Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 56

#476 28-07-2013 o 17h17

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Klementyna napisał

Wie ktoś gdzie znaleźć lilie wodne i drabinkę do wody i pod jaką nazwą?? Obym nie musiała nigdzie wyjeżdżac, bo dopiero co przywiozłam okno z Chin... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Nenufar, kwiat lotosu. O drabince do wody nie słyszałam, jest tylko taka od razu z basenem chyba.

Skoro już wpadłam, zrobiłąm sobie w ogrodzie huśtawkę :3 //www.missfashion.pl/profile/masakra,s,jardin-2,3811.htm Tak ogólnie to dopiero zaczęty ogród, ale się chciałam pochwalić.

Ostatnio zmieniony przez Masakra (28-07-2013 o 17h20)

#477 28-07-2013 o 17h24

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Masakra, właśnie widziałam wczoraj Twoją huśtawkę. Wygląda super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Tak przy okazji, planujesz jakoś dokończyć ten "psychodeliczny pokój oczu"? x)

#478 28-07-2013 o 17h27

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Psychodeliczny pokój oczu? |D To ma być loch taki czarownicy, oczywiście mam w planach ukończenie. Muszę tylko zaplanować przestrzeń i sądzę, że z wycieczki halloweenowej może jakieś ciekawe itemki wpadną. Na razie mam kupę tych przedmiotów, co są w akcesoriach biurowych. Wcześniej chcę zrobić wonderland.
Chciałąbym też powiesić chłopaka, ale tak średnio z itemkami które mogłyby robić za sznur wisielczy :<

#479 28-07-2013 o 17h37

Miss'wow
Aiamate
...

Masakra napisał

Psychodeliczny pokój oczu? |D To ma być loch taki czarownicy, oczywiście mam w planach ukończenie. Muszę tylko zaplanować przestrzeń i sądzę, że z wycieczki halloweenowej może jakieś ciekawe itemki wpadną. Na razie mam kupę tych przedmiotów, co są w akcesoriach biurowych. Wcześniej chcę zrobić wonderland.
Chciałąbym też powiesić chłopaka, ale tak średnio z itemkami które mogłyby robić za sznur wisielczy :<

Czasem w "zaniedbanych" mieszkaniach widziałam po prostu faceta ustawionego głową poza górny kadr i to już wyglądało to dość creepy (a obok stała Miss ubrana w strój pielęgniarki, brrr... jak w horrorze)

#480 28-07-2013 o 21h06

Miss'Żółtodziób
...

Czy w Ikeland są jakieś filiżanki czy ogólnie jakaś zastawa stołowa? Wyszukiwarka nic mi nie znajduje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#481 28-07-2013 o 21h26

Miss'Żółtodziób
...

dyokira napisał

Czy w Ikeland są jakieś filiżanki czy ogólnie jakaś zastawa stołowa? Wyszukiwarka nic mi nie znajduje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Są w Ikeland Wieś, filiżanki i czajniczki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#482 28-07-2013 o 21h29

Miss'Żółtodziób
...

Dyokira powinny być na wsi lub stoku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#483 28-07-2013 o 21h32

Miss'wow
Aiamate
...

dyokira napisał

A ja dodam, że na stoku narciarskim "IkeZima" jest kawa i czekolada.
Zapraszam do pierwszego posta tego wątku (//www.missfashion.pl/forum/t300,1-wystr%C3%B3j-wn%C4%99trz.htm#p10774) gdzie wypisałam wszystkie rzeczy typowo "kuchenne".

#484 29-07-2013 o 20h15

Miss'na całego
Lexa0
...

Co robi Lexa, kiedy ma wirtualną kasę na koncie i żadnego pojęcia, co z nią zrobić?
Wydaje na rzeczy różne i potem usiłuje z tego zmajstrować... coś.
W każdym razie, nie mam już trawnika na podłodze.

#485 30-07-2013 o 10h50

Miss'Żółtodziób
...

haha Lexa0 spoko ja robię to samo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
I z powodu misji wynajęcia pałacu, dorobiłam sobie 2 dodatkowe ogrody:
//www.missfashion.pl/profile/nika2,s,bureau-2,11908.htm
//www.missfashion.pl/profile/nika2,s,jardin-2,11908.htm

co myślicie?

