Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 161

#1176 16-08-2013 o 00h51

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

O rany, Verite, czemu Ty też masz rację! I czemu to miejsce, odpowiadające gustom ludzi z wątku o defiladzie z reguły NIGDY nie ma złota, a raczej brąz lub srebro?
Świat jest taki brutalny, a ja jestem taka wrażliwa i delikatna... XD

Evil, ja jestem fanką Ewy Demarczyk, nie ma szans by to ze mnie wyplewić xD

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 00h53)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1177 16-08-2013 o 00h54

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Ej pamiętajcie o Ruby, która zajęła 1 miejsce ... Więc chyba tak źle wtedy nie było?

#1178 16-08-2013 o 00h55

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Evil 'im więcej tym lepiej' w Twoim wykonaniu zawsze wygląda dobrze i szczerze jestem zdziwiona, że dalej podium w wyborach miss nie posiadasz ;_; Wszystkie stylizacje są miłe dla oka pod względem dopasowania i kolorystycznie. A bezwarunkowo lepsze od tych, które stanęły dzisiaj na I i II miejscu.  Co do deco to faktycznie Kaede ratuje poziom tygodniowych wyborów ;=;

#1179 16-08-2013 o 00h55

Miss'wow
Lillien

No dlatego, że pamiętamy, to mówimy o regule, którą złamało bodajże jedno miejsce jak dotychczas... nie licząc pierwszych wyborów, w których złoto zgarnęła Porcelain ^^

#1180 16-08-2013 o 00h56

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Scarlet ale Ruby w spodniach wyglądała dobrze. A ta panterka.. ;=;

#1181 16-08-2013 o 00h56

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Fox, niby tak, ale z drugiej strony jaką mamy pewność, że dziewczyna z drugiego miejsca w ogóle przegląda konkurs deco, a nie po prostu zrobiła sobie pokój zgodnie ze swoim gustem, a ludzie ją nagrodzili, bo też głosowali... zgodnie ze swoim gustem (czyli: ładne, daję gwiazdkę, nawet jeśli już to widziałam w poprzednim finale, możliwe, że tamta z wcześniejszego finału miała więcej szczęścia i wygrała pierwsza, ale ta tutaj też ma to samo, więc sprawiedliwie... i tak dalej, i tak dalej)? Nie mówię, że tu akurat tak było, nie bronię też zresztą zwyciężczyń jakoś specjalnie, nie mam w tym interesu, aaaale... Do tej pory pamiętam, jakie to było uczucie, jak mnie na francuskiej wersji skrytykowano po moim podium, że mam ałtfit nie taki, bo to, bo tamto - a ja nawet, na miłość boską, nie wiedziałam, że mam tyle głosów (wtedy jeszcze nie było chyba w ogóle finałów, tylko inny system, widzicie, nawet tego nie pamiętam:D), nie znam prawie francuskiego i robię/robiłam tam wszystko tylko w zgodzie z własnym gustem, bez przyglądania się cudzym stylizacjom, nie mówiąc o kopiowaniu. ^^'
Dlatego rozróżniam sztampowe i proste w wykonaniu stylizacje (kieca plus torebka) i pokoje (trzy meble na krzyż i dywan) od czegoś, co może i już "gdzieś było", ale przynajmniej widać wkład pracy. A może mam za miękkie serce./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Lil, widocznie mamy za małą siłę przebicia, siąp.XD

Ostatnio zmieniony przez Verite (16-08-2013 o 00h58)

#1182 16-08-2013 o 01h00

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

No cóż... Mi się wydaje, że to kwestia niewyrobionego oka. Ładna sukienka + pasujący naszyjnik + epicki ozdobnik w tle = efekt jak z filmu. W końcu w życiu nie spotykamy się z takimi fantazyjnymi strojami. Dlatego Elie Saab jest zdaje się najpopularniejszym projektantem sukien, a poza tym haute couture jest niezrozumiałe.

