A czy jak któraś ma na profilu napisane "Proszę głosujcie na mnie, odwdzięczę się tym samym!" to da się to jakoś zgłosić? Bo takie też trafiam niestety.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 161
#1077 10-08-2013 o 20h07
Mówiłam już, że to powinno być karalne?
<pełnia irytacji>
#1078 10-08-2013 o 20h07
Foxglove napisał
A czy jak któraś ma na profilu napisane "Proszę głosujcie na mnie, odwdzięczę się tym samym!" to da się to jakoś zgłosić? Bo takie też trafiam niestety.
Napisz wprost do modek.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#1079 10-08-2013 o 20h09
Misa napisał
Powinni tworzyć jakąś blokadę na prośby o głosy, ale technicznie jest to niemożliwe, bo musiałby być podgląd do wiadomości pw, a tego raczej nie chcemy z racji, że to jedyna forma prywatności poza forum. Jest jeszcze kwestia namowy koleżaneczek z reala, więc przyszłość wyborów czarno widzę.
Administratorzy mogą zaglądać w nasze wiadomości, nie tylko te zgłaszane. Ot, taka ciekawostka
Poza tym jest takie coś jak filtry, które wyłapują konkretne słowa używane w wiadomościach i na tej podstawie wiadomość może zostać zakwalifikowana do sprawdzenia. Moderatorzy mogą zaglądać w zgłoszone wiadomości(gdzieś to wyczytałam, chociaż to może być równie dobrze pomyłka). Zapomnijcie o prywatności :3Zgłaszajcie po prostu każdą taką, dużo zgłoszeń na osobę i większe szanse, że coś zaczną z tym robić. Problem też leży w tym, ze moderatorzy nie mają zbyt wielkiej władzy, a Emmy chyba ostatnio nie ma(nie widzę żeby się zajmowała tematami z bugów przynajmniej).
#1080 10-08-2013 o 20h11
Misa napisał
nelumi napisał
Co prawda takim żebraniem w finałach nic nie zdziałają bo co poniektóre nie wiedzą iż głosy z profilu w finałach się nie liczą (jak już się zdarzyło). Najbardziej boli to że te pare miejsc są zabrane osobom które faktycznie stylizacjami zasługują na finał. Uhm. Szkoda, że są tacy ludzie którzy nie potrafią wykazać się pomysłowością w stylizacji i muszą żebrać o oceny.
A inne nieświadome niewiasty ślepo głosują na nie, bo podoba im się stylizacja, która była tydzień, lub dwa tygodnie temu na podium, ale nawet tam nie zaglądały i nie głosowały przedtem. Najbardziej się żeruje na początkujących nieogarniętych jeszcze w tym układzie głosów na defiladzie. Na szczęście mogą też nie wiedzieć o jedynym głosowanie w finale a nie na profilu, by konkurować o miejsce na podium, ale co jeśli się dowiedzą i będą prosić tym razem o głosowanie na stronie finałów?
Żyjmy z głęboką nadzieją że taki dzień nie nadejdzie ;=; Już mamy nadmiar lewitujących długopisów w deco (chociaż w tym tygodniu poziom był dużo wyższy niż w zeszłym, było tylko pare całkiem pustych pokoi. Chociaż tego też nie rozumiem. Dawanie 'uwielbiam' bądź 'lubię' pustym pokojom ;=; ) by do tego doszły jeszcze początkowe stroje na podium p.p
#1081 10-08-2013 o 20h22
A w przyszłym tygodniu złoto otrzymuje... spalona na solarium Piekarka! A w deco nowatorski pomysł Spadaja z długopisem na głowie w pustym pokoju! Serdeczne gratulacje, macie tu MM żeby wywalić je na strój króliczka! <3
Trochę się martwię, że takie zalanie nas spamerstwem jest właśnie spowodowane brakiem konkretnej administracji tutaj. Gra i forum żyją własnym życiem, a moderatorki są zawalone robotą i i tak nie mają uprawnień, żeby zrobić konkretny porządek z tym.
#1082 10-08-2013 o 20h24
Dobrze by było, żeby modki miały władze kasować konto, blokować IP i tyle.
#1083 10-08-2013 o 20h47
Aria tu się zgodzę. Moderatorzy mają ograniczoną 'władzę' w stosunku do pracy administracji.
Foxglove a jeżeli za wcześnie na strój króliczka to zawsze pare tys. MM bliżej do operacji nosa D:
Ostatnio zmieniony przez nelumi (10-08-2013 o 20h57)
#1084 10-08-2013 o 20h49
Administracji, która wyraźnie już stronę olała, bo bugów czy czegokolwiek innego naprawić nie łaska =.=
Tru, ale na ogół takie nie patrzą w przyszłość i króliczek it is.
#1085 10-08-2013 o 21h01
Króliczek przecież piękny strój! >3> A jaki oryginalny, niewiele osób go ma >D
Ale co jak co to mam taką minimalną wiarę w ludzi głosujących, że nie dopuszczą byle czego do podium deco i miss ;3;
btw uwielbiam Twoją sygnaturkę p3p
#1086 10-08-2013 o 21h04
Ja też mam wiarę w głosujących, że jednak nie pozwolą na to żeby sie na podium pojawiały jakieś pomyłki. Deco zdrowo trzyma poziom (bo pewnie gimbaza się nie interesuje mieszkaniami tak bardzo), a podium niestety na ogół to jedna dobra stylizacja i dwa ciężkie rozczarowania. No ale trzeba być dobrej myśli, może jednak przetrwają te dobre stylizacje, ja jak dzika daję oceny tym, którzy faktycznie są świetnie ubrani i ocenkowiczów omijam szerokim łukiem.
