Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 54 55 56 57 58 ... 161

#1376 21-08-2013 o 13h55

Miss'na całego
Georgina
Never let me go, Damon.
Miejsce: Wroclove

Foxglove napisał

Georgina, zdziwiłabyś się. Dużo ludzi myśli, że na podium można się dostać więcej niż raz i głosują na coś, co wydaje się im, że jest tą samą osobą.

No cóż, nikt jej tego nie zabroni, a może ci nieco bardziej domyślni wejdą na podium i stwierdzą, że to jedynie klon (do tego z brzydkimi włosami i twarzą *ja zła, tak, wiem*).

Z jakimś mega kopiowaniem się do tej pory nie spotkałam i na szczęście nikt mnie o to nigdy nie osądzał ._. W sumie mf nie jest aż tak ubogie w ciuchy, ale w niektórych kategoriach rzeczywiście ciężko coś wymyślić.

https://38.media.tumblr.com/ad7c58e22195b9ba0d7cc04cf8f7bc5a/tumblr_nd8pzjTuN81rzh2wpo3_500.gif

#1377 21-08-2013 o 14h00

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

I jeszcze jedno.XD Ta tajemnica "mojego stylu" może zostać niedługo odkryta w praktyce. Suknie kuszą dziewczyny, ale nie mają jeszcze mojego doświadczenia z grą. Suknie są trudne, bo najczęściej same są tak strojne, że nie wiadomo co do nich dodać, ale kiedy nabiorą obycia z grą, częstsze się stanie dodawanie do nich spódnic, bluzek, wyszukanej biżuterii i tatuaży. A wtedy przestanę być oryginalny i sądzę, że nie za sprawą kopiowania mnie. Styl dziewczęcy jest po prostu łatwiejszy do wykonania przy odrobinie gustu, a niskich środkach finansowych i doświadczeniu.

#1378 21-08-2013 o 14h07

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Tylko tak jak Georgina zauważyła - nie jest tak mało tych ciuchów w grze. Spódniczek dziewczęcych jest cała masa, a ja widuję góra dwa fasony. No jasne, ładne są. Ale pogrzebać głębiej i zwolenniczki dziewczęcego stylu by znalazły coś innego, a odpowiadającego wymaganiom ;]
To samo z sukienkami. Jakoś jak Ty, Evil wybierasz jakąś kieckę to ja mam reakcję w stylu "O, czemu jej nie znam?" i potem dopiero odkrywam, że znałam od dawna, ale jakoś uwypukliłeś jej walory. Własny styl czuć z daleka, po prostu nagle znany ciuch staje się taki, że wow. W przypadku prób podrobienia nie ma tego wow.

#1379 21-08-2013 o 14h14

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Evilisalive napisał

Rosette, może po prostu nie jesteś na bieżąco. Taki sam strój tylko w innej, marynistycznej kolorystyce już prezentowała w finale Crewedka. A tydzień temu mocno przypominałaś wymieniane ikony dziewczęcości. DZiwi mnie to, bo wcześniej miałaś wyraźnie własny styl./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Nie rozumiem, czemu ludzie na siłę wciskają mi własny styl. Jak się go ma to jest się fajniejszym? Ja właśnie NIE MAM jednego, własnego stylu. Bawię się konwencjami, robię coś w każdym nurcie. Robię stylizacje tematyczne, jak ta z lat '20 czy hiszpańska, oraz układam zestawy pod tak popularne trendy jak właśnie styl dziewczęcy, czy wieczorowy. Dlaczego nie mogłabym tego zrobić? Bo ktoś się tak ubierał wcześniej? Nie mogę kupić sobie wianka, bo rozpoznawalna w pewnym gronie graczkach nosiła go wcześniej? To jest po prostu niesprawiedliwe, w takim razie chybabym musiała się odwołać do moich pierwszych stylizacji, jakie w ogóle tu układałam, pierwsze dni po rejestracji, bo wszystkie kręciły się wokoło punka. Nie widać ich już, bo mało zdjęć gwiazdom wtedy robiłam, a w zasadzie wcale, a stylizacje zmieniałam codziennie niemal. Nikt tego nie pamięta, chociaż tak było, a czy daje mi to prawo do oskarżenia innych punków MF o kopiarstwo? No nie sądzę.

