A ja wam powiem, że nie do końca wiem, co moja miss robi na podium. Kupiłam sobie kieckę U Nine po kilku godzinach przeglądania (bo po prostu nudziło mi się w trakcie choroby) - spodobała mi się, dobrałam jakieś dodatki wedle własnego uznania (TAK, LUBIĘ TEN OD TYŁKA STRONY DYMEK, KOCHAM MARILYN : oo) i ostatecznie stylizacja bardzo MI się spodobała, więc w niej siedziałam dłuższy okres czasu (nie zmieniałam stroju w trakcie defilady, nawet tu nie za często wchodziłam, więc no...).
Gdyby nie komentarze Motionell w grze "Oceniamy Miss powyżej" nawet nie wiedziałabym, że jestem w finale, bo praktycznie nie gram w tę grę i siedzę tu tylko dla ciuszków (ba, Motionell musiała mi wytłumaczyć, w jaki sposób wygrywa się defiladę, bo serio nie ogarniałam) :P Także bez hejtów, plz, nie ubrałam tej sukni pod "masówkę", by na mnie głosowano. Człowiek ubiera swoją miss w coś, co mu się podoba, a potem lawina bezpodstawnego hejtu - skoro ludziom się podobało to... jaki jest problem? Ktoś na to w końcu głosował (czyli komuś się podobało, jak miło ♥), a finałów będzie sporo i każdy dostanie swoje 5 minut, więc zluzujcie. To tylko gra, do tego średnio ambitna ;x
Osobiście nie jestem zwolenniczką codziennych kreacji w tej grze - nowinki modowe ogarniam sobie w rzeczywistości i to tam interesuje mnie "moda użytkowa/codzienna", więc nie widzę sensu ubierania mojej miss w to, co noszę na co dzień - może tutaj jest ta różnica w podejściu, wolę oglądać moją miss w pięknych sukniach wieczorowych, na które nie byłoby mnie stać w rzeczywistości niż w jeansowe koszule czy stroje diabełków. Jak dla mnie, sukienka Loli Cannes jest piękna (taki mam gust, chlip!) i niekoniecznie jara mnie podejście pewnej grupy osób, która stworzyła wyznacznik "omg, ale żenada z tymi sukniami DO ZIEMI (: OOO), po co one są w sklepie, trzeba być przecież ORYDŻINAL, to ważniejsze od ostatecznego efektu". Po czym większość i tak chodzi w nowinkach od Nine, delikatnie je zmieniając (szał pał na indiańskie motywy?).
Tak trochę wzięło mnie na sarkazm, bo strasznie się tu niektórzy emocjonują. Pis joł, poirytowani, to tylko kilka dni ♥ Pocieszcie się, że już nigdy nie będziecie musieli oglądać mojej miss w sukniach wieczorowych w finale! :)
Ostatnio zmieniony przez Georgina (16-08-2013 o 20h52)