Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 161

#1426 21-08-2013 o 23h44

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Jeśli chodzi o Deco:

Link do zewnętrznego obrazka
Czyjeż to? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ciekawa interpretacja. Gotycka kafejka? Tylko... po co tam ta kanapa? Troszkę kuleje perspektywa przy tylnych krzesłach, oraz te dwa fotele odstają od niebieskich krzeseł, ale generalnie jest fajnie.

Ten japoński pokój jest tak japoński, że aż chciałoby się usiąść na jednej z poduszek i oddać się kontemplacji herbaty przy prawdziwej ceremonii jej parzenia. Bardzo, bardzo japoński, fajna dbałość o te szczegóły, jak rzędy poduszek naprzeciw siebie, ceremonialne miejsce na szczycie. Pokój czeka aż dajmio okolicznych ziem przybędzie przywitać nowych samurajów w swoim mieście. Zmieniałbym w nim tylko kwiatki w rogach na jakieś inne, bo te psują cały efekt, oraz dała inne ściany od tych idealnie gładkich. Ale sam pomysł jest godny uwagi. To nie jest azjatycka stylówka, tylko prawdziwie japoński pokój.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (21-08-2013 o 23h46)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1427 22-08-2013 o 00h20

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Ario i Foxglove, bardzo zabawne, straciłam 5 minut z życia, żeby sprawdzić, o co chodzi. ^^

#1428 22-08-2013 o 00h22

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Sorry not sorry XD

#1429 22-08-2013 o 01h17

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Bardzo się na Was focham. Jak mogłyście do tego prze-epickiego trollu finałowego wybrać gwiazdę, której ja nie mam? D:
I przez to nie mam klona? Kto się przebierze za Serce jak ja? : D

EDIT
Myślałam, że największym moim fejlem było "ej, ale ja nie mam tej gwiazdy!". Myliłam się. Największe było potem... "Nie możesz już dzisiaj dokonać żadnych zmian".
Nie powinnam trollować o tak później porze.

Ostatnio zmieniony przez Amik (22-08-2013 o 01h30)

#1430 22-08-2013 o 01h55

Miss'Żółtodziób
...

Zauważyłam że was głupawki łapia późną porą xD chętnie bym się przyłączyła do trollingu ale to może jutro dzisiaj mam już dość klikania. Amik będe miała jutro małe pytanko o światła w pokojach jeśli można bo coś nie mogę złapać odpowiedniej kompozycji.
Rosette fajnie dopisałaś historyjke do pokoju i nawet ładnie trafiłaś ale ten pokój zagościł w deco przez niedopatrzenie ^^ narazie to zarys układu stworzony pewnej nocki w oczekiwaniu na wypłatę MM pod meblowy shopoholizm.
Kaiken łazienka odrazu oddychneła bez tych zasłon /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png o nie bo lepiej chociaż i tak coś zbędnego bym jeszcze wyłapała ^^

#1431 22-08-2013 o 02h12

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Joł, tak się właśnie trendy narzuca (wyłapane z Klasyfikacji) XD
//photo.missfashion.pl/pl/1/6/moy/4781.jpg

#1432 22-08-2013 o 04h13

Miss'wow
Kaiken
...

Kaede napisał

Huh, uwielbiam ten wątek, tyle się dzieje... ^^

Łazienka Kaiken też wpadła mi w oko, fajne te jaskrawozielone dodatki, tylko czemu parawan stoi na dywanie? I ogólnie sprawia wrażenie trochę... zagraconej. A wcale wielu rzeczy w niej nie ma, więc nie wiem, dlaczego tak to odbieram. Fajnie wyszło z parą nad wodą, jak to zrobiłaś? :>

Tak, dokładnie to piana do kąpieli ^^ bardzo tania a daje fajny efekt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Samira napisał

Kaiken łazienka odrazu oddychneła bez tych zasłon /libs/php/pun/views/smilies/tongue o nie bo lepiej chociaż i tak coś zbędnego bym jeszcze wyłapała ^^

Ta łazienka wymaga jeszcze poprawek, jednak już tyle godzin nad nią spędziłam (i pewnie spędzę) że muszę chwilę odetchnąć i spojrzeć świeżym okiem. Ciągle zmieniam w niej detale i nadal nie mogę uchwycić złotego środka, który mi jakoś ciągle umyka. Jednak czuję, że jestem już blisko osiągnięcia swojego ideału /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Cieszy mnie, że komuś się podoba i dostrzega włożone godziny pracy w dopasowywaniu szczegółów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

EDIT

A co do kreacji powyżej - dlaczego, jak to są dwie identyczne miss w finale? Wszystko identyko! makijaż, fryzura, kolor włosów.... wtf? Mam jakiegoś buga czy co, bo nie ogarniam.  /modules/forum/img/smilies/hein.gif

Ostatnio zmieniony przez Kaiken (22-08-2013 o 10h31)

#1433 22-08-2013 o 10h50

Miss'całkiem całkiem
trish95
...
Miejsce: Hen tam, gdzieś w oddali...

To nie bug. To dwie różne osoby, a przynajmniej konta. Udało mi się złapać je nawet obok siebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Trochę się jednak różnią. Np. Cieniami powiek i...i chyba tylko tyle:P.

#1434 22-08-2013 o 10h59

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

WTF .. co się dzieje na tej defiladzie xD ...
Mają inne tuszę do rzęs .. rzuca się w oczy ^^
Ale to tylko to ...
I super zdjęcie ...

