Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 161

#1201 16-08-2013 o 01h25

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Czuje się trochę urażona, ja miałam Ruby za towarzyszkę /modules/forum/img/smilies/blebl.gif ... I już mi lepiej, ale rodzynek nie będę jeść - a w życiu... Liczę na następny tydzień, tak bardzo liczę na następne wybory, ciekawe czy się przelicze xD... Nie powinnam bo mam 5 z matmy rozszerzonej ...

#1202 16-08-2013 o 01h28

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Mi się Ruby nie podobała w ogóle, więc na mój gust nie miałaś nikogo ładnego w towarzystwie, Scarlet.;P

#1203 16-08-2013 o 01h28

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Evil - co tam dobra materialne. Liczy się duchowa wierność swoim poglądom! Umrzeć w biedzie i bez eklerka, ale z czystym sumieniem, że się było lojalnym własnym przekonaniom! Poza tym jest nas tu cała gromada filozofów, przynajmniej w kupie raźniej i cieplej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ja rozumiem róż, Lil lubi róż. Ale dlaczego nic innego nie ma tu racji bytu? :C

Nivata - zasługujesz na to wszystko, więc pław się w tym. To jakbyś miała I miejsce i zignoruj kolor eklerka.

#1204 16-08-2013 o 01h28

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Ja wiem, też się nad tym zastanawiałam, czy to przypadkiem nie jest tak, że im więcej znajomych, tym więcej głosów za głos i potem mamy takie podia wygrane sympatią koleżanek... nie chcę nikogo oczywiście żadnym swoim komentarzem tu napisanym urazić, ale po prostu ja również mam naprawdę ogromne oczekiwania wobec podium i jak Wy chcę na nich widzieć coś, co mnie zachwyci, albo przynajmniej nie będzie tak kłuło w oczy... no nie wiem, może my faktycznie jesteśmy children of the revolution jak Fox napisała? :/

Verite, bardzo fajny strój! ^^ Ubrałaś się tak naturalnie i myślę, że właśnie to Ci przyniosło szczęście. Plus, widzę też rudzielca i lubię tego rudzielca! :D Czemu byłaś struta tą statuetką? Jestem bardzo ciekawa jak to wygląda na francuskiej wersji.

Patrzcie, a gdy ja zaczynałam z tą różowością to jeszcze w pierwszych trzech finałach róż był absolutnie niepopularny! Nie żebym robiła z siebie jakąś trendsetterkę, czy coś, ale pamiętam, jak wszyscy ten róż wyklinali xD
Ale Fox, ja się z Tobą nie zgadzam co do różu rządzącego w deco jak napisałaś. Jazz club Rosette? Ogród Niki? Salon Masakry czy Kasydy? Wymieniać dalej :P?

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 01h32)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1205 16-08-2013 o 01h32

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Za cholerę nei rozumiem o co chodzi z tymi eklerkami i ptysiami. XD

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1206 16-08-2013 o 01h33

Miss'wow
Lillien

Nivata, no jak to, masz nawet dwa na profilu - WYJDŹ XD

#1207 16-08-2013 o 01h34

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Fox, jak Ci się sztuki, filozofii i wierności poglądom zachciewa, to żryj tynk i żyj w marzeniach! Nic innego nie ma racji bytu, bo mamy demokrację. A demokracja oznacza rządy przeciętności i konkurs popularności z lekkim powiewem loterii. W końcu Picassa dalej większość uważa za szarlatana, a nie artystę, więc ja nie mam więcej pytań do naszej rzeczywistości.XD

#1208 16-08-2013 o 01h35

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

A, chodzi wam o globus i karocę!

#1209 16-08-2013 o 01h38

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

To żryj tynk ze mną, Evil XD Trzeba odchodzić z dumnie uniesioną głową, a nie tam rządy przeciętności i konkurs na to kto jest bardziej popularny. Rewolucje może i w większości przypadków kończyły się rzezią rewolucjonistów, ale to o nich się książki, poematy i pieśni pisze! XD
Viva la revolución!

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (16-08-2013 o 01h39)

#1210 16-08-2013 o 01h39

Miss'wow
Lillien

Przepraszam bardzo, dopiero teraz doczytałam komentarze Evila i Verite z poprzedniej strony... czy Wy właśnie mówicie o stylizacjach podobnych do mojej aktualnej? XD

Tak Nivata, chodzi nam o ptysie, eklerki i rollercoastery xD

Les Miserables to my xD Viva la revolución - żryjmy tynk, umierajmy godnie!

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 01h40)

#1211 16-08-2013 o 01h40

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Te kształty są boskie... Tak czytam wasze domysły pod tytułem "co to może być" to po prostu nie mogę... Macie świetną wyobraźnię, zazdroszczę... A więc Nivata gratuluję drugiej statułetki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  Edycję na telefonie wcale nie są takie fajne -_-" ... Ale musiałam, bo to ja... I takie rewolucję to ja bym szybciej zaniechała niż zapoczątkowała, no ludzie ... Przeciętność jest nudna... Lepiej być powyżej tej kreski, ale oczywiście w pozytywnym znaczeniu.

