Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 161

#1151 16-08-2013 o 00h13

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Motionell napisał

Czy dziewczyna na 1.miejscu na podium w tym tygodniu ma misję z przytyciem czy to po prostu jakiś dziwny wybór innych użytkowniczek... ?

Jest misja, najwidoczniej teraz skończyła 30 lv bo waga automatycznie podwyższa się do 70+ bodajże.

Szczerze jestem bardzo zawiedziona podium miss. Satysfakcjonuje mnie jedynie nivata (aczkolwiek nie postawiła bym jej na 3 miejscu). Bardzo liczyłam na Evil w tym tygodniu bo po raz kolejny zachwycił mnie swoją stylizacją.
2 miejsce specjalnie oryginalne nie jest. Tyle co kiecka ze sklepu i chmurki od gwiazdy. A pierwszego pozwólcie że ine skomentuję ;=;

Ostatnio zmieniony przez nelumi (16-08-2013 o 00h20)

#1152 16-08-2013 o 00h13

Miss'wow
Kaiken
...

Motionell napisał

Czy dziewczyna na 1.miejscu na podium w tym tygodniu ma misję z przytyciem czy to po prostu jakiś dziwny wybór innych użytkowniczek... ?

Po przejściu 30 poz. miss przybiera na wadze i waży ponad 70 kg, bo impreza była przednia. Jedną z misji na 31 poziomie to schudnąć do normalnej wagi. Więc to nie wybór użytkowniczek, lecz zbieg okoliczności.

Nivata, pomyśl o zdobytym MN to zawsze jakiś plus.

#1153 16-08-2013 o 00h14

Miss'Żółtodziób
...

O tak. Miała taką misję, więc to nie jest jakiś krzywy gust. ^ ^''

Gratuluję zwyciężczyniom. Zasłużyły te, które naprawdę... em... zasłużyły. xD

#1154 16-08-2013 o 00h14

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ok,już usunęłam posta,bo zwróciłam uwagę na level,sama miałam tę misję/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ja gratuluję 2.miejscu, kibicowałam gorąco:)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1155 16-08-2013 o 00h15

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

nivata napisał

O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biedactwo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Teraz nie wiem, czy gratulować, czy współczuć ^^

Ostatnio zmieniony przez Kaede (16-08-2013 o 00h16)

#1156 16-08-2013 o 00h20

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Może to będzie brutalne, ale w konkursie miss tylko III miejsce zasługiwało na trofeum (i to na wyższym miejscu). Byłam pewna, że dziewczyna na II miejscu dostanie podium bo... jest ubrana w kieckę jaka na pewno przypadnie do gustu gawiedzi. Trochę żałuję, że nie byłam w błędzie. Kiecka i gazy z tyłu, no po prostu szczyty kreatywności =.=
Co do deco, to chyba nie skomentuję. I miejsce jedyne zasłużone. Reszta nie mam pojęcia co tam robi i chyba nie chcę wiedzieć. Jak się przyzwyczaiłam do tego, że wybory miss to jakaś pomyłka, tak czuję się zdradzona przez deco. No ale skoro kominek stojący na stoliku był lepszy od oryginalnej piekarni...

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (16-08-2013 o 00h27)

#1157 16-08-2013 o 00h22

Miss'na całego
Roccoco
I am selfish, private and easily bored. Will this be a problem?
Miejsce: Bordeaux

Z jednej strony jestem usatysfakcjonowana, ponieważ Nivata jest na podium, chociaż sama chyba z tego powodu zadowolona nie jest. (Szkoda tylko, że trzecie miejsce a nie pierwsze) Ale z drugiej strony czuję się nieco zawiedziona, bo moim faworytkom się niestety nie poszczęściło. Eh, taki urok wyborów. Muszę to jakoś przełknąć, aczkolwiek pierwsze miejsce, przyznaję trochę mnie rozczarowało. ._.

Ostatnio zmieniony przez Roccoco (16-08-2013 o 00h24)

http://i62.tinypic.com/jt1a87.gifhttp://i58.tinypic.com/qy73nc.gifhttp://i62.tinypic.com/jt1a87.gif

#1158 16-08-2013 o 00h27

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Popieram Fox, jak już pewnie wiecie. Nawet deco jest ogromnym rozczarowaniem tym razem - no, poza salonem Kaede, rzecz jasna. Kominek na stoliku i zakręcające w górę kafelki? Ojej...
Co do miss, już nawet nie mam chęci być miła i taktowna. Znowu ogromna kiecka - rozmawiałyśmy o tym z Fox już kilka dni temu i obstawiałyśmy zakłady, czy tym razem ZNOWU właśnie taka stylizacja zdobędzie szturmem podium. Przepraszamy, że wykrakałyśmy.
Jasnym punktem jest tutaj Nivata, której serdecznie gratuluję miejsca na podium! <3

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 00h29)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1159 16-08-2013 o 00h28

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

HA! Wiedziałem, że zdobędziesz podium w tym tygodniu, Niv! Gratulacje. Btw, ładne oczęta.XD

I gratulacje, Kaede! Uratowałaś tegotygodniowe Deco przed odwróceniem passy.^ ^ Chociaż jeszcze miejsce drugie mnie zadowala, całokształt zgrabny, tylko detale rażą.