Edit
Byłam ciekawa kto się pokusił o identyczne stroje... A to Aria razem z Foxglove
Dobra zmowa nie jest zła xD Pięknie dziewczyny xD

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (22-08-2013 o 11h02)

#1435 22-08-2013 o 11h04

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Jeszcze jedna ma pierścionek jak już chcemy być tak dokładne.

To co, może dla odmiany na następne finały każda kto się zakwalifikuje ubierze się identycznie jak jakaś osoba, która wygrała w dowolnych finałach? Też będzie ciekawie.

#1436 22-08-2013 o 11h06

Miss'OK
Aria
...

Weee wydałyście Nas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Btw, dokonałyśmy poprawek i teraz jesteśmy identyczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1437 22-08-2013 o 11h08

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ano tak, późnią nocą oczy już nie te i człowiek nie zauważył subtelnych zmian XD Ale teraz jest perfekcyjnie.

Ubranie się jak podium jest świetnym pomysłem. Tylko niech wygrane udostępnią dane o makijażu i fryzurze, bo szukanie tego to mordęga XD

#1438 22-08-2013 o 11h10

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Też bym się z wami pobawiła... Lecz nie mam tej gwiazdy - to po pierwsze, a po drugie nie jestem w finałach ;_;
I fakt .. teraz identycznie O_o 
Szczerze, to prawie ....
Fox nadal ma jakąś bluzeczkę, czy tam bieliznę pod spodem, oczywiście fioletową xD

Edit
Fox, jak chcesz mogę podać wam dane mojego makijażu xD Strój raczej łatwy xD

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (22-08-2013 o 11h12)

#1439 22-08-2013 o 11h12

Miss'na całego
Georgina
Never let me go, Damon.
Miejsce: Wroclove

Haha, jakie trolle : D Padłabym, gdyby obydwie dostały się na podium w takich strojach (+taka sama trzecia) - atak klonów, genialne <3

https://38.media.tumblr.com/ad7c58e22195b9ba0d7cc04cf8f7bc5a/tumblr_nd8pzjTuN81rzh2wpo3_500.gif

#1440 22-08-2013 o 11h15

Miss'całkiem całkiem
trish95
...

Jednak szkoda, że tylko dwa klony. Ja bym padła dopiero gdybym zobaczyła wszystkie finalistki w takich samych strojach i makijażach, jak Masakra mówiła. Dopiero by się działo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Ciekawe jak by wtedy ludzie głosowali. A co jeśli z dziesięć osób miałoby po tyle samo głosów?

#1441 22-08-2013 o 11h16

Miss'OK
Aria
...

Problem jest taki, że ciężko znaleźć wiele osób z tą samą gwiazdą. Plus, makijaże ciężko zgrać, bo często nie ma się tych samych numerów...

#1442 22-08-2013 o 11h19

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Ale wyszło wam genialnie ... I weź tu głosuj na kogoś ... No nie da się xD ...
I tak, ale czy to muszą być stroje od gwiazd? Może jakąś suknie od Niny i takie same dodatki xD ?

#1443 22-08-2013 o 11h19

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ja bym też z wami po trollowała,ale nie mogę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Jak chcecie mój strój finałowy z trollować podam wam wszystko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1444 22-08-2013 o 11h20

Miss'całkiem całkiem
trish95
...

No tak. Z tymi gwiazdami rzeczywiście jest problem. To można zrobić tak jak mówi Scarlet, albo zrobić tylko miss bez makijażu i w bieliźnie. Też nieźle, ja byłabym za.

Ostatnio zmieniony przez trish95 (22-08-2013 o 11h20)

#1445 22-08-2013 o 11h20

Miss'OK
Aria
...

ScarletWitch napisał

I tak, ale czy to muszą być stroje od gwiazd? Może jakąś suknie od Niny i takie same dodatki xD ?

Ale gwiazda jest najłatwiejsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Masz komplet dodatków podany, podpisany...

#1446 22-08-2013 o 11h21

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Ile ja się naszukałam szamanki by móc na nią zagłosować, a tu taki motyw zrobiłyście xD Nice idea dziewczyny~

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1447 22-08-2013 o 11h25

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

ErinBlack napisał

Ile ja się naszukałam szamanki by móc na nią zagłosować, a tu taki motyw zrobiłyście xD Nice idea dziewczyny~

Szamanką nadal jestem mentalnie XD

#1448 22-08-2013 o 11h27

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Foxglove napisał

Szamanką nadal jestem mentalnie XD

Wiesz ja szamanki wzrokowo szukałam, do głów jeszcze wchodzić nie potrafię ;-;
Ale spokojnie od jutra zaczynam ćwiczenia xD

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1449 22-08-2013 o 11h37

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

trish95, Podejrzewam, że naród głosujący i tak by się nie dał oszukać, posprawdzaliby w kodzie, kto jest kto i głosowali na faworytki./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ale trzeba przyznać, że wygląda to zabawnie.

#1450 22-08-2013 o 11h51

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Aria napisał

ScarletWitch napisał

Ale gwiazda jest najłatwiejsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Masz komplet dodatków podany, podpisany...

Może najłatwiejsza ... Ale wiesz nie każdy ma dostęp do tego ... A tak mogło by was być więcej ...
Chyba, że tak jak trish95 mówi - w samej bieliźnie xD Tylko jakąś pelerynkę i do dzieła xD

Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 161