Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 56

#451 26-07-2013 o 13h56

Miss'Żółtodziób
...

Mysiaa03
Mi nie pasuje podłoga, dałabym inną. Na dole nawet pasuje, ale na górza lepsza byłaby ciemniejsza. Poza tym popraw umwalkę Jest postawiona krzywo i za daleko od ściany. Na wieszaku z lewej dodaj ręcznik.Może jakieś lampki po boku lustra? Skoro w szafce masz lakiery to ja bym dodała obok jakąś pufę albo poduszki. Poza tym wziełabym co innego jako schodki, bo te są krzywo. Ogólnie masz teraz jeszcze mało rzeczy, dodaj szafki z prawej a jak nie chcesz to ściankę, może trochę więcej kwiatków. Zgadzam się, że jest mało przytulnie, ale jeśli dodasz właśnie jakieś kwiatki, drugi ręcznik, jakieś świece (dużo z nas używa mgły ) będzie od razu lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Możesz też dodać jakieś wazy. I skoro tło masz bęzowo brązowe to na twoim miejscu jeśli chodzi o kolorowe dodatki skupiłabym się na zieleni, to właśnie da ci taką przytulność, życze powodzenia w dalszym remoncie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez nika2 (26-07-2013 o 13h59)

#452 26-07-2013 o 19h12

Miss'Żółtodziób
...

Skoro są nowe mebelki, to co myślicie o basenie w biurze? Dość nietypowe, ale może coś takiego w budynku się zaliczy. ^ ^''

#453 26-07-2013 o 20h00

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

Skoro są nowe mebelki, to co myślicie o basenie w biurze? Dość nietypowe, ale może coś takiego w budynku się zaliczy. ^ ^''

Ja urządziłam w ogrodzie, ale, na dobrą sprawę, jak dobrze pokombinujesz, to kto Ci zabroni mieć pływalnię w domu? Nikt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#454 26-07-2013 o 20h30

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka napisał

Misa napisał

Ja urządziłam w ogrodzie, ale, na dobrą sprawę, jak dobrze pokombinujesz, to kto Ci zabroni mieć pływalnię w domu? Nikt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

To by zabawnie wyglądało na tle chińskiego klimatu. Może gdybym jeszcze zmieniła kolor ścian. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#455 26-07-2013 o 21h24

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Ja zamierzam ten basen obłożyć kwiatkami i zrobić z niego oczko wodne. Z jednej strony krzaczory, z drugiej nenufary i inne trzciny, tylko czekam z kupnem na większą zniżkę w sklepie.

#456 26-07-2013 o 21h26

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

Crewedka napisał

Misa napisał

To by zabawnie wyglądało na tle chińskiego klimatu. Może gdybym jeszcze zmieniła kolor ścian. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Piesal schował Ci się za faceta - a poza tym całkiem dobrze to wygląda. Dorzuciłabym może jeszcze jakiś bambus w doniczce na brzegu basenu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#457 27-07-2013 o 00h20

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka napisał

Misa napisał

Crewedka napisał

Piesal schował Ci się za faceta - a poza tym całkiem dobrze to wygląda. Dorzuciłabym może jeszcze jakiś bambus w doniczce na brzegu basenu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dorzuciłam kwiatuszek w doniczce bo na babusa skąpię a tamto z piesalem to było chwilowe podczas remontu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#458 27-07-2013 o 08h35

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

Crewedka napisał

Misa napisał

Dorzuciłam kwiatuszek w doniczce bo na babusa skąpię a tamto z piesalem to było chwilowe podczas remontu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

No i teraz to wszystko ładnie ze sobą współgra /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Rany, jak widzę, że dziś zniżka wynosi 60% na wszystko, to aż mi się chce siebie samą kopnąć za tę wczorajszą rozrzutność...

#459 27-07-2013 o 11h24

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka Zazdroszczę miejsca na nowy ogród, fajnie ci wyszedł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja narazie czekam aż uzbieram na największe mieszkanie i będę mieć dużo pustych pokoii, które mogę zapełnić pomysłami /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#460 27-07-2013 o 12h04

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

Crewedka Zazdroszczę miejsca na nowy ogród, fajnie ci wyszedł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja narazie czekam aż uzbieram na największe mieszkanie i będę mieć dużo pustych pokoii, które mogę zapełnić pomysłami /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Dzięki, ale pałac mam jedynie dla zaliczenia zadania na moim poziomie - jeszcze 5 dni będę musiała za niego płacić, więc, skoro już muszę, to ozdabiam go, jak mogę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Trzymania pałacu na stałe na razie nie mam w planach, bo wychodziłabym na minusie - za mało zarabiam.