#1160 16-08-2013 o 00h30

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Nivata, nareszcie! Gratulacje!
Dwa pozostałe miejsca... No cóż. Mam nieodparte wrażenie, że od kilku ostatnich wyborów jest jakiś związek między wygranymi a liczbą postów na forum, tyle że w dziale z grami i w offtopiarni - Georgina jest tam bardzo aktywna, dzięki czemu, cóż, no, po prostu się pokazuje i tyle./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Co do deco - czy ja wiem, czy aż tak źle jest? W piekarni też można by się czepnąć, że stolik na środku nie pasował i w ogóle, że pomysł fajny, ale niedopracowany. Nie wiem, według mnie deco trzyma niezły poziom od początku, czasem pojawia się jakaś mniej udana wygrana, ale trudno o takie faile, jak w wyborach miss. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png No i przecież ten kominek jest za stolikiem, jak byk! Trzecie miejsce proste, ale też trudno powiedzieć, że brzydkie.

#1161 16-08-2013 o 00h32

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Szkoda gadać/pisać o tych wyborach ....
W miss jedynie 3 miejsce jest naprawdę dobre i powinno być przynajmniej oczko wyżej ... Bo Evil mnie powalił na łopatki swoją kreacją, a tu takie rozczarowanie ;_;  A co do pierwszego miejsca, to był dla mnie szok... Nawet jeśli nie miała by takiej wagi, to ciuch w ogóle nie powalają ...
Co do deco to pierwszemu miejscu kibicowałam, a reszta wyszła tak o
Coś mi się wydaje, że coraz więcej nowych osób głosuje, które nie patrzą na szczegóły tylko od tak, że ładne kolorki itd ...
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam czy coś ...

#1162 16-08-2013 o 00h33

Miss'wow
Lillien

Verite, tak, jest za stolikiem, ale sprawia wrażenie, jakby stał na środku pokoju i miał stolikowe nóżki. A więc jednak rozczarowanie ;) to już wolę piekarnię i jej niepasujący stolik na środku. Przynajmniej Miyane miała oryginalny pomysł, czego nie można powiedzieć o miejscu drugim i trzecim w deco.

Scarlett, tutaj Cię popieram - czuję się tak, jakby zdecydowana większość tu głosujących w ogóle nie zastanawiała się nad tym, na co głosuje. Sprawia ładne wrażenie, to po co komu szczegóły. Jak rażący brak perspektywy w pokojach deco, czy absolutnie niekreatywne stylizacje pt. suknia + torebka (lub inny dodatek).

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 00h42)

#1163 16-08-2013 o 00h33

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Stuprocentowa racja Evil - Nivata i Kaede ratują podia przed kompletną porażką.  Jak w wyborach miss się przyzwyczaiłam, że muszą być kiecki strojne jak ta na II miejscu, tak w deco obawiam się, że wiktoriańskie pomyje po poprzednich laureatkach zaczną pojawiać się na podium coraz częściej, co mnie smuci. Wiem, że to różowa strona dla różowych dziewczynek ale Jezu, są inne, ciekawe pomysły, które może nie szaleją za różowym. Jak piekarnia. Albo japoński salon Samiry, którego może w tych wyborach nie było, ale już DAWNO temu miał zostać doceniony.

#1164 16-08-2013 o 00h37

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Lil, no, to już kwestia kryteriów pewnie. Mnie piekarnia raziła przeciążeniem i brakiem realizmu. I stolikiem./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Czyyy ja wiem, czy ma nóżki... Zbyt wyraźnie widzę różnicę w ułożeniu brzegu, nie zlewają mi się w oczach, tym bardziej, że stolik przecież zastawiony. Już bardziej bym się czepnęła zegara, który stoi tak ni z tego, ni z owego, pod zupełnie innym kątem niż cokolwiek...V.V
Też ubolewam, że Evil znowu nie dostał się na podium!

#1165 16-08-2013 o 00h37

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Fox, ja mam wiktoriańskie biuro Ciela ... I wpadłam na ten pomysł bardzo dawno, bo uwielbiam tą epokę co nawet zapisałam w swoim profilu ^^
I mam pomysł na salon w tym stylu, ale będzie raczej oryginalny ... Tylko co ja pocznę z tą łazienką xD

#1166 16-08-2013 o 00h37

Miss'Żółtodziób
...

To i ja się wypowiem.

Gratuluję Niv, była moją faworytką, od kiedy ujrzałam tę kreację. Bardzo mi się podoba oraz przypadła do gustu.

nivata napisał

O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To trochę mylące. Uznam, że się cieszysz ^^'''
  Pierwsze miejsce mi się nie podoba. Bądźmy szczerzy. Nie widzę wielkiego popisu ambicji, ale w przypadku drugiego to już przesada. Sukienka i obłok, sukienka i obłok. Ym... powątpiewam w lud. Dobrze, że trzecie mi się podoba.

