Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 161

#1251 16-08-2013 o 18h16

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

@Crewedka, stylizacje z północy są w temacie w aktualnościach. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Rajstopy do piptołów (/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) podobno nie są modowym failem, o ile nie walą po oczach szwem na samych palcach albo wzmacnianą stawką w kolorze seksownego, rajstopowego brązu... Już w zeszłym roku i chyba nawet dwa lata temu bywało to na wybiegach, zresztą jak i grube skarpetki do lekkich czółenek i do sandałów na przykład. Co kto lubi, zagadnienie estetyczne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Verite (16-08-2013 o 18h19)

#1252 16-08-2013 o 18h23

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Durny puchar na profilu jest zbędny, ludzie którym się podobamy są najważniejsi. Dlatego powstały nasze wybory by nie było jednorazowej wygranej i każdy mógł się popisać. Moim zdaniem bez sensu przejmować się opiniami dziewczynek w średnim wieku 11lat bo nie patrzą na pracę włożoną w stylizację. Dlatego podium co tydzień wygląda jak wygląda i jest problem. Ja też wyobrażałam sobie to wszystko inaczej, ale przestałam się zawodzić bo ja świata nie zmienie. Mogę jedynie z dziewczynami zapewnić lepszą zabawę w sali gier. Od samego początku to wszystko prezentuje się tak samo, że są narzekania i tak zostanie. Ja darowałam już sobie komentowania defilady bo jest zbędne tak jak was wszystkich. Zostawmy to tak jak jest... Siła wyższa, nic na to nie poradzimy. O gustach się nie dyskutuje, tym bardziej 11latek. Yo

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#1253 16-08-2013 o 20h10

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Przeczytałam całą tę falę oskarżeń i obrony i jeszcze 5 minut temu miałam bardzo dużo do powiedzenia na ten temat, ale wiesz co, Effie? Nie chce mi się. Nie mam ochoty przedzierać się przez wyraźną falę Twojej niechęci i nieprzyjemnego nastawienia, bo i mojego i Twojego czasu szkoda na bezsensowne dialogi. Podziwiam Cię, że chciało Ci się walczyć z bogu ducha winnymi ludźmi na forum z mojego powodu - nie sądziłam, ze jestem taka ważna. Dziękuję, to miły komplement. :>

edit
A, jedno chciałabym wyjaśnić.

effie napisał

nivata napisał

Ok, odetchnęłam. Nie chciałam urazić osób, które na mnie zagłosowały, to oczywiście super miłe zostać docenionym i znaleźć się na podium, ale (wyjdę teraz na straszna zołzę) CZEMU W TAKIM TOWARZYSTWIE? ;_; [...] Nie jestem teraz specjalnie obiektywna w oczach innych, bo przecież stoję na podium, nie chcę też wyjść na zazdrosną dziewczynkę z internetów, ale moja kreacja jest dużo lepsza od kreacji Georginy i pomimo ogólnego docenienia mnie przez gawiedź uważam, że drugie miejsce powinno być moje. Skoro już znalazłam się na podium ofc. Czy jestem pazerna? Nienażarta i zadufana? Może. Ale stylówka Georginy jest po prostu nudna. :x

Zabawne, ze wycięłaś całkiem istotny fragment mojej wypowiedzi. Pozwól, ze go przytoczę.

nivata napisał

Gdzie jest Evil ze swoim nietuzinkowym stylem i genialną kreacją z finałów? Gdzie Fox ze steampunkowym pogromcą wampirów? Gdzie ta śliczna stylizacja Many, którą zauważyłam dość późno, ale jednak?!