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (16-08-2013 o 01h44)

#1212 16-08-2013 o 01h41

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ty się nie odzywaj, ptysiu z kremem, bo już masz trofea XD

#1213 16-08-2013 o 01h45

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Lillien ma te same trofea co ja, wee. ;_; <3

#1214 16-08-2013 o 01h46

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Lil, nie, nie, tamte były bardziej... No wiesz... kremowe. Jak ciastka. Bezy. Mnóstwo koronek i obowiązkowy królik (to było w czasach, kiedy króliki niedawno się pojawiły, coś jak teraz Chiny/Japonia/wschodnie inspiracje - zobaczcie sobie więc same, o ile mniej wtedy było ubrań O.O). I ciągle ta sama fryzura w mdłym blondzie. Zupełnie inaczej się to prezentowało./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I stąd właśnie moja trauma - jak potem przejrzałam forum, okazało się, że byli nauczeni hejtowania każdego podium, bo owce. Tu owcy nie było, ale rozpęd w hejtowaniu został. Dostałam mnóstwo nieprzyjemnych komentarzy, na forum i na profilu, nieporównanie więcej było przykrych opinii niż tych miłych czy choćby neutralnych. Oskarżano mnie o oszustwa wszelakie, bo skoro nie pisałam wcześniej na forum, to oznaczało, że przecież musiałam oszukiwać, bo skąd inaczej wygrana? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Evil próbował mnie trochę bronić, ale zaraz obskoczono też jego (mój ulubiony motyw to to, że uznali go za moje multikonto). No i w ogóle było wesoło.

Globus i karoca.<3

#1215 16-08-2013 o 01h51

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Och! Tak w temacie właśnie w radio poleciało "Nie poddaaaj się, bierz życie jakim jeeeest...", a zaraz potem "Szajn brajt lajk e dajmond" <3
Przynajmniej tutaj mamy taką grupę wsparcia.XD
No i nie bądźmy już tacy zgryźliwi. Na podium trafiają się też perły. Gdyby same perły obsiadały podium, co potem? Przyrost ludzi z gustem nie jest tak szybki, gra straciłaby poziom.

Ostatnio zmieniony przez Evilisalive (16-08-2013 o 01h51)

#1216 16-08-2013 o 01h53

Miss'wow
Lillien

Nivata, ja też jestem tym faktem wzruszona! ;3; <33

Verite, nie wiem jak tam inne laureatki, ale ja nawet tu dostałam dosyć spory stosik hejtu po wygranej :D też się chyba nikt nie spodziewał i stąd to niezadowolenie ciżby (o, tak ładnie to ujmę!). Wiesz, przecieranie ścieżek jest zawsze bolesne, a tak naprawdę liczyć powinno się tylko to, że wygrałaś uczciwie i Ty o tym wiesz, masz czyste sumienie,a w dodatku możesz być naprawdę dumna z siebie. Ja też wcześniej wcale się na forum nie udzielałam i może też stąd było to zdziwienie, gdy zgarnęłam brąz. Dlatego doskonale, doskonale Cię rozumiem :)

Evil, jesteś pewien, że nie słuchasz listy życzeń? XD
Z drugiej strony, masz rację, za dużo by tych wyjątkowych było, a tak, jesteśmy "speshul" snowflakes <3

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 01h59)

#1217 16-08-2013 o 01h57

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Pojedyncze Evil, pojedyncze i nigdy nie na zasłużenie wyższym miejscu :C
Ale fakt. Byłoby nudno jakby tydzień w tydzień wygrywały dobre stylizacje. W końcu co to za zabawa jakbyśmy sobie wzajemnie pyszczki myli i nie mieli nocnych pogadanek? Przynajmniej są emocje.

Ur so very speshuuuuul! But I'm a creeeep! I'm a weirdo! What the hell am I doing heeeeereeee?
I wish I was spehsuuuulllll!

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (16-08-2013 o 01h58)

#1218 16-08-2013 o 02h01

Miss'wow
Lillien

Raaaany, tak źle, tak niedobrze! Może tak dla odmiany, żeby zachować naszą odrębność i wyjątkowość (speshul-ność!) powinniśmy zacząć promować zły gust?? xD

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 02h02)

#1219 16-08-2013 o 02h04

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Foxglove napisał

Ur so very speshuuuuul! But I'm a creeeep! I'm a weirdo! What the hell am I doing heeeeereeee?
I wish I was spehsuuuulllll!

