Właśnie folklor to ostatnia rzecz jakiej chcę użyć w moim nowoczesnym mieszkanku
Dlatego mnie tak ten brak barierek boli. Jakby były to rozważyłabym opcję otwartą. Chociaż szklarnia mnie też satysfakcjonuje 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 56
#526 02-08-2013 o 15h33
#527 02-08-2013 o 15h39
Szklarnia! Zdecydowanie! BHP najważniejsze ♥
Mnie również boli brak jakiś metalowych barierek
Leśna Mafia: Zło | Nimfa | Demon | Rusałka | Lis | Księżniczka | Dyktator ♥
Link do zewnętrznego obrazka
#528 02-08-2013 o 16h43
Masakra napisał
//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,jardin,3811.htm
Cześć, jestem wiedźmą, nie dość że mam trofeum w ogrodzie to jeszcze jest to trofeum jakiego nie posiadam. Nie do końca o to mi chodziło, ale to dość zabawne.
No kurczę... To już jest szczyt sadyzmu...
#529 02-08-2013 o 16h51
//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,chambre-hotel-chine,3811.htm
Podest w chinach, też fajnie, nie?
Ale wiesz, to nie sadyzm, te wszystkie eksperymenty są z miłości do was! <3
#532 03-08-2013 o 08h30
Masakra napisał
//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,chambre-hotel-chine,3811.htm
Podest w chinach, też fajnie, nie?
Ale wiesz, to nie sadyzm, te wszystkie eksperymenty są z miłości do was! <3
No wiesz Ty co, Masakra? To, co robisz, jest genialne - a możesz w ten sposób przenieść most z ogrodu z wycieczki do Chin do normalnego ogrodu, czy już się nie da?
#533 03-08-2013 o 08h48
Tak, da się, to też sprawdziłam :3 W sumie problem był jak na razie tylko z plażą.
Ale musicie poczekać, bo to trzeba opracować tak, żeby zwykły użytkownik niezorientowany w tajnikach kodów mógł sobie poradzić z tym magicznym trickiem
No i do tego by się przydała lista przedmiotów ułatwiająca czynienie magii |D
Chyba najbardziej glebę przypomina mi to, z halloween
//static.ma-bimbo.com/product/1/178/35401~1358198368.png
#534 03-08-2013 o 20h39
Masakra napisał
Tak, da się, to też sprawdziłam :3 W sumie problem był jak na razie tylko z plażą.
Ale musicie poczekać, bo to trzeba opracować tak, żeby zwykły użytkownik niezorientowany w tajnikach kodów mógł sobie poradzić z tym magicznym trickiemNo i do tego by się przydała lista przedmiotów ułatwiająca czynienie magii |D
A więc jednak przy kodach źródłowych grzebiecie... Tak mi się właśnie wydawało...
Co zaś się tyczy ziemi - a nie może być piasek?
#536 04-08-2013 o 15h05
chorino napisał
Masakra napisał
Dziękuję, ale to chyba jeszcze nie to czego szukam.Crewedka napisał
Co zaś się tyczy ziemi - a nie może być piasek?
Wolałabym glebę, ale piasek też mógłby być.
W takim razie piasek kupisz w sklepie Akcesoria Kino w dziale podłoga w drugiej zakładce na końcu (wstawiłabym link, ale piszę z telefonu).
#538 05-08-2013 o 23h10
chorino, muszę Ci powiedzieć, że fajne masz mieszkanko. 
Niecodzienne podejście.
#539 06-08-2013 o 13h50
Ciekawa jestem, czy już ktoś, poza mną, odkrył, że najnowsze zadaszenia niemal idealnie do siebie pasują, tworząc zgrabne wnętrze chatki? Postanowiłam wykorzystać to w ogrodzie i jestem na etapie dopracowywania oszklonej stajni dla mojego wierzchowca (plaża, uwielbiam ten klimat). Sądzę, że zdecyduję się na zimowy pejzaż za szybami szklarni, ale na razie, z racji wakacji, u mnie w mieszkaniu królują nadmorskie klimaty. Okna balkonowe niemal idealnie pasują krzywizną do skośnie umiejscowionych słupków - ewentualnie niedociągnięcia ukrywa Koń.
//www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,jardin,1450.htm
#540 06-08-2013 o 13h54
Crewedka świetnie ci ta stajnia wyszła,nie wpadła bym na taki pomysł. Czekam,aż dopracujesz. By wypowiedzieć się dogłębniej. 

