Kto jeszcze nie może się doczekać finalistek? :>

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 161
Kto jeszcze nie może się doczekać finalistek? :>

ja! Tylko po to jeszcze siedze 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Niah, ja czekam żeby zobaczyć czy znajoma się załapie (tak na granicy może by była) c: No i oczywiście żeby założyć pewne wdzianko które wręcz było wymagane na finały przez pewne osoby p.p Ciekawe czymże to ten tydzień mnie zachwyci
Ja też, chociaż i tak bym siedziała przynajmniej do pierwszej xD
Zobaczymy, czy coś mnie zachwyci - zapewne tak xD
Ja głównie czekam na wypłate bo zakupić muszę 3 rzeczy z ikeland xD więc finalistki akurat sobie też z chęcią przeglądne w deco i strojach 
Ja trzymam kciuki za parę osób, licze na ich obecność w finałach no i oczywiście ciekawi mnie okropnie co nowego w deco! <3

Mnie również bardzo ciekawią nowe finalistki. Mam nadzieję, że będzie oryginalnie, a jak nie oryginalnie to chociaż estetycznie i ładnie. 

Jaki jest mniej więcej próg żeby dostać się do deco i miss?
Aria ja się do Miss kiedyś dostałam z 120 głosów,więc to chyba różnie wychodzi.
Mniej więcej 100, ale ostatnio rośnie.

deco nie jest za wysokie. Przechodziłam jeszcze zanim je udekorowałam mając z ~30-40 .
Co do miss to jest to tak minimum 120-130 coś koło tego.
Tak przynajmniej wychodzi z dłuższych obserwacji c:
hmm to wlezę i tu i tu 
Pierwsze wnioski - wianki i okrągłe torebki w tym tygodniu królują w finałach
Było kilka fajnych kreacji (brawo za cosplay Rozalki z SF i Jokera ^^), sama się sobie dziwię, że rozdałam aż tyle najwyższych ocen :3
Co do deco:
1. Rzuca się w oczy, ciekawe i pomysłowe:
2. Ma potencjał, ale sporo niedopracowanych elementów psuje odbiór. No i te meble wiktoriańskie trochę, że tak powiem, od czapy.
Poza tym sporo ładnych łazienek (baseny w łazienkach stały się trendy, nie ma co) i pomieszczeń jeszcze niedokończonych, może jutro pojawi się coś nowego.
PS Samiro, oddaj salon na defiladę!
Ostatnio zmieniony przez Kaede (21-08-2013 o 00h23)
A ja jestem... rozczarowana. Zarówno finałami jak i deco. W sensie poziomem ogólnym, bo kilka perełek trafiło się i tu i tu.

Dużo łazienek w tym tygodniu. Najpierw przejrzałam sobie deco. Spodobał mi sie ten pokój, mimo iż jakiś 'wyczesany' nie jest, ale oryginalny. Rzucił mi się w oczy.
Miss przejrzałam, poczekam jeszcze z wyborem faworytek c:
Btw, dużo łazienek w tym tygodniu zawitało w finałach deco.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (21-08-2013 o 00h17)
Irytuje mnie JEDNO. Naciągaczka. Oczywiście, widać, że nie jedna, że cwaniaczek jest więcej, ale 2 raz pod rząd jest TA SAMA cwaniara, żebraczka, Ewelina12, w obu finałach. Obczajcie ją, jej mieszkanie i same powiedzcie... Cholera, ciekawe, czy po swoim mieście też tak chodzi i zaczepia ludzi "no daj pan piątkę na doładowanie!" -_-
Kij ją dmuchał skoro i tak nie wygra, a jak ją cieszy bycie w finałach to niech sobie będzie. D:
Tak, latające łózko jest interesujące! Pomysł ciekawy i oryginalny, taki azyl w chmurach, w bajkowej scenerii. Tylko to tragiczne wykonanie... D:

Mnie urzekł taras.
No właśnie i to mnie boli :C Autorka dodałaby pare efektów, drobnych elementów, pobawiłaby się dłużej i efekt byłby genialny. Pomysł mi się strasznie podoba, przytulnie wygląda na pierwszy rzut oka, po dłuższej chwili tak pusto się wydaje :c
co do deco- chyba jedynie to latające łóżko zwróciło moją uwagę, bardzo ciekawy pomysł, ale rano przejże jeszcze raz, może coś się jeszcze dopatrzę.
co do finalistek - moja punk miss baaaardzo odstaje od reszty finalistek. Zupełnie jakby była tam przez pomyłkę 
Jest sporo miss które chciałam zobaczyć w finałach i cieszę się, że tam są. Choćby Joker i dziewuszka z łukiem tworu Misy bardzo przypadły mi do gustu.
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (21-08-2013 o 00h25)
Kaiken taak, ale i tak jest boska <3 Dokładnie jak Misa i jej genialna piżamka w zeszłym tygodniu xD
To mi się jeszcze podoba, takie przytulne, mroczne mieszkanko na strychu jakiegoś wysokiego budynku.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (21-08-2013 o 00h27)
Kaiken napisał
co do finalistek - moja punk miss baaaardzo odstaje od reszty finalistek. Zupełnie jakby była tam przez pomyłkę
Fajnie wygląda pośród tych kiecek. Z finalistek miss moją faworytką jest twórczyni costplay'u Jokera, świetny pomysł. Po za tym podobają mi się jeszcze 3 stylizacje m.in. 1 wymieniona przez Nivatę.
nivata napisał
+ zapomniałam skopiowac, anie nie zapomniałam docenić laski w chińskim stylu ze smokiem. Oryginalnie, ciekawie, inaczej! <3

Ostatnio zmieniony przez Georgina (21-08-2013 o 00h55)