Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 56

#426 22-07-2013 o 21h03

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Ten grzyb wygrał. XD Ogólnie ogród ładny, trochę bajkowy mimo wszystko, moze przez mnogość kolorów i te różyczki na płocie.

Ja po wielkich mękach zrobiłam w końcu tę łazienkę. Marzył mi się bardziej pokój kąpielowy, gdzie można się zrelaksować, niż taka typowa łazienka et voila.
//www.missfashion.pl/profile/nivata,s,salle-de-bain,17298.htm

Nivata, Twój prysznic dosłownie wymiata (rym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ) Nie mam się do czego przyczepić - zastanowiłabym się jedynie nad wężem łączącym prysznic z baterią, czy jest tam w ogóle potrzebny.
Osobiście chwilowo urzęduję w pałacu, więc mam kilka wolnych pokoi, między innymi drugi ogród, który postanowiłam zamienić w oazę spokoju z wodospadem w roli głównej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Opadającą wodę zrobiłam z zasłonek, do tego trochę mgły i lodowisko dopełniły całości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#427 22-07-2013 o 21h25

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Dzięki! Nie mogę się doczekać kuchni w ogóle, chętnie bym ją wypimpowała już.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#428 22-07-2013 o 21h26

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka Jak przeczytałam opis, to wyobraziłam sobie cos w stylu goracych zrodel, z woda, kamieniami para itd. A tu patrze i zupełnie co innego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Tym razem znowu ja nie mam się do czego przyczepić, i pomysł i wszystko jest super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

oo nooo gdyby kuchnia już była dostępna to bym miała wolny pokój do urządzenia ^^ Chociaż z drugiej strony nie wiem jakby to moj portfel(czy miss czy realny) zniósł.....
Cudem by było gdyby kuchnia była otwarta jeszcze gdy są promocje  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez nika2 (22-07-2013 o 21h28)

#429 23-07-2013 o 08h36

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

Crewedka Jak przeczytałam opis, to wyobraziłam sobie cos w stylu goracych zrodel, z woda, kamieniami para itd. A tu patrze i zupełnie co innego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Tym razem znowu ja nie mam się do czego przyczepić, i pomysł i wszystko jest super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

oo nooo gdyby kuchnia już była dostępna to bym miała wolny pokój do urządzenia ^^ Chociaż z drugiej strony nie wiem jakby to moj portfel(czy miss czy realny) zniósł.....
Cudem by było gdyby kuchnia była otwarta jeszcze gdy są promocje  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ja sobie aneks kuchenny zrobiłam w salonie - już nie mogłam się doczekać, więc postanowiłam sama coś pokombinować.

Co zaś się tyczy mego pałacu- wpadłam na pomysł, aby w każdym pomieszczeniu ukryć ślimaka, tak, jak w "Adventure Time" (Pora na Przygodę) - kto ogląda, będzie wiedział, o co chodzi- i tak powstał mały quiz dla znudzonych, noszący wielce enigmatyczna nazwę: "Znajdź ślimaka" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#430 23-07-2013 o 14h57

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka No ja niby krzesła kupiłam na promocjach ale narazie wole poczekać bo może wraz z kuchnią pojawią się nowe, więc poczekam moze będzie coś lepszego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

haha ślimaki fajny pomysł, uwaga treść zawiera gdzie są ślimaki :

w biurze pod kanapą z lewej; w łazience na parawanie, przy koszu w kuchni; za fotelem w 2gim biurze;za pufą w 2gim salonie;przy skrzyni w ogrodzie;i w drugim ogrodzie też nie widzę...

Ale powiem ci, że na znudzenie to działa faktycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez nika2 (23-07-2013 o 14h58)

#431 23-07-2013 o 16h28

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

Crewedka No ja niby krzesła kupiłam na promocjach ale narazie wole poczekać bo może wraz z kuchnią pojawią się nowe, więc poczekam moze będzie coś lepszego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

haha ślimaki fajny pomysł, uwaga treść zawiera gdzie są ślimaki :

w biurze pod kanapą z lewej; w łazience na parawanie, przy koszu w kuchni; za fotelem w 2gim biurze;za pufą w 2gim salonie;przy skrzyni w ogrodzie;i w drugim ogrodzie też nie widzę...

