Dziękuję dziewczynom za info chociaż Foxglove mi już napisała 
I faktycznie, no ja nie mogę prawie identyczne!! Już chyba wiem jak się czuła zarówno Misa jak i dziewczyny, których stylizacje (np.chińska księżniczka) były kopiowane -.-
Ale przynajmniej moich świeczek w kominku nie skopiowała^^
I nie powiem no, trochę (a nawet bardzo
) mi schlebia, że komuś się aż tak spodobał mój salon, że postanowił mieć identyczny niemal. Jednak jak Aiamate wcześniej napisała to trochę bezczelne nic o tym nie mówić osobie, którą się kopiuje noi skopiować praktycznie wszystko... Zdecydowanie bardziej by mi schebiało gdyby ktoś wykorzystał tylko jeden pomysł (jak prysznic właśnie) . Skopiowanie całego pomieszczenia sprawia, że nie wiem nawet czy mam się czuć dumna z pokoju czy raczej nieprzyjemnie bo ktoś poprostu ukradł mój pomysł i wziął go jako swój. Noi szkoda mi, że właśnie ktoś tak poprostu wziął sobie moją pracę i czas jaki na to poświęciłam, bo jednak jak już skończyłam w końcu moje mieszkanie stwierdziłam, że dla mnie jest idealne i nie chcę nic zmieniać... Więc naprawdę nad tym siedziałam i jeszcze jak zalewałam ten wątek wiadomościami jak będzie lepiej i wogule 
No nic, w każdym razię dziękuję za uścisk otuchy od Aiamate 
I w sumie jak to trochę przemyślałam to jednak bardziej mnie to smuci no ale mam nadzieję, że coś kiedyś zrobimy z klonami chociaż nie mam pojęcia co.
Ostatnio zmieniony przez nika2 (10-08-2013 o 21h17)
Kliknij i dowiedz się więcej
A i niebo po prawej chyba nie jest dociągnięte do krawędzi (został biały pasek).