Pisząc "dlaczego w takim towarzystwie?!" wyraziłam ból wynikający z braku obecności stylizacji wymienionych, a nie rozpacz, ze niegodne mojej kreacji osoby stoją na wyższych schodkach.I tylko to. Nic więcej. To byli moi faworyci i wypowiadałam się wcześniej, że nie chciałabym im zabierać miejsca na podium, na które zasługują bardziej. Poważnie, tak było. Wiedziałabyś o tym, gdybyś choć troszkę zechciała poznać motyw tej wypowiedzi zamiast wycinać istotny fragment pod swoje oskarżenia.
Na koniec niech maścią na Twój ból zadka będzie fakt, iż ode mnie Twoja panterkowa stylizacja również dostała serduszko i nigdy nie napisałam, że jest brzydsza od mojej. Wypowiadałam się tylko na temat stylizacji Georginy, bo zaprezentowała strój wieczorowy i tylko z nią porównać się mogłam.

Ostatnio zmieniony przez nivata (16-08-2013 o 20h21)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1254 16-08-2013 o 20h12

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Rkwcz Twój pomysł na stworzenie tych alternatywnych wyborów był świetny ^-^ Naprawdę świetnie się bawię móc podziwiać stylizacje jakie się tam pojawiają, a punkt "Pomysłowość" w kryteriach oceniania jest moim ulubionym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A co do Ciebie Effie... Weź się ogarnij, ja Cie proszę. Wygrałaś, więc się z tej wygranej ciesz i daj innym ponarzekać.

Choć jak mam być szczera, to mnie najbardziej irytuje miejsce drugie, które jest totalnie nudne...

Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (16-08-2013 o 20h15)

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1255 16-08-2013 o 20h37

Miss'na całego
Georgina
Never let me go, Damon.
Miejsce: Wroclove

A ja wam powiem, że nie do końca wiem, co moja miss robi na podium. Kupiłam sobie kieckę U Nine po kilku godzinach przeglądania (bo po prostu nudziło mi się w trakcie choroby) - spodobała mi się, dobrałam jakieś dodatki wedle własnego uznania (TAK, LUBIĘ TEN OD TYŁKA STRONY DYMEK, KOCHAM MARILYN : oo) i ostatecznie stylizacja bardzo MI się spodobała, więc w niej siedziałam dłuższy okres czasu (nie zmieniałam stroju w trakcie defilady, nawet tu nie za często wchodziłam, więc no...).
Gdyby nie komentarze Motionell w grze "Oceniamy Miss powyżej" nawet nie wiedziałabym, że jestem w finale, bo praktycznie nie gram w tę grę i siedzę tu tylko dla ciuszków (ba, Motionell musiała mi wytłumaczyć, w jaki sposób wygrywa się defiladę, bo serio nie ogarniałam) :P Także bez hejtów, plz, nie ubrałam tej sukni pod "masówkę", by na mnie głosowano. Człowiek ubiera swoją miss w coś, co mu się podoba, a potem lawina bezpodstawnego hejtu - skoro ludziom się podobało to... jaki jest problem? Ktoś na to w końcu głosował (czyli komuś się podobało, jak miło ♥), a finałów będzie sporo i każdy dostanie swoje 5 minut, więc zluzujcie. To tylko gra, do tego średnio ambitna ;x

Osobiście nie jestem zwolenniczką codziennych kreacji w tej grze - nowinki modowe ogarniam sobie w rzeczywistości i to tam interesuje mnie "moda użytkowa/codzienna", więc nie widzę sensu ubierania mojej miss w to, co noszę na co dzień - może tutaj jest ta różnica w podejściu, wolę oglądać moją miss w pięknych sukniach wieczorowych, na które nie byłoby mnie stać w rzeczywistości niż w jeansowe koszule czy stroje diabełków. Jak dla mnie, sukienka Loli Cannes jest piękna (taki mam gust, chlip!) i niekoniecznie jara mnie podejście pewnej grupy osób, która stworzyła wyznacznik "omg, ale żenada z tymi sukniami DO ZIEMI (: OOO), po co one są w sklepie, trzeba być przecież ORYDŻINAL, to ważniejsze od ostatecznego efektu". Po czym większość i tak chodzi w nowinkach od Nine, delikatnie je zmieniając (szał pał na indiańskie motywy?).