Nie wiem, co kto chce tym osiągnąć. Mam zmienić swój strój, bo Crewedka miała tę samą bieliznę i pończochy? Ten wybór był oczywisty, bo ze wszystkich pończoch, do jakich mam aktualnie dostęp, tylko TA JEDNA para idealnie pasuje długością do pasków w bieliźnie. I co teraz? Mam zapłakać gorzko, bo to już dwa elementy się pokrywają, jak u Masakry, i rzucić pomysłem w kąt? I do tego założyłam szal. Proszę się o śmierć po prostu.

Eh, zaczynam robić się kąśliwa, stąd krok do sarkazmu i cynizmu.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1380 21-08-2013 o 14h23

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Rosette, pisaliśmy o elementach, które pojedynczo na pewno nie czynią z nikogo kopisty. Twój argument z wiankiem nie jest więc adekwatny. Evil ma sporo racji twierdząc, że wcześniej dało się powiedzieć, że miałaś swój własny styl.

Mnie się szczerze nie podoba fakt, że tyle osób jedzie w ten dziewczęcy nurt - czasami czuję się, jakbym utraciła już to coś, co można kiedyś było z powodzeniem nazwać moim stylem. Z jednej strony fajnie jest narzucać trendy, a z drugiej jak tu pozostać sobą i nadal wyróżniać się na tle innych. Ten styl to kwintesencja mnie + rudość, która przełamuje tę pozorną grzeczność. Ciekawa jestem, czy osoby, które powtarzają ten styl faktycznie czują takie same przywiązanie do niego jak ja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Szczerze Evil? Wątpię, że twoja tajemnica zostanie szybko rozgryziona - trzeba mieć dużo fantazji, by łączyć z taką swobodą, dość też kontrowersyjnie, pewne elementy. Ucieszyłabym się widząc więcej dziewczyn, próbujących pójść w coś własnego, niekoniecznie dlatego, że się opatrzyły i oswoiły ze stylem i mają doświadczenie. Nie musi być wszystko idealne, by dało się stwierdzić, czy ktoś jest sobą, czy tylko stara się na siłę być oryginalnym.

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1381 21-08-2013 o 14h25

Miss'Żółtodziób
...

Widzę niewielkie przebierania były ale jeszcze nie tak mocne. Klarrisea06 była o północy z króliczkiem i szaro-białą stylizacja która mi się podobała w swojej prostocie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png obecny strój , też jest fajny ale to mało obiektywne bo poprostu kocham ten gorset w każdym wydaniu chyba ^^.
Co do kopiowania klonów. Klonowanie cóż zawsze się pojawi i trzeba przejść koło tego. Nie popieram, trochę ponarzekać można ale wsumie to tyle. Kopiowanie ciężko doszukać się czy ktoś coś kopiował czy tak się złożyło ponieważ pewne ubrania poprostu proszą się o "standardowe" połączenia, więc jeśli ktoś nie ma ochoty w kombinowaniu, wertowaniu sklepu może wyjść komplet który się już jakoś trafił i to też trzeba zrozumieć. Przepraszam za proste wrócenie do poprzedniego przykładu ale jest pod ręką. Niektóre osoby mają dzień ubiore miss tak bo mi się sukienka podoba a potem jest o kurcze jestem na podium i na dodatek krytykują a mi nawet nie zaświtał w głowię konkurs i wygrana ( nawiązanie do Georginy trochę mocno skrócone). Tu trzeba trochę dystansu. Jeśli ja lubię białą różę to nie mogę wymagać, że ten przywilej zostanie tylko dla mnie a reszta osób to kopiści.Bez konkretnych przykładów nawiązujących do danej osoby. Jeśli masz styl osoby dorosłej nie zrobisz jej cukierkowego makijarzu i na odwrót chyba że wychodzisz poza ramy konkretnego stylu więc nie ma tutaj jakiś trendów które nie można powielać/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ubranie + makijaż ten sam to już bardziej pod klona podchodzi niż kopiowanie dla mnie i dla uściślenia przykład Masakry całkiem inny efekt w kreacjach, więc nie porównywałabym tu do kopiowania kogoś nawet jeśli sukienka i parasolka to główne elementy. Wiem Fox, że nie wskazywałaś palcem osób i tego też nie robię zakłądając, że gdzieś tam pod kopie Masakra mogłaby być brana to było tylko dodanie opini do wątku przykładów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeśli ktoś się trafi z dość obeznanym już połączeniem dwóch elementów albo 3 bądz 4 to najlepiej oceniać całość jaki efekt dała kreacja jeśli nie jest klonem. Style dość nietuzinkowe które można zaobserwować u niektórych graczy/graczek są perełkami jak narazie, dlatego też ciężko aby były bardziej wydoczne w "naśladownictwie" niż te bardziej populatne.

