Rosette napisał
Evilisalive napisał
Rosette, może po prostu nie jesteś na bieżąco. Taki sam strój tylko w innej, marynistycznej kolorystyce już prezentowała w finale Crewedka. A tydzień temu mocno przypominałaś wymieniane ikony dziewczęcości. DZiwi mnie to, bo wcześniej miałaś wyraźnie własny styl.
Dżizas, toż to w ostatnim czasie moje imię przewinęło się na forum częściej, niż wtedy, gdy zajęłam miejsce na podium
Tak właśnie zauważyłam rano, że ktoś odgapił ode mnie bieliźnianą stylizację, tylko nie miałam czasu poszukać, kto to był - kompletnie mnie zaskoczyło, że to Ty, Rosette. Wcześniej nie przejawiałaś fascynacji Ditą von Teese, więc to pewnie stąd moje zaskoczenie.
Trochę nie rozumiem, dlaczego masz mi za złe, że wróciłam do stylizacji, którą - spójrzmy prawdzie w oczy - ja wymyśliłam i zaprezentowałam wśród finalistek jako pierwsza. Mam dwa warianty kolorystyczne tego kostiumu i włożyłam go, żeby sobie nikt nie pomyślał, że moja miss tak się zmieniła i wyhodowała nagle rude włosy i piegi

Poza tym, nie zaprzeczysz, że ten zestaw jest zaje*isty, jak tu w nim nie chodzić?
Pochlebia mi też sam fakt, że tyle dziewczyn pamięta moją miss w tej stylizacji (uściskałabym Was wszystkie).
Rosette, gorąco gratuluję miejsca wśród finalistek