Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 56

#526 02-08-2013 o 15h33

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Właśnie folklor to ostatnia rzecz jakiej chcę użyć w moim nowoczesnym mieszkanku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Dlatego mnie tak ten brak barierek boli. Jakby były to rozważyłabym opcję otwartą. Chociaż szklarnia mnie też satysfakcjonuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#527 02-08-2013 o 15h39

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Szklarnia! Zdecydowanie! BHP najważniejsze ♥

Mnie również boli brak jakiś metalowych barierek

#528 02-08-2013 o 16h43

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,jardin,3811.htm
Cześć, jestem wiedźmą, nie dość że mam trofeum w ogrodzie to jeszcze jest to trofeum jakiego nie posiadam. Nie do końca o to mi chodziło, ale to dość zabawne.

No kurczę... To już jest szczyt sadyzmu...

#529 02-08-2013 o 16h51

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,chambre-hotel-chine,3811.htm
Podest w chinach, też fajnie, nie?
Ale wiesz, to nie sadyzm, te wszystkie eksperymenty są z miłości do was! <3

#530 03-08-2013 o 00h46

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

Witam, czy może nie wpadło wam w oko coś przypominające ziemię, zwykłą glebę? Chcę wkopać swoje lokum w piętro -1, ale właśnie najistotniejszy element nie udaje mi się znaleźć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#531 03-08-2013 o 00h53

Miss'Żółtodziób
...

hej

#532 03-08-2013 o 08h30

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,chambre-hotel-chine,3811.htm
Podest w chinach, też fajnie, nie?
Ale wiesz, to nie sadyzm, te wszystkie eksperymenty są z miłości do was! <3

No wiesz Ty co, Masakra? To, co robisz, jest genialne - a możesz w ten sposób przenieść most z ogrodu z wycieczki do Chin do normalnego ogrodu, czy już się nie da?

#533 03-08-2013 o 08h48

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Tak, da się, to też sprawdziłam :3 W sumie problem był jak na razie tylko z plażą.
Ale musicie poczekać, bo to trzeba opracować tak, żeby zwykły użytkownik niezorientowany w tajnikach kodów mógł sobie poradzić z tym magicznym trickiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png No i do tego by się przydała lista przedmiotów ułatwiająca czynienie magii |D

Chyba najbardziej glebę przypomina mi to, z halloween
//static.ma-bimbo.com/product/1/178/35401~1358198368.png

#534 03-08-2013 o 20h39

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

Tak, da się, to też sprawdziłam :3 W sumie problem był jak na razie tylko z plażą.
Ale musicie poczekać, bo to trzeba opracować tak, żeby zwykły użytkownik niezorientowany w tajnikach kodów mógł sobie poradzić z tym magicznym trickiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png No i do tego by się przydała lista przedmiotów ułatwiająca czynienie magii |D

A więc jednak przy kodach źródłowych grzebiecie... Tak mi się właśnie wydawało...
Co zaś się tyczy ziemi - a nie może być piasek?

#535 04-08-2013 o 11h49

Miss'Super Miss
chorino
...

Masakra napisał

Dziękuję, ale to chyba jeszcze nie to czego szukam.

Crewedka napisał

Wolałabym glebę, ale piasek też mógłby być.

#536 04-08-2013 o 15h05

Miss'Żółtodziób
...

chorino napisał

Masakra napisał

Dziękuję, ale to chyba jeszcze nie to czego szukam.

Crewedka napisał

Wolałabym glebę, ale piasek też mógłby być.

W takim razie piasek kupisz w sklepie Akcesoria Kino w dziale podłoga w drugiej zakładce na końcu (wstawiłabym link, ale piszę z telefonu).

#537 05-08-2013 o 16h28

Miss'Super Miss
chorino
...

Dziękuję, piasek fajny, tylko za jasny.

Ostatnio zmieniony przez chorino (05-08-2013 o 16h28)

#538 05-08-2013 o 23h10

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

chorino, muszę Ci powiedzieć, że fajne masz mieszkanko. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Niecodzienne podejście.

#539 06-08-2013 o 13h50

Miss'Żółtodziób
...

Ciekawa jestem, czy już ktoś, poza mną, odkrył, że najnowsze zadaszenia niemal idealnie do siebie pasują, tworząc zgrabne wnętrze chatki? Postanowiłam wykorzystać to w ogrodzie i jestem na etapie dopracowywania oszklonej stajni dla mojego wierzchowca (plaża, uwielbiam ten klimat). Sądzę, że zdecyduję się na zimowy pejzaż za szybami szklarni, ale na razie, z racji wakacji, u mnie w mieszkaniu królują nadmorskie klimaty. Okna balkonowe niemal idealnie pasują krzywizną do skośnie umiejscowionych słupków - ewentualnie niedociągnięcia ukrywa Koń.
//www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,jardin,1450.htm

#540 06-08-2013 o 13h54

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Crewedka świetnie ci ta stajnia wyszła,nie wpadła bym na taki pomysł. Czekam,aż dopracujesz. By wypowiedzieć się dogłębniej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#541 06-08-2013 o 14h27