Gratuluję również Kaede. Szczerze jej kibicowałam i cieszę się, że pierwsze miejsce nie jest nie zasłużone <3

#1167 16-08-2013 o 00h42

Miss'wow
Lillien

Verite, jak oglądałam po raz pierwszy defiladę deco na telefonie to naprawdę NIE widziałam tego brzegu, o którym mówisz. Czego nie można powiedzieć o salonie Kaede - jakoś bez względu na to, gdzie go oglądałam, zawsze wyglądał absolutnie zachwycająco :)

Solelei, obłoki to jakaś dziwna moda, której też najwyraźniej nie rozumiem ;)

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 00h42)

#1168 16-08-2013 o 00h43

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Scarlett - ale Ty masz to biuro w zupełnie innym stylu niż te wszystkie nagrodzone! Nie jest pudrowo-różowe, tylko mroczne. I to się ceni, bo zaczyna tu się robić jak w cukierni =.= Kaede świetnie dobrała kolory. Pokoje na II i III miejscu dla mnie są nieciekawe, jednowymiarowe i po prostu bez tego czegoś, co ma I miejsce. Nawrzucać foteli ze wzorkiem, starych zegarów i podium gotowe. To już grali. Nie raz. Przydałby się powiew świeżości.
I inne kolory, na boga! Czy różowy to jedyny, słuszny kolor? (bez obrazy dla różu, który po mistrzowsku zastosowała własnie Kaede czy w zeszłym tygodniu Lil)

#1169 16-08-2013 o 00h44

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

A tak, że w porównaniu z salonem Kaede tamten gorszy, tego nie neguję przecież.^^ Rozkład miejsc bezdyskusyjny - w sensie: Kaede zasłużyła na pierwsze i tyle. <3

Obłoki też mnie rozwalają. Mam wrażenie, jakby za biedną miss ciągnął się tuman kurzu. Albo smrodu, do wyboru. Żadna opcja nie brzmi fajnie.^^'

#1170 16-08-2013 o 00h46

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ja zawsze uważam, że to jest zgubny skutek za dużej ilości zupy fasolowej.
Boziu jak źle i smutno. Boziu czemu znowu nie faworytki? Boziu czemu brąz dla Nivaty, a wygrały spodnie w panterkę i problemy gastryczne?

#1171 16-08-2013 o 00h47

Miss'wow
Lillien

Verite, prędzej smrodu - ja nie umiem tego odbierać inaczej, przepraszam! XD

I tak, Kaede zasłużyła i cieszę się, że jest takim jasnym promykiem na podium, bo bym już całkiem straciła wiarę w ludzkość!

LOL, Fox, spodnie w panterkę jako guru mody i gloryfikowanie chorób żołądkowych to już dno dna. I Boże, czemu masz rację!

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 00h48)

#1172 16-08-2013 o 00h48

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Tak mroczne, bo dla mnie epoka wiktoriańska nigdy nie była zbyt "różowa" a przynajmniej nie w Anglii - co jedno wyklucza drugie xD
No tak różowe pokoiki wygrywały, ale śliczne .. Ale nie lubię kopiowania czyjegoś pomysłu ... Jedna rzecz jeszcze ujdzie w tłumie, ale wszystko podobnie - nie bardzo ...
Zobaczymy co przyniesie kolejny tydzień ... Może już nie będzie latających długopisów - w co wątpię ;_;

#1173 16-08-2013 o 00h48

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Chciałam napisać tylko o smrodzie, ale próbowałam być bardziej kulturalna.XD

Pozostaje czekać do przyszłego tygodnia i przywyknąć, że rozkład miejsc na misspodium to zwykle: jedno dla wieczorowej lub balowej sukni, jedno dla zupełnie zaskakującego człowieka i tylko jedno odpowiadające gustom ludzi z tematu o Defiladzie...^^'

#1174 16-08-2013 o 00h50

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

A mi się obłoki podobają... Gdybym miał, to bym wykorzystywał. Ale ja to ja. Król choinek, moją dewizą "im więcej, tym lepiej"XD A gdyby szukać logiki takiego przedsięwzięcia, to trzeba by pytać organizatorów imprez jaki sens ma sztuczna mgła czy pokazy pirotechniczne - a taki, żeby robić klimat. Kiczowaty bo kiczowaty, ale nie każdego stać na robienie klimatu jak Ewa Demarczyk z pomocą czarnych ciuchów i bezruchu, z reflektorem tylko na twarz.

#1175 16-08-2013 o 00h50

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ano właśnie. Kaede miała oryginalny pokój. II miejsce to jest piąta woda po kisielu, jeszcze z czasów Porcelain. III po prostu mi się nie podoba, bo nie ma w nim nic ciekawego tak naprawdę. Były lepsze opcje w finalistkach.

Evil - klimat można robić jak jest do czego. Walnąć dymy do kiecki i naszyjnika - żaden klimat.

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (16-08-2013 o 00h51)

Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 161