tylko ten 1 jest taki bardziej przeźroczysty xD
Link do zewnętrznego obrazka

1, drugi jest szary, nie pasuje do reszty.

KanapkaczusHighus - tak, fryzura i kolor włosów koniecznie. Fryzurę widziałabym tu jakąś bardziej objętościową, ta jest strasznie przylizana. Poza tym stylizacja aż prosi się o jakiś strojny kapelusz. No i jakiś mocniejszy makijaż, ten jest o wiele za delikatny.
Miczuux3 - a dla mnie szary jest ok, ja jakoś nie mogę się przemóc do niebieskiej skóry
Ale różnica między nimi jest naprawdę niewielka, tak naprawdę obydwa kolory wyglądają dobrze.
Ja też poproszę o pomoc, która torebka wygląda najlepiej? Ja nie jestem zadowolona z żadnej opcji, jakoś kompletnie nie mogłam znaleźć odpowiedniej torebki do tej stylizacji. A może w ogóle zrezygnować z torebek?

Miczuux3, obie są ok, ale niebieska chyba jednak lepsza. 
Pythio, kolejna powalająca stylóweczka, jak Ty to robisz... *.* W kwestii torebki, to stawiam na dwójkę lub trójkę. W pierwszej opcji nie podobają mi się kościane elementy, trzeba byłaby ok, ale kolor kadzielnicy za bardzo zlewa się ze stylizacją i summa summarum słabo ją widać; tego berła z ostatniej wersji jakoś nie trawię... xD

Dziękuję! Chociaż z tej stylizacji akurat nie jestem w 100% zadowolona, idealnie pasowałyby tu skrzydła od Wiosennej Wróżki, ale ona jeszcze nie raczyła się pojawić u mnie na promenadzie