Tak trochę wzięło mnie na sarkazm, bo strasznie się tu niektórzy emocjonują. Pis joł, poirytowani, to tylko kilka dni ♥ Pocieszcie się, że już nigdy nie będziecie musieli oglądać mojej miss w sukniach wieczorowych w finale! :)

Ostatnio zmieniony przez Georgina (16-08-2013 o 20h52)

https://38.media.tumblr.com/ad7c58e22195b9ba0d7cc04cf8f7bc5a/tumblr_nd8pzjTuN81rzh2wpo3_500.gif

#1256 16-08-2013 o 21h10

Miss'Żółtodziób
...

Verite napisał

@Crewedka, stylizacje z północy są w temacie w aktualnościach. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Rajstopy do piptołów (/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) podobno nie są modowym failem, o ile nie walą po oczach szwem na samych palcach albo wzmacnianą stawką w kolorze seksownego, rajstopowego brązu... Już w zeszłym roku i chyba nawet dwa lata temu bywało to na wybiegach, zresztą jak i grube skarpetki do lekkich czółenek i do sandałów na przykład. Co kto lubi, zagadnienie estetyczne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Są, są, ostatnio o tym czytałam, że stylizacje z "open toe'amy" (/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png) i "skarpetam"y albo "rajstopamy" dopuszczalne są jedynie na wybiegach lub w artystycznych ujęciach sprawnych fotografów modowych pisemek- bo na ulicy jest to zdecydowanie napiętnowane jako passe. Sandał nie sandał - do rajstopa się nie nosi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Dzięki za namiar na zdjęcia - kompletnie zapomniałam o wątku z aktualnościami, głupia ja...

#1257 16-08-2013 o 21h42

Miss'na całego
prettyzuza
;):*

Georgina a mnie się podobała Twoja kreacja, a z tego, co widać było na podium, nie tylko mnie. GRATULACJE:)
Od tyłka strony dymek też uwielbiam, i wydaje mi się, że KAŻDY ma prawo coś lubić, czegoś nie, a jeśli coś się nie podoba- nie graj, nie głosuj, nie rób scen. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nikt nie chce być na podium, to skąd potem te nerwy? Ludzie, to TYLKO gra;) i ma być miło. A że miss fashion jest mega wciągające, pozostaje mi tylko życzyć wszystkim powodzenia i radości z gry;)

#1258 17-08-2013 o 00h01

Miss'Żółtodziób
...

Dziewczyny, ogarnijcie się w końcu i przestańcie powtarzać tę samą szopkę co tydzień. Mam już dość ciągłych dram w tym wątku. Podobno Wy tu się wypowiadające jesteście dojrzałe i doceniacie bardziej wyrafinowany styl, a nie zachwycacie się strojnymi sukniami jak "wszystkie głosujące małolaty" - jednak Wasze zachowanie w tym wątku jest na poziomie podstawówki.

Jeszcze jedna przepychanka, obrażanie siebie nawzajem i skakanie do gardeł, a wątek zostanie zamknięty, a wszelkie rozmowy na temat podium będą zabronione (poza tymi w wątkach poświęconych zwycięzcom).

#1259 17-08-2013 o 00h10

Miss'całkiem całkiem
krokodo
Lis-stalker

Nie jestem w temacie i nie do końca rozumiem o co się kłócicie, więc napiszę o czymś innym.
Baaardzobardzobardzo podoba mi się ta stylizacja:
Link do zewnętrznego obrazka
(pozwoliłam pożyczyć sobie linka od Rosette, wybacz xD).
Jest po prostu świetna i niesamowicie słodka, od razu skojarzyła mi się z Oliverem (i pewnie tak miało być). Szkoda, że takie stylizacje nie wygrywają, ja bym od razu wcisnęła na podium. Autorko, wiedz, że jesteś super : D.

#1260 17-08-2013 o 00h10

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Nie przesadzaj, nikt tu siebie nie obraża... O.o Wszystkie wypowiedzi były na temat, a to, ze dyskusja bardziej żarliwa to od razu drama? Jej...

