Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 161

#1126 14-08-2013 o 17h49

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

@Seeyourslee Oj tak. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tłumaczyłam sobie, że to takie małe schodki na półpięterko... But still...

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1127 14-08-2013 o 18h33

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

W sumie, tak na pierwszy rzut oka, robi dobre wrażenie... dopiero po chwili jest: "hey, wait a second..." : D

Ale i tak najbardziej kibicuję temu pastelowemu pomieszczeniu z liskiem i zimą za oknem. Czyje to? :  )

#1128 14-08-2013 o 20h53

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

GODDAMMIT! Dzisiaj po raz pierwszy stwierdziłam, że ubiorę się słodko, dziewczęco i w ogóle sam lukier z ekranu na klawiaturę spływa. Jeszcze nigdy nie zrobiłam takiej stylizacji. Przebrałam się rano przed wyjściem do pracy, bo niestety tylko wtedy miałam czas. Wchodzę teraz na defiladę a tam dziewczyna w tej samej spódnicy- jeszcze rano jej nie było T_T nienawidzę czegoś takiego, jeszcze dodatki pal sześć, ale taki wyrazisty element stroju? I to w tym samym kolorze? Teraz nie wiem, czy przerobić zestaw pod inną spódnicę, czy olać. Wrrrr ><

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1129 14-08-2013 o 20h56

Miss'Żółtodziób
...

Rosette napisał

GODDAMMIT! Dzisiaj po raz pierwszy stwierdziłam, że ubiorę się słodko, dziewczęco i w ogóle sam lukier z ekranu na klawiaturę spływa. Jeszcze nigdy nie zrobiłam takiej stylizacji. Przebrałam się rano przed wyjściem do pracy, bo niestety tylko wtedy miałam czas. Wchodzę teraz na defiladę a tam dziewczyna w tej samej spódnicy- jeszcze rano jej nie było T_T nienawidzę czegoś takiego, jeszcze dodatki pal sześć, ale taki wyrazisty element stroju? I to w tym samym kolorze? Teraz nie wiem, czy przerobić zestaw pod inną spódnicę, czy olać. Wrrrr ><

Olej c; Ja widziałam dziewczynę w takim samym stroju jak ja z tą różnicą, że czerwonym i różniącym się drobnymi szczegółami. Nie warto się przejmować to tylko gra (na którą wydaje się masę kasy >D). Czuj się dumna, że ktoś się na tobie wzoruje ;3

#1130 14-08-2013 o 21h16

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Hm, Rosette, wiesz, ja jestem właściwie pewna, że widziałam dziewczynę w tej spódniczce już wczoraj. Przeglądałam finał, ledwo się zaczął, jakieś 10 minut po północy i już tam była, wpadła mi w oko, bo też ją lubię./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1131 14-08-2013 o 21h20

Miss'Żółtodziób
...

Ach, tak.
Widziałam was nawet w finale. Dwie obok siebie z tym samym krojem, więc i tą samą spódnicą, nawet w tym samym kolorze. Ja bym się czuła trochę niefajnie, ale to już jak ja. Nie martw się. Myślę, że i tak wyglądasz lepiej. ^ ^''

#1132 14-08-2013 o 21h26

Miss'Żółtodziób
...

Przejmować się nie bardzo jest czym stylizacje macie odmiene /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a spódnica tyle razy się już przewijała na defiladzie, że jest czymś wręcz naturlanym abym ją spotkała chociaż w 3 wydaniach dziennie (ok ciut przesadzone porównanie ale widuje ją naprawdę zadużo razy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png wręcz mi spowszechniała jak para jeansów w realu u faceta)
Co do salonu jest to pokój kaede.

#1133 14-08-2013 o 21h27

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Wczoraj była już ubrana w tą kieckę, bo ją sobie zapisywałam w nocy na puplicie jako jedną z ciekawszych stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Może po prostu jej nie dostrzegłaś, jak przykładowo stała obok dwóch przeładowanych stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1134 14-08-2013 o 21h54

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Cholera, musiałam faktycznie ją przegapić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png teraz mi głupio, kajam się u stóp biednej miss, do której miałam niesłuszny żal. Przepraszam, jeśli to czytasz.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1135 14-08-2013 o 22h09

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Dlaczego co tydzień w finale musi się znaleźć klon Ruby...?

#1136 14-08-2013 o 22h19

Miss'Żółtodziób
...

Wpadłam na coś takiego... bo jest jeden strój, ale nie wiem czy warto się przebierać. Może to, że się trochę wyróżniam do lekki plus dla tych finałów. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#1137 14-08-2013 o 23h41

Miss'Żółtodziób
...

OHH EHHHH /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#1138 15-08-2013 o 00h47

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ja mam nadzieję że Evil w końcu trafi na podium,bo jest moim faworytem od samego początku/jego stylizacje przewyższają wszystkich-sorki jeżeli kogoś uraziłam
Już od dawna zamierzałam napisać taki post

Ostatnio zmieniony przez YooSti (15-08-2013 o 01h04)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1139 15-08-2013 o 03h07

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

YooSti ja się w pełni zgodzę. Za każdym razem stylizacje Evil po prostu mnie powalają. Od dawna wyczekiwałam go na podium i w tym tygodniu również mocno trzymam kciuki c:

#1140 15-08-2013 o 08h21

Miss'na całego
kawajka
...