Ale powiem ci, że na znudzenie to działa faktycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Niach, niach, niach, ślimak w 2-gim ogrodzie jest, na pierwszym planie wręcz... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Co do kuchni, to masz rację, wraz z jej pojawieniem powinny się pojawić nowe meble i akcesoria, przede wszystkim kuchnia i lodówka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#432 23-07-2013 o 19h23

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka Znalazłam !! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A co do kuchni noto lodówka wiadomo ale będą nowe podkładki, naczynia, blaty iiii wszystko pewnie.... Tak, jednak poczekam trochę i w między czasie uzbieram MM żeby móc zaszaleć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez nika2 (23-07-2013 o 19h25)

#433 23-07-2013 o 19h41

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Co do kuchni - można wkład z kominka wstawić w szafkę i symulować kuchenkę, tylko dodać jeszcze gałki z łazienki małe i mogą robić za te prztyczki. A do tego - okap z kominka jako kuchenny. Widziałam to u francuzów ;P

#434 23-07-2013 o 21h01

Miss'Żółtodziób
...

No dobra, laski! Zrobiłam mały remoncik łazienki i dla mnie chyba może być. ^^''
Bądźcie szczere. Za dużo czegoś? Za mało? Pomóżcie. ^^''

#435 23-07-2013 o 21h06

Miss'Żółtodziób
...

Mnie się bardzo podoba. Jest ładna, urokliwa, ma w sumie wszystko, co potrzebne, a jednocześnie da się ją objąć wzrokiem i nie dostać oczopląsu od nadmiaru zbędnych dodatków.

#436 23-07-2013 o 21h26

Miss'Żółtodziób
...

Misa Mi też się podoba, kolorystycznie jest super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jednak nie wiem po co ci 3 schodki, wystarczyłyby dwa spokojnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeśli chodzi o zakątek z wanną to czegoś mi tak brakuje ale nie jestem pewna czego... Może mi poprostu trochę za pusto na ścianie sama nie wiem. I nie lepiej by było gdyby lustro było nad umywalką jednak? I trochę mi pusto z przodu, taka niewykorzystana przestrzeń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Może dodaj jakieś pufy, stolik albo co ci pasuje. Ale oprócz tego ( zawsze się do czegoś przyczepie ale przynajmniej szczerze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) podoba mi się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

I też tak szczerze powiem, że to pomieszczenie teraz mi się najbardziej u ciebie podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#437 23-07-2013 o 21h43

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

Misa Mi też się podoba, kolorystycznie jest super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jednak nie wiem po co ci 3 schodki, wystarczyłyby dwa spokojnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeśli chodzi o zakątek z wanną to czegoś mi tak brakuje ale nie jestem pewna czego... Może mi poprostu trochę za pusto na ścianie sama nie wiem. I nie lepiej by było gdyby lustro było nad umywalką jednak? I trochę mi pusto z przodu, taka niewykorzystana przestrzeń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Może dodaj jakieś pufy, stolik albo co ci pasuje. Ale oprócz tego ( zawsze się do czegoś przyczepie ale przynajmniej szczerze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) podoba mi się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

I też tak szczerze powiem, że to pomieszczenie teraz mi się najbardziej u ciebie podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dzięki wielkie. Sprawdzę czy z tymi dwoma schodkami będzie lepiej. Początkowo też sądziłam, że w tym kąciku z wanną jest tak pusto, ale po przemyśleniu i potwierdzeniu tego co napisała Issi, sądzę by lepiej tak zostawić niż przedobrzyć. Mi też akurat robienie z pomieszczenia graciarni nie odpowiada. Chociaż może jak coś mi zostanie do kupię jeszcze jakąś roślinkę do tego. To samo z pufami. Nie wiem czy do łazienki są potrzebne a skoro tak, to pewnie będzie już wszystko.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Ostatnio zmieniony przez Misa (23-07-2013 o 21h43)

#438 24-07-2013 o 10h47

Miss'Żółtodziób
...

