Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 56

#551 08-08-2013 o 09h18

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,jardin,3811.htm#
Tadam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
W ogrodzie mam 47 grzybów. Już chyba nic nie zmienię, bo strasznie mi się przywiesza przy edycji.

O, teraz jest idealnie, naprawdę genialnie wyszło niebo i kolorystyka grzybów - ja jestem oczarowana...

#552 08-08-2013 o 09h38

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

O, ten chłopak to przypadek, bo akurat po skończeniu ogrodu poderwałam go i zapomniałam o nim ^^; Ale sam sobie poszedł, więc już go tam nie ma /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Zastanawiałam się nad edytowaniem pomieszczeń z wycieczek z poziomu domu, ale jakoś nie wyszło póki co. Jak znowu pojadę to się bardziej przygotuję, bo chciałabym jakoś urządzić ten pokój w chinach. Tylko jeszcze nie mam na to pomysłu :<
I tak się zastanawiam nad stadniną na wsi. co prawda mam do dyspozycji tylko jednego konia, ale może coś wyjdzie.
Jak już udekoruję wszystkie pokoiki to wrócę do pałacu i może w końcu zajmę się tym lochem.

#553 08-08-2013 o 14h40

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Pozazdrościłam Wam sypialni i sama urządziłam sobie mały buduar w salonie. Jak stoi z kolorystyką? Coś się mocno gryzie? Ja już nie widzę błędów, za dużo razy zmieniałam koncepcję.

//www.missfashion.pl/profile/nivata,s,salon,17298.htm

Ostatnio zmieniony przez nivata (08-08-2013 o 14h41)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#554 08-08-2013 o 16h24

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Pozazdrościłam Wam sypialni i sama urządziłam sobie mały buduar w salonie. Jak stoi z kolorystyką? Coś się mocno gryzie? Ja już nie widzę błędów, za dużo razy zmieniałam koncepcję.

Kolorystyka świetna, ale zmieniłabym schodek na inny, bo ta półka metalowa ewidentnie wygląda jak półka, a nie jak schodek...

#555 08-08-2013 o 16h28

Miss'Żółtodziób
...

Jak wyżej - "schodek" do zmiany. Moim zdaniem lepiej wyglądałyby czarne zasłony z dwóch stron, bo biała trochę się zlewa z resztą. Reszta bardzo ładna, lubię twoje wnętrza. <3

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (08-08-2013 o 16h28)

#556 08-08-2013 o 21h10

Miss'wow
Kaiken
...

Potrzebuję porady dotyczącej mojego 2 biura. A dokładnie zdania kogoś, kto spojrzy na to z dystansem. Coś mi tu nie pasuje i nie wiem co. Czy wymienić okno, pozbyć się lampy, czy może to te duchy... no nie wiem. Coś mi nie pasuje i nie mogę się dopatrzyć co. Więc z otwartymi ramionami czekam na wszelkie spostrzeżenia, uwagi i rady. 

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3651.jpg

Ostatnio zmieniony przez Kaiken (08-08-2013 o 21h12)

#557 08-08-2013 o 21h36

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Jak dla mnie ściana z lewej mogłaby być końcową ścianą pokoju, żeby łoże nie stało tak na rogu.

#558 08-08-2013 o 22h04

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,chambre-hotel-chine,3811.htm
Zaczęłam sobie pokój w chinach robić, przez przypadek nie zabrałam ze sobą mebli, więc jest taki licho.
Po lewej od schodków chciałam wstawić biurko albo kanapę jakąś ze stolikiem. I w sumie na tym się kończą mi pomysły D:

#559 08-08-2013 o 22h11

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ok, zmieniłam. Wywaliłam lampę, a zamiast niej postawiłam trzecią pufę, zmieniłam schodek i zasłonę z lewej dałam czarną. Dorzuciłam też promień światła. Lepiej?

Masakra, sama nie wiem. Robisz pietro takie typowe? Osobiscie uwazam to za dosc ryzykowne posuniecie, bo rozne rzeczy czesto sa z roznej perspektywy narysowane i zwykle pietra wygladaja koślawo. Nie potrafięci niestety niczego doradzić w tej kwestii. D:

#560 08-08-2013 o 22h33

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Masakra, może stolik kawowy i jakieś pufy do siedzenia?

#561 09-08-2013 o 09h50

Miss'Żółtodziób
...

Nivata bardzo mi się podoba twoja sypialnia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie mam uwag /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#562 09-08-2013 o 10h05

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,chambre-hotel-chine,3811.htm
Zaczęłam sobie pokój w chinach robić, przez przypadek nie zabrałam ze sobą mebli, więc jest taki licho.
Po lewej od schodków chciałam wstawić biurko albo kanapę jakąś ze stolikiem. I w sumie na tym się kończą mi pomysły D:

Znowu te puchary...uch...jak to boli...