I don' belooon' heeere. ;_;

#1220 16-08-2013 o 02h05

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Zdecydowanie. Nie pasisz do tego strasznego podium. Powinnaś się była przed wynikami zjarać na raczka, spaść, zaśmierdnąć i założyć strój piekarki. Ale zawsze możesz nadrobić i na podium się tak prezentować XD Wtedy u'll beling hereee XD

#1221 16-08-2013 o 02h10

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Lil nie róbmy tego, to byłby koszmar... Bo wtedy by nie było nawet jednej perełki na podium, więc smutno wtedy by nam było... Większość głosujących nadal nie czyta forum, albo to młode dziewczęta które uczęszczają do podstawówki... Fox co ty proponujesz Nivacie zrobić, a kysz mi z tym pomysłem... Niech nieskalana perła oświęci to podium i przyćmi te nieszczęsne kreacje... I'll very happy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (16-08-2013 o 02h14)

#1222 16-08-2013 o 02h26

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

I tak się już przebrałam w casualowe pospolite ciuchy. Sory wyznawcy pierza, noszenie tej stylizacji dwa dni było dla mnie katorgą, a tiszert z kotem i nowe kowbojki bronxy nie mogą leżeć niewykorzystane w szafie. xd

#1223 16-08-2013 o 11h20

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

A czy zwyciężczyni w wyborach Miss nie miała przypadkiem wcześniej innej stylizacji? Bo przyznam szczerze, że tych panterek w ogóle nie kojarzę z defilady /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Drugie miejsce mimo wszystko mi się podoba, ale chyba taka stylizacja nie wymagała zbyt dużego nakładu pracy i przy tej sukience (swoją drogą - zjawiskowej) trudno by było coś zepsuć. A trzecie miejsce to wiadomo, podium zasłużone już dawno temu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Co do deco, jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za miłe słowa i głosy, bardzo się cieszę z tego podium i że mój salon nie został uznany za różowy koszmarek ^^. Na temat poziomu konkursu w tym tygodniu w porównaniu z poprzednimi wyborami i pozostałych nagrodzonych się nie wypowiem, bo trochę mi nie wypada, ale oczywiście gratuluję. Pozostaje mieć nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie ciekawiej i pomysły się nie pokończyły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kaede (16-08-2013 o 20h49)

#1224 16-08-2013 o 12h22

Miss'Żółtodziób
...

Wow gdybym wiedziała, że tyle się napisze po finałach to bym miała fajna lekture przed snem niestety poszłam do łóżka grzecznie wcześnie wyjątkowo xD.
Deco mnie zadziwiło Kaede było wiadome, że wygra ale dwa pozostałe jakoś tak mnie nie zadawalają. Zadużo błedów z perspektywą i miejscami pustawe przestrzenie. Kompozycje do przearanżowania jak dla mnie no ale to moje odczucia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Obawiam się też z lekka , że niestety niebawem pojawi się zjawisko w deco 1 dopieszczony pokój dwa takie sobie ze względu na mniejsze zainteresowanie tym i czasochłonność w projektach no ale mam nadzieje, że to moje głupie obawy. Faworyzowana piekarnia niektórych ma czas dopracować koncepcje była miłym akcentem ale tam zaduży misz masz . Piekarnia ciastkarnia owoce kurczach i alkohole to tak dla mnie zadużo.Ogród foxglove jest fajny ale ma mase ciekawszych projektów w swoim domku które bym zobaczyła na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png no i wymienione wcześniej salony/biura które mnie zainteresowały. Przynajmniej niektóre pokoje mam nadzieje ponownie dostaną się do następnych finałów aby podium nie było całkiem nudne xD
Miss cóż ja tam jakoś za ciuchami mało się rozglądam i ciężko abym znała się na trendach ale jednak słabe podium na pozycji 1 i 2 w szczególności. Wiem z doświadczenia , że centki przyciągają oko (chociaż nie kojarze ich na finałach aż tak) ale to mogło być dobrane z większym smakiem stylizacja taka sobie. Drugie łatwa droga para biżuteri efekt i sukienka jak piszą. Fryzurę i makijaż mogę pogratulować bo wyszła jej twarz dość delikatna i zwiewna do tej kreacji ale to wsumie chyba tyle plusów.Nivate już kategorowałam do lubianych więc tu się nie będe powtarzać gratuluje i współczuje tylko 3 pozycji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Tradycyjnie Evil twoj przepych albo onieśmiela albo z zazdrości ci nie dają tego podium xD bo jesteś jedyną osobą chyba jak narazie u której lubie oglądać wyjściowe i eleganckie suknie na modelce.

#1225 16-08-2013 o 14h28

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Kaede 1 miejsce widziałam już w środę w tej panterce. Mogła co najwyżej do finałów dostać się w innej stylizacji. Co prawda już się wcześniej wypowiadałam ale napiszę to jeszcze raz. Gratulacje zasłużonego podium :>

Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 161