#1261 17-08-2013 o 00h12

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Kouki napisał

Dziewczyny, ogarnijcie się w końcu i przestańcie powtarzać tę samą szopkę co tydzień. Mam już dość ciągłych dram w tym wątku. Podobno Wy tu się wypowiadające jesteście dojrzałe i doceniacie bardziej wyrafinowany styl, a nie zachwycacie się strojnymi sukniami jak "wszystkie głosujące małolaty" - jednak Wasze zachowanie w tym wątku jest na poziomie podstawówki.

Jeszcze jedna przepychanka, obrażanie siebie nawzajem i skakanie do gardeł, a wątek zostanie zamknięty, a wszelkie rozmowy na temat podium będą zabronione (poza tymi w wątkach poświęconych zwycięzcom).

Widzę,że komuś puściły nerwy i rozumię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  ale trochę dystansu my tu musimy wypisać swoje gorzkie żale,a jak nam zamkniecie ten temat to powstanie następny!

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1262 17-08-2013 o 00h33

Miss'Żółtodziób
...

Co tydzień powtarzają się dokładnie te same śpiewki.
1) Ktoś jest niezadowolony z podium.
2) Komuś się nie podoba, że podium/któreś miejsce jest krytykowane.
3) Zaczyna się wzajemne krytykowanie "jak możesz mieć takie zdanie?!"

Brakuje Wam dystansu i szacunku do siebie nawzajem. Każdy ma prawo do własnej opinii i jej wyrażania, ale należy to robić kulturalnie. Ostatnia strona dyskusji nie jest najlepszym przykładem "wymiany poglądów na poziomie". Dlatego daję ostrzeżenie. Prywatnie uważam, że wątek jest potrzebny i przydatny, w końcu to gra poświęcona modzie, więc miejsce do jej komentowania musi istnieć. Jednak jeśli schemat finałowej dyskusji się nie zmieni, będę zmuszona wprowadzić jakieś zmiany.

#1263 17-08-2013 o 01h00

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Kouki, jak na mój gust umiejętność wyrażania negatywnych emocji i radzenia sobie z nimi jest właśnie jedną z cech osób dojrzałych.
I czy byłabyś tak miła i mogła dawać upomnienia personalnie? Bo na przykład ja nie wiem, czy dotyczy ono mnie i moje zachowanie było tak niekulturalne, że zagroziłem istnieniu tego tematu i mam przemyśleć moją moralną kondycję, czy nie. Taka ogólna odezwa podsumowująca wszystkich ostatnio się tu wypowiadających jako niekulturalnych i niedojrzałych raczej nie odniesie wielkiego efektu - ci, którzy powinni sobie ją wziąć do serca, stwierdzą, że to nie do nich była kierowana, za to wezmą ją do siebie ci, którzy potrafią współżyć z innymi i nic nikomu nie robią. Przynajmniej taka jest moja prognoza.

A tak w temacie, podoba mi się aktualna kreacja Georginy.^ ^ Całkiem zgrabna, ciekawa, w rzadko używanych kolorach.

#1264 17-08-2013 o 01h05

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Też zwróciłam na nią uwagę - trochę kosmiczna z tymi geometrycznymi cięciami, a trochę bajkowa dzięki kolorom i wzorkom. Ciekawa!

#1265 17-08-2013 o 13h27

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ja pojmuję, że gra jest skierowana ku młodszej publiczności i nie każdy w wieku gimnazjalnym jest w stanie przeprowadzić normalną dyskusję. Ale właściwie poza nieco ostrzejszą wymianą zdań to nic tu się wielkiego nie stało. Nie przesadzajmy z chorobliwą poprawnością, bo właściwie po co forum, skoro nie można trochę się posprzeczać mając inne poglądy? Mizianie się po buźkach to coś, co na dłuższą metę jest po prostu nudne.
Ok, dość tu ostro było o "BRZYDKICH" stylizacjach, "szale pał" dodatków i tak dalej. Ale na szczęście nie została przekroczona pewna granica, po prostu było gorąco, bo sporo osób było zawiedzionych wynikami. Wyskakiwanie laureatek obrażających inne laureatki i użytkowników ogółem faktycznie powinno zostać wytknięte, ale zamykanie tematu tylko dlatego, że tu jest najgoręcej skutecznie zabije forum. Chyba, że mamy tylko siedzieć w grach i RPG i faktycznie się na żaden inny temat nie wypowiadać :x