Deco
Popieram wole pomieszczenia które przedstawiają pokoje do przebywania i mieszkania w nich. Docenienie inwencji nie mam z tym problemu ale przy szukaniu już finalistek i ocenianiu jestem wymagająca. Szkice plany zarysy itp wyróżniam komentarzem albo opinią ciekawego pomysłu jednak wole do finału dać dopieszczone proste biuro niż w powijakach latające łóżko ale to moje kryteria i muszę przebolewać niekiedy wybory innych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Eh przepraszam za ostatnie długie wywody coś mam dni na udzielanie się widać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1382 21-08-2013 o 14h29

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Przychodzą mi do głowy same gorzkie słowa, których wolę nie przytaczać, by nie wywołać wojny. Rozumiem teraz, że przez ostatni tydzień część aktywnej grupy wątków na forum "Poplotkujmy o grze" patrzyła na mnie krzywo, bo ubrałam się dwa razy na pastelowo, w rozkloszowanych spódniczkach i słodkich dodatkach. Tak to teraz się właśnie prezentuje.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1383 21-08-2013 o 14h36

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Spokoś Rosette, ja jestem z tobą. <3

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1384 21-08-2013 o 14h37

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Rosette mi się Twoje stylizacje z tego tygodnia podobały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Zwłaszcza ta z tymi różowymi butami ^^

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1385 21-08-2013 o 14h38

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

nivata napisał

Spokoś Rosette, ja jestem z tobą. <3

Ditto. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Szczególnie, że znam ten ból, że chcę coś do czegoś dobrać, a pasuje do jednego elementu tylko jedna rzecz albo dwie rzeczy. A bielizny jest bardzo mało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
(No i mam usta jak Lillien - co zauważyłam w tym temacie)

#1386 21-08-2013 o 14h42

Miss'Żółtodziób
...