#461 27-07-2013 o 12h08

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Po raz pierwszy urządzałam ogród, ktoś mógłby doradzić co o nim myśli? ;>

//www.missfashion.pl/profile/motionell,s,jardin,1082.htm

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#462 27-07-2013 o 13h08

Miss'Żółtodziób
...

Motionell napisał

Po raz pierwszy urządzałam ogród, ktoś mógłby doradzić co o nim myśli? ;>

//www.missfashion.pl/profile/motionell,s,jardin,1082.htm

Wszystko super, tylko zmniejszyłabym leżak, bo jest oddalony i, przynajmniej moim zdaniem, powinien być mniejszy, aby zadziałała perspektywa.

#463 27-07-2013 o 13h19

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka No ja właśnie w następnym poziomie będę mieć tą misję więc narazie korzystam z wyprzedaży i kupuję tylko, a ustawiać będę później /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Motionell - zgadzam się co do leżaka, popraw jeszcze żywopłot, bo na dole widać kawałek nieba. Ogólnie jest ładne ale za bardzo mi to przypomina ogród ze strony głównej gdzię widzę, że są nowe akcesoria.. Coś czuję, że teraz te ogrody będą wyglądały bardzo podobnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#464 27-07-2013 o 15h37

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Udało mi się (a przynajmniej mam taką nadzieję) zrobić poddasze w swoim mieszkaniu.

//www.missfashion.pl/profile/aiamate,s,salon,5976.htm

Od dawna marzyło mi się coś takiego a bodźcem do realizacji stały się nowe przedmioty w IkeLandzie. Mam wrażenie, że miejscami "ciężko" mi to wyszło (zbyt ciemne kolory ale może kwestia monitora) ale ogólnie jestem bardzo zadowolona. Co myślicie?

(Jak na kawalerkę to mam dużo miejsca, prawda? x) )

Może kogoś to zainspiruje i ulepszy mój pomysł. Chętnie to zobaczę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#465 27-07-2013 o 16h13

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Ja na razie nie urządzam swojego domu bo chce zrobić misje gdzieś do 20 lvl..
Biuro tylko urządziłam bo dostałam od pracy piekarki i fryzjerki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#466 27-07-2013 o 17h48

Miss'nieobczajona
pieronek
...

Aiamate, mistrzu! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Bardzo ciekawy pomysł. Jeśli mogę coś doradzić to wpadły mi w oko 2 błędy techniczne:
-po schodach nie da się wejść na górę, lądujesz głową w podłogę poddasza
-konstrukcja podpierająca w kuchni jest pod innym kątem niż podłoga poddasza i wygląda to tak, jakby się część konstrukcji zapadła; może pomogłoby powiększenie tej konstrukcji i zakrycie jej górną podłogą aż do mieczy (to te belki ukośne)

I niech mi ktoś powie, gdzie w Ikelandzie są obrusy i małe okna (nie takie aż do podłogi), jak bym nie szukała, to ich znaleźć totalnie nie mogę.

#467 27-07-2013 o 18h32

Miss'Żółtodziób
...

Pieronek wpisz w wyszukiwarce poprostu obrus czy okno i tam masz wszystko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Aiamate  wow o.o no poprostu pomysł świetny, nie jestem pewna tylko wazony w zlewie, róży na stoliku, ustawienia szafki (to z lewej na górze) i tak jak napisała Pieronek tych błędów technicznych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Poza tym jest naprawdę super, wcale nie jest ciężko. Pomysł genialny poprostu, jeju aż mam ochotę zgapić ^^ Chyba właśnie zaczęłaś nowy trend na poddasze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#468 27-07-2013 o 22h09

Miss'Żółtodziób
...

Zrobiłam sobie kurort wewnętrzny z mojego biura xD
Kolory nie współgrają pewnie i nie zachwyca tak jak wasze mieszkania, ale i tak jestem z siebie dumna. ^ ^

#469 27-07-2013 o 22h34

Miss'wow
Aiamate
...

A ja właśnie lubię te Twoje kolorki. Są bardzo odważne, nietuzinkowe i po prostu nie wyobrażam sobie, że nagle mogłabyś urządzać w pastelach, stonowanych barwach czy monochromatycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Na defiladzie od razu rozpoznaję Twoje mieszkanie, nawet jak wszystko pozmieniasz więc masz bardzo fajny oryginalny identyfikator /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png To też powód do dumy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
(Tak to tylko jeszcze potrafię rozpoznać zielone mieszkanko Masakry ^^)

Co do basenu... Ekstra!
Siedzisz sobie w basenie i oglądasz telewizję. No pełen relaks i luksus aż pozazdrościć mogę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nie przesadziłaś z dodatkami, jest przejrzyście i przyjemnie. Jak coś dodasz/pozmieniasz to daj znać, chętnie zobaczę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
(i swoja drogą fajny pomysł na podłogę, to kilka "dywanów" ponakładanych na siebie, dobrze rozpoznaję?)