Podsumowując - Nivata nową stylizację też ma ładną i nie ma co się czepiać. Lubi różne style i dobrze umie się nimi bawić. Wyzywanie od brzydkich to poziom gimnazjum. Macie laski swoje eklerki na profilach to się nimi cieszcie, ale nie idźcie się rzucać na inne. Może wrócimy do momentu, gdzie to będzie zabawa, gdzie jednak mamy możliwość wypowiedzenia się jak coś nas nie powaliło. Ale na poziomie.
Plus trochę więcej dystansu do siebie. Skoro o 2 w nocy przeszliśmy w dysputy o modowym filozofowaniu i jedzeniu tynku, to chyba jasne, że stroimy sobie żarty.

#1266 17-08-2013 o 22h34

Miss'Żółtodziób
...

Oj dziewczyny, wiem, że jestem pamiętliwa i czepialska, ale jesteście koszmarnymi hipokrytkami - zdecydujcie się, czy krytyka, nawet ostrzejsza, jest ok czy "be". Przypominam, że kilka defilad temu bardzo zostałam potępiona za swoje niepochlebne opinie o laureatkach, więc wybaczcie, że do tego wracam, ale bardzo to uderza, zwłaszcza, że za krytykę zostałam określona mianem "osoby bez klasy", a śmiem twierdzić, że nie była tak ostra w swojej wymowie, jak ta prezentowana przez niektórych ostatnimi czasy.

Również uważam, że powinna panować względna swoboda wypowiedzi dopuszczająca racjonalną i uzasadnioną krytykę, ale to, co czytałam na ostatnich stronach bardziej przypominało dziecinną przepychankę. Mówię o obu stronach konfliktu.

Mnie (jak zwykle) raczej nie podobały się nagrodzone (z jednym wyjątkiem), prezentowany przez nie styl zupełnie nie leży w moim guście - poza Nivatą, ale jestem w gronie wielbicieli jej missfashionowej twórczości i pierzasta kreacja jest według mnie pomysłowa i warta zauważenia, więc cieszę się, że znalazła się na podium, choć spośród zacnej trójki to akurat ją bezwzględnie widziałabym na pierwszym miejscu.

Troszeczkę jestem z tyłu po tego tygodniowych wyborach, ponieważ nie miałam możliwości śledzić kreacji w finałach, więc ustosunkowuję się tylko do wyników, które zastałam.

Z deco cieszę się, że w końcu Kaede została należycie nagrodzona - pierwsze miejsce jak dla mnie nie do zakwestionowania.

#1267 17-08-2013 o 23h06

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Będę kibicować zamknięciu tego tematu. Co tydzień ta sama drama, widać, że drama. Każdy tu zawzięcie powtarza, że ma prawo do własnego zdania, ale równocześnie każdy co tydzień znajduje kogoś, kogo za tę opinię objeżdża. To miejsce mogłoby komuś posłużyć do napisania obszernej rozprawy naukowej na temat hipokryzji.

Zamknąć defiladę i nie zamykać tych wątków z aktualności. Przynajmniej nie będzie aż tak widoczny ten cały... Jad. :/ Dyskusja nigdy (chyba i na szczęście) nie dotyczyła mnie, a mimo wszystko aż mi przykro jak to czytam.
Gdyby chociaż się to wszystko nie powtarzało ciągle i ciągle...

Serio, dziewczyny (i mężczyzno). Teraz każda (i każdy) do każdej (i każdego):
Link do zewnętrznego obrazka
Nikogo nie krytykujmy za krytykę i nikogo nie objeżdżajmy.
Ja uważam chomika w panterkę na pierwszym miejscu za niezły żart, udało się dziewczynie ♥
(Ja jeśli się dorwę kiedykolwiek na podium stylu - a wątpię - to się spalę na solarium, schudnę na maksa i jeszcze zapuszczę żeby muchy latały ♥)

Ostatnio zmieniony przez Amik (17-08-2013 o 23h11)

#1268 17-08-2013 o 23h09

Miss'OK
Aria
...