Nelumi, dziękuję Ci bardzo.^ ^ Staram się jak mogę. A do podium nie aspiruję, dostaję tutaj od was coś lepszego niż obrazek metalicznego eklerka na latającym spodku.;D

#1183 16-08-2013 o 01h02

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Verite - jak to mówi mój Tata, jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardy zadek XD
Ja wiem. Możliwe, że się laureatka II miejsca nie przyglądała finałom (w co wątpię, bom cynik i malkontent) i ułożyła według własnego gustu. Ale wiecie co? Ja zawsze lubię rzucić okiem na ogół mieszkań, nie tylko jeden pokój. Wtedy widzę mniej więcej gust dekoratorski autorki. A tam dyskoteka! Wszystko z innej parafii. I tu delikatny zgrzyt.
Poza tym te fotele są śliczne, ale nie za którymś razem O_O Dajcie mi coś nowego! Dajcie mi coś co nie wygląda jak salon mojej Babci! Dajcie mi emocje! Dajcie mi styl! Dajcie mi ogień! (zagalopowałam się, ale co tam)

Evil - eklerek łechcze ego (fakt, wygląda jak eklerek O_O) i jednak daje wiarę w ludzkość i jej gust. Ale pozostaje nam zadowolić się Nivatą na III miejscu, żeby ostatecznie się nie załamać, że gust gimnazjum wiecznie żywy :C

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (16-08-2013 o 01h04)

#1184 16-08-2013 o 01h03

Miss'wow
Lillien

Verite, to prawda, da się wyczuć, kto robi coś tak, by widać było wkład pracy, ale mimo wszystko podium powinno trzymać pewien poziom. Jakoś nie godzę się z takim łamaniem praw fizyki, których złamać się nie da. Tak przynajmniej jest u mnie w mieszkaniu - panowie w czasie remontu zainstalowali mi odpływ pod górkę, ale woda pod górkę popłynąć nie chce... No.

SIĄP. XD

#1185 16-08-2013 o 01h03

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Chleba i igrzysk, Fox?XD
Evil, to nie jest eklerek, tylko fotel fryzjerski z pierścieniami jak Saturn!

#1186 16-08-2013 o 01h05

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Mniej więcej XD Ja bym chciała podium, które mnie zwali z nóg. Oryginalnością i kreatywnością w dobieraniu dodatków. A tu panterki. Akurat panterki...

#1187 16-08-2013 o 01h06

Miss'wow
Lillien

Fox, no w końcu to dzicz XD...

Evil, Verite, statuetka to dla mnie prędzej rollercoaster, gwarantujący gwałtowne przeżycia jak nasze zażarte dyskusje co tydzień po ogłoszeniu wyników, ot co!

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 01h09)

#1188 16-08-2013 o 01h08

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Nelumi ale właśnie o to mi chodzi, że Ruby była jedną z faworytek i dostała złoto... Ja w finałach siedzę dopiero od miesiąca... Więc nie wiem jak to było wcześniej, ale czasem mnie to dobija... A gra miała mnie odprężyc, a nie denerwować ...

#1189 16-08-2013 o 01h09

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Scarlet - odetchnij parę razy, poszukaj pozytywów jak Nivata czy Kaede i potem dołącz do ogólnodefiladowej imprezy nocnej, gdzie gorące rozmowy trwają, metafory się sypią, a stylu na podium na ogół się nie stwierdza XD
Są rodzynki, na ogół na za niskich miejscach. Żeby ludzie powyżej 12 roku życia się ostatecznie nie załamali XD

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (16-08-2013 o 01h10)

#1190 16-08-2013 o 01h10

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ok, odetchnęłam. Nie chciałam urazić osób, które na mnie zagłosowały, to oczywiście super miłe zostać docenionym i znaleźć się na podium, ale (wyjdę teraz na straszna zołzę) CZEMU W TAKIM TOWARZYSTWIE? ;_; Gdzie jest Evil ze swoim nietuzinkowym stylem i genialną kreacją z finałów? Gdzie Fox ze steampunkowym pogromcą wampirów? Gdzie ta śliczna stylizacja Many, którą zauważyłam dość późno, ale jednak?! Nie jestem teraz specjalnie obiektywna w oczach innych, bo przecież stoję na podium, nie chcę też wyjść na zazdrosną dziewczynkę z internetów, ale moja kreacja jest dużo lepsza od kreacji Georginy i pomimo ogólnego docenienia mnie przez gawiedź uważam, że drugie miejsce powinno być moje. Skoro już znalazłam się na podium ofc. Czy jestem pazerna? Nienażarta i zadufana? Może. Ale stylówka Georginy jest po prostu nudna. :x