Misa W sumie może i tacja z tym kącikiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A co do puf, ja nie wiem ja mam jedną pufę i poduszki, bo nie miałam co z miejscem zrobić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Noi nie wiem mi się podoba, chociaż może niepotrzebne ale zawsze można usiąść i paznokcie pomalować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Zależy od gustu, więc jeśli według ciebie pufy są niepotrzebne to teraz też jest dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#439 24-07-2013 o 11h11

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

nika2 napisał

Dzięki wielkie. Sprawdzę czy z tymi dwoma schodkami będzie lepiej. Początkowo też sądziłam, że w tym kąciku z wanną jest tak pusto, ale po przemyśleniu i potwierdzeniu tego co napisała Issi, sądzę by lepiej tak zostawić niż przedobrzyć. Mi też akurat robienie z pomieszczenia graciarni nie odpowiada. Chociaż może jak coś mi zostanie do kupię jeszcze jakąś roślinkę do tego. To samo z pufami. Nie wiem czy do łazienki są potrzebne a skoro tak, to pewnie będzie już wszystko.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Jedna pufka z pewnością dopełni całość (która wygląda bardzo świeżo i przytulnie). Zastanawiam się, czy nie dało by rady nadać "grubość" ścianie,która oddziela wannę od reszty pomieszczenia? Jest pod kątem, dlatego trochę mi tu nie "bangla" taka cieniutka ścianka, no, ale jeśli nie da rady nic z tym zrobić, to spokojnie możesz łazienkę tak zostawić.

#440 24-07-2013 o 11h52

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Misa, któraś z ostatnich laureatek deco zrobiła fantastyczną, grubą ścianę pod kątem. Zerknij sobie do niej i zrób to samo w swojej łazience, a całosć zyska na estetyczności i na pewno podniesie to atrakcyjność pomieszczenia. Bardzo podoba mi się kącik z wanną na pięterku. <3

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#441 24-07-2013 o 12h37

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Misa, któraś z ostatnich laureatek deco zrobiła fantastyczną, grubą ścianę pod kątem. Zerknij sobie do niej i zrób to samo w swojej łazience, a całosć zyska na estetyczności i na pewno podniesie to atrakcyjność pomieszczenia. Bardzo podoba mi się kącik z wanną na pięterku. <3

To była Verite, ona miała "grubą" ścianę, która przypadła ogółowi do gustu. Warto odgapić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#442 24-07-2013 o 12h44

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Mam już taką ścianę w salonie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Co prawda zrobiłam ją tylko po to by zrobić poradnik (chyba jutro-pojutrze będzie na blogu, zależy kiedy wrzucimy faworytki), ale już została. Lubię takie ściany <333

(Prysznic w łazience też odgapiłam od kogoś. Od Nivaty? Od Verite? Nie wiem, ale odgapiłam.

Nie chce mi się robić tego remontu ;c

#443 24-07-2013 o 13h27

Miss'Żółtodziób
...

Amik napisał

Mam już taką ścianę w salonie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Co prawda zrobiłam ją tylko po to by zrobić poradnik (chyba jutro-pojutrze będzie na blogu, zależy kiedy wrzucimy faworytki), ale już została. Lubię takie ściany <333

(Prysznic w łazience też odgapiłam od kogoś. Od Nivaty? Od Verite? Nie wiem, ale odgapiłam.

Nie chce mi się robić tego remontu ;c

Jestem ciekawa poradnika, w Twoim pałacu, Amik, najbardziej urzekł mnie portal z grzybkami - mega! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#444 24-07-2013 o 21h07

Miss'Żółtodziób
...

Zapomniałam wspomnieć, że wczoraj urządziłam też nieco salon. Będę musiała się przyzwyczaić do tego różu, ale przynajmniej nie jest rodu Barbie. ^ ^''
Ech... i duuuużo mi czasu zajmie zanim zrobię w tych pomieszczeniach jakieś zmiany. Taki remoncik wystarczy na ten czas...chyba.