Tu chociaż jest dyskusja. A forum, ma dyskusji służyć. Na co komu temat, taki jak w aktualnościach, gdzie JEDYNE wpisy to "gratuluje laureatkom" i temu pochodne.
Amik, a calu takowego działania, wcale nie pojmuje.

Ostatnio zmieniony przez Aria (17-08-2013 o 23h09)

#1269 17-08-2013 o 23h11

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Jeśli nie będzie tego tematu na pewno rozwinie się, miejmy nadzieję tym razem miła, dyskusja tam.
Najbardziej mnie natomiast bawi jak ktoś tam pisze "gratuluję wszystkim zwyciężczyniom" a tu przychodzi nadawać na którąś. A to się, niestety, zdarza.

#1270 17-08-2013 o 23h12

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

Tu chociaż jest dyskusja. A forum, ma dyskusji służyć. Na co komu temat, taki jak w aktualnościach, gdzie JEDYNE wpisy to "gratuluje laureatkom" i temu pochodne.

Dyskusja na forum powinna mieścić się w granicach kultury, a infantylne przepychanie się przez kilkanaście postów do nich nie należy.

Mówiąc całkiem poważnie, jestem wam bardzo wdzięczna za pierwszą naukę, jaką tu odebrałam - pisanie bardziej wyważonych (acz ciągle stanowczych) wypowiedzi. Polecam innym zastosować tę metodę i trochę zluzować.

Krytyka tak, ale bez negatywnego i nadmiernie emocjonalnego nacechowania. Wyjdzie i krytykującym, i krytykowanym na zdrowie, serio.

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (17-08-2013 o 23h12)

#1271 17-08-2013 o 23h13

Miss'OK
Aria
...

A cóż to za różnica, tam, czy tu? Jeśli taka dyskusja rozwija się tutaj, to gdzie indziej rozwinie się taka sama. Chyba, że zamkniemy takie tematy, zabronimy takich rozmów, dozwalając jeno słodkie cukrzenie sobie, w wtedy, to możemy równie dobrze wrócić do mediów jedynie dobrych wieści, jak za czasów jedynego słusznego ustroju.

#1272 17-08-2013 o 23h17

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Pomimo tego, że w największej dyskusji udziału nie brałam, to i tak mój nick przewijał się tam najczęściej i czuję się winna tego zamieszania. DD:
Wszyscy cicho do następnych finałów? PLX? xd

#1273 17-08-2013 o 23h19

Miss'OK
Aria
...

Kasyda napisał

Aria napisał

Dyskusja na forum powinna mieścić się w granicach kultury, a infantylne przepychanie się przez kilkanaście postów do nich nie należy.

Mówiąc całkiem poważnie, jestem wam bardzo wdzięczna, za pierwszą naukę, jaką tu odebrałam - pisanie bardziej wyważonych (acz ciągle stanowczych) wypowiedzi. Polecam innym zastosować tę metodę i trochę zluzować.

Krytyka tak, ale bez negatywnego i nadmiernie emocjonalnego nacechowania. Wyjdzie i krytykującym i krytykowanym na zdrowie, serio.

Ja po prostu jestem przeciwko zamykaniu tematu i tym samym, zabranianiu wypowiadania się, czasem dosadnie, na temat. Off top, obrażanie, wulgaryzmy, wycieczki osobiste - ok, to należy zwalczać, ale nie metodą wpadnięcia w dyskusję i zbiorowego, adresowanego do każdego i nikogo "zamknąć się bo będę zamykać!"

#1274 17-08-2013 o 23h24

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Cukrzenie i krytykowanie, ale nie objeżdżanie. Jest różnica.
Nie bądźcie cicho, tylko bez jadu, dziewczyny. Szynką po twarzach, nie zaskrońcami! :"D

#1275 17-08-2013 o 23h26

Miss'OK
Aria
...

Ale zamykanie tematu niczemu tu nie służy.

Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 161