Naprawde sporo łazienek w tym tygodniu
hmm idąc kategoriami łazienka salon biuro.
Łazienka 1 czarno-biało-czerwona Foxglove jeśli dobrze kojarze, 2 zielona z drzewami oliwkowymi (nie moge sobie przypomnieć na jakim profilu to oglądałam ), 3 Kaiken chociaż ciut przesadziłaś już z tymi dodatkami jak na mój gust xD.
Salon 1 Scarlet co prawda pasuje pod biuro ale ciężko mi coś wytypować tutaj dopracowanego na pierwsze miejsce. 2 sypialnia Ari nie mój klimat bo za ciężka i mocno przytłaczająca ale fajne elementy i ciekawe zastosowanie przedmiotów.
Biuro 1. Faworytem może nie jest bo zadużo do poprawienia w detalach i perspektywie ale taras z czarnym stolikiem.
Pokoje które przyciągają oko odrazu to obstakcyjne łóżko w chmurach (plan dobry ale raczej dla mnie w formie wstępnej jest), altana szklana ten sam problem perspektywa meble detale do doszlifowania 
Faworyci w deco hmm chyba tutaj wybiore dość bezpieczne warianty. Scarlet, Foxglove i trzeci ciężko mi się zdecydować ^^
P.S. Salon sie pojawi jak skończe pomieszczenia wszystkie na modłe japońską więc troche cierpliwości, zostały małe detale w łazieńce i sala audiencyjna, która jakimś nieszczęsnym trafem zjadła miejsce komuś w finałach (reset nie zadziałał jak powinien xD). Pozatym on się już opatrzył to wątpie, żeby jakoś się dostał na jakieś podium.
Stroje.
Trochę mi tu pasuje podział na cosplaye eleganckie i codzienne patrząc po finalistkach.
Faworytki : hmm Nana z czerwoną spódniczka i adidasami w dwóch kolorach, joker xD, i z eleganckich chyba jedynie Masakra.
Lubię: Pani z królikiem w szaro białym stroju chociaż ten królik nie wiem do czego nawiązywać ma ale poza tym elementem dość dobrane części garderoby. Kasyda kolorystyka pode mnie z mocnymi akcentami, tylko torebka coś malutka się mi wydaje
Evil kolorystyka sukienki była by w faworytach ale fryzura psuje efekt według mnie, zabardzo mi faceta przypomina przez nią (miałam pisać w pmie ale zadużo zjadaczy czasu miałam ^^) Kaiken mnie oczarowałą włosami i twarza. Wieczorem jeszcze sprawdze czy ktoś się przebrał i najwyżej dodam.
Ostatnio zmieniony przez Samira (21-08-2013 o 01h52)

Kliknij i dowiedz się więcej