Ostatnio zmieniony przez Misa (24-07-2013 o 21h07)

#445 25-07-2013 o 18h51

Miss'Żółtodziób
...

Misa twój pokój (a raczej jego kolor) zmusił mnie żebym  coś pozmieniała u siebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Noi więc tak oto z zielono-niebieskiego biura mam różową sypialnię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
//www.missfashion.pl/profile/nika2,s,bureau,11908.htm
I mam do was pytania:
-czy znacie jakiś dywan, który lepiej by wyglądał przy schodku z lewej?Chodzi mi o kąt, bo wiem ,że teraz jest jakoś dziwnie.
-lepiej z szybami czy bez? (niewiem czy nie zagraca ale znowu chciałam jakoś oddzielić łóżko od częsci biurowej czyli komputera i wgl)
I ogólnie jeśli według was coś jest nie tak to byłabym wdzięczna za rady ^^

A i Misa teraz w łazience jest idealnie w tym kąciku ^^ Zasłonka i ten koszyk zrobiły swoje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez nika2 (25-07-2013 o 18h56)

#446 25-07-2013 o 19h16

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

Misa twój pokój (a raczej jego kolor) zmusił mnie żebym  coś pozmieniała u siebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Noi więc tak oto z zielono-niebieskiego biura mam różową sypialnię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
//www.missfashion.pl/profile/nika2,s,bureau,11908.htm
I mam do was pytania:
-czy znacie jakiś dywan, który lepiej by wyglądał przy schodku z lewej?Chodzi mi o kąt, bo wiem ,że teraz jest jakoś dziwnie.
-lepiej z szybami czy bez? (niewiem czy nie zagraca ale znowu chciałam jakoś oddzielić łóżko od częsci biurowej czyli komputera i wgl)
I ogólnie jeśli według was coś jest nie tak to byłabym wdzięczna za rady ^^

A i Misa teraz w łazience jest idealnie w tym kąciku ^^ Zasłonka i ten koszyk zrobiły swoje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Wielkie dzięki. Też myślę, że trochę zapełniłam te puste miejsca. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jeśli chodzi o dywan, to nie wiem co ci tu doradzić, ale ja bym radziła jednak usunąć te szklane drzwi. Dobrze by wyglądały, gdyby pokój nie był taki wypełniony wieloma rzeczami. Jeśli chcesz pooddzielać te miejsca, to może spróbuj zrobić jakieś ścianki po bokach i na górze, tak by wyglądało to na przejście do nowego pomieszczenia, ale bez żadnych drzwi. Wtedy wszystko byłoby przejrzyściej widoczne.

#447 26-07-2013 o 12h36

Miss'Żółtodziób
...

Misa
Chyba miałaś rację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Usunełam szyby i zostawiłam tylko te 2ścianki, które już miałam wcześniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png I zmieniłam fryz, tak jest chyba lepiej dla oczu.

#448 26-07-2013 o 12h45

Miss'całkiem całkiem
Mysiaa03
...
Miejsce: Gdzieś...w Małopolsce :D

Sorki że się wtrącam do dyskusji..ale urządziłam łazienkę na nowo i nie mam się kogo spytać o zdanie...czy mogłybyście mi powiedzieć co mam w niej poprawić,dodać i ocenić  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#449 26-07-2013 o 12h56

Miss'Żółtodziób
...

Zupełnie mi nie pasują te schodki w tym miejscu i ten kosz przestawiłabym gdzieś z pierwszego planu. Poza tym... nie wiem. Nie ma się do czego przyczepić, ale jest jakaś taka... nieprzytulna.

#450 26-07-2013 o 13h02

Miss'całkiem całkiem
Mysiaa03
...
Miejsce: Gdzieś...w Małopolsce :D

Spk. spróbuję ją jakoś zrobić żeby była bardziej przytulna..

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 56