#541 06-08-2013 o 14h27
Crewedka napisał
Ciekawa jestem, czy już ktoś, poza mną, odkrył, że najnowsze zadaszenia niemal idealnie do siebie pasują, tworząc zgrabne wnętrze chatki? Postanowiłam wykorzystać to w ogrodzie i jestem na etapie dopracowywania oszklonej stajni dla mojego wierzchowca (plaża, uwielbiam ten klimat). Sądzę, że zdecyduję się na zimowy pejzaż za szybami szklarni, ale na razie, z racji wakacji, u mnie w mieszkaniu królują nadmorskie klimaty. Okna balkonowe niemal idealnie pasują krzywizną do skośnie umiejscowionych słupków - ewentualnie niedociągnięcia ukrywa Koń.
//www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,jardin,1450.htm
Przecudownie urządziłaś ten ogród
Jest genialny i oryginalny, aż mi się coś robi jak widze powiadomienie, że nie moge zagłosować -,-'
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#542 06-08-2013 o 15h11
Aiamate napisał
chorino, muszę Ci powiedzieć, że fajne masz mieszkanko.
Niecodzienne podejście.
Dziękuję, chciałam się jakoś wyróżnić
choć i tak to dopiero prototyp.
Ostatnio zmieniony przez chorino (06-08-2013 o 15h14)
#543 06-08-2013 o 15h52
YooSti napisał
Crewedka świetnie ci ta stajnia wyszła,nie wpadła bym na taki pomysł. Czekam,aż dopracujesz. By wypowiedzieć się dogłębniej.
Wydaje mi się, że już skończyłam - w każdym razie nie mam więcej pomysłów, a nie chciałabym przeładować całości dodatkami.
Rkwcz - dziękuję Ci, mistrzu
#544 06-08-2013 o 16h00
Super,super i jeszcze raz super,nawet masz myszkę na belce. Nic nie dodawaj.

#545 06-08-2013 o 19h50
YooSti napisał
Super,super i jeszcze raz super,nawet masz myszkę na belce. Nic nie dodawaj.
Bardzo dziękuję, bałam się, że przedobrzyłam - tak, myszka jest dla siostry (ma konto na cromimi).
W ogrodzie oczywiście ukryty ślimak.
#546 06-08-2013 o 21h32
ślimak jest w marchewkach !! Nie wiem czemu ale jakoś lubię te twoje ślimaki
I ogólnie jest naprawdę super, ale nie jestem pewna, czy te róże są potrzebne. Są i tak tylko na jednej belce, a bez nich będzie chyba lepiej. A oprócz tego szczegółu Jest super 
#547 07-08-2013 o 10h32
//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,bureau,3811.htm
Niedawno sobie dorzuciłam rzeźbę jako wieszak na doniczkę z farbami, jak to wygląda?
Mam też wstępnie ogród Alicji. Zamierzam to wszystko ułożyć od nowa, bo chcę użyć wszystkich grzybów, a teraz to za dużo klikania D: No i mgła za krzesłem powinna być. Szukam też jakichś innych fajnych krzeseł, bo chciałabym ich więcej przy stole, ale każde inne. No i nie wiem, czy ten stół przysunąć bliżej pierwszego planu, czy dodać coś na pierwszym planie.
Też sie zastanawiam, kojarzycie jeszcze jakieś przedmioty, które możnaby dorzucić w krainę czarów?
#548 07-08-2013 o 12h00
Masakra napisał
//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,bureau,3811.htm
Niedawno sobie dorzuciłam rzeźbę jako wieszak na doniczkę z farbami, jak to wygląda?
Mam też wstępnie ogród Alicji. Zamierzam to wszystko ułożyć od nowa, bo chcę użyć wszystkich grzybów, a teraz to za dużo klikania D: No i mgła za krzesłem powinna być. Szukam też jakichś innych fajnych krzeseł, bo chciałabym ich więcej przy stole, ale każde inne. No i nie wiem, czy ten stół przysunąć bliżej pierwszego planu, czy dodać coś na pierwszym planie.
Też sie zastanawiam, kojarzycie jeszcze jakieś przedmioty, które możnaby dorzucić w krainę czarów?
Stół w ogrodzie chyba lepiej wyglądałby na pierwszym planie, wtedy lepiej widać będzie lisa na honorowym miejscu. Ogólnie, całość wygląda fenomenalnie - swego czasu też zamieniłam ogród w Krainę Czarów, ale nie pasowało mi go do miss.
#549 08-08-2013 o 00h13
//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,jardin,3811.htm#
Tadam! 
W ogrodzie mam 47 grzybów. Już chyba nic nie zmienię, bo strasznie mi się przywiesza przy edycji.
#550 08-08-2013 o 00h19
Chłopaka wywal! Ale ogród FANTASTYCZNY! Tak samo jak ta stajnia, no dziewczyny, świetne pomysły.