Pozwoliłam sobie przejrzeć resztę domu.
Twoja łazienka (jak zawsze) mnie urzeka. Oaza spokoju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A salon... mmm... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png malinowa poezja ^^ Te nietoperze dodają zaczepnego charakteru (a psince też urosły) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Ogród... widziałam ich wiele, ale ten jest chyba jedyny taki typowy: z domowym grillem, ławeczką, ścieżką do "bramki", drzewkami owocowymi itd. Gdyby było więcej rabatek pomyślałabym, że umiesz czytać w moich myślach i zrealizowałaś mój zamysł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#470 27-07-2013 o 22h49

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate napisał

A ja właśnie lubię te Twoje kolorki. Są bardzo odważne, nietuzinkowe i po prostu nie wyobrażam sobie, że nagle mogłabyś urządzać w pastelach, stonowanych barwach czy monochromatycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Na defiladzie od razu rozpoznaję Twoje mieszkanie, nawet jak wszystko pozmieniasz więc masz bardzo fajny oryginalny identyfikator /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png To też powód do dumy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
(Tak to tylko jeszcze potrafię rozpoznać zielone mieszkanko Masakry ^^)

Co do basenu... Ekstra!
Siedzisz sobie w basenie i oglądasz telewizję. No pełen relaks i luksus aż pozazdrościć mogę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nie przesadziłaś z dodatkami, jest przejrzyście i przyjemnie. Jak coś dodasz/pozmieniasz to daj znać, chętnie zobaczę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
(i swoja drogą fajny pomysł na podłogę, to kilka "dywanów" ponakładanych na siebie, dobrze rozpoznaję?)

Pozwoliłam sobie przejrzeć resztę domu.
Twoja łazienka (jak zawsze) mnie urzeka. Oaza spokoju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A salon... mmm... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png malinowa poezja ^^ Te nietoperze dodają zaczepnego charakteru (a psince też urosły) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Ogród... widziałam ich wiele, ale ten jest chyba jedyny taki typowy: z domowym grillem, ławeczką, ścieżką do "bramki", drzewkami owocowymi itd. Gdyby było więcej rabatek pomyślałabym, że umiesz czytać w moich myślach i zrealizowałaś mój zamysł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Aww <3 Dziękuję za opinię, bo te biuro wciąż mi się najmniej podoba, ale może sie do niego przyzwyczają a może i w przyszłości coś pozmieniam jak będę mieć taką możliwość.
Jeśli chodzi o podłogę, to nie wiem o której części mówisz. Jeśli tej z pierwszego planu to jest to zwykła podłoga o takim wzorze zakupiona w Chinach. Dywanu tam żadnego nie ma.

#471 27-07-2013 o 22h55

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Poduszki tuż przy basenie? Raczej by się przydał dywanik dla mokrych stóp i ręcznik. No i miejsce dla telewizora raczej mało bezpieczne D:
Tak przyszłam sobie ponarzekać na detale, już zmykam <3

#472 27-07-2013 o 23h22

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

Poduszki tuż przy basenie? Raczej by się przydał dywanik dla mokrych stóp i ręcznik. No i miejsce dla telewizora raczej mało bezpieczne D:
Tak przyszłam sobie ponarzekać na detale, już zmykam <3

Też trochę myślałam, czy to bezpieczne wstawiać tam telewizor, ale to przecież i tak tylko gra i nie biorę przykładu z tego w realu. A poza tym to poezja, by tam stał, więc zostaje. *_*
A z drugiej strony basenu dałam kupkę paru ręczników, bo faktycznie się przydadzą.

Dzięki, Masakra. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#473 27-07-2013 o 23h25

Miss'wow
Aiamate
...

Hm, a już myślałam... nie byłam w Chinach to nie znam wszystkich przedmiotów stamtąd ^^"

#474 28-07-2013 o 15h31

Miss'wow
Klementyna
.
Miejsce: Kraków

Wie ktoś gdzie znaleźć lilie wodne i drabinkę do wody i pod jaką nazwą?? Obym nie musiała nigdzie wyjeżdżac, bo dopiero co przywiozłam okno z Chin... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Klementyna (28-07-2013 o 15h48)

.

#475 28-07-2013 o 17h09

Miss'Żółtodziób
...

Dopiero co zaczynam meblowanie domu. Czy mogłby ktoś doradzić mi czy wszystko w łazience dobrze wygląda czy coś jeszcze dodać?

Ostatnio zmieniony przez Katyberry (28-07-2013 o 17h20)

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 56