#486 30-07-2013 o 12h45

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

haha Lexa0 spoko ja robię to samo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
I z powodu misji wynajęcia pałacu, dorobiłam sobie 2 dodatkowe ogrody:
//www.missfashion.pl/profile/nika2,s,jardin-2,11908.htm

co myślicie?

W ogrodzie z basenem dorzuciłabym jeszcze jakieś drzewo albo żywopłot za basenem, tak, żeby to niebo nie wyrastało bezpośrednio zza basenu (powtórzenie, wiem), zaś w drugim pokombinowałabym z innymi kolorami trawy - może bardzo ciemną zieleń? Ta czarna wygląda troszkę "nie teges" w zestawieniu ze świetnym żywopłotem (wydaje mi się, czy inspiracją był barokowy "labirynt" z zarośli?) Ogólnie świetne pomysły i dobre wykonanie, naprawdę miło popatrzeć.

Sama zdecydowałam pobawić się łazienką - już znudził mi się poprzedni, "wschodni" wystrój, więc, jako, że róż ciągle żywy, postanowiłam połączyć łazienkę i mały buduar w jedno //www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,salle-de-bain,1450.htm

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (30-07-2013 o 12h51)

#487 30-07-2013 o 14h06

Miss'wow
Aiamate
...

Crewedka napisał

Sama zdecydowałam pobawić się łazienką - już znudził mi się poprzedni, "wschodni" wystrój, więc, jako, że róż ciągle żywy, postanowiłam połączyć łazienkę i mały buduar w jedno //www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,salle-de-bain,1450.htm

Lubię ten Twój cukierkowy styl, jest bardzo delikatny i przesycony kobiecością (na 500%). Łazienka teraz współgra z salono-kuchnio-jadalnią, co daje fajny efekt.

#488 30-07-2013 o 15h25

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka dokładnie to było moją inspiracją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png W takim razie poprawię trochę, dzięki za rady ^^
A co do łazienki jest śliczna, taka w twoim stylu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Pina1235 nie wiem czemu piszesz to w tym wątku.....

#489 30-07-2013 o 15h44

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Poprzestawiałam trochę w biurze co o tym myślicie? Może coś odjąć a coś dodać?

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#490 30-07-2013 o 15h48

Miss'Żółtodziób
...

tło i ustawienie podłog mi się podoba, ale zmieniłam krzesło i ogólnie mebli brak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#491 30-07-2013 o 16h22

Miss'Żółtodziób
...

Sszyszka napisał

Poprzestawiałam trochę w biurze co o tym myślicie? Może coś odjąć a coś dodać?

Zmniejszyłabym meble na podwyższeniu, bo teraz wydają się strasznie wielkie. Ogólnie dorzuciłabym nieco itemów, ale, jak na początek, jest naprawdę dobrze (śniadanko przy oknie, z laptopem pod ręką - uwielbiam).

Aiamate - uwielbiam takie kolory, staram się nieco zmieniać moje pokoje, ale i tak w końcu wracam do pastelowego różu... Jak celnie zauważyła Nika2 - to mój styl (także w realu)  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#492 31-07-2013 o 14h16

Miss'Żółtodziób
...

Hej zmieniłam trawę w ogordzie numer 3 ii zaczęłam kombinować z krzakami, ale nie wiem czy nie lepiej bez jednak.
Z lewej jest bez, a z prawej z. Noi nie wiem co do bonsaii z tyłu.

#493 31-07-2013 o 15h22

Miss'nieobczajona
pieronek
...

Mi się bardziej podoba wersja z krzakami (po prawej). Co do bonsai to faktycznie tak ni w pięć, ni w dziwięć tam z tyłu stoi. Tak mi przyszło do głowy, że skoro ma podstawkę (vel. donicę), to lepiej wyglądałoby na jakimś podwyższeniu (w sensie, że nie na ziemi/trawie, ale na czymś twardym). No i mniejsze. Może gdyby siupnąć to za jakiś krzaczek, tak żeby nie było widać tej doniczki? I najlepiej dodać do tego jeszcze cos w klimacie, bo na razie to się wyrywa z kontekstu, tak myślę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#494 31-07-2013 o 16h23

Miss'Żółtodziób
...