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Crewedka napisał

Ciekawa jestem, czy już ktoś, poza mną, odkrył, że najnowsze zadaszenia niemal idealnie do siebie pasują, tworząc zgrabne wnętrze chatki? Postanowiłam wykorzystać to w ogrodzie i jestem na etapie dopracowywania oszklonej stajni dla mojego wierzchowca (plaża, uwielbiam ten klimat). Sądzę, że zdecyduję się na zimowy pejzaż za szybami szklarni, ale na razie, z racji wakacji, u mnie w mieszkaniu królują nadmorskie klimaty. Okna balkonowe niemal idealnie pasują krzywizną do skośnie umiejscowionych słupków - ewentualnie niedociągnięcia ukrywa Koń.
//www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,jardin,1450.htm

Przecudownie urządziłaś ten ogród /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jest genialny i oryginalny, aż mi się coś robi jak widze powiadomienie, że nie moge zagłosować -,-'

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#542 06-08-2013 o 15h11

Miss'Super Miss
chorino
...

Aiamate napisał

chorino, muszę Ci powiedzieć, że fajne masz mieszkanko. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Niecodzienne podejście.

Dziękuję, chciałam się jakoś wyróżnić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png choć i tak to dopiero prototyp.

Ostatnio zmieniony przez chorino (06-08-2013 o 15h14)

#543 06-08-2013 o 15h52

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Crewedka świetnie ci ta stajnia wyszła,nie wpadła bym na taki pomysł. Czekam,aż dopracujesz. By wypowiedzieć się dogłębniej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Wydaje mi się, że już skończyłam - w każdym razie nie mam więcej pomysłów, a nie chciałabym przeładować całości dodatkami.
Rkwcz - dziękuję Ci, mistrzu  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#544 06-08-2013 o 16h00

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Super,super i jeszcze raz super,nawet masz myszkę na belce. Nic nie dodawaj.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#545 06-08-2013 o 19h50

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Super,super i jeszcze raz super,nawet masz myszkę na belce. Nic nie dodawaj.

Bardzo dziękuję, bałam się, że przedobrzyłam - tak, myszka jest dla siostry (ma konto na cromimi).
W ogrodzie oczywiście ukryty ślimak.

#546 06-08-2013 o 21h32

Miss'Żółtodziób
...

ślimak jest w marchewkach !! Nie wiem czemu ale jakoś lubię te twoje ślimaki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png I ogólnie jest naprawdę super, ale nie jestem pewna, czy te róże są potrzebne. Są i tak tylko na jednej belce, a bez nich będzie chyba lepiej. A oprócz tego szczegółu Jest super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#547 07-08-2013 o 10h32

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,bureau,3811.htm
Niedawno sobie dorzuciłam rzeźbę jako wieszak na doniczkę z farbami, jak to wygląda?

Mam też wstępnie ogród Alicji. Zamierzam to wszystko ułożyć od nowa, bo chcę użyć wszystkich grzybów, a teraz to za dużo klikania D: No i mgła za krzesłem powinna być. Szukam też jakichś innych fajnych krzeseł, bo chciałabym ich więcej przy stole, ale każde inne. No i nie wiem, czy ten stół przysunąć bliżej pierwszego planu, czy dodać coś na pierwszym planie.
Też sie zastanawiam, kojarzycie jeszcze jakieś przedmioty, które możnaby dorzucić w krainę czarów?

#548 07-08-2013 o 12h00

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,bureau,3811.htm
Niedawno sobie dorzuciłam rzeźbę jako wieszak na doniczkę z farbami, jak to wygląda?

Mam też wstępnie ogród Alicji. Zamierzam to wszystko ułożyć od nowa, bo chcę użyć wszystkich grzybów, a teraz to za dużo klikania D: No i mgła za krzesłem powinna być. Szukam też jakichś innych fajnych krzeseł, bo chciałabym ich więcej przy stole, ale każde inne. No i nie wiem, czy ten stół przysunąć bliżej pierwszego planu, czy dodać coś na pierwszym planie.
Też sie zastanawiam, kojarzycie jeszcze jakieś przedmioty, które możnaby dorzucić w krainę czarów?

Stół w ogrodzie chyba lepiej wyglądałby na pierwszym planie, wtedy lepiej widać będzie lisa na honorowym miejscu. Ogólnie, całość wygląda fenomenalnie - swego czasu też zamieniłam ogród w Krainę Czarów, ale nie pasowało mi go do miss.

#549 08-08-2013 o 00h13

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,jardin,3811.htm#
Tadam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
W ogrodzie mam 47 grzybów. Już chyba nic nie zmienię, bo strasznie mi się przywiesza przy edycji.

#550 08-08-2013 o 00h19

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Chłopaka wywal! Ale ogród FANTASTYCZNY! Tak samo jak ta stajnia, no dziewczyny, świetne pomysły. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 56