Samira napisał

Deco
Popieram wole pomieszczenia które przedstawiają pokoje do przebywania i mieszkania w nich. Docenienie inwencji nie mam z tym problemu ale przy szukaniu już finalistek i ocenianiu jestem wymagająca. Szkice plany zarysy itp wyróżniam komentarzem albo opinią ciekawego pomysłu jednak wole do finału dać dopieszczone proste biuro niż w powijakach latające łóżko ale to moje kryteria i muszę przebolewać niekiedy wybory innych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Podzielam Twoje zdanie. Kreatywność jest świetna, warto ją docenić. Jednakże ja uważam, że często mniej znaczy więcej. Odnośnie jeszcze konkursu Deco... Zastanawiam się, jak to czasami jest, że obok genialnych pomysłów do tego konkursu dostają się nieskończone pomieszczenia? Może mi wytłumaczyć ktoś ten fenomen? Jak pokój w którym są zrobione tylko ściany, podłoga i wstawione krzesło, zbiera tyle głosów?
Ja jestem za krótko w tej grze żeby walczyć o wejście do Deco czy do głównej 50. finalistek. Wymaga to zbyt dużych nakładów finansowych. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A ja raz doładowałam MM żeby nie mieć pustych ścian w mieszkaniu i mi na razie wystarczy... Jednakże lubię przejrzeć, co tam w finałach i zagłosować. Dzięki temu, co tydzień mam swoich faworytów, na których oddaje głosy i trzymam za nich kciuki, by udało im się wskoczyć na podium.
Na temat kopiowania niezbyt mogę się wypowiedzieć. Jak wspomniałam jestem tutaj dość krótko. Chociaż już nawet ja zdążyłam zauważyć, że w finałach pojawiają się kreacje wzorowane na stylizacji, która kiedyś wygrała. Chociaż to trudne do ocenienia, czy ktoś celowo się wzorował czy to była jego wizja... Bo ludzie mogą mieć przecież podobne gusta. Ogólnie łatwo kogoś urazić takimi oskarżeniami...
Ale wywód. Niedawno zaczęłam się udzielać i już tutaj takie epopeje. Wybaczcie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1387 21-08-2013 o 14h43

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Hildee, ale przecież z tego powodu nie mam i nie będę miała do Ciebie pretensji, - szczerze nawet nie spojrzałam na Twoją misskę pod tym kątem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Powtórzę raz jeszcze to, co już niejednokrotnie zostało tu powiedziane i z czym się zgodziliśmy w większości. Doszliśmy do wniosku, że ubieranie tej samej rzeczy jak inna użytkowniczka to nie kopiowanie, zachowajmy spokojny ton tej dyskusji.

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1388 21-08-2013 o 14h46

Miss'OK
Aria
...

marzycielka93 napisał

Samira napisał

Deco

Podzielam Twoje zdanie. Kreatywność jest świetna, warto ją docenić. Jednakże ja uważam, że często mniej znaczy więcej. Odnośnie jeszcze konkursu Deco... Zastanawiam się, jak to czasami jest, że obok genialnych pomysłów do tego konkursu dostają się nieskończone pomieszczenia? Może mi wytłumaczyć ktoś ten fenomen? Jak pokój w którym są zrobione tylko ściany, podłoga i wstawione krzesło, zbiera tyle głosów?
Ja jestem za krótko w tej grze żeby walczyć o wejście do Deco czy do głównej 50. finalistek. Wymaga to zbyt dużych nakładów finansowych. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A ja raz doładowałam MM żeby nie mieć pustych ścian w mieszkaniu i mi na razie wystarczy... Jednakże lubię przejrzeć, co tam w finałach i zagłosować. Dzięki temu, co tydzień mam swoich faworytów, na których oddaje głosy i trzymam za nich kciuki, by udało im się wskoczyć na podium.
Na temat kopiowania niezbyt mogę się wypowiedzieć. Jak wspomniałam jestem tutaj dość krótko. Chociaż już nawet ja zdążyłam zauważyć, że w finałach pojawiają się kreacje wzorowane na stylizacji, która kiedyś wygrała. Chociaż to trudne do ocenienia, czy ktoś celowo się wzorował czy to była jego wizja... Bo ludzie mogą mieć przecież podobne gusta. Ogólnie łatwo kogoś urazić takimi oskarżeniami...
Ale wywód. Niedawno zaczęłam się udzielać i już tutaj takie epopeje. Wybaczcie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

ja Ci to mogę wyjaśnić, bardzo prosto. To dziewczynki masowo wysyłające wiadomości o treści "daj mi miss pop i miss deco" i idiotki, które im to dają.