(a dziękuję Nelumi, mniej więcej tak wyglądam jak widzę te wszystkie solary, źle dobrane kiecki i botoxik na defiladzie. Mnie Twoja powala XD)
#1087 10-08-2013 o 21h13
Mnie deco na podium zawsze zadowala w większym stopniu. Wszyscy z tym głosowaniem rzucają się na miss a deco zostaje w tyle (stąd wystarczy ze 20 deco pop by dostać się do finału >.>). Mnie bardzo podobała się ta wyróżniająca stylizacja Roccoco bo za każdym razem jak pojawiała mi się do oceny była na środku pomiędzy dwiema szerokimi sukniami balowymi. Chociaż jak czytałam wcześniejsze strony i dowiedziałam się że jest to strój od gwiazdy aż się mocno zdziwiłam o.o
Najlepsze są całe różowe fryzjerki po solarce >DD Na tej mojej brakuje mi tylko na koniec spadających okularków i napisu 'Deal with it' XD
#1088 10-08-2013 o 21h27
Tak, tak. Deco naprawdę trzyma poziom. Za to na podium znajdą się co najwyżej dwie stylizacje, które przypadną mi do gustu, ale bez urazy. Mój gust jest naprawdę nietypowy. ^ ^''
#1089 10-08-2013 o 21h35
O gustach się nie dyskutuje :> Każdy lubi to co lubi. Jednym podoba się całe podium innym nic. Deco mi się podoba bo większość osób stara się bardziej o podium miss, a mieszkanie zatrzymuje sie na etapie misji gdzie kupioną dekoracje trzeba umieścić w pokoju.
#1090 10-08-2013 o 21h41
nelumi napisał
O gustach się nie dyskutuje :> Każdy lubi to co lubi. Jednym podoba się całe podium innym nic. Deco mi się podoba bo większość osób stara się bardziej o podium miss, a mieszkanie zatrzymuje sie na etapie misji gdzie kupioną dekoracje trzeba umieścić w pokoju.
Bo wiedzą, że jak kupią jakieś porządniejsze ładne wdzianko to mniej wydarzą niż na stos mebli i dekoracji do urządzenia mieszkania. I w sumie pewnie to też robi na nas większe wrażenie, bo tu jest więcej starania się, aczkolwiek w strojach też można się wykazać dużą dozą wyobraźni.
#1091 10-08-2013 o 21h43
Po finałach Deco i nie tylko, też widać, że niektóre użytkowniczki mają ogromną wyobraźnię 
#1092 10-08-2013 o 21h49
Aiamate napisał
Po finałach Deco i nie tylko, też widać, że niektóre użytkowniczki mają ogromną wyobraźnię
Tu się w pełni zgodzę. Nawet nie po samych finałach, ale ogólnie. Ostatnio najbardziej zachwyca mnie oryginalnością pomysłu ogród- teatr autorstwa Nivaty. Aż szkoda że ma już trofeum, bo głosowałabym ponownie ^^
#1093 10-08-2013 o 21h52
Ja tylko tak bardzo nie rozumiem, czemu tyle osób reaguje na "daj uwielbiam, odwdzięczę się" - nie wiem, myślą, że tak wypada?
#1094 10-08-2013 o 21h54
Aria wielu osobom zależy na tym żeby chociaż sie do finalistek dostać (przecież stąd ten spam i żebractwo). A wiele ludzi (zwłaszcza tych nowych) uznaje 'ona mi dała to ja też jej dam, będę miła' czy coś w ten deseń ;=; Też tego nie rozumiem, podoba mi się to oceniam, nie podoba to nie oceniam, tyle w tym temacie.
#1095 10-08-2013 o 21h59
Co najlepsze, jeżeli się im nie odpowie na wiadomość to się nie odwdzięczą. (logiczne, ale początkujące Miss mogą po prostu wejść na profil, kliknąć i czekać, bo nie spodziewają się masowej wiadomości)
W sumie, jakby im tylko odpowiadać to zarobiłoby się parę MissPop/Deco... hmmm. <zła ja>
#1096 10-08-2013 o 22h05
Aiamate nie schodź na ciemną strone mocy! D: Staniesz się taka jak one i co? Q.Q
#1097 10-08-2013 o 23h04
Spoko, to mi nie grozi. Ja tylko piszę złe scenariusze dla innych aktorów 
Mi tam nie zależy na punktach, bo i tak za rzadko jestem on-line tak żeby zaistnieć
Większość bliskich mi tu osób wygrało i to mnie zadowala 
#1098 11-08-2013 o 16h32
Rewelacyjne wiadomości od kilku dni dostaje, ta mnie powaliła ,,zagłosuj na mnie". Wypadałoby napisac ,,Tak jest Panie kapitanie już wykonuje rozkaz" ;d
#1099 11-08-2013 o 16h34
Jedna taka napisała coś takiego w bugach, w temacie o braku kasku Ponka... kurde, nowa epidemia.
#1100 11-08-2013 o 16h37
Widziałam i nie skomentuję. Bym banowała to jedną za drugą, aż by porządek był i defilada wreszcie wyglądała dobrze, a nie jak siedlisko spamerów =.=