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1191 16-08-2013 o 01h14

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ale Ty masz Nivata racje! D: Nie generujesz broni biologicznej i dobrałaś coś, co może i ma kieckę, ale na wszystko co święte, jest INNA niż wszystkie inne kiecki jakie robią tu karierę. Jakie tam drugie dla Ciebie? Pierwsze! Przecież panterki nie są lepsze ;_;
Ja tu się zapłaczę. Jeszcze jakby tylko miss były nędzne (chociaż III miejsce Nivaty będzie mnie bolało najpewniej bity tydzień). Ale, że deco...? Moje kochane deco mnie zdradziło? ;_;

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (16-08-2013 o 01h14)

#1192 16-08-2013 o 01h14

Miss'wow
Lillien

Nivata, przynajmniej na tym tle ju szajn lajk e dajmond <3
I to tyle z pozytywów, bo też uważam, że powinnaś być wyżej... o wiele. I te stroje, które wymieniłaś, też powinny zostać docenione! Dokładnie wszystkie.

Podium jest coraz ciaśniejsze na nasze typy, a jednak zawsze znajduje się na nim miejsce na co najmniej dwie przypadkowe osoby.

...właśnie. A ja na to denerwowanie się tracę nerwy i czas, zamiast położyć się spać, skoro o 6:00 trzeba wstawać do roboty... xD

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 01h15)

#1193 16-08-2013 o 01h14

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

A, Veri, były już wtedy finały, podobny system co teraz. Tylko od niedawna wprowadzony i nawet o tym nie wiedziałaś. Ja Cię uświadomiłem, że masz podium.XD Ale nikt nie uwierzył moim pisanym łamanym francuskim wyjaśnieniom, że dziewczyna spoza forum i nikomu nie znana może wejść na podium bez żebrania o głosy. A żeby było śmieszniej, parę dni później nr 1 z tamtego podium została z niego usunięta za żebranie o głosy.XD
Więc tak, Lil. Finały w tej grze to interesujące zjawisko i prawdziwa loteria.

Veri, z pierścieniami saturna się zgodzę, ale dla mnie to jest ciastko ptysiowe i już!

Fox, to może od razu państwo filozofów?XD

Niv, pogódź się z tym. Człowiek rodzi się i umiera w samotności... *Romantycznie zarzuca dłoń na czoło.* A Ty byś chciała ładnego towarzystwa na podium. Nikt jeszcze nie miał ładnego towarzystwa na podium!

#1194 16-08-2013 o 01h15

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

To był mój pierwszy komentarz do Evila: że łał, wreszcie Nivata, ale czemu w takim towarzystwie i to na trzecim miejscu.^^'

Fox, twoje "są rodzynki" zrozumiałam przez chwilę dosłownie, w kontekście poprzedniego akapitu - nocna impreza, metafory i są rodzynki. Lubię rodzynki.XD

Evil, ehe, trauma po francuskim trzecim miejscu trzyma mnie do dziś.

#1195 16-08-2013 o 01h17

Miss'wow
Lillien

Matko kochana, czyli mówisz Evil, że na francuskiej wersji też tak jest?? Bardzo przygnębiające...

Verite, to gratuluję tak w ogóle! ^^ pochwal się kiedyś tym wygranym strojem!

Fakt, nikt jeszcze nie miał ładnego towarzystwa na podium! *pff*

P.s. Verite, rodzynki będą w raju. Konkretnie 40! xD

Ostatnio zmieniony przez Lillien (16-08-2013 o 01h19)

#1196 16-08-2013 o 01h18

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

My jesteśmy takimi modowymi filozofami Evil. Samotni, niezrozumiani, na ogół oszalali z rozpaczy po wynikach i z tego tytułu nie do końca normalni. Robi się dziwnie XD
I to jest trafne spostrzeżenie. Nikt jeszcze nie miał dobrego towarzystwa na podium. Jak wreszcie na nie trafisz gotuj się, ze też będzie śmiesznie dookoła.