Ostatnio zmieniony przez Aria (21-08-2013 o 14h46)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1389 21-08-2013 o 14h46

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Jak dla mnie robienie z igły wideł. Wiadomo, są skrajne przypadki, gdzie skopiowany jest prawie cały ubiór, albo jeszcze skrajniej, ubiór, fryzura i makijaż, ale sama przyłapałam się na tym, że czegoś na moją lalkę nie założę, bo któraś ze zwyciężczyń to miała. I nie wymagajmy, żeby każdy pamiętał, jakie konkretnie stroje miał jakiś nie-zwycięzca ileś defilad temu, no chyba że to by było uber super mega charakterystyczne. Patentów na styl w mf jeszcze nie wprowadzono, podobnie jak wyłączności na konkretne połączenia, chyba że coś mnie ominęło.

Co do deco, ja tam lubię udziwnienia i nietuzinkowe pomysły, oryginalność stoi u mnie na drugim miejscu zaraz po estetyce wykonania. Jakbym miała wyszczególniać wszystkie ładne łazienki z tego tygodnia, to wyszedłby gigantyczny post, so nope. Co do niedokończonych pomieszczeń, jest jeszcze jedno wytłumaczenie - mogą mieć piękny salon, ale nieurządzone biuro, które idzie do defilady automatycznie. Może nie odkryły jeszcze przycisku "wybierz ten pokój na defiladę" ^^

Btw, przejrzałam francuskie finalistki. Tam to dopiero jest przepych o.O

Ostatnio zmieniony przez Kaede (21-08-2013 o 14h50)

#1390 21-08-2013 o 14h49

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Lillien, doskonale to wiem - to było takie... trochę wyolbrzymienie tego poglądu, że wszystko, co podobne może być kopiarstwem. Zdziwiłabym się, gdyby ktoś to wziął nazbyt poważnie XD
Poza tym te usta są super no ;_;

No i ja na przykład jestem z tych osób, które kompletnie nie kojarzą czyichś stylów i upodobań. Więc wiem, że może się zdarzyć niezamierzone podobieństwo. Połączenie dwóch elementów tak, jak to uczynił ktoś kiedyś to może być czysty przypadek. I w tym się zgadzamy chyba wszyscy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1391 21-08-2013 o 15h04

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Moi faworyci:
Link do zewnętrznego obrazka

Na wyróżnienie zasługuje ten salon:

Kto mi powie, do kogo należą te cudne wnętrza? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Zwróciłam też uwagę na salon Motionell, ale coś bym tam jeszcze pokombinowała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (21-08-2013 o 15h05)

#1392 21-08-2013 o 15h07

Miss'Żółtodziób
...

Marzycielka93
Z deco jak narazie jest problematycznie niekiedy. Jest niski próg aby pokój dostał się do finału w porównaniu do stylizacji. Ta dziedzina jeszcze trochę potrzebuje czasu.Fenomen długopisów czasami jest efektem trolla, czasem "przyjaźni" ,znudzenia, kliku niewłąściwego różne są powody. Naszczeście tendecja niskiego progu powolutku się zmienia. Jak sama zauważyłaś mieszkania wymagają nakładów finansowych aby były z przyjemnymi efektami. Część graczy która dołożyłą starań i skupiła się na deco ma już podium więc teraz została kwestia aby osoby z niższych poziomów też zainteresowały się tym aspektem i dodała do grona "bywalców" w finałach świeże pomysły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Nie mam nic przeciwko prostocie w pomieszczeniu, przykładem podawanym ode mnie jest wiktoriański szary pokój albo łazienka w tych finałach z drzewkami oliwkowymi. Jeśli jednak ktoś decyduje sie na prostote to i tak pewne wymogi chce zobaczyć. Perspektywa układ detale rozstawienie kompozycji itp itd ^^ nie jest łatwe stworzenie prostej i mało detalicznej scenerii która złapie oko i spowoduje, że będziesz patrzyła się w np 10 elementów przez 5 min /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png. Wiem, że bywam upierdliwa wredna i czepialska ale to nie wyklucza, że nie doceniam pomysłów i kreatywności a nie kiedy mogę się nawet mylić w osądzie detali i rozstawienia jednak w finałach są 3 miejsca i chce aby były docenione w każdym szczególe te które wymagały nakładu pracy i czasu. Czasami tak jest czasami nie, jestem jedną tylko z oceniających w morzu ideii i zapatrywań ^^

