NiuCon to konwent organizowany we Wrocku od 7 do 9 sierpnia :'D
Więc będę przez trzy dni we Wrocławiu i może będę mieć okazję kogoś spotkać, więc się pytam. Nie koniecznie na konwencie, bo na miasto też mogę wyjść :'D
A co do szkoły to ja już chyba nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ w kwietniu zakończyłam edukację a na razie przez rok robię sobie przerwę z powodów osobistych jak i finansowych. W końcu lepiej zarobić na te studia niż od rodziców żebrać :'D
Jednak co do młodszych roczników to nie mam dobrego zdania, ponieważ moje technikum było łączone z gimnazjum i myślałam, że zabiję niektóre dzieciaki na korytarzu. No ale gdy przez rok moja szkoła była w osobnym budynku i przywykłam do tego, że większość uczniów jest na palarni i na korytarzu jest cicho to później trudno się przestawić. Co nie zmienia faktu, że zdarzało mi się przypadkowo podeptać jakiegoś małego gimnazjalistę xD No ale na wytłumaczenie powiem, że na serio ich nie widziałam i dopiero po fakcie zorientowałam się, że jednak kogoś podeptałam ^^"
Co do chodzenia do nowej szkoły to ja wybrałam akurat technikum gdzie nikogo nie znałam i w innej miejscowości, więc miałam trudno ale może nawet lepiej. Przynajmniej miałam okazję poznać wiele fajnych osób <3
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Macie jakieś sprawdzone sposoby na ochłodę? Zdycham z braku wiatraka. :c
Cóż, w zimę mają lepiej. XD
Ja sama umiem się opalić tylko na raczka. Potem znowu... świecę na słońcu. xD Nauczyć się pływać jest strasznie trudno. Podobno dziecku młodszemu łatwiej... No cóż, trzeba było żulić, gdy się było malutką. xD