Ja dziś też oceniłam moje faworytki, które na szczęście nadal mają te kreacje, które mi się podobały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png, jak wrócę z długiego weekendu to zobaczę czy wygrały, czego bardzo im życzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1141 15-08-2013 o 12h26

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Rozdałam oceny. Do moich faworytek doszła ta pani. Ta sama kreacja od początku, przyglądałam się jej katem oka i stwierdzam, że jest urocza!

//photo.missfashion.pl/pl/1/6/moy/4257.jpg

#1142 15-08-2013 o 12h32

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

W tych wyborach mam tylko jedną faworytką. Dotychczas bywało ich więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#1143 15-08-2013 o 15h31

Miss'Żółtodziób
...

Rosette szczerze mówiać ta spódnica ogólnie jest dosyć popularna, ja sama mam dwie wersje więc akurat co do tego myślę, że nie ma powodu do złości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ( i olie nie skopiowała naprawdę pomysłu na strój)

A co do finałów to zgodze się z Evelyn , że bywało lepiej. Ja osobiście mam dwie faworytki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1144 15-08-2013 o 19h27

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Evilisalive napisał

A z Deco to mi też najbardziej podoba się ten pudrowy salon z zimowym widokiem. Zauważyliście kratkę w kominku? <3 Majstersztyk. Tylko ten lis jest irytujący, zaraz sobie sprawdzę, która to z Leśnej Mafii to wyprodukowała.XD

Bingo ^^ Lis-stalker faktycznie nie pasuje za bardzo, ale jako element rozpoznawczy musiał się tam znaleźć. Chociaż przyznam, że mam cyber-wyrzuty sumienia, że każę mu tak stać ze smutną miną na śnieżycy :c

Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa odnośnie salonu i cieszę się, że się podoba:)

Mnie też przypadła do gustu ta piekarenka, chociaż ta stojąca na środku szafka nie pasuje to reszty mebli. Poza tym - przeurocza. Boleję nad brakiem japońskiego salonu w finałach, chociaż byłam przekonana, że on był już nagradzany o.O

Co do wyborów miss - chciałabym Evila na podium, najlepiej w towarzystwie nivaty i kaiken. Wasze stylizacje są przecudowne!

#1145 15-08-2013 o 20h10

Miss'Żółtodziób
...

Osobiście uważam, że jeśli zobaczę na podium jakieś długie do podłogi i szerokie suknie z diamentami od żyrandola, to padnę trupem z braku fascynacji. Niczego nie insynuuje. Widzę ze dwie bogato ubrane laski bez tych dużych kreacji, które szczerze faworyzuję~  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

#1146 15-08-2013 o 20h16

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Uściskaj mnie Misa! Zobaczę kolejną, strojną kiecę jak choineczka i zrobi mi się smutno, że przemyślane, ciekawe kreacje znowu zostały wyparte przez przesadę :C

#1147 15-08-2013 o 20h42

Miss'wow
Kaiken
...

Kaede napisał

Co do wyborów miss - chciałabym Evila na podium, najlepiej w towarzystwie nivaty i kaiken. Wasze stylizacje są przecudowne!

Bardzo mi miło, że tak bardzo podoba Ci się ta kreacja, że aż byś chciała ją zobaczyć na podium. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jakoś nie zależy mi na podium i nie staram się wpasować w trendy, tak aby zdobyć jak najwięcej głosów. Mojej aktualnej kreacji osobiście nie widzę na podium, chociaż bardzo mnie się podoba (po tym ochłodzeniu przypomina mi tonące w słońcu miasto, takie słoneczne i błyszczące, takie moje małe żółte błyszczące słoneczko /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif ).
Ale zgodzę się że Evila i Nivatę dałabym na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1148 15-08-2013 o 21h28

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ja osobiście mam jednak nadzieję, że na podium się nie znajdę, bo zajęłabym tylko miejsce genialnym kreacjom, które naprawdę zasługują na wyróżnienie. Evil doceniony powinien zostać już kilka tygodni temu, Nana wygląda przeuroczo, a piżama Misy rozłożyła mnie na łopatki oryginalnością. No i steampunkowy wojownik z ligi dżentylmenów Fox. Come on, któreś z nich MUSI wygrać.

#1149 15-08-2013 o 21h46

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Miałem się już nie udzielać tutaj aż do końca września dla dobra swojej przyszłości jako studenta... Ale mnie zaskoczyłyście. Dziewczyny, nawet nie wiem jak zareagować na taką ilość ciepłych słów <3 Właściwie po co mi podium, dzięki wam już czuję jakbym na nim był.;D

#1150 16-08-2013 o 00h10

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 161