Kaede nie bądz czepialska xD znam ten przycisk bo nim resetuje punkty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png dobra obiecuje, że dam salon w następnej turze do oceny. Może uda mi się też skonczyć cały projekt bo mam tydzień wolnego xD

Ostatnio zmieniony przez Samira (21-08-2013 o 15h13)

#1393 21-08-2013 o 15h09

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Evelyn, po kolei:
1. //www.missfashion.pl/profile/foxglove,1243.htm
2. //www.missfashion.pl/profile/foxglove,5809.htm
3. //www.missfashion.pl/profile/foxglove,4032.htm
4. Ekhm... ja ^^'
5. //www.missfashion.pl/profile/foxglove,8491.htm

#1394 21-08-2013 o 15h11

Miss'OK
Aria
...

Ta mroczna grota jest ciekawa.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1395 21-08-2013 o 15h11

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Z tym oszklonym tarasem jest o tyle problem, że perspektywa działa na jego niekorzyść i mam wrażenie, że zaraz się te mebelki pozsuwają z tego podestu...

#1396 21-08-2013 o 15h14

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Chyba, że to nie podest, a obniżenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Trudno właściwie określić, a wrażenie robi ^^

#1397 21-08-2013 o 15h25

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Evelyn,dzięki za wspomnienie o mnie (w sumie wiem,że nie wygram w deco,dlatego urządzanie pokoju zostawiam na chwilę wieeelkiej weny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png).

Coś tam pozmieniałam:)

A moją faworytką od teraz jest @dyokira z tą grotą/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1398 21-08-2013 o 15h28

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Na mnie nie robi, za bardzo mi przeszkadza ten spad. D:

Ale to o ładne:

#1399 21-08-2013 o 16h57

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

Łazienka Nemesis, to już  dawno mi się spodobała. A jej stylizacje też mnie urzekały, ale do czasu. Kiedy skopiowała Jessicę od Evila, przestałam się zachwycać...

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#1400 21-08-2013 o 17h25

Miss'Żółtodziób
...

Rosette napisał

Evilisalive napisał

Rosette, może po prostu nie jesteś na bieżąco. Taki sam strój tylko w innej, marynistycznej kolorystyce już prezentowała w finale Crewedka. A tydzień temu mocno przypominałaś wymieniane ikony dziewczęcości. DZiwi mnie to, bo wcześniej miałaś wyraźnie własny styl./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dżizas, toż to w ostatnim czasie moje imię przewinęło się na forum częściej, niż wtedy, gdy zajęłam miejsce na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Tak właśnie zauważyłam rano, że ktoś odgapił ode mnie bieliźnianą stylizację, tylko nie miałam czasu poszukać, kto to był - kompletnie mnie zaskoczyło, że to Ty, Rosette. Wcześniej nie przejawiałaś fascynacji Ditą von Teese, więc to pewnie stąd moje zaskoczenie.
Trochę nie rozumiem, dlaczego masz mi za złe, że wróciłam do stylizacji, którą - spójrzmy prawdzie w oczy - ja wymyśliłam i zaprezentowałam wśród finalistek jako pierwsza. Mam dwa warianty kolorystyczne tego kostiumu i włożyłam go, żeby sobie nikt nie pomyślał, że moja miss tak się zmieniła i wyhodowała nagle rude włosy i piegi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Poza tym, nie zaprzeczysz, że ten zestaw jest zaje*isty, jak tu w nim nie chodzić? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pochlebia mi też sam fakt, że tyle dziewczyn pamięta moją miss w tej stylizacji (uściskałabym Was wszystkie).
Rosette, gorąco gratuluję miejsca wśród finalistek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 54 55 56 57 58 ... 161