Pieronek Ale co wyrywa się z kontekstu? Bo nierozumiem w jakim sensie do końca:P
I trochę poprawiłam

#495 31-07-2013 o 16h27

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

Hej zmieniłam trawę w ogordzie numer 3 ii zaczęłam kombinować z krzakami, ale nie wiem czy nie lepiej bez jednak.
Z lewej jest bez, a z prawej z. Noi nie wiem co do bonsaii z tyłu.

Teraz jest super - trawa ma świetny kolor,dzięki czemu ogród wygląda bogato, a w drugim żywopłot możesz nieco obniżyć, ale efekt jest świetny (widzę, że też wykorzystujesz światła w roli słońca i księżyca - dobrze to wygląda na rozgwieżdżonym niebie).

#496 31-07-2013 o 22h08

Miss'nieobczajona
pieronek
...

Chodziło mi o to bonsai. Ogród masz w zachodnim stylu a bonsai to element, który wziął się z Chin i tak wyglądało to trochę nie do pary. Teraz wygląda to dużo lepiej, ale na przyszłość może Cię najdzie na jakiś orientalny kącik? Totalnie się na tym się znam, ale jak wklepiemy w google grafika "ogród chiński" to mamy bambusowe ścianki, mostki i te małe altanki. Aż sama nabrałam teraz ochoty na orientalny ogród /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam nadzieję, że za dużo nie wciskam swojego zdania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez pieronek (31-07-2013 o 22h09)

#497 31-07-2013 o 22h22

Miss'Żółtodziób
...

Hmm w zasadzie to nie patrzyłam czy zachodni czy chiński styl tylko czy mój /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Poprostu chciałam mieć ogód w stylu jakie są w labiryntach - z fontanną w centrum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

A co do tego ogrodu...hmmm aż mnie naszła ochota żeby taki zrobić szczerze mówiać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ale nie wiem czy w tym moim pałacyku nie będzie zaraz więcej ogrodu niż pokoii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Dobra koniec chyba narazie z dekorowaniem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Mam do was ważne pytanie bo sama się nie mogę zdecydować. Otóz chcę wynająć sobie małą willę, bo muszę trochę zaoszczędzić no a niestety pałac przynosi mi straty :C Więc muszę sie zdecydować jakie 4 pokoje zostawić i tu jest mój problem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Myślałam żeby zostawić salon, łazienkę i ogród z fontanną bo te mi się najbardziej podobają. Lubię też moje pozostałe ogrody i nie wiem co wybrać :c Biuro też lubię ale myślę, że najgorzej mi wyszło. Które pokoje na moim miejscu byście zostawiły?
Wiem, że robię z tego proble ale wynajem małej willi pewnie będzie dosyć długi a chciałabym zostawić te najładniejsze (wiadomo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) Wow, się rozpisała, kończę już, z góry dzięki za rady /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Masakra i tak szczerze xd dopiero zauważyłam, że jednak nie odpisałam na post o twojej huśtawce. W każdym razie, chciałam napisać, że myślałam, że będę jedyna:P

Ostatnio zmieniony przez nika2 (31-07-2013 o 23h08)

#498 01-08-2013 o 22h50

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

//www.missfashion.pl/profile/amik,s,bureau,1497.htm

Nie wiem gdzie postawić trofeum T_T
Chciałabym w tym pomieszczeniu, bo to nim wygrałam ♥

#499 01-08-2013 o 22h51

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,salon,3811.htm
Postanowiłam wprowadzić ostatnią poprawkę w salonie, którym wygrałam, i dodałam trofeum na oknie :3 Teraz już jestem całkiem zadowolona z wnętrza <3

Ja znalazłam, gdzie ono jest, a ta się chwali przede mną! D:<

Ostatnio zmieniony przez Masakra (01-08-2013 o 22h52)

#500 01-08-2013 o 22h53

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Amik - a może pod obrazem z kwiatem pośrodku pokoju postawisz jakiś ładny stoliczek a na nim trofeum? ;] Już pochodnie jak przy ołtarzyku są /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 56