Również jestem za pierwszymi pasemkami :3

Strony : 1 ... 163 164 165 166 167 ... 206
Również jestem za pierwszymi pasemkami :3

Na dobra, też jestem za tymi pierwszymi, ogólnie bardzo ładnie 
O, od razu lepiej. Tło może po prostu zielone? Bez żadnych kwiatków.
I, moim zdaniem, wiewiórka bardziej tu pasowała od tego królika 
Od razu lepiej, nie umiem za bardzo poprawiać, więc inne dziewczyny Ci pomogą 
Hm, KimDallas, mi bardziej się podoba poprzednie wersja, z żółtawym dymkiem 
KimDallas, zmiana króliczka na wiewiórkę - bardzo na plus. Jeśli idzie o laskę to chyba bardziej przypadła mi do gustu poprzednia wersja, ale w sumie sama nie mogę się zdecydować.
Ale tło mi się teraz zdecydowanie nie podoba, poprzednie było, moim zdaniem, o niebo lepsze. Białe w ogóle odpada, a to zielone jest brzydko-zielone, taki malachit bardziej... no nie podoba mi się :< To żółtawe z trawką i kwiatuszkami było klasa.
A stylizacja - tak ogólnie - BOSKA *o*
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (25-04-2016 o 00h02)
Mam do was pytanie bo sama nie umiem określić za bardzo co bym zmienić w mojej stylizacji, a jakoś nie pasuje mi ta łysa ręka zwisająca z prawej strony i nie wiem jeszcze czy jestem pewna tych takich małych dodatków jak kolczyki, bransoletka i pierścionek.
Może wy macie jakieś pomysły?
Od razu mówię, że nie umiem bawić się warstwami ^^'
Link do zewnętrznego obrazka
Co do ręki, to zawsze możesz dać jeszcze rękawiczki
Kolczyki chyba trochę wpadają w zieleń, więc nie za bardzo tutaj pasują. Bransoletka wyglądałaby lepiej, jakby miała szare elementy. Pierścionek moim zdaniem pasuje
Poza tym nie przepadam za kolczykami w stylizacji, więc chętnie zobaczyłabym wersję z naszyjnikiem zamiast kolczyków. Bluzka ma zielony element, niepasujący do reszty zestawu.

A ja z kolei na twoim miejscu dobrałabym biżuterię, która wpadałaby w zieleń, aby pasowało do elementów na bluzce. Na tej pustej ręce jakieś ozdobne rękawiczki 
Ostatnio zmieniony przez ellixp (25-04-2016 o 14h43)
Bardzo dziękuję za porady ^^
Chyba ostatecznie zdecyduję się na zielonkawe dodatki w biżuterii.
Link do zewnętrznego obrazka
Chociaż żeby nie było pierwszą opcję też sprawdzałamSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Zdecydowane tak zielonej biżuterii i koronkowym rękawom! 

Na początku byłam przeciwna zielonej biżuterii, ale w tym wydaniu ładnie się przezentuje 

Ja jestem zdecydowanie za drugą opcją (u góry).
Te falbaniaste czy piórkowate spódnice zupełnie nie podobają mi się w połączeniu z płaszczem.
Z wyżej podanych faktycznie tylko dwójka, ale i ona nie do końca mi pasuje. 

Też wybrałabym dwójkę, ale nie jest chyba do końca pasująca.

Ta wygląda lepiej według mnie, ale ta stopa to w pakiecie z kiecką jest...? Bo pasuje słabo.

Nie, nie jest.
Mnie tam się wszystkie wersje podobają.
No to to było tak:
Jakby patrzeć to ta różowa stylizacja nie jest za dobra, ale nie chciało mi się jej zmieniać, więc wybrałam losową inną stylizację.
No, więc pytania:
Jak bardzo razi zieleń na kapeluszu?
Czy to coś od rąk nie świeci się za bardzo?
Piedestał (cokolwiek to jest) pasuje?
No dobra, nie będę się wściekać, możecie mi napisać jak bardzo schrzaniłam tę prostą stylizację.
Ja tylko dodałam pozy.
A właśnie tym razem nie jest źle, choć przydałyby się buciki (może udałoby się dobrać pod kolor tej zieleni na głowie, żeby zrównoważyć kapelusz?). Stylizacja ma taki troszkę mroczny klimacik, więc może pomyślałabyś nad innym, mniej subtelnym makijażem? Ten jest ok, ale mam wrażenie, że ostrzejszy make'up fajnie by tutaj zadziałał.

Idę się dziwić, tylko 2 rzeczy do poprawienia O.O