#563 09-08-2013 o 15h10

Miss'Żółtodziób
...

Masakra mi nie pasuje ten dywanik-obrus na schodach, bez niego byłoby chyba lepiej. Świeczka w wazonie też dziwnie wygląda. Noi rozumiem, że chcesz aby trofea były widoczne ale chyba lepiej by wyglądały gdzieś indziej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I uważam, że lepiej będzie z kanapą i stolikiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#564 09-08-2013 o 21h51

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

//www.missfashion.pl/profile/hallucinatie,s,salle-de-bain,4145.htm

Ktoś mi to wyjaśni? : O

#565 09-08-2013 o 21h57

Miss'wow
Kaiken
...

nivata napisał

Ja rozumiem, że można zainspirować się czyimś wnętrzem... ale to już lekka przesada.

Przerobiłam biuro, jak teraz to wygląda?
//www.missfashion.pl/profile/kaiken,s,bureau-2,13357.htm
Dla porównania tu jest poprzednia wersja: //photo.missfashion.pl/view.php?photoId=3651

Ostatnio zmieniony przez Kaiken (09-08-2013 o 22h02)

#566 09-08-2013 o 22h11

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Łoo, mrocznie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ale chyba lepiej.

#567 09-08-2013 o 22h31

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

nivata napisał

Haha, widziałam to "cudo". Pokazałam Misie i ona aż z ciekawości napisała do "autorki" łazienki. Miłą wiadomość. A dziewczyna ją zablokowała.
Skoro są klony stylizacji, to czemu nie wnętrz =.=

#568 09-08-2013 o 22h44

Miss'Żółtodziób
...

"Łat de..." To było takie coś, kiedy Foxglove mi to pokazała.
Wszelkie prawa oryginalności zawsze będą łamane. Stroje kopiujące idą do finału a nawet na podium, ale przejście czegoś takiego do wystroju wnętrz kończy się tylko jednym...

Sprawa zgłoszona. Czekam na werdykt w tej sprawie.

#569 09-08-2013 o 22h49

Miss'na całego
Yuki18
...

Hahaha, i nagle wyprowadziła się do rodziców "jak gdyby nigdy nic".
Bezczelność.

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#570 09-08-2013 o 22h52

Miss'Żółtodziób
...

Yuki18 napisał

Bezczelność.

Niefajnie... akurat po tym jak to zgłosiłam. Trzeba było zrobić screena. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#571 09-08-2013 o 22h56

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Spokojnie, będziemy ją miały na oku i jak znowu sie przeprowadzi bez zrobienia łazienki po swojemu to porobimy odpowiednie screeny. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#572 09-08-2013 o 22h59

Miss'na całego
Yuki18
...

Misa napisał

Yuki18 napisał

Bezczelność.

Niefajnie... akurat po tym jak to zgłosiłam. Trzeba było zrobić screena. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Jak widać wysoki poziom w grze nie idzie w parze z poziomem użytkowniczki.
Dojrzałe i normalne zachowanie to przeproszenie i zmiana wystroju. A tak podwójny wstyd bo nie dość, że skopiowała to jeszcze nie umiała się zachować.
Napisałam do niej, wprost nie mogłam odpuścić.

Może ktoś zrobił printscreena?

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#573 09-08-2013 o 23h03

Miss'Żółtodziób
...

Yuki18 napisał

Misa napisał

Yuki18 napisał

Bezczelność.

Jak widać wysoki poziom w grze nie idzie w parze z poziomem użytkowniczki.
Dojrzałe i normalne zachowanie to przeproszenie i zmiana wystroju. A tak podwójny wstyd bo nie dość, że skopiowała to jeszcze nie umiała się zachować.
Napisałam do niej, wprost nie mogłam odpuścić.

Może ktoś zrobił printscreena?

Arigato za pomoc. Jesteście kochane. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Niestety chyba nikomu nie przyszło to do głowy. Co prawda zaskoczyła nas, nikt się tego nie spodziewała, ale z drugiej strony zachowała się niepoprawnie. Poziom nie ma tu nic do rzeczy, bo tylko zachłanne i bezczelne dziecko jest zdolne do czegoś takiego... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#574 09-08-2013 o 23h06

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Aaaa, miałam zrobionego screena, bo chciałam Ci nawet wysłać,ale zrobiłam zaraz na inną grę innego i przepadło,wybacz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#575 10-08-2013 o 00h59

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

//www.missfashion.pl/profile/nivata,s,jardin,17298.htm

Mój ogród to teatr!

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 56