Co do wygranej Verite we francuskiej wersji - czyli u nich też spamming wiecznie żywy? Bo ja nie wiem, czy na podium u nas się jacyś spamerzy nie dostają...

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (16-08-2013 o 01h20)

#1197 16-08-2013 o 01h22

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Dziękuję, Lil, i proszę bardzo, mogę wrzucić kawałek swojej sygnaturki stamtąd, gdzie mam to nieszczęsne podium (i przy okazji szczyt moich możliwości wyrażania się w języku francuskim)... Tylko uprzedzam, data uzyskania trofeum (trzecie miejsce, jakby co - inny nick niż tutaj) to dokładnie 03.12.2010, wyobraźcie sobie, o ile mniejszy był wtedy wybór ciuchów.^^'
http://photo.ma-bimbo.com/fr/8/3831/moy/3064330.jpg

Nie wiem, czy od razu spamerzy - wydaje mi się, że, jak pisałam, to w dużej mierze zasługa aktywności tych dziewczyn w dziale, gdzie dużo się gada i w dziale z grami. Pewnie potem inne stamtąd (nie wszystkie, oczywiście, część dziewczyn "stąd" udziela się też "tam" i tak dalej) wchodzą oceniać finał i kiedy widzą "koleżankę", głosują na nią częściowo z sympatii, częściowo dlatego, że jest w jakiś sposób, no wiecie, swoja...

Ostatnio zmieniony przez Verite (16-08-2013 o 01h23)

#1198 16-08-2013 o 01h23

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Podobnie, Lil, Fox. Innego rodzaju kreacje wygrywają - choinki to tam standard. Ale ludzie są wszędzie tacy sami, o zgrozo.
W tamtych czasach panowała moda na tak zwane różowe owce - mini spódniczka z falbanami, królik na wstążce, wielka kokarda we włosach, perły z kwiatkiem na szyi, jedna obowiązkowa fryzura (kilka koczków z prostą grzywką na całe czoło) i wszystko w pastelowym różo albo na kremowo. Jedno podium za drugim przez całe miesiące się tak ciągnęło. To był fan <3 Nawet teraz byłbym w stanie odtworzyć ten schemat. Ale jak dostali na podium skromną kreację w zieleniach, to zlinczowali Veri. Ludzie <3

Modowi filozofowie... Zalatuje mi tu perspektywą biedy i braku eklerków.

#1199 16-08-2013 o 01h24

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

W ogóle, moi kochani.

nelumi napisał

Satysfakcjonuje mnie jedynie nivata (aczkolwiek nie postawiła bym jej na 3 miejscu).

Roccoco napisał

Z jednej strony jestem usatysfakcjonowana, ponieważ Nivata jest na podium

Lillien napisał

Jasnym punktem jest tutaj Nivata, której serdecznie gratuluję miejsca na podium! <3

Evilisalive napisał

HA! Wiedziałem, że zdobędziesz podium w tym tygodniu, Niv! Gratulacje.

Verite napisał

Nivata, nareszcie! Gratulacje!

ScarletWitch napisał

W miss jedynie 3 miejsce jest naprawdę dobre i powinno być przynajmniej oczko wyżej ...

Foxglove napisał

Stuprocentowa racja Evil - Nivata i Kaede ratują podia przed kompletną porażką.

TAK BARDZO MIŁO DZIĘKUJĘ OMG. <3 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1200 16-08-2013 o 01h25

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Ano, było tak, jak mówi Evil, chociaż akurat na "moim" podium tego nie widać, chociaż ta dziewczyna z drugiego miejsca trochę zalatuje właśnie różową owcą. Ale to bez porównania z tymi, które tam potrafiły wygrywać, naprawdę wyglądały jak takie wielkie ciastka z kremem...

nivata, ty uważaj, dziewczyno, bo ani się obejrzysz, a cię na prezydenta wybiorą. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Verite (16-08-